NordicTrack C3000 Treadmill Gebruiksaanwijzing
NordicTrack C3000 Treadmill Gebruiksaanwijzing

NordicTrack C3000 Treadmill Gebruiksaanwijzing

Dutch manual
Hide thumbs Also See for C3000 Treadmill:

Advertisement

Quick Links

Modelnr. NETL16807.0
Serienr.
Schrijf het serienummer hierboven
voor verdere raadpleging.
Sticker met
Serienummer
VRAGEN?
Als fabrikant zijn wij gesteld op
uw volledige tevredenheid.
Mocht u nog vragen hebben,
mochten sommige onderdelen
ontbreken of beschadigd zijn
neem dan contact op met de win-
kel waar u dit produkt hebt ge-
kocht.
Onze website:
www.iconsupport.eu
OPGELET
Lees alle instructies en voor-
zorgsmaatregelen in deze hand-
leiding door voordat u dit appa-
raat gaat gebruiken. Bewaar
deze handleiding voor verdere
raadpleging.
Met Universele iPod-Dock
GEBRUIKSAANWIJZING

Advertisement

Table of Contents
loading

Summary of Contents for NordicTrack C3000 Treadmill

  • Page 1 Met Universele iPod-Dock Modelnr. NETL16807.0 Serienr. GEBRUIKSAANWIJZING Schrijf het serienummer hierboven voor verdere raadpleging. Sticker met Serienummer VRAGEN? Als fabrikant zijn wij gesteld op uw volledige tevredenheid. Mocht u nog vragen hebben, mochten sommige onderdelen ontbreken of beschadigd zijn neem dan contact op met de win- kel waar u dit produkt hebt ge- kocht.
  • Page 2: Table Of Contents

    Plak de sticker op de aangegeven plaats. Opmerking: De sti- ckers worden niet op ware groote weergegeven. NordicTrack is een merk van ICON IP, Inc. iPod is een handelsmerk van Apple Computer, Inc., geregistreerd in de V.S. en andere landen.
  • Page 3: Belangrijke Voorzorgsmaatregelen

    BELANGRIJKE VOORZORGSMAATREGELEN WAARSCHUWING: Lees alle belangrijke voorzorgsmaatregelen en instructies in deze handleiding en alle waarschuwingen op uw loopband voordat u deze gebruikt om het risico van ernstig letsel te verminderen. ICON is niet verantwoordelijk voor persoonlijk letsel of schade door het gebruik van dit produkt.
  • Page 4 19. Laat de loopband nooit zonder toezicht rond- Verwijder nooit de motorkap tenzij een techni- draaien. Verwijder altijd de sleutel, het cus dat aangeeft. Ander onderhoud dan dat- stroomsnoer en zet de reset/off-schakelaar gene wat vermeld staat in deze handleiding op de off-positie als u de loopband niet ge- moet door een technicus uitgevoerd worden.
  • Page 5 Stroomsnoeren Huisaansluiting 75 Ohm Aansluiting Huisaansluitings Apparatuur Aardingselectrodesyste em voor de Aardings- Stroomaansluiting (b.v. Klemmen Metalen Waterbuis Binnenshuis) BEWAAR DEZE INSTRUCTIES...
  • Page 6: Voordat U Begint

    VOORDAT U BEGINT Gefeliciteerd met uw keuze voor de revolutionaire door voordat u de loopband begint te gebruiken. NordicTrack C 3000 loopband met Universele iPod- Raadpleeg de kaft van deze handleiding mocht u nog ® Dock. De C 3000 loopband bevat verschillende opties...
  • Page 7: Montage

    MONTAGE De montage van deze loopband moet door twee mensen gebeuren. Plaats de loopband op een open plek en verwijder de verpakking. Gooi de verpakking pas weg wanneer u de loopband volledig gemonteerd heeft. Opgelet: De onderkant van de loopband is met een hoogwaardig smeer behandeld. Het kan zijn dat tijdens het vervoer wat van het middel op de bovenkant van de loopband terecht is gekomen of zich in de verpakking be- vindt.
  • Page 8 2. Zorg ervoor dat het snoer uit het stopcontact getrokken is. Met de hulp van een tweede persoon, leg zoals getoond de loopband voorzichtig op zijn linker- kant. Klap het Onderstel (56) gedeeltelijk in zodat de loopband stabieler is; klap het Onderstel nog niet helemaal in.
  • Page 9 5. Zet het Tussenstuk van de Rechter Staander (79) op de Basis (83). Zorg ervoor dat Draad van de Staander (38) niet gekneld raakt. Met de hulp van een tweede persoon, houd een Tussenstuk van de Bout (80) in het onderste uit- einde van de Rechter Staander (78).
  • Page 10 8. Met de hulp van een tweede persoon, houd het onderstel van de handleuning bij de Rechter Staander (78) en de Linker Staander (74). Verbind Onderstel de Draad van de Staander (38) met de draad van van de Handleuning het bedieningspaneel. zie de afbeelding. De con- nectors moeten gemakkelijk naast elkaar schuiven en op hun plaats klikken.
  • Page 11 11. Steek de draden van het onderstel van het be- dieningspaneel in het onderstel van de handleu- ning. Bedieningspaneel Maak het onderstel van het bedieningspaneel Onderstel van aan het onderstel van de handleuning vast met vier 1/4" x 3/4" Bouten (5). Zorg ervoor dat de Handleuning draden niet beklemd raken.
  • Page 12 Om de televisie in te schakelen, moet u een 75 ohm CATV-kabel aan de 75 ohm-terminal van de loopband verbinden, een video- of DVD-speler aan de audio/video-aansluiting of een draagbare audio/video-speler op de audio/video-aansluiting van het bedieningspaneel aansluiten. Opmerking: Gebruik een CATV-kabel om een extern toestel, zoals een kabelontvanger, een analoge kabelontvanger, satelliet-TV-ontvanger of een video, aan te sluiten.
  • Page 13: Hoe De Borstkas-Sensoren Te Gebruiken

    HOE DE BORSTKAS-POLSSENSOR TE GEBRUIKEN HOE DE BORSTKAS-SENSOR TE GEBRUIKEN • Bewaar de borstkas-polssensor op een warme en droge plaats.Bewaar de borstkas-polssensor niet in De borstkas-polsensor bestaat uit twee delen: de een plastic zak of enig andere verpakking die vocht borstkas-band en de sensor (zie de tekening hieron- kan vasthouden der).
  • Page 14: Gebruik En Bijstellen

    GEBRUIK EN BIJSTELLEN DE AL INGESMEERDE LOOPBAND Uw loopband is voorzien van een band die al met een hoogwaardig smeermiddel is behandeld. BELANGRIJK: Behandel de band of het loopplatform nooit met silicone spray of enig ander middel. Als uw dat doet zult u de loopband beschadigen.
  • Page 15 BEDIENINGSPANEEL Geïntegreerd universeel Dock voor iPod DE STICKER MET WAARSCHUWING PLAKKEN train een lange afstandswedstrijd met de marathonoe- fening. De iFIT-programma’s zullen de loopband auto- De waarschuwing op het bedieningspaneel is in het en- matisch aansturen terwijl de stem van een persoonlijke gels.
  • Page 16 HOE DE ELEKTRICITEIT IN TE SCHAKELEN HOE DE HANDMATIGE INSTELLING TE GEBRUI- BELANGRIJK: Laat, wanneer de loopband aan koude temperaturen bloodgesteld is gewesst, de 1. De sleutel volledig in het bedieningspaneel loopband tot kamertemperatuur komen voordat u steken. de elektriciteit inschakelt. Als u dit niet doet kunt u het bedieningspaneel of andere elektrische com- Zie HOE DE ELEKTRICITEIT IN TE SCHAKELEN ponenten beschadigen.
  • Page 17 5. Selecteer een weergavestand en volg uw voor- uitgang met de oefeninginformatie op het 6. Meet uw hartslag als u dat wilt. scherm. U kunt de handgreep met polssensor of de borst- Kunt u kiezen tussen drie verschillende display- kas-sensor gebruiken om uw hartslag te meten. (zie weergaves.
  • Page 18 HET GEBRUIK VAN EEN AFVALOEFENING past automatisch de snelheid en de hellingsinstellin- gen die zijn geprogrammeerd voor het tweede ge- 1. De sleutel volledig in het bedieningspaneel deelte, aan. Opmerking: Het scherm heeft een tu- steken. nerstand, een RCA-stand en een MP4-stand. Het oefeningenprofiel kan alleen worden weergegeven Raadpleeg HOE DE ELEKTRICITEIT IN TE SHA- als de MP4-stand of de RCA-stand is geselecteerd.
  • Page 19 HET CREËREN VAN EEN LEEROEFENING De snelheid van het eerste segment zal in de eer- ste kolom van het Huidig Segment van de piste op- 1. De sleutel volledig in het bedieningspaneel flikkeren. Om een snelheid en een helling instelling steken.
  • Page 20 HET GEBRUIK VAN EEN LEEROEFENING De leeroefening werkt op dezelfde manier als een afvaloefening (zie stap 3 op pagina 18). 1. De sleutel volledig in het bedieningspaneel steken. Indien gewenst kunt u de oefening opnieuw instel- len terwijl u deze gebruikt. Om de snelheidsin- Raadpleeg HOE DE ELEKTRICITEIT IN TE SHA- stelling of de hellingsinstelling voor het huidige segment te wijzigen dient u eenvoudigweg op de...
  • Page 21 HET GEBRUIK VAN HET AANGEPASTE sitie naar rechts verschuiven, en de loopband zal OEFENINGENCENTRUM zich automatisch aanpassen aan de snelheid en hel- linginstellingen voor het volgende onderdeel. Let op: 1. De sleutel volledig in het bedieningspaneel Het scherm heeft een tunerstand, een RCA-stand en steken.
  • Page 22 HET GEBRUIK VAN DE FITNESSLEEFTIJD- scherm na een paar seconden verdergaan naar de CALCULATOR volgende selectie. De Fitnessleeftijdcalculator [FITNESS AGE CALCULA- Selecteer uw leeftijd [AGE], lengte [HEIGHT] en TOR] berekent uw geschatte fitnessleeftijd. Uw fitnes- gewicht [WEIGHT] door herhaaldelijk te drukken sleeftijd is de gemiddelde leeftijd van iemand op uw fit- op de toetsen verhogen en verlagen voor elke se- nessniveau.
  • Page 23 HET GEBRUIK VAN EEN IFIT-KAART 3. Druk op de Starttoets [START] om het pro- gramma te laten beginnen. 1. De sleutel volledig in het bedieningspaneel steken. Even nadat u op de toets drukt zal de loopband au- tomatisch de eerste snelheid en hellingstand van Raadpleeg HOE DE ELEKTRICITEIT IN TE SHA- het workout instellen.
  • Page 24 HOE DE PERSOONLIJKE TELEVISIE TE BEDIENEN 4. Druk op de Volume toetsen om het geluidsni- veau bij te stellen. BELANGRIJK: Voordat u de tv aanzet dient u een 75 ohm CATV-kabel of een videorecorder aan te Als u op een van de volumetoetsen drukt, zal de sluiten op de 75 ohm-aansluiting van de loopband, volume-indicator gedurende een paar seconden op een videorecorder of DVD-speler op de drie...
  • Page 25 DE INFORMATIE INSTELLING veauindicatoren verschijnen. Stel de instellingen in- dien gewenst in door te drukken op de toetsen Het console biedt een informatiestand waarmee u in- Volume. formatie over het gebruik van de loopband kunt zien en een meetsysteem kunt selecteren voor het console. 3.
  • Page 26 HOE HET KUSSEN (SCHOK)-SYSTEEM BIJ TE STELLEN Platform- kussen Haal de sleutel uit het bedieningspaneel en trek de stekker uit het stopcontact. De loopband bevat een regelbaar kussen (schok)-systeem die het schokeffect vermindert als u op de loopband loopt of rent. Om de Verhogen stevigheid van het loopplatform te verhogen, dient u van de loopband af te stappen en de platformkussens...
  • Page 27: De Loopband Inklappen En Verplaatsen

    DE LOOPBAND INKLAPPEN EN VERPLAATSEN HOE DE LOOPBAND IN TE KLAPPEN Plaats de helling in de laagste stand voordat u de loop- band opbergt. Als dat niet het geval is, kan de loopband beschadigd raken als u hem inklapt. Verwijder de sleutel en trek de stekker uit het stopcontact.
  • Page 28 HOE DE LOOPBAND TE VERPLAATSEN 1. Houdt het uiteinde van de loopband vast zoals aangege- ven. Trek de sluitknop naar buiten en houdt deze vast. (waarschijnlijk moet u het onderstel naar voren duwen als u de knop naar links trekt). Draai het frame naar be- neden en laat de vergrendelingsknop los.
  • Page 29: Problemen Oplossen

    PROBLEMEN OPLOSSEN U kunt de meeste problemen met uw loopband oplossen door de hieronder genoemde stappen te volgen. Zoek het probleem dat bij u van toepassing is en volg de instructies. Mocht u verdere hulp nodig hebben, neem dan contact op met de winkel waar u dit produkt hebt gekocht. PROBLEEM: De stroom is niet ingeschakeld OPLOSSING: a.
  • Page 30 Verwijder de drie #8 x 3/4" Schroeven (12) en ver- wijder de Beschermkap (61) voorzichtig. Zoek de Bladveerschakelaar (71) en de Magneet (50) aan de linkerkant van de Katrol (51). Draai de Katrol zodanig dat de Magneet gelijk staat met de 3 mm Bladveerschakelaar.
  • Page 31 PROBLEEM: De loopband ligt niet in het midden of slipt wanneer er op gelopen wordt OPLOSSING: a. Haal eerst de sleutel uit het bedieningspa- neel en DE STEKKER UIT HET STOPCON- TACT wanneer de loopband niet goed in het midden ligt. Als de loopband naar links is verschoven, draai met de meegeleverde sleutel de linker bout van de achterroller een 1/2 slag met de klok mee.
  • Page 32 PROBLEEM: De televisieontvangst is slecht OPLOSSING: a. Controleer de volgende problemen en volg de instructies. • Ontsteking (zwarte vlekjes of horizontale strepen of een bewogen of drijvend beeld)—Dit wordt meestal veroorzaakt door ontstekingssystemen van voertuigen, neonlampen, een elektrische drift of andere elektrische toestellen. Probeer de positie van de elektrische toestellen te wijzi- gen om het probleem op te lossen.
  • Page 33: Richtlijnen Voor Het Oefenen

    RICHTLIJNEN VOOR HET OEFENEN hydraten. Pas na de eerste paar minuten begint uw li- WAARSCHUWING: chaam vet als energie te verbruiken. Stel de snelheid en de helling van de loopband bij todat uw hartslag Raadpleeg uw huisarts voor u met dit of enig rond het laagste getal van uw trainingszone ligt als u ander oefenprogramma begint.
  • Page 34: Lijst Met Onderdelen

    LIJST MET ONDERDELEN—Modelnr. NETL16807.0 R0108A Om de onderdelen hieronder terug te vinden, raadpleeg de GEDETAILLEERDE TEKENING aan het einde van deze handleiding. Aant. Beschrijving Aant. Beschrijving #8 x 1/2" Schroef Tussenstuk van de Voorste Roller #8 x 1" Schroef Magneet Inbussleutel Wieltje/Katrol 3/8"...
  • Page 35 Aant. Beschrijving Aant. Beschrijving Onderkant van de stang met hart- 30" AV-kabel slagsensoren Draad aan de Draadkoker de 30" Handleuning Borstkasband Eindkapje van de Voorste borstkas-sensore Handleuning Ontvanger van de Borstkassensoren Eindkapje van de Achterste Schroef voor de ontvanger Handleuning PAL-connector Boord van de Linker Handleuning AV-aansluiting...
  • Page 36: Gedetailleerde Tekening

    NETL16807.0 GEDETAILLEERDE TEKENING A—Modelnr. R0108A...
  • Page 37 NETL16807.0 GEDETAILLEERDE TEKENING B—Modelnr. R0108A...
  • Page 38 NETL16807.0 GEDETAILLEERDE TEKENING C—Modelnr. R0108A...
  • Page 39 NETL16807.0 GEDETAILLEERDE TEKENING D—Modelnr. R0108A...
  • Page 40: Het Bestellen Van Onderdelen

    HET BESTELLEN VAN ONDERDELEN Om vervang onderdelen te bestellen, bekijk dan de kaft van deze handleiding. Zorg ervoor dat u de volgende infor- matie bij de hand hebt wanneer u contact met ons opneemt: • het modelnummer en serienummer van het apparaat (raadpleeg de kaft van deze handleiding) •...

This manual is also suitable for:

Netl16807.0

Table of Contents