NordicTrack E 7.2 Elliptical Hasznalati Utasitas Manual

Hungarian manual
Hide thumbs Also See for E 7.2 Elliptical:

Advertisement

Quick Links

Modellszám: NTEVEL77911.2
Sorozatszám:
HASZNÁLATI UTASÍTÁS
Későbbi hivatkozás céljából a fenti
helyre írja be a sorozatszámot.
Sorozatszámmatrica
VEVŐSZOLGÁLAT
Kérdések, hiányzó, vagy sérült
alkatrészek esetén kérjük, nézze
meg a DECATHLON CUSTOMER
SERVICE INFORMATION címkéjű
oldalt, vagy vegye fel a kapcsolatot
azzal az üzlettel, ahol a terméket
vásárolta.
Honlap:
www.iconsupport.eu
VIGYÁZAT!
Olvassa el a használati utasí-
tás minden, óvintézkedésről és
figyelmez-tetésről szóló pontját,
mielőtt a gépet használná. Őrizze
meg ezt a kézikönyvet a jövőben
www.iconeurope.com
is.

Advertisement

Table of Contents
loading

Summary of Contents for NordicTrack E 7.2 Elliptical

  • Page 1 Modellszám: NTEVEL77911.2 Sorozatszám: HASZNÁLATI UTASÍTÁS Későbbi hivatkozás céljából a fenti helyre írja be a sorozatszámot. Sorozatszámmatrica VEVŐSZOLGÁLAT Kérdések, hiányzó, vagy sérült alkatrészek esetén kérjük, nézze meg a DECATHLON CUSTOMER SERVICE INFORMATION címkéjű oldalt, vagy vegye fel a kapcsolatot azzal az üzlettel, ahol a terméket vásárolta.
  • Page 2: Table Of Contents

    A matricát a képen látható helyen helyezze el. Megjegyzés: A matrica képen látható mérete nem a tényleges méret. A NORDICTRACK az ICON IP, Inc. Rt. bejegyzett védjegye...
  • Page 3: Fontos Óvintézkedések

    FONTOS ÓVINTÉZKEDÉSEK FIGYELEM! Mielőtt a elliptikus edzőgépet használná — a komoly sérülés kockázatának csökkentése érdekében — olvasson el az ebben a felhasználói kézikönyvben szereplő minden fontos óvintézkedést és utasítást, valamint a elliptikus edzőgéppel kapcsolatos minden figyelmeztetést. Az ICON semmilyen felelősséget nem vállal a termék alkalmazása révén keletkező személyi sérülésekért, illetve vagyonkárért.
  • Page 4: Mielőtt Nekilátna

    MIELŐTT NEKILÁTNA Köszönjük, hogy a forradalmi NORDICTRACK E 7,2 kérdésekkel kapcsolatban lásd a kézikönyv borítóját. ® elliptikus trénert választotta. Az E 7,2 elliptikus tréner Ha azt akarja, hogy gyorsan segítsünk, jegyezze fel olyan kiváló jellemzők választékát nyújtja, amelyeket a termék modell- és sorozatszámát, mielőtt hozzánk arra terveztek, hogy otthoni edzését hatékonyabbá...
  • Page 5: Alkatrészazonosítási Táblázat

    ALKATRÉSZAZONOSÍTÁSI TÁBLÁZAT Az összeszerelés során használt kisebb alkatrészek azonosításához lásd az alábbi rajzokat. Az egyes rajzok mellett zárójelben lévő szám az alkatrész kód, amely ennek a használati utasításnak a vége felé található ALKA- TRÉSZLISTÁN szerepel. A kulcsszámot követő szám az összeszereléshez szükséges darabszámot mutatja. Megjegyzés: Ha valamelyik alkatrész hiányzik a készletből, ellenőrizze, vajon nem lett-e az eleve valam- elyik összeszerelendő...
  • Page 6: Összeszerelés

    ÖSSZESZERELÉS • Az összeszerelés két embert igényel. • A mellékelt szerszám(k)on kívül az összeszereléshez a következő szerszámok • Helyezze az alkatrészeket egy üres terültre és szükségesek: távolítsa el a csomagolóanyagokat. Ne dobja egy csillagcsavarhúzó ki a csomagoló anyagokat, amíg az összes összeszerelési lépéseket el nem végzi.
  • Page 7 2. Egy másik személy segítségével helyezze a csomagolóanyag egy részét (ábrán nem látható) a váz (1) hátulja alá. A másik személy tartsa meg a vázat, hogy elkerüljék a megbillenését, mialatt Ön e lépést elvégzi. Rögzítse a hátsó stabilizátort (2) a vázhoz (1) két M10 x 122mm csavarral (104) és két M10 osztott alátéttel (105).
  • Page 8 4. Egy másik személy segítségével helyezze a csomagolóanyag egy részét (ábrán nem látható) a váz (1) eleje alá. A másik személy tartsa meg a vázat, hogy elkerüljék a megbillenését, mialatt Ön e lépést elvégzi. Rögzítse az elülső stabilizátort (6) a vázhoz (1) két M10 x 122mm csavarral (104) és két M10 osztott alátéttel (105).
  • Page 9 6. Tipp: Kerülje el felső vezeték (110) becsípődését. Kerülje el a jelzett műanyag Kerülje el a felső vezeték lapok megrongálását. Illessze a tartóoszlopot (110) becsípődését és a (4) a vázba (1). lapok károsodását Rögzítse a tartóoszlopot (4) négy M10 x 25mm csavarral (92) és négy M10 osztott alátéttel (105).
  • Page 10 8. Keresse meg a jobb felsőtest kart (61) és állítsa be az ábra szerint. Illessze rá a jobb felsőtest-kart (61) az egyik felsőtest lábra (60). Rögzítse jobb felső test kart (61) két M8 x 38mm csavarral (96) és két M8 beszoruló anyával (102).
  • Page 11 10. Tipp: Kerülje el a vezetékek becsípődését. Rögzítse a konzolt (7) a tartóoszlophoz (4) négy M4 x 16mm csavarral (101). Kerülje el a vezetékek becsípődését. 11. Keresse meg a jobb pedál kart (58) és állítsa be az ábra szerint. Rögzítsen egy pedált (49) a jobb pedál-karhoz (58) négy M6 x 12mm csavarral (103).
  • Page 12 12. Helyezze el a jobb pedálkart (58) az ábra szerint. Tegyen zsírt a jobb pedálkaron (58) lévő tengelyre. Rögzítse a jobb pedálkaron (58) a jobb görgő karhoz (59) egy M8 x 13mm csavarral (82), egy kicsi tengelyburkolattal (55) valamint egy M8 alátéttel (97).
  • Page 13 14. Figyelem: Ha egy opcionális mellkasi pulzusmonitort vásárol (ld. a(z) 25. oldal), nézze meg a 21. lépés a(z) 16. oldalon a pulzusmonitor vevőegységének beszerelésére vonatkozó információért. Helyezze a hátsó tartóoszlop burkolatot (81) az ábrán bemutatott irányba. Rögzítse a hátsó tartóoszlop burkolatot (81) a tartóoszlophoz (4) négy M4 x 16mm csavarral (101).
  • Page 14 16. Keresse meg a jobb felsőtest láb belső burkolatát (83) és állítsa be az ábra szerint. Rögzítse a jobb felsőtest kar belső burkolatát (83) a jobb felsőtest lábhoz (60) egy M4 x 16mm csavarral (101) és egy M5 alátéttel (32). Keresse meg a jobb felsőtest láb külső...
  • Page 15 18. Helyezze a hátsó konzol burkolatot (80) az ábrán bemutatott irányba. Rögzítse a hátsó konzol burkolatot (80) a tartóoszlophoz (4) négy M4 x 16mm csavarral (101). Helyezze az elülső konzol burkolatot (79) az ábrán bemutatott irányba. Rögzítse az elülső konzol burkolatot (79) a tartóoszlop (4) köré...
  • Page 16 Ha egy opcionális mellkasi pulzusmonitort vásárol (ld. 25. oldal), kövesse az alábbi plusz lépést a pulzus- monitorhoz mellékelt vevőegység beszereléséhez. 21. Ld. a 18. és 14. lépést. Távolítsa el az elülső és hátsó konzol burkolatát (79, 80), ha szükséges. Ezután távolítsa el az elülső és hátsó tartóoszlop burkolatot (117, 81), ha szükséges.
  • Page 17: Az Elliptikus Tréner Használata

    AZ ELLIPTIKUS TRÉNER HASZNÁLATA AZ ÁRAM-ADAPTER CSATLAKOZTATÁSA AZ ELLIPTIKUS TRÉNER MOZGATÁSA FONTOS: Ha az elliptikus tréner hidegnek Az elliptikus tréner mérete és súlya miatt a volt kitéve, az áram-adapter beillesztése előtt mozgatásához két személyre van szükség. Álljon tegye lehetővé, hogy szobahőmérsékletre az elliptikus tréner elé, fogja meg a tartóoszlopot, majd melegedhessen fel.
  • Page 18 A RÁMPA LEJTÉSÉNEK MEGVÁLTOZTATÁSA A pedálok mozgásának változtatásához Ön Felsőtest- megváltoztathatja a rámpa lejtését. A rámpa karok megemeléséhez egyszerűen húzza fel a rámpa fogantyúját felfelé a kívánt lejtési szögbe. Kapaszkodók Retesz Rámpa gomb fogantyú Pedálok Rámpa A rámpa leengedéséhez nyomja meg a retesz gombot, húzza meg a rámpa fogantyúját, majd engedje le a rámpát a kívánt lejtési szintre.
  • Page 19 KONZOL-DIAGRAM KONZOL-JELLEMZŐK A továbbfejlesztett konzol számos olyan jellemzőt kínál, amelyek az edzésprogramjait hatékonyabbá és élvezhetőbbé teszik. Amikor a konzol manuális módját használja, egy gombnyomással megváltoztathatja a pedálok ellenállását. Edzés közben a konzol folyamatos visszajelzést mutat az edzésről. A pulzusszámát is megmérheti a markolatos pulzusszám monitor, vagy az opcionális mellkasi pulzusszám monitor segítségével.
  • Page 20 A MANUÁLIS ÜZEMMÓD HASZNÁLATA Dist. (Távolság)—Ez a kijelző mód a távolságot mutatja, amelyet Ön megtett mérföldben vagy 1. Kezdjen el pedálozni vagy nyomja meg a kilométerben. konzolon lévő bármelyik gombot a konzol bekapcsolásához. Pulse (Pulzus)—Ez a kijelzőmód az Ön pulzusszámát mutatja, amikor a markolatos Amikor bekapcsolja a konzolt, a kijelző...
  • Page 21 Edzés közben az edzésprogram intenzitás szintjét jelző hasáb az Ön edzése hozzávetőleges Ha a markolatos Érintkezők intenzitásszintjét fogja jelezni. pulzusérzékelőn a fém érintkezőkön műanyag lapok vannak, távolítsa el a műanyagot. A pulzusszáma Nyomja meg a Home gombot az alapértelmezett megméréséhez menübe való...
  • Page 22 FEDÉLZETI EDZÉSPROGRAM ALKALMAZÁSA Az edzésprogram mindegyik szegmensének végén egy hangsor szólal meg, és a profil következő 1. Kezdjen el pedálozni vagy nyomja meg a szegmense kezd el villogni. Ha a következő konzolon lévő bármelyik gombot a konzol szegmensre más ellenállás-szint és/vagy célzott bekapcsolásához.
  • Page 23 IFIT EDZÉSPROGRAM ALKALMAZÁSA következő ilyen típusú edzésprogram letöltéséhez. Nyomja meg a Verseny (Compete) gombot, hogy az Önnek rendelkeznie kell egy iFit modullal, hogy egy iFit előzetesen Ön által beütemezett versenyben részt vegyen. Az iFit edzésprogramokra vonatkozó edzésprogramot használhasson. további információ beszerzése céljából látogassa Ha bármikor iFit modult kíván vásárolni, lépjen a meg a www.iFit.com weboldalt.
  • Page 24 A KONZOLBEÁLLÍTÁSOK MEGVÁLTOZTATÁSA Ha nincs csatlakoztatva modul, a kijelző a NO IFIT MODULE szavakat mutatja. Ha nincs modul A konzolon van egy információ-mód is, amely lehetővé csatlakoztatva, menjen a 10. lépésre. teszi, hogy Ön megtekinthesse a használati információt 6. Válassza ki a személyi edző hangjára és beállíthassa a kijelzők kontraszt-szintjét.
  • Page 25 A HANGRENDSZER HASZNÁLATA AZ OPCIONÁLIS PULZUSSZÁM MONITOR Zene vagy hangos könyvek lejátszásához a konzol Akár az a célja, hangrendszerén át, miközben Ön edz, dugaszolja be a hogy zsírt tartozék audió kábelét a konzolon és az MP3 vagy CD égessen, akár lejátszóján lévő...
  • Page 26: Karbantartás És Hibakeresés

    KARBANTARTÁS ÉS HIBAKERESÉS Rendszeresen vizsgálja meg és húzza meg az Figyelem: Az érthetőség kedvéért a bal pajzs elliptikus tréner minden alkatrészét. Cserélje ki azonnal eltávolított állapotban látszik az alábbi rajzon. az elhasználódott részeket. Ezután keresse meg a Reed kapcsolót (38). Forgassa Az elliptikus tréner tisztítására használjon egy nedves a csigát (19), amíg a mágnes (43) egy vonalban nem ruhát és kis mennyiségű...
  • Page 27 A HAJTÓSZÍJ BEÁLLÍTÁSA Lásd a ROBBANTOTT NÉZETRAJZOT C a(z) 35. oldalon. Távolítsa el az M4 x 19mm csavarokat (5) és Ha a pedálok csúsznak, miközben Ön pedálozik, még az M4 x 48mm csavart (107) a bal és jobb pajzsról (73, ha az ellenállás a legmagasabb szintre is van beállítva, 74).
  • Page 28: Edzési Útmutató

    EDZÉSI ÚTMUTATÓ Zsírégetés — Ahhoz, hogy a zsírt hatékonyan elé- FIGYELEM! gethesse, huzamosabb ideig kell kis intenzitásszinten Ennek vagy edzenie. Az edzés első pár percében a test – hogy bármely más edzésprogramnak a megkez- energiához jusson – a szénhidrátból származó dése előtt konzultáljon orvosával.
  • Page 29 JAVASOLT GYAKORLATOK A NYÚJTÁSHOZ Jobb oldalon látható többféle alapvető nyújtási gyakorlat végrehajtásának a megfelelő formája. Nyújtáskor mozog- jon lassan — soha ne szökdécseljen. 1. Hajolgatás a lábujjak megérintésével Álljon kicsit behajlított térddel, majd lassan hajolgasson előre csípőből. Hagyja, hogy – miközben, amennyire tudja, igyekszik elérni a lábujjait –...
  • Page 30 MEGJEGYZÉSEK:...
  • Page 31: Alkatrészjegyzék

    ALKATRÉSZJEGYZÉK Modellszám: NTEVEL77911.2 R1212A Kulcssz. Db. Leírás Kulcssz. Db. Leírás Váz Görgő Hátsó stabilizátor Pedálkar hátsó sapka Rámpa Nagy tengely-burkolat Tartóoszlop 16mm hullámos alátét M4 x 19mm csavar Kis tengely-burkolat Elülső stabilizátor Görgő kar persely Konzol Kar csapágy Bal kapaszkodó Jobb pedálkar Jobb kapaszkodó...
  • Page 32 Kulcssz. Db. Leírás Kulcssz. Db. Leírás M4 x 16mm csavar Hajtószíj M8 beszoruló anya M4 x 42mm csavar M6 x 12mm csavar M4 x 30mm csavar M10 x 122mm csavar Tárcsa gyűrű M10 osztott alátét Elülső tartóoszlop burkolat Burkolat szerelvény Pajzs burkolat-sapka M4 x 48mm csavar Áram-adapter...
  • Page 33: Robbantott Nézetrajz

    ROBBANTOTT NÉZETRAJZ A Modellszám: NTEVEL77911.2 R1212A...
  • Page 34 ROBBANTOTT NÉZETRAJZ B Modellszám: NTEVEL77911.2 R1212A...
  • Page 35 ROBBANTOTT NÉZETRAJZ C Modellszám: NTEVEL77911.2 R1212A...
  • Page 36: Cserealkatrészek Rendelése

    CSEREALKATRÉSZEK RENDELÉSE Pótalkatrészek megrendelésével kapcsolatban lásd a kézikönyv borítóját. Ha azt akarja, hogy gyorsan segítsünk, készítse elő az alábbi adatokat, amikor hozzánk fordul! • a termék modell és sorozatszáma (lásd a kézikönyv borítóját) • a termék neve (lásd a kézikönyv borítóját) •...

This manual is also suitable for:

E 7.2Ntevel77911.2

Table of Contents