NordicTrack C3000 Treadmill Felhasználói Kézikönyv
NordicTrack C3000 Treadmill Felhasználói Kézikönyv

NordicTrack C3000 Treadmill Felhasználói Kézikönyv

Hungarian manual
Hide thumbs Also See for C3000 Treadmill:

Advertisement

Választotta Univerzális Dokkolóhely az iPod
Modellszám NETL16807.0
Sorszám
Későbbi hivatkozás céljából a fenti
helyre írja be a sorozatszámot.
Sorszám matrica
KÉRDÉSEK?
Gyártóként, arra törekszünk,
hogy vásárlóink minden igényét
kielégítsük. Havan kérdése,
vagy ha vannak hiányzó, esetleg
sérült alkatrészek a termékben,
kérem, keresse fel azt a helyet,
ahol a terméket vásárolta.
ÓVINTÉZKDÉS!
Olvassa el a használati utasítás
minden óvintézkedésrõl és fi-
gyelmeztetésrõl szóló pontját
mielõtt használatba veszi a
gépet. Õrizze meg ezt a
kézikönyvet a jövõben is.
Számára
®
FELHASZNÁLÓI
KÉZIKÖNYV

Advertisement

Table of Contents
loading

Summary of Contents for NordicTrack C3000 Treadmill

  • Page 1 Választotta Univerzális Dokkolóhely az iPod Számára ® FELHASZNÁLÓI Modellszám NETL16807.0 Sorszám KÉZIKÖNYV Későbbi hivatkozás céljából a fenti helyre írja be a sorozatszámot. Sorszám matrica KÉRDÉSEK? Gyártóként, arra törekszünk, hogy vásárlóink minden igényét kielégítsük. Havan kérdése, vagy ha vannak hiányzó, esetleg sérült alkatrészek a termékben, kérem, keresse fel azt a helyet, ahol a terméket vásárolta.
  • Page 2: Table Of Contents

    és kérjen ingyenes pótmatricát. Ezután a matricát a jelzett módon helyezze el. Megjegyzés: A ma- tricákat nem eredeti méretükben ábrázoljuk. NordicTrack az ICON IP, Rt. bejegyzett védjegye. Az iPod az Apple Computer, Inc. az Egyesült Államokban és más országokban bejegyzettt védjegye.
  • Page 3: Fontos Óvintézkedések

    FONTOS ÓVINTÉZKEDÉSEK VIGYÁZAT! A futópad használata előtt – a komoly sérülés kockázatának csökkentése érdekében – olvasson el minden fontos óvintézkedést és utasítást a kézikönyvben, és ugyanígy olvassa el a futópadon elhelyezett összes figyelmeztetést is. Az ICON semmilyen felelősséget nem vállal a termék használata révén vagy abból kifolyólag elszenvedett sérülésekét, illetve vagyonkárért. 1.
  • Page 4 19. Soha ne hagyja a működő futópadot felügyelet javasolja. A szervizelést és minden más itt nélkül. Mindig vegye ki a kulcsot, húzza ki a táp- leírt szerelést csak az arra felhatalmazott sza- kábelt és a kikapcsológombot állítsa off (ki) kember végezheti. pozícióba, ha éppen nem használja a gépet.
  • Page 5 Elektromos vezetékek Szerviz bejárat vezető k Szerviz bejárat 75 Ohm Terminal felszerelés Elektróda rendszer földelésének elektromos karbantartása (pl. Földelő belső fém vizipipa) csipesz ŐRIZZE MEG EZEKET AZ UTASÍTÁSOKAT...
  • Page 6: Használat Előtt

    HASZNÁLAT ELÖTT Köszönjük, hogy ezt a forradalmian új NordicTrack elolvasása után felmerülő kérdésekkel kapcsolatban ® 3000 futópadot választotta univerzális dokkolóhely az lásd a kézikönyv borítóját. Ha azt akarja, hogy gyorsan számára. A C 3000 futópad egyesíti a fejlett segítsünk, jegyezze fel a termék modell- és sorozat- technológiát és az új formát, és segítségével a...
  • Page 7: Összeszerelés

    ÖSSZESZERELÉS Az összeszerelés két embert igényel. Állítsa egy üres helyre a futópadot és távolítson el róla minden cso- magolóanyagot; ne dobjaki a csomagolóanyagokat, amíg a gépet teljesen össze nem szerelte. Megjegyzés: A futószalag alsó része nagy teljesítményű kenőanyaggal van bevonva. A szállítás alatt bizonyos mennységű kenőanyag rákerülhet a futószalagra vagy a csomagolásra.
  • Page 8 2. Ügyeljen arra, hogy a hálózati kábel ki legyen húzva. Másvalaki segítségével óvatosan billentse a futópadot a bal oldalára. Részlegesen hajtsa Nyílás össze a keretet (56), hogy a futópad stabilabb legyen; ne hajtsa még teljesen össze a keretet. Vágja el a kötőelemet, amely a támasztóos- zlop-vezetéket (38) az alapra (83) rögzíti.
  • Page 9 5. Helyezze el a jobb oldali támasztóoszlop táv- tartóját (79) az alapon (83). Legyen óvatos, ne- hogy a támasztóoszlop vezetéke (38) bec- sípődjön. Másvalakivel fogassa meg az egyik csavaralátétgyűrűt (80) a jobb oldali támasztóos- zlop (78) alsó végének a belsejében. Tegyen be egy 3/8-col x 4 1/4-colos csavart (6) egy 3/8-colos csillagalátéttel (9) együtt a jobb oldali támasztóos- zlopba és a csavaralátétgyűrűbe.
  • Page 10 8. Másvalakivel fogassa meg a kormánysz- erelvényt a jobb oldali támasztóoszlop (78), il- letve a bal oldali támasztóoszlop (74) közelében. Csatlakoztassa a támasztóoszlop vezetékét (38) Kormánys- a konzolvezetékhez. Lásd a képmellékletet. A zerelvény csatlakozóknak könnyen össze kell csúszniuk és a helyükre kell pattanniuk. Ha nem ez a helyzet, forgassa el valamelyik csat- lakozót és próbálja meg újból.
  • Page 11 11. Helyezze be a konzolszerelvény vezetékeit a kormányszerelvénybe. Szerelje fel a konzolszerelvényt a kormánysz- Konzols- zerelvény erelvényre négy 1/4-col x 3/4-colos csavar (5) segítségével. Legyen óvatos, nehogy a vezetékek becsípődjenek. Kormánys- zerelvény Vezet ékek 12. Keresse meg a tároláskor használt összekötőpántot (53).
  • Page 12 A tévé üzemeltetése előtt csatlakoztasson 75-ohmos CATV-kábelt a futópad 75-ohmos kivezetéséhez, videomagnót vagy DVD-lejátszót az audió/videó bemeneti dugaszhüvelyhez, illetve személyi audio-/vide- olejátszót az audió/videó dugaszhüvelyhez a konzolon. Megjegyzés: használjon CATV-kábelt a külső for- ráshoz (kábelelosztó szekrény, analóg kábel, műholdas beltéri egység a tévéhez, illetve videomagnó) történő csatlakoztatáskor.
  • Page 13: A Mellkasi Pulzusmérő Használata

    A MELLKASI PULZUSMÉRŐ HASZNÁLATA A MELLKASI PULZUSMÉRŐ FELHELYEZÉSE hosszabb ideig marad bekapcsolva, ezzel idejeko- rán lemerítve az akkumulátort. A mellkasi pulzusmérő két részbő l áll: a mellkasi szíjból és az érzékelő egységbő l (lásd az alábbi • A mellkasi pulzusmérőt meleg, száraz helyen tárolja. A mellkasi pulzusmérőt ne tárolja nejlonszatyorban ábrát).
  • Page 14: Űzemeltetés És Beállítás

    ÜZEMELTETÉS ÉS BEÁLLÍTÁS A GYÁRILAG SÍKOSÍTOTT FUTÓSZALAG A futópad tartalmaz egy kitűnő minő ségű olajjal bevont futószalagot. FONTOS: Soha ne használjon szilikon- sprayt vagy egyéb anyagokat a futószalaghoz vagy a futóplatformhoz. Az ilyen anyagok rontják a futólószalag állapotát és túlzott kopást okoznak. A TÁPKÁBEL CSATLAKOZTATÁSA A terméket le kell földelni.
  • Page 15 KONZOLDIAGRAM Integrált, univerzális dokkolóhely az iPod számára FIGYELMEZTETŐ MATRICA FELRAGASZTÁSA vagy éppen hosszútávfutás céljából edz a Marathon edzésprogram használatával. Az iFIT edzésprogramok A konzolon található figyelmeztetés angol nyelvű. Ez a fi- automatikusan vezérlik a futópadot, miközben saját gyelmeztetés más nyelveken is megtalálható a mellékelt személyi edzőjének hangja is segít motiválni az edzés matricalapon.
  • Page 16 AZ ÁRAMELLÁTÁS BEKAPCSOLÁSA A KÉZI ÜZEMMÓD HASZNÁLATA FONTOS! Ha a futópad hidegnek volt kitéve, az 1. Tegye be a kulcsot a konzolba. áramellátás bekapcsolása előtt tegye lehetővé, hogy szobahőmérsékletre melegedhessen fel. Ha Lásd ÁRAMELLÁTÁS BEKAPCSOLÁSA c. alatt a ezt elmulasztja, a konzol kijelzője vagy más elek- bal oldalon.
  • Page 17 5. Jelölje ki valamelyik kijelzési üzemmódot, majd 6. Ha szükséges, mérje meg a pulzusát. kövesse nyomon edzésének alakulását a képernyőn megjelenő információ segít- Pulzusszámát megmérheti akár a markolatos ségével. pulzusérzékelő, akár a mellkasi pulzusérzékelő segítségével (a mellkasi pulzusérzékelővel kapc- A konzol három kijelzési üzemmódot kínál. A kijelölt solatos tájékozódás végett lásd a 13.
  • Page 18 FOGYASZTÓ EDZÉSPROGRAM HASZNÁLATA beállításhoz igazodik. Megjegyzés: A képernyő esetében tuner üzemmódról, RCA-üzemmódról, 1. Tegye be a kulcsot a konzolba. valamint MP4-üzemmódról beszélhetünk. Az edzésprogram profilja csak akkor jelenik meg, ha Lásd ÁRAMELLÁTÁS BEKAPCSOLÁSA c. alatt a az MP4-üzemmódot, vagy az RCA-üzemmódot 16.
  • Page 19 BETANULÓ EDZÉSPROGRAM ELŐÁLLÍTÁSA menshez egy sebesség-, illetve lejtésbeállítás pro- gramozható. Sebesség-, illetve lejtésbeállításnak 1. Tegye be a kulcsot a konzolba. az első szegmenshez történő programozása érdekében egyszerűen a Speed, [SPEED] illetve In- Lásd ÁRAMELLÁTÁS BEKAPCSOLÁSA c. alatt a cline gomb [INCLINE] megnyomásával állítsa be a 16.
  • Page 20 BETANULÓ EDZÉSPROGRAM ALKALMAZÁSA A betanuló edzésprogram ugyanúgy működik, mint a fogyasztó edzésprogram (lásd a 3. lépést a 18. 1. Tegye be a kulcsot a konzolba. oldalon). Lásd ÁRAMELLÁTÁS BEKAPCSOLÁSA c. alatt a Ha szükséges, használat közben újratervezheti edzésprogramját. Az aktuális szegmenshez tar- 16.
  • Page 21 TESTRESZABOTT EDZÉSPROGRAM-KÖZPONT képernyőn. Az edzésprogram profilja alatti nyíl ALKALMAZÁSA ezután egy hellyel jobbra mozdul, a futópad pedig automatikusan a második szegmensre nézve pro- 1. Tegye be a kulcsot a konzolba. gramozott sebesség-, illetve lejtésbeállításhoz iga- zodik. Megjegyzés: A képernyőnél tuner üzem- Lásd ÁRAMELLÁTÁS BEKAPCSOLÁSA c.
  • Page 22 AZ EDZETTSÉGI KOR KALKULÁTORÁNAK [START FITNESS TEST], a képernyő pár másod- HASZNÁLATA perc alatt a következő kijelölhető elemhez lép tovább. Az edzettségi kor kalkulátorának [FITNESS AGE CALCULATOR] a segítségével lehet megállapítani Minden egyes [AGE] kijelölés [HEIGHT] esetében hozzávetőleges edzettségi korát. Edzettségi kora [WEIGHT] az increase, illetve decrease gomb ny- valaki olyannak az átlagos életkora, aki az ön omogatásával jelölje ki korát, testmagasságát és...
  • Page 23 IFIT-KÁRTYA HASZNÁLATA 3. Az edzésprogram elindításához nyomja meg a Start gombot [START]. 1. Tegye be a kulcsot a konzolba. Egy pillanattal azután, hogy a gombot megnyomta, Lásd ÁRAMELLÁTÁS BEKAPCSOLÁSA c. alatt a a futópad automatikusan az edzésprogram első 16. oldalon. sebesség-, valamint lejtésbeállításához igazodik.
  • Page 24 SZEMÉLYI TELEVÍZIÓ HASZNÁLATA a képernyőn. A hang be-, illetve kikapcsolásához nyomja meg a Mute gombot [MUTE]. FONTOS! A tévé üzemeltetése előtt 75-ohmos CATV-kábelt, illetve videomagnót kell csatlakoztat- Ha fül-, illetve fejhallgatót (nem tartozék) kíván nia a 75-ohmos kivezetéshez a futópadon, illetve használni, csatlakoztassa őket a fejhallgató...
  • Page 25 INFORMÁCIÓS ÜZEMMÓD letve színárnyalat szintjelzője meg nem jelenik. Ha szükséges, a Volume gombok megnyomásával A konzolnak jellemzője az információs üzemmód is, állítson a beállításokon. amelynek révén meg lehet tekinteni a futópad 3. Nyomja meg ismét a Stop gombot és adjon használatával kapcsolatos adatokat, egyszersmind ki hozzá, illetve töröljön csatornákat.
  • Page 26 A RUGÓZÓ RENDSZER BEÁLLÍTÁSA Csúsztassa Vegye ki a kulcsot a konzolból és húzza ki a a Platform hálózati kábelt. A futópadnak része egy olyan rugózó rendszer is, amely – miközben a futópadon sétálnak vagy futnak – csökkenti az ütközést. A sétálóplatform keménységének növeléséhez lépjen le a futópadról, Keménységének majd csúsztassa a platform rugós elemeit a futópad...
  • Page 27: A Futópad Összahajtása És Mozgatása

    A FUTÓPAD ÖSSZAHAJTÁSA ÉS MOZGATÁSA A FUTÓPAD ÖSSZEHAJTÁSA A TÁROLÁSHOZ Mielõtt összehajtja a futópadot, állítsa be a lejtését a legalacsonyabb állásba. Ha ezt nem végzi el, a futópad maradandóan károsulhat. Ezután húzza ki a tápkábelt. FIGYELMEZTETÉS! Képesnek kell lennie a 20 kg-os futó- padot biztonságosan felemelni, leengedni vagy moz- gatni.
  • Page 28 A FUTÓPAD LEERESZTÉSE HASZNÁLAT ELŐTT 1. Fogja meg jobb kezével a futópad felső végét. Húzza balra az összekötőpánt gombfogantyúját, majd tartsa így (miközben a gombfogantyút balra húzza, lehet, hogy a keretet előre kell tolnia). Fordítsa lefelé a keretet, majd engedje el az összekötőpánt gombfogantyúját. Összekötőpánt gombfogantyúja 2.
  • Page 29: Problémakeresés

    PROBLÉMAKERESÉS A legtöbb futópadokkal kapcsolatos problémát az alábbiakban felsoroltak betartásával el lehet kerülni. Találja meg az idevonatkozó tulajdonságot és kövesse a lépéseket. Amennyiben van még kérdése, kérem vegye fel a kapcsolatot azzal az üzlettel, lásd a kézikönyv borítóját. PROBLÉMA: Agép nem kapcsol be MEGOLDÁS: a.
  • Page 30 Vegye ki a három #8 x 3/4-colos csavart (12), majd óvatosan hajtsa le a motorházfedelet (61). Helyezze el az iránykapcsolót (71) és a mágnest (50) a csiga (51) bal oldalára. Forgassa a csigát amíg a mágnes összehangolódik az iránykapcsolóval. 3 mm Győződjön meg róla, hogy a mágnes és az iránykapcsoló...
  • Page 31 PROBLÉMA: A futófelület kibillen a tengelybő l vagy csúszik működés közben MEGOLDÁS: a. Ha a futófelület kibillen a tengelyébő l, elő bb vegye ki a kulcsot, majd HÚZZA KI A TÁPKÁBELT. Ha a futószalag balra mozdult, az imbuszkulcs segít- ségével fordítsa balra a hátsó görgő csavarját az óra- mutató...
  • Page 32 PROBLÉMA: Rossz a tévéműsor vétele MEGOLDÁS: a. Ellenőrizze a lentebb felsorolt problémákat, majd kövesse a megfelelő utasításokat. • Gyújtás (fekete pontok vagy vízszintes csíkok jelennek meg, illetve a kép remeg vagy so- dródik) — Ezt rendszerint a gépjárművek gyújtásrendszere, neonlámpák, elektromos sodródás vagy az egyéb elektromos berendezések által kiváltott interferencia okozhatja.
  • Page 33: Edzési Útmutató

    EDZÉSI ÚTMUTATÓ VIGYÁZAT! mellett edzenie. Az edzés első pár percében teste a könnyen hozzáférhető szénhidrát-kalóriákat használja Ennek vagy bármely fel energiaforrásként. Csak az első pár perc eltelte más edzésprogramnak a megkezdése előtt után kezdi meg szervezete a tárolt zsírkalóriáknak az konzultáljon orvosával.
  • Page 34: Alkatrészlista

    ALKATRÉSZLISTA—Modelszám NETL16807.0 R0108A Az alább felsorolt alkatrészek beazonosításához lásd a ROBBANTOTT ÁBRA ennek a kézikönyvnek a végén. Kulcs Száma Menny. Kulcs Száma Menny. 1/2-colos csavar Elülső görgő/tárcsa 1-colos csavar 15 1/2" Vezetékkötegelő Hatszögletű csavarkulcs Tároláskor használt összekötőpánt 3/8 x 2-colos csavar Összekötőpánt-gombfogantyú...
  • Page 35 Kulcs Száma Menny. Kulcs Száma Menny. Pulzusmérő rúd földelővezetéke Vevőkészülék csavarja Összekötőpánt zárósapkája PAL-csatlakozó iFIT kártyakit AV-bemenet Emelőmotor távtartója Hátsó görgő lemeze #8 x 2-colos csavar Lejtésszabályozó motor vezetéke Visszaállítást/-Kikapcsolást végző Elektrosztatikusságra figyelmeztető árammegszakítót matrica Hátsó görgő földelővezetéke 3/8-colos csillagalátét a kábelhez Talpsín burkolata 3/8-colos anya az emelőmotorhoz, Elektronika konzolja...
  • Page 36: Robbantott Ábra

    ROBBANTOTT ÁBRA A—Modellszám NETL16807.0 R0108A...
  • Page 37 ROBBANTOTT ÁBRA B—Modellszám NETL16807.0 R0108A...
  • Page 38 ROBBANTOTT ÁBRA C—Modellszám NETL16807.0 R0108A...
  • Page 39 ROBBANTOTT ÁBRA D—Modellszám NETL16807.0 R0108A...
  • Page 40: Pótalkatrészek Megrendelés

    PÓTALKATRÉSZEK MEGRENDELÉSE Pótalkatrészek megrendelésével kapcsolatban lásd a kézikönyv borítóját. Ha azt akarja, hogy gyorsan segítsünk, készítse elő az alábbi adatokat, amikor hozzánk fordul: • a termék modell- és sorozatszáma (lásd a kézikönyv borítóját) • a termék neve (lásd a kézikönyv borítóját) •...

This manual is also suitable for:

Netl16807.0

Table of Contents