Pro-Form 696 Elliptical Gebruiksaanwijzing

Dutch manual
Hide thumbs Also See for 696 Elliptical:

Advertisement

Modelnr. PFEVEL74607.0
Serienr.
Schrijf het serienummer hierboven
voor verdere raadpleging.
Sticker met
serienummer
VRAGEN?
Als fabrikant zijn wij gesteld op uw
volledige tevredenheid. Mocht u
nog vragen hebben, mochten som-
mige onderdelen ontbreken of
beschadigd zijn neem dan contact
op met de winkel waar u dit pro-
dukt hebt gekocht.
Onze website:
www.iconsupport.eu
OPGELET
Lees alle instructies en voor-
zorgsmaatregelen in deze hand-
leiding door voordat u dit appa-
raat gaat gebruiken. Bewaar
deze handleiding voor verdere
raadpleging.
GEBRUIKSAANWIJZING

Advertisement

Table of Contents
loading

Summary of Contents for Pro-Form 696 Elliptical

  • Page 1 Modelnr. PFEVEL74607.0 GEBRUIKSAANWIJZING Serienr. Schrijf het serienummer hierboven voor verdere raadpleging. Sticker met serienummer VRAGEN? Als fabrikant zijn wij gesteld op uw volledige tevredenheid. Mocht u nog vragen hebben, mochten som- mige onderdelen ontbreken of beschadigd zijn neem dan contact op met de winkel waar u dit pro- dukt hebt gekocht.
  • Page 2: Table Of Contents

    Plak de sticker op de aangegeven plaats. Opmerking: De sticker worden niet op ware groote weer- gegeven. PROFORM is een merk van ICON IP, Inc.
  • Page 3: Belangrijke Voorzorgsmaatregelen

    BELANGRIJKE VOORZORGSMAATREGELEN WAARSCHUWING: Lees alle belangrijke voorzorgsmaatregelen en instructies in deze handleiding en alle waarschuwingen op uw elliptische trainer voordat u deze gebruikt om het risico van ernstig letsel te verminderen. ICON is niet verantwoordelijk voor persoonlijk letsel of schade door het gebruik van dit produkt. 1.
  • Page 4: Voordat U Begint

    VOORDAT U BEGINT Fijn dat u voor de nieuwe PROFORM 696 elliptische gebruiken. Raadpleeg de kaft van deze handleiding ® trainer gekozen heeft. De PROFORM 696 elliptische mocht u nog vragen hebben nadat u de handleiding trainer combineert geavanceerde technologie met een hebt doorgelezen.
  • Page 5: Montage

    MONTAGE De montage van deze fiets moet door twee mensen gebeuren. Plaats de fiets op een open plek en verwijder de verpakking. Gooi de verpakking pas weg wanneer u de fiets volledig gemonteerd heeft. Naast de meegele- verde inbussleutel zult u ook een kruiskop schroevendraaier , een engelse sleutel , en een rubberen hamer voor de montage nodig hebben.
  • Page 6 Om de montage te vereenvoudigen, lees eerst de informatie op pagina 5 voordat u met de montage van de elliptische trainer begint. Terwijl een andere persoon de Basis (1) optilt, maak de Voorste Stabilisator (6) aan de Basis vast met twee M10 x 82mm Schroeven met Ronde Kop (82).
  • Page 7 4. Houd een Crankarm (36) tegen de linker Cranknaaf (38) en breng de gaten van de Crankarm op dezelfde hoogte als de vrije gaten van de Cranknaaf. Steek vier Naafschroeven (87) door een Naafscherm (75) in de Crankarm en draai de Naafschroeven met uw vingers in de Cranknaaf.
  • Page 8 6. Oriënteer de Scherm van de Linker en Rechter Staanders (17, 18) zoals getoond. Maak de Scherm van de Staanders rond de Staander (3) vast met vier M4 x 16mm Schroeven met Ronde Kop (101). 7. Smeer een grote hoeveelheid smeervet op de Zwenkas (74) en smeer dan een kleine hoe- veelheid vet op de twee 22mm x 16mm Gegolfde Tussenringen (111).
  • Page 9 8. Neem het Rechter Handleuning (9), dat gemar- keerd is met een “R”. Maak het Rechter Handvat aan de Rechter Arm van het Bovendeel (12) vast met drie M8 x 38mm Schroeven met Ronde Kop (4) en een Handvatkap (19). Maak het Linker Handvat (8) aan de Linker Arm van het Bovendeel (11) vast op dezelfde manier.
  • Page 10 10. Smeer vet op de as van de Rechter Arm van het Bovendeel (12). Smeer dan vet op de 23mm x 19mm Gegolfde Tussenring (97) en op een M8 x 23mm x 1mm Tussenring (112). Schuif een Tussenring voor de Arm van het Smeer Bovendeel (62) op de Rechter Arm van het Bovendeel (12);...
  • Page 11 12. Het Bedieningspaneel (5) werkt met vier 1.5V “D” batterijen; alkalinebatterijen zijn aanbevolen. BELANGRIJK: Als de elliptische trainer aan koude temperaturen is blootgesteld, laat hem eerst tot kamertemperatuur opwarmen voor- Batterijen dat u de batterijen in het Bedieningspaneel steekt. Zo niet, dan kunnen de displays van Batterijen het bedieningspaneel of de elektronische onderdelen worden beschadigd.
  • Page 12: Hoe De Elliptische Trainer Te Gebruiken

    HOE DE ELLIPTISCHE TRAINER TE GEBRUIKEN HOE DE ELLIPTISCHE TRAINER IN- EN UIT TE HOE DE ELLIPTISCHE TRAINER TE KLAPPEN VERPLAATSEN Als u de elliptische trainer niet gebruikt, kunt u het Om de elliptische trainer te verplaatsen, klap hem onderstel dichtklappen. Om de elliptische trainer in te eerst in zoals hierboven werd beschreven.
  • Page 13 HOE DE ELLIPTISCHE TRAINER TE GEBRUIKEN Handvaten Om de elliptische trainer te gebruiken, houd de hand- vaten vast en stap op de pedaal in de laagste positie. Stap dan op de andere pedaal. Druk op de pedalen totdat ze vloeiende beginnen te bewegen. Opmerking: De pedaalschijfen kunnen in beide richtingen draaien.
  • Page 14 HOE DE ELLIPTISCHE TRAINER TE NIVELLEREN Als de elliptische trainer schommelt tijdens het gebruik, draai aan één of aan beide stelvoeten onder de ach- terste stabilisator totdat het toestel niet meer schom- melt. Stelvoet...
  • Page 15 BEDIENINGSPANEELDIAGRAM WAARSCHUWINGEN automatisch veranderen en u sneller of trager doen fietsen tijdens een doeltreffende oefening. Het bedieningspaneel bevat bepaalde keuzen om uw oefeningen thuis meer effectiever te maken. U kunt de U kunt ook een MP3- of een CD-speler op de geluids- weerstand van de gebruikt door een druk op de knop installatie van het bedieningspaneel aansluiten en bijstellen wanneer de handmatige instelling van het...
  • Page 16 HOE DE HANDMATIGE INSTELLING TE 4. Volg uw vorderingen op de displays. GEBRUIKEN Op de display rechts Opmerking: Als er een doorzichtig plastic laagje op boven wordt de verlo- het bedieningspaneel ligt, dan moet u dat verwijderen. pen tijd [TIME], het aantal verbrande calo- 1.
  • Page 17 5. Uw hartslag meten als u dat wilt. Als uw hartslag niet wordt weergegeven, zorg ervoor dat u uw handen op de juiste manier hebt Het kan zijn dat geplaatst zoals beschreven. Zorg ervoor dat u uw er op de metalen handen niet te veel beweegt en houd de metalen Contactpunten contactpunten...
  • Page 18 HOE EEN VOORAF INGESTELD OEFENPRO- Tijdens de oefening, zal de doeltempo-aangever u GRAMMA TE GEBRUIKEN aanzetten om uw fietstempo zo dicht mogelijk bij het doeltempo voor het huidige segment te hou- 1. Druk op een toets van het bedieningspaneel of den.
  • Page 19: Onderhoud En Oplossen Van Problemen

    ONDERHOUD EN OPLOSSEN VAN PROBLEMEN Controleer regelmatig alle onderdelen van de elliptische HOE DE SNELHEIDSSENSOR BIJ TE STELLEN trainer en draai ze vast. Verwijder versleten onderdelen onmiddellijk. Als het bedieningspaneel de informatie niet correct weergeeft, dan moet de snelheidssensor worden bijge- Om de elliptische trainer schoon te maken, gebruik een steld.
  • Page 20 HOE DE RIEM BIJ TE STELLEN Draai dan de M8 x 35mm Schroef (96) Als de pedalen beginnen te slippen tijdens uw oefe- vast totdat de ning en de weerstand staat op het hoogste niveau, Riem (51) opge- dan moet de Riem (51) waarschijnlijk bijgesteld wor- spannen is.
  • Page 21: Richtlijnen Voor Het Oefenen

    RICHTLIJNEN VOOR HET OEFENEN WAARSCHUWING: koolhydraten . Pas na de eerste paar minuten begint uw lichaam vet als energie te verbruiken. Stel de snel- heid en de helling van de loopband bij todat uw hart- Raadpleeg uw huisarts voor u met dit of enig slag rond het laagste getal van uw trainingszone ligt ander oefenprogramma begint.
  • Page 22 VOORGESTELDE STREKOEFENINGEN De juiste houding voor de strekoefeningen is hier rechts getoond. Strek u langzaam, vermijdt krachtige inspanning. 1. Tenen aanraken Sta met uw knieën lichtjes gebogen en buig uw lichaam vanuit uw heupen naar voren. Ontspan uw rug en schouders zo veel mogelijk en reik zover mogelijk naar uw tenen toe.
  • Page 23 OPMERKEN...
  • Page 24: Lijst Met Onderdelen

    LIJST MET ONDERDELEN—Modelnr. PFEVEL74607.0 R0907A Aant. Beschrijving Aant. Beschrijving Basis Vliegwiel Onderstel "C"-Magneet Staander Kussenblok M8 x 38mm Schroef met Ronde Magneet Veer Bedieningspaneel Spanrol Voorste Stabilisator Beugel van de Spanrol Achterste Stabilisator Klem Linker Handleuning Vergrendelingsveer Rechter Handleuning Pen van de Basis Eindkapje van de Hendel Tussenstuk voor de Arm van het Linker arm van het Bovendeel...
  • Page 25 Aant. Beschrijving Aant. Beschrijving Katrolschroef Rechter Stabilisatorkap Tussenring van de Crank M8 x 16mm Tussenring M4 x 25mm Schroef 22mm x 16mm Gegolfde M4 x 16mm Schroef met Ronde Tussenring M8 x 23mm x 1mm Tussenring Tussenring van de Motor M4 x 16mm Schroef met Platte Kop M4 x 16mm Schroef M6 Moer...
  • Page 26: Gedetailleerde Tekening

    GEDETAILLEERDE TEKENING A—Modelnr. PFEVEL74607.0 R0907A...
  • Page 27 GEDETAILLEERDE TEKENING B—Modelnr. PFEVEL74607.0 R0907A...
  • Page 28: Het Bestellen Van Onderdelen

    HET BESTELLEN VAN ONDERDELEN Om vervang onderdelen te bestellen, bekijk dan de kaft van deze handleiding. Zorg ervoor dat u de volgende informatie bij de hand hebt wanneer u contact met ons opneemt: • het modelnummer en serienummer van het apparaat (raadpleeg de kaft van deze handleiding) •...

This manual is also suitable for:

Pfevel74607.0

Table of Contents