NordicTrack E 11.6 Elliptical Gebruikershandleiding

Dutch manual
Hide thumbs Also See for E 11.6 Elliptical:

Advertisement

Quick Links

Modelnr. NTeVeL99813.0
Serienr.
gebruikerSHANDLeiDiNg
Schrijf het serienummer hierboven
voor verdere raadpleging.
Sticker met
serienummer
(beneden onderstel)
kLANTeNDieNST
Neem contact op met de
Klantendienst (zie informatie
hieronder) of neem contact op met
de winkel waar u dit product gekocht
heeft wanneer u nog vragen heeft of
wanneer er onderdelen ontbreken of
beschadigd zijn.
4021 529 7186
Maandag-Vrijdag 08:00-20:00
gMT; Zaterdag 09:00-13:00 gMT
Website:
www.iconsupport.eu
email:
csuk@iconeurope.com
OPgeLeT
Lees voor gebruik van dit
apparaat alle instructies en
voorzorgsmaatregelen in deze
handleiding. bewaar deze hand-
www.iconeurope.com
leiding voor verdere raadpleging.

Advertisement

Table of Contents
loading

Summary of Contents for NordicTrack E 11.6 Elliptical

  • Page 1 Modelnr. NTeVeL99813.0 Serienr. gebruikerSHANDLeiDiNg Schrijf het serienummer hierboven voor verdere raadpleging. Sticker met serienummer (beneden onderstel) kLANTeNDieNST Neem contact op met de Klantendienst (zie informatie hieronder) of neem contact op met de winkel waar u dit product gekocht heeft wanneer u nog vragen heeft of wanneer er onderdelen ontbreken of beschadigd zijn.
  • Page 2: Table Of Contents

    Plak de sticker op de aangegeven plaats. Aandacht: de sticker(s) worden niet op ware grootte weergegeven. NORDICTRACK is een merk van ICON IP, Inc.
  • Page 3: Belangrijke Voorzorgsmaatregelen

    beLANgriJke VOOrZOrgSMAATregeLeN WAArSCHuWiNg: lees om het risico op brandwonden, brand, elektrische shok, of persoonlijkletsel te verminderen, alle belangrijke voorzorgsmatregelen en instructies in deze han- dleiding en alle waarschuwingen op uw elliptische trainer voordat u de elliptische trainer gebruikt. iCON is niet verantwoordelijk voor persoonlijk letsel of schade door het gebruik van dit produkt. 1.
  • Page 4 17. De hartslagmonitor is geen medisch instru- 19. Houd tijdens het gebruik van de elliptische ment. Diverse factoren kunnen invloed trainer uw rug recht. krom uw rug niet. hebben op nauwkeurigheid van de hartslag- waarden. De hartslagmonitor dient slechts 20. Te veel oefenen kan tot ernstig letsel of de om de hartslag globaal te meten, als hulp- dood leiden.
  • Page 5: Voordat U Begint

    VOOrDAT u begiNT Dank u dat u hebt gekozen voor de revolutionaire vragen hebt. Noteer het productnummer en het serien- NORDICTRACK E 11.6 elliptische trainer. De E 11.6 ummer voordat u met ons contact opneemt. De plaats ® elliptische trainer biedt een aantal indrukwekkende...
  • Page 6: Onderdeel Identificatieschema

    ONDerDeeL iDeNTiFiCATieSCHeMA Raadpleeg de tekeningen hieronder om de kleine onderdelen voor de montage te herkennen. Het nummer tus- sen haakjes onder elke tekening is het nummer van het onderdeel van de LIJST MET ONDERDELEN achterin deze handleiding. Het getal tussen de haakjes is de hoeveelheid die nodig is voor de montage. Aandacht: als een onderdeel zich niet in de hardwareset bevindt, controleert u of deze al vooraf is gemonteerd.
  • Page 7: Montage

    MONTAge • De montage moet door twee personen uitgevoerd • Raadpleeg bladzijde 6 om kleine onderdelen te worden. kunnen herkennen. • Plaats alle onderdelen op een open plek en • Naast het meegeleverde gereedschap heeft u het verwijder het verpakkingsmateriaal. Gooi het volgende gereedschap nodig: verpakkingsmateriaal pas weg als u helemaal met een kruiskopschroevendraaier...
  • Page 8 3. Draai de Voorste Stabilisator (3) zoals afgebeeld. Maak, terwijl een tweede persoon de voorkant van het Onderstel (1) wat optilt, de Voorste Stabilisator (3) vast met twee M10 x 120mm Schroeven (100). 4. Richt de Staander (5) en de Bovenste Kap (23) zoals is afgebeeld.
  • Page 9 5. Zoek naar de Rechter Armhendel (8) en de Rechter Beenstang (6) en draai ze zoals afgebeeld. Steek de Rechter Armhendel (8) in de Rechter Beenstang (6). Maak de Rechter Armhendel (8) vast met twee M8 x 45mm Bouten (104) en drie M8 Borgmoeren (105).
  • Page 10 7. Aandacht: de Stelpoot (41) kan al vooraf zijn gemonteerd. Plaats met de hulp van een tweede persoon, wat stevige verpakkingsmaterialen (niet afge- beeld) onder het Onderstel (1). Laat het tweede persoon het Onderstel vasthouden om te zor- gen dat deze niet omvalt terwijl u deze stap voltooit.
  • Page 11 9. Zie de bovenste tekening. Zoek de Hellingplatformrol (92) op de Rechter Pedaalarm (12). Stel de Hellingplatformrol (92) in op de Rechterkant van het Hellingplatform (43). Zie de onderste tekening. Trek omhoog aan de Vergrendeling (117) op de Rechter Pedaalarm (12).
  • Page 12 11. Breng wat vet aan op de As van de Verbindingsarm (94) en op een M17 x 27mm Gegolfde Tussenringen (88). Voeg de As van de Verbindingsarm (94) in het Rechter Beenstang (6) in de afgebeelde kant. Schuif vervolgens de M17 x 27mm Gegolfde Tussenring (88) op de As van de Verbindingsarm.
  • Page 13 13. Draai de Achterste Kap van de Staander (24) zoals afgebeeld. Vermijd het afklemmen van Terwijl een tweede persoon de Achterste Kap de draden van de Staander (24) bij de Staander (5) houdt, verbindt u het Verlengsnoer van de Ontvanger (143) met het verlengsnoer van de Ontvanger (A).
  • Page 14 16. Zoek het Kapje van de Rechter achterbeen (29). Bevestig het Kapje van het Rechter achter- been (29) rond de Rechter Armhendel van het Bovendeel (8) door deze in het kapje van het Rechter Voorbeen (30) te drukken. Herhaal deze stap aan de andere kant van de elliptische trainer.
  • Page 15 18. Laat een twee persoon de Handvat (10) bij de Staander (5) houden. raadpleeg de inzet-tekening. Zoek naar de Draad voor de Hartslag (135) in de Handvat (10). Steek het draad van de hartslagsensor in de voorkant van de Staander (5) en trek het uit het gat in de Staander zoals afgebeeld.
  • Page 16 20. Terwijl een tweede persoon het Bedieningspaneel (33) bij de Handvat (10) vasthoudt, sluit u de draden van het Bedieningspaneel aan op de het Draad van Vermijd het de Staander (60), het Verlengsnoer van de afklemmen van Ontvanger (143) en op het Draad van de de draden Hartslagsensor (135).
  • Page 17: Hoe De Elliptische Trainer Te Gebruiken

    HOe De eLLiPTiSCHe TrAiNer Te gebruikeN TYPE E HOe De SNOer iN STOPCONTACT Te STekeN Volg deze stappen om de snoer in stopcontact te steken. De snoer moet geaard zijn. Als het niet goed functio- neert geeft de aarding de laagste weerstandspad voor 1.
  • Page 18 De eLLiPTiSCHe TrAiNer OPeN- eN HOe De eLLiPTiSCHe TrAiNer Te VerPLAATSeN TOeVOuWeN Om de elliptische trainer te verplaatsen, vouwt u deze U kunt het eerst op zoals links aangegeven. Ga vervolgens voor onderstel inklap- de elliptische trainer staan, houd de staander vast en pen wanneer plaats een voet tegen een van de wielen.
  • Page 19 HOe OP De eLLiPTiSCHe TrAiNer Te OeFeNeN Wacht tot de pedalen helemaal gestopt zijn voordat u van de elliptische trainer afstapt. Aandacht: met de Om op de elliptische trainer te klimmen houdt u de elliptische trainer kan men niet freewheelen; de pedalen blijven ronddraaien totdat het vliegwiel armen van het bovendeel vast en stapt u op het pedaal stopt.
  • Page 20 DiAgrAM VAN HeT beDieNiNgSPANeeL MAAk uW FiTNeSSDOeLeN WerkeLiJkHeiD Upload uw oefeningsresultaten naar de iFit MeT iFiT.COM cloud en volg uw vooruitgang. Met uw nieuw iFit-compatibele fitnessapparatuur, kunt u een diversiteit aan functies gebruiken op iFit.com om Stel voor uw oefeningen doelen in ten aan- uw fitnessdoelen werkelijkheid te maken: zien van calorieën, tijd of afstand.
  • Page 21 FuNCTieS VAN HeT beDieNiNgSPANeeL HOe HeT APPArAAT AAN Te SCHAkeLeN Het bedieningspaneel bevat bepaalde keuzen om uw beLANgriJk: laat, wanneer de elliptische trainer aan koude temperaturen blootgesteld is geweest, oefeningen thuis effectiever en leuker te maken. deze tot kamertemperatuur komen voordat u de U kunt de weerstand van de pedalen en de graad van stroom inschakelt.
  • Page 22 HOe De HANDMATige iNSTeLLiNg Te Cals. (Calorieën): deze display instelling zal bij gebruikeN benadering het aantal calorieën die u verbrand heeft weergeven. 1. begin te stappen of druk op welke toets van het bedieningspaneel dan ook om het Cals./Hr (Calorieën per uur): deze display instel- bedieningspaneel aan te zetten.
  • Page 23 Als u oefeningen doet, zal de oefeningintensiteits- Om uw hartslag te meten, houd uw handen op de niveaubalk het geschatte intensiteitsniveau van uw hartslagmonitor met de palmen van uw hand leu- oefening aangeven. nend tegen de contactpunten. beweeg uw handen niet en houd de handsensoren stevig vast.
  • Page 24 eeN VOOrAF iNgeSTeLDe OeFeNiNg Aan het einde van elke segment van de oefening, gebruikeN zult u een aantal tonen horen en het volgende seg- ment zal beginnen te knipperen. Als er een andere 1. Druk op een toets van het bedieningspaneel of weerstand-, hellingsgraad en/of doelsnelheid zijn begin te fietsen om het bedieningspaneel aan te geprogrammeerd voor het volgende segment, dan...
  • Page 25 eeN OeFeNiNg MeT eeN VOOrAF iNgeSTeLD Aandacht: het calorieëndoel is een schat- DOeL gebruikeN ting van het aantal calorieën dat u tijdens de oefening zult verbranden. Het feitelijke aantal 1. Druk op een toets van het bedieningspaneel of calorieën dat u verbrandt zal van verschil- begin te fietsen om het bedieningspaneel aan te lende factoren, zoals uw gewicht, afhangen.
  • Page 26 eeN iFiT-OeFeNiNg gebruikeN Druk op de toets Compete (Competitie) om aan een race deel te nemen die u al eerder gekozen U heeft een iFit-module nodig om een iFit-oefening te heeft. kunnen doen. Om een recente iFit-oefening uit uw schema Voor aankoop van de iFit module gaat u naar www.
  • Page 27 6. Volg uw vordering op de display. De geLuiDSiNSTALLATie gebruikeN Zie stap 4 op bladzijde 22. Om muziek of ingesproken boeken met de geluidsin- stallatie van het bedieningspaneel te beluisteren, sluit Het tabblad My Trail (Mijn route) zal een kaart u een 3,5 mm mannetje tot mannetje audiokabel (niet van het pad waarop u loopt of rent weergeven, of inbegrepen) in de aansluiting op het bedieningspaneel...
  • Page 28 HOe De iNSTeLLiNgeN VAN HeT De display zal wanneer er geen module aange- beDieNiNgSPANeeL Te VerANDereN sloten is de woorden NO IFIT MODULE (geen iFit module) aangeven. Als er geen module is aange- Het bedieningspaneel beschikt over een gebruikersmo- sloten, gaat u naar stap 10. dus waarmee u gebruiksinformatie kunt bekijken, een meeteenheid kunt selecteren en het contrastniveau 6.
  • Page 29: Onderhoud En Oplossen Van Problemen

    ONDerHOuD eN OPLOSSeN VAN PrObLeMeN Controleer alle onderdelen van de elliptische trainer en De SNeLHeiDSeNSOr AFSTeLLeN draai ze regelmatig vast. Vervang versleten onderde- len direct. Wanneer het bedieningspaneel gegevens niet goed aangeeft, moet u de snelheidssensor bijstellen. Gebruik een vochtige doek en een klein beetje Haal eerst het milde zeep om de elliptische trainer te reinigen.
  • Page 30 Draai vervolgens de aangegeven M4 x 16mm Til vervolgens de Vergrendeling (117) op de onderkant Schroef (93) los maar verwijder deze niet. Schuif de van de Linker Pedaalarm (13) omhoog en til de Linker Snelheidssensor (69) wat dichter naar of verder van de Pedaalarm van de Linkerhuls (136).
  • Page 31: Richtlijnen Voor Het Oefenen

    riCHTLiJNeN VOOr HeT OeFeNeN Vet verbranden—Om op doeltreffende wijze vet te WAArSCHuWiNg: verbranden, moet u gedurende een aanhoudende periode oefeningen doen op een laag intensiteitniveau. voordat u begint met dit of een ander Tijdens de eerste minuten van de oefening gebruikt oefeningenprogramma, dient u een arts te uw lichaam koolhydraatcalorieën voor de energie.
  • Page 32 AANbeVOLeN STrekOeFeNiNgeN De juiste manier voor verschillende basisstrekoefeningen wordt rechts getoond. Beweeg langzaam bij het strek- ken–spring nooit op. 1. Teen Aanraken Strekoefening Sta met lichtgebogen knieën en buig langzaam vanuit uw heupen naar voren. Houd uw rug en schouders ontspannen als u zover mogelijk naar beneden reikt, richting uw tenen.
  • Page 33 AANTekeNiNgeN...
  • Page 34: Lijst Met Onderdelen

    LiJST MeT ONDerDeLeN Modelnr. NTEVEL99813.0 R0913A Aant. beschrijving Aant. beschrijving Onderstel Liftas Vouwbare Onderstel Rechter Liftarm Voorste Stabilisator Linker Liftarm Achterste Stabilisator Bus van de Liftas Staander Lange Motoras Rechter Beenstang Korte Motoras Linker Beenstang Bumper Rechter Armhendel #8 x 25mm Zelftappende Schroef Linker Armhendel Huls van de Staander Handvat...
  • Page 35 Aant. beschrijving Aant. beschrijving Draaischroef M8 x 30mm Schroef Kapje van de Pedaalarm M8 x 25mm Schroef Bout van de Spanrol Bus van de Buitenste Huls M10 x 120mm Schroef Kleine Borgring Bevestigde Draadband M8 Gespleten Tussenring M8 x 16mm Schroef Korte Veerpen M10 Borgmoer Kap van het Onderstel...
  • Page 36: Gedetailleerde Tekening

    geDeTAiLLeerDe TekeNiNg A Modelnr. NTEVEL99813.0 R0913A...
  • Page 37 geDeTAiLLeerDe TekeNiNg b Modelnr. NTEVEL99813.0 R0913A...
  • Page 38 geDeTAiLLeerDe TekeNiNg C Modelnr. NTEVEL99813.0 R0913A...
  • Page 39 geDeTAiLLeerDe TekeNiNg D Modelnr. NTEVEL99813.0 R0913A...
  • Page 40: Het Bestellen Van Onderdelen

    HeT beSTeLLeN VAN ONDerDeLeN Bekijk de omslag van deze handleiding voor het bestellen van vervangende onderdelen. Zorg ervoor dat u de vol- gende informatie bij de hand hebt wanneer u contact met ons opneemt: • het modelnummer en het serienummer van het apparaat (raadpleeg de omslag van deze handleiding) • de naam van het apparaat (raadpleeg de omslag van deze handleiding) • h et nummer van het onderdeel en de beschrijving (zie LIJST MET ONDERDELEN en GEDETAILLEERDE TEKENING aan het eind van deze handleiding) reCYCLiNg iNFOrMATie Dit elektronische product mag niet bij het gemeentelijk afval worden gegooid.

This manual is also suitable for:

E 11.6Ntevel99813.0

Table of Contents