Pro-Form 800 Hr Heart Rate Control Elliptical Gebruiksaanwijzing

Dutch manual
Hide thumbs Also See for 800 Hr Heart Rate Control Elliptical:

Advertisement

Quick Links

Modelnummer PFEVEL5996.0
Serienummer
Sticker met
Serienummer
VRAGEN?
Als fabrikant zijn wij gesteld op
uw volledige tevredenheid. Mocht
u nog vragen hebben, mochten
sommige onderdelen ontbreken
of beschadigd zijn neem dan con-
tact op met de winkel waar u dit
product hebt gekocht.
WAARSCHUWING
Lees alle instructies en voor-
zorgsmaatregelen in deze hand-
leiding door voordat u dit appa-
raat gaat gebruiken. Bewaar
deze handleiding voor verdere
raadpleging.
GEBRUIKSAANWIJZING

Advertisement

Table of Contents
loading

Summary of Contents for Pro-Form 800 Hr Heart Rate Control Elliptical

  • Page 1 Modelnummer PFEVEL5996.0 GEBRUIKSAANWIJZING Serienummer Sticker met Serienummer VRAGEN? Als fabrikant zijn wij gesteld op uw volledige tevredenheid. Mocht u nog vragen hebben, mochten sommige onderdelen ontbreken of beschadigd zijn neem dan con- tact op met de winkel waar u dit product hebt gekocht.
  • Page 2: Table Of Contents

    HET BESTELLEN VAN ONDERDELEN ..........Laatste pagina PROFORM is een merk van ICON IP, Inc.
  • Page 3: Belangrijke Voorzorgsmaatregelen

    BELANGRIJKE VOORZORGSMAATREGELEN WAARSCHUWING: Lees de volgende belangrijke voorzorgsmaatregelen door voordat u de elliptische trainer gaat gebruiken om persoonlijk letsel te voorkomen. 1. Lees alle instructies in deze handleiding en 8. Draag geschikte kleding wanneer u de ellip- alle waarschuwingen van de elliptische tische trainer gebruikt.
  • Page 4: Voordat U Begint

    Het modelnummer van de elliptis- min mogelijk belast. En de unieke PROFORM 800 HR che trainer is PFEVEL5996.0. Het serienummer is voorzien van een verstelbare weerstand en een...
  • Page 5: Montage

    MONTAGE De montage van deze fiets moet door twee mensen gebeuren. Plaats de fiets op een open plek en verwijder de verpakking. Gooi de verpakking pas weg wanneer u de fiets volledig gemonteerd heeft. Naast de meegele- verde inbussleutel zult u ook een kruiskop schroevendraaier , een engelse sleutel en een rubberen hamer voor de montage nodig hebben.
  • Page 6 Om de montage eenvoudiger te maken, lees eerst de informatie op pagina 5 voordat u met de montage van het elliptische oefentoestel begint. Zoek naar de Voorste Stabilisator (10), welke is voorzien van Wieltjes (22). Zorg ervoor dat de Voorste Stabilisator zodanig gedraaid is dat de Wieltjes de vloer niet raken.
  • Page 7 4. Voor het Bedieningspaneel (23) hebt U vier “AA” bat- terijen nodig; we raden alkaline batterijen aan. Verwijder de batterijdeksel en plaats vier batterijen in het batterijvakje. Zorg ervoor dat de batterijen zo Deksel van gericht liggen zoals op de diagrammen aan de bin- nenkant van het batterijkastje zijn aangegeven.
  • Page 8 7. Zoek naar de Linker Armhendel (6), aangegeven door een "Left" (Links) sticker. Steek de Linker Armhendel in een van de Verlengstukken voor de Armhendel (5). Zorg ervoor dat het Verlengstuk voor de Armhendel zodanig gedraaid is dat de zeshoekige gaten zich aan de aangegeven kant bevinden.
  • Page 9 8. Zoek naar de Linker Achterste Houder voor de Veer (12) van de linker Pedaalveer (11). Smeer een kleine hoeveelheid vet in de Hulzen van de Pedaalarm (37) in de Linker Achterste Houder voor de Veer en op de as van de linker Stang voor de Schijf (16). Schuif een Tussenstuk voor de Veer (63) op de as.
  • Page 10: Hoe De Elliptische Trainer Te Gebruiken

    HOE DE ELLIPTISCHE TRAINER TE GEBRUIKEN HOE DE ELLIPTISCHE TRAINER TE VERPLAAT- drie gaten in de pedaalveer te gebruiken. Zorg ervoor dat beide pedalen in dezelfde stand staan. HOE DE ARMHENDELS TE GEBRUIKEN Ga achter de elliptische trainer staan en houdt de Achterste Stabilisator (9) goed vast.
  • Page 11 BEDIENINGSPANEEL DIAGRAM Functies van het bedieningspaneel teem, uw portable stereo, computer of videospeler aansluiten en de speciale iFIT.com CD en video pro- Het bedieningspaneel bevat bepaalde keuzen om uw gramma’s afspelen (iFIT.com CD’s en video’s apart te oefeningen thuis meer effectiever te maken. U kunt de koop).
  • Page 12 Het derde gedeelte HOE DE HANDMATIGE INSTELLING TE van de display geeft GEBRUIKEN bij benadering het aantal verbruikte calo- rieën [CALS.] aan en Het bedieningspaneel aanzetten. het weerstandsniveau van de pedalen. De display zal iedere paar sec- Druk, om het bedieningpaneel in werking te onden van instelling veranderen.
  • Page 13 Tijdens uw oefening HOE EEN SMART PROGRAMMA TE GEBRUIKEN zal de display u er toe aanzetten uw tempo bij de tempo- Het bedieningspaneel aanzetten. instelling van het huidige segment te Druk, om het bedieningpaneel in werking te houden. U moet uw tempo versnellen wanneer stellen, op gelijke welke toets of begin gewoon te het woord FASTER (sneller) op de display ver- trappen.
  • Page 14 Als u het tweede hartslagprogramma hebt HOE EEN PROGRAMMA VOOR DE HARTSLAG geselecteerd, dan zal de doelhartslag van het TE GEBRUIKEN programma op de display verschijnen. Druk op de Omhoog- en Omlaagtoetsen om de doelhartslag Het bedieningspaneel aanzetten. te wijzigen, als u dat wilt. Aandacht: Dezelfde doelhartslag zal voor het hele programma worden Druk, om het bedieningpaneel in werking te gebruikt.
  • Page 15 Beide hartslagprogramma’s—Tijdens uw HOE OP UW CD SPELER, VIDEO OF COMPUTER oefensessie zal het bedieningspaneel regelmatig AAN TE SLUITEN uw hartslag met de doelhartslag voor het huidige segment vergelijken. Als uw hartslag te ver onder of boven de doelhartslag ligt, dan zal de weer- Om de iFIT.com CD’s te kunnen gebruiken moet u de stand van de pedalen automatisch verhogen of elliptische trainer op uw portable CD speler, portable...
  • Page 16 HOE OP UW PORTABLE STEREO AAN TE HOE OP UW GELUIDSSYSTEEM AAN TE SLUITEN SLUITEN Aandacht: Zie instructie A als uw systeem een Aandacht: Zie instructie A als uw stereo van een LINE OUT plug heeft die niet wordt gebruikt. Zie AUDIO OUT plug is voorzien.
  • Page 17 HOE OP UW COMPUTER AAN TE SLUITEN HOE OP UW VIDEO AAN TE SLUITEN Aandacht: Zie instructie A als uw computer van Aandacht: Zie instructie A als uw video speler een een 3,5 mm LINE OUT plug is voorzien. Zie AUDIO OUT plug heeft die niet wordt gebruikt.
  • Page 18 Het programma zal bijna altijd werken als een HOE DE IFit.COM CD EN VIDEOPROGRAMMA’S gewoon programma (zie stap 3 op pagina 13). U TE GEBRUIKEN zult echter een “piep” geluid horen wanneer de weerstands- en/of de snelheidsinstelling gaat veranderen. Om de iFIT.com CD’s of videocassettes te gebruiken Aandacht: Als de weerstand van de fiets en/of moet u de fiets op uw draagbare CD speler, draagbare de snelheid niet verandert wanneer u het...
  • Page 19 Het gewenste programma van onze website HOE DE PROGRAMMA’S DIRECT VAN ONZE kiezen. WEBSITE TE GEBRUIKEN De on line instructies volgen en het program- ma starten. Op onze website www.iFIT.com kunt u via internet Wanneer u met een programma start begint een naar de iFIT.com audioprogramma’s luisteren en de aftelprocedure op uw scherm.
  • Page 20: Onderhoud En Oplossen Van Problemen

    OPTIONELE BORSTRIEM MET HARTSLAGSEN- Door het gebruik van de optionele borstkas-sensor krijt u uw handen en een constante weergave van uw hartslag tijdens het oefenen. Om de optionele borstkast-sensor te kopen, neem dan contact op met de winkel waar u dit apparaat heeft gekocht. ONDERHOUD EN OPLOSSEN VAN PROBLEMEN Bekijk de onderdelen van de elliptische trainer regel- matig en draai ze goed vast.
  • Page 21 HOE DE SNELHEIDSSENSOR BIJ TE STELLEN vast. Draai de linker Pedaalschijf (15) even. Herhaal deze handeling totdat het bedieningspaneel de goede De snelheidssensor moet bijgesteld worden wanneer gegevens aangeeft. Maak de Zijschilden (3, 4), de het bedieningspaneel onjuiste gegevens aangeeft. rechter Pedaalschijf, en de Armen van het Pedaalveer Om dit te doen moet u de Pedaalveren (11), de (11) weer vast wanneer de Snelheidssensor goed is...
  • Page 22: Richtlijnen Voor De Conditie

    RICHTLIJNEN VOOR DE CONDITIE na de eerste paar minuten begint uw lichaam ve t als WAARSCHUWING: energie te verbruiken. Stel de snelheid en de helling van de loopband zodanig bij dat uw hartslag rond het Raadpleeg uw huisarts voor u met dit of enig laagste getal van uw trainingszone ligt als u vet wilt ander oefenprogramma begint.
  • Page 23 VOORGESTELDE STREKOEFENINGEN De juiste houding voor de strekoefeningen is hier rechts getoond. Strek u langzaam, vermijdt krachtige inspanning. 1. Tenen aanraken Sta met uw knieën lichtjes gebogen en buig uw lichaam vanuit uw heupen naar voren. Ontspan uw rug en schouders zo veel moge- lijk en reik zover mogelijk naar uw tenen toe.
  • Page 24 ANNOTATIES...
  • Page 25 ANNOTATIES...
  • Page 26: Lijst Met Onderdelen

    LIJST MET ONDERDELEN—Modelnr. PFEVEL5996.0 R1106A Aantal Beschrijving Aantal Beschrijving Onderstel Verlengstuk voor de Draadharnas Staander Weerstandsmotor Linker Zijschild Armhendel Kapje Rechter Zijschild Tussenstuk voor de Armhendel Verlengstuk voor de Armhendel Tussenstuk voor de Staander Linker Armhendel Huls voor de Kleine Armhendel Draai-as M8 x 45mm Bout met Ronde Kop Rechter Armhendel...
  • Page 27: Gedetailleerde Tekening

    PFEVEL5996.0 GEDETAILLEERDE TEKENING—Modelnr. R1106A...
  • Page 28: Het Bestellen Van Onderdelen

    Zorg ervoor dat u de volgende informatie bij de hand hebt wanneer u onderdelen wilt bestellen: • het MODELNUMMER van het product (PFEVEL5996.0) • de NAAM van het product (PROFORM 800 HR elliptische trainer) • het SERIENUMMER van het produkt (zie de kaft van de handleiding) •...

This manual is also suitable for:

Pfevel5996.0

Table of Contents