Pro-Form 820 Pr Elliptical Gebruiksaanwijzing

Dutch manual
Hide thumbs Also See for 820 Pr Elliptical:

Advertisement

Quick Links

Modelnummer PFEVEL7985.0
Serienummer
VRAGEN?
Als fabrikant zijn wij gesteld op
uw volledige tevredenheid.
Mocht u nog vragen hebben,
mochten sommige onderdelen
ontbreken of beschadigd zijn
neem dan contact op met de
winkel waar u dit produkt hebt
gekocht.
WAARSCHUWING
Lees alle instructies en voorzorgs-
maatregelen in deze handleiding
door voordat u dit apparaat gaat
gebruiken. Bewaar deze handlei-
ding voor verdere raadpleging.
Sticker met
Serienummer
GEBRUIKSAANWIJZING

Advertisement

Table of Contents
loading

Summary of Contents for Pro-Form 820 Pr Elliptical

  • Page 1 Modelnummer PFEVEL7985.0 Serienummer GEBRUIKSAANWIJZING Sticker met Serienummer VRAGEN? Als fabrikant zijn wij gesteld op uw volledige tevredenheid. Mocht u nog vragen hebben, mochten sommige onderdelen ontbreken of beschadigd zijn neem dan contact op met de winkel waar u dit produkt hebt gekocht.
  • Page 2: Table Of Contents

    HET BESTELLEN VAN ONDERDELEN ..........Laatste pagina PROFORM is een merk van ICON IP, Inc.
  • Page 3: Belangrijke Voorzorgsmaatregelen

    BELANGRIJKE VOORZORGSMAATREGELEN WAARSCHUWING: Lees de volgende belangrijke voorzorgsmaatregelen door voordat u de elliptische oefentoestel gaat gebruiken om persoonlijk letsel te voorkomen. 1. Lees alle instructies in deze handleiding en 9. Houdt u altijd aan de handgrepen of aan de alle waarschuwingen van de elliptische oefen- beweegbare armhendels vast wanneer u de toestel voordat uw de elliptische oefentoestel elliptische oefentoestel opstapt, gebruikt of...
  • Page 4: Voordat U Begint

    Het modelnummer voor een verminderde belasting op knieën- en enkel- is PFEVEL7985.0. Het serienummer bevindt zich op gewrichten zorgt. De unieke PROFORM 820 PR heeft een sticker op de elliptische oefentoestel (zie kaft van een verstelbare weerstand en een ultramodern bedie- deze handleiding).
  • Page 5: Montage

    MONTAGE De montage moet door twee mensen gebeuren. Plaats de elliptische oefentoestel op een open plek en ver- wijder de verpakking. Gooi de verpakking pas weg wanneer u de elliptische oefentoestel volledig gemonteerd heeft. U zult de meegeleverde imbussleutel, uw eigen kruiskop schroevendraaier , twee engelse sleutels , en een rubber hamer...
  • Page 6 1. Zoek naar de Voorste Stabilisator (3). Maak terwijl de tweede persoon de voorkant van het Onderstel (1) wat optilt de Voorste Stabilisator aan het Onderstel vast met twee M10 x 112mm Draagbouten (34) en twee M10 Nylon Klemmoeren (106). Zorg ervoor dat de Voorste Stabilisator zodanig gedraaid wordt dat de Wielen (32) de grond niet raken.
  • Page 7 5. Sluit, terwijl een ander persoon de Staander (2) in de aangegeven positie vasthoudt, de Bovenste Draad- Pas op dat wanneer harnas (86) op de Lagere Draadharnas (87). Trek U de Staander voorzichtig aan het bovenste uiteinde van de insteekt de Bovenste Draadkoker om losse stukken te verwi- Draadharnassen jderen.
  • Page 8 9. Neem de Houder van de Linker Pedaal (89). Maak de Houder van de Linker Pedaal aan de Linker Pedaalarm (14) vast met twee M8 x 53mm Schroeven met Ronde Kop (113). Neem dan de Linker Pedaal (13). Maak de Linker Pedaal aan de Linker Pedaalarm vast met een M8 x 50mm Schroef met Ronde Kop (20), een M8 x 15mm Schroef met Ronde Kop (65) en twee M8 Gespleten Tussenringen (126).
  • Page 9: Hoe De Elliptische Oefentoestel Te Gebruiken

    12. Zorg ervoor dat de Stekker (niet getoond) goed in het AC Stopcontact (114) zit. 13. Zorg ervoor dat alle onderdelen van de elliptische oefentoestel goed vastgedraaid worden. Aandacht: Het kan zijn dat sommige onderdelen na montage overblijven. Leg een matje onder de elliptische oefen- toestel om uw vloer (bedekking) niet te beschadigen.
  • Page 10 HOE OP DE ELLIPTISCHE OEFENTOESTEL TE HOE DE ZWENGELBEWEGING VAN HET ELLIPTI- OEFENEN SCHE OEFENTOESTEL BIJ TE STELLEN Houdt u vast aan de armhendelen en stap voorzichtig Om de zwengelbeweging van het elliptische oefentoe- op het laagste pedaal om de elliptische oefentoestel te stel bij te stellen, trek eerst aan een van de bijstelknop- gebruiken.
  • Page 11 Ventilator Toets Aandacht: Deze knoppen werken niet op dit model. Aan/Reset Toets FUNCTIES VAN HET BEDIENINGSPANEEL meegeleverde audio snoer kunt u de elliptische oefen- toestel op uw geluidssysteem, uw draagbare stereo of Het bedieningspaneel bevat bepaalde keuzen om uw computer aansluiten en de speciale iFIT.com cd en oefeningen thuis effectiever te maken.
  • Page 12 aantal omwentelingen) u fietsen en het benade- HOE DE HANDMATIGE INSTELLING TE GEBRUIKEN rende aantal verbranden calorieën [CALORIES] aan. De display zal telkens na een paar seconden Het bedieningspaneel aanzetten. van getal veranderen. De display zal uw hartslag aangeven wanneer u de hartslagsensor gebruikt Druk op de Aan/Reset knop om het bedien- (raadpleeg stap 6 op pagina 13).
  • Page 13 de ventilator Uw hartslag meten als u dat wilt. toets om de ven- tilator op hoge Het kan zijn snelheid te laten dat er plastic draaien. Druk velletjes op de Wieltje een derde keer metalen con- Contact- Ventilator op de toets om tactpunten van punten Toets...
  • Page 14 ligt. Wanneer de huidige periode echter voltooid is HOE VOORAF INGESTELDE PROGRAMMA’S TE zal de weerstand zich automatisch aan de volgen- GEBRUIKEN de periode aanpassen als deze anders is. De tempo display Ieder ingesteld programma zal automatisch de weer- zal u tijdens uw stand van de pedalen veranderen.
  • Page 15 Houd de handsensoren vast. HOE EEN PROGRAMMA VOOR DE HARTSLAG TE GEBRUIKEN U moet de handsensoren niet de hele tijd vast- houden tijdens een hartslagprogramma. U moet Het hartslagprogramma 1 is ontworpen om uw hart- de handsensoren echter geregeld vastnemen slagfrequentie tussen twee vooropgestelde niveaus te zodat het programma goed werkt.
  • Page 16 Op de display wordt de resterende tijd van hart- HOE OP UW CD SPELER, VIDEO OF COMPUTER slagprogramma 1 getoond, of de verlopen tijd van AAN TE SLUITEN hartslagprogramma 2. Als u enkele seconden stopt met trappen, dan zal het programma ook stoppen en de tijd zal op de display beginnen te Om de iFIT.com CD’s te gebruiken moet u de ellipti- flikkeren.
  • Page 17 HOE OP UW PORTABLE STEREO AAN TE SLUITEN HOE OP UW GELUIDSSYSTEEM AAN TE SLUITEN Opgelet: Zie intructie A als uw stereo van een Opgelet: Zie instructie A als uw systeem een LINE AUDIO OUT plug is voorzien. Zie instructie B als OUT plug heeft die niet gebruikt wordt.
  • Page 18 HOE OP UW COMPUTER AAN TE SLUITEN HOE OP UW VIDEO AAN TE SLUITEN Opgelet: Zie intructie A als uw computer van een Opgelet: Zie instructie A als uw video speler een 3,5 mm LINE OUT plug is voorzien. Zie instructie B AUDIO OUT plug heeft die niet gebruikt wordt.
  • Page 19 Het programma zal op dezelfde manier als een HOE DE IFIT.COM CD EN VIDEOPROGRAMMA’S vooraf ingesteld programma werken. (zie stap 3 TE GEBRUIKEN op pagina 14). U zult echter een “piep” geluid horen wanneer de weerstands- en/of de snel- heidsinstelling gaat veranderen. Om de iFIT.com CD’s of videocassettes te gebruiken moet u de elliptische oefentoestel op uw draagbare Aandacht: Als de weerstand van de elliptische...
  • Page 20 Het gewenste programma van onze website HOE DE PROGRAMMA’S DIRECT VAN ONZE kiezen. WEBSITE TE GEBRUIKEN De on line instructies volgen en het program- ma starten. Op onze website www.iFIT.com kunt u via internet naar de iFIT.com audioprogramma’s luisteren en de Wanneer u met een programma start begint een videoprogramma’s bekijken.
  • Page 21: Onderhoud En Oplossen Van Problemen

    ONDERHOUD EN OPLOSSEN VAN PROBLEMEN DE ELLIPTISCHE CROSSTRAINER STEVIG VLAK Bekijk de onderdelen van de elliptische crosstrainer regelmatig en draai ze goed vast. Vervang versleten STELLEN onderdelen meteen. Zorg ervoor nadat Voor langdurig de elliptische gebruik van de crosstrainer ver- elliptische plaatst is naar een crosstrainer, maak...
  • Page 22: Richtlijnen Voor Uw Conditie

    RICHTLIJNEN VOOR DE CONDITIE WAARSCHUWING: Tijdens de eerste minuten van uw oefening gebruikt uw lichaam makkelijk bereikbare koolhydraten . Pas na de eerste paar minuten begint uw lichaam vet als Raadpleeg het uw huisarts voor u met dit of energie te verbruiken. Stel de intensiteit van uw oefe- enig ander oefenprogramma begint.
  • Page 23 VOORGESTELDE REKOEFENINGEN De juiste houding voor de rekoefeningen is hier rechts getoond. Rek u langzaam uit, vermijd krachtige inspanning. 1. Tenen aanraken Sta met uw knieën lichtjes gebogen en buig uw lichaam vanuit uw heupen naar voren. Ontspan uw rug en schouders zo veel mogelijk en reik zover mogelijk naar uw tenen toe.
  • Page 24: Lijst Met Onderdelen

    LIJST MET ONDERDELEN—Modelnr. PFEVEL7985.0 R1005A De GEDETAILLEERDE TEKENING in het midden van deze handleiding bekijken op pagina 26 en 27. Onderdeel Onderdeel Nr. Aantal Beschrijving Nr. Aantal Beschrijving Onderstel Controlboord Staander M6 x 18mm Bout Voorste Stabilisator Houder van “C” Magneet Achterste Stabilisator M8 Groot Tussenring Bedieningspaneel...
  • Page 25 Onderdeel Onderdeel Nr. Aantal Beschrijving Nr. Aantal Beschrijving Hellingas Rechter Zwengelnaaf Dekhuls 16mm Tussenstuk Dekkapje Groot Veering Onderstelhuls Lager van de Armhendel Onderstelas M3 x 12mm Schroef M10 x 65mm Bout M8 x 47mm Bout met Ronde Kop M10 Nylon Borgmoer M8 Gespleten Tussenring M4 x 19mm Schroef M8 Borgmoer...
  • Page 26: Gedetailleerde Tekening

    GEDETAILLEERDE TEKENING A—Modelnr. PFEVEL7985.0 R1005A...
  • Page 27 GEDETAILLEERDE TEKENING B—Modelnr. PFEVEL7985.0 R1005A 66 110 77 73...
  • Page 28: Het Bestellen Van Onderdelen

    • het MODELNUMMER van het product (PFEVEL7985.0) • de NAAM van het product (PROFORM 820 PR elliptische oefentoestel) • het SERIENUMMER van het product (zie de kaft van de handleiding) • het REFERENTIENUMMER en de BESCHRIJVING van het onderdeel/de onderdelen (zie pagina 24 tot 27) Onderdeel Nr.

This manual is also suitable for:

Pfevel7985.0

Table of Contents