Pro-Form 800 Hr Heart Rate Control Elliptical Felhasználói Kézikönyv
Pro-Form 800 Hr Heart Rate Control Elliptical Felhasználói Kézikönyv

Pro-Form 800 Hr Heart Rate Control Elliptical Felhasználói Kézikönyv

Hungarian manual
Hide thumbs Also See for 800 Hr Heart Rate Control Elliptical:

Advertisement

Quick Links

Modellszám: PFEVEL5996.0
Sorozatszám:
A sorozat-
számot tar-
talmazó
matrica
KÉRDÉSEK?
Mint gyártónak, az a célunk,
hogy a vevő maradéktalanul
elégedett legyen. Ha kérdése
volna, vagy ha egyes alkatrészek
hiányoznak, illetve megsérültek,
ahhoz az üzlethez forduljon, ahol
a terméket vásárolta.
FIGYELEM!
A berendezés használata előtt
olvasson el minden óvin-
tézkedést és utasítást a
kézikönyvben. Őrizze is meg,
mert a későbbiekben szüksége
lehet rá.
FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV

Advertisement

Table of Contents
loading

Summary of Contents for Pro-Form 800 Hr Heart Rate Control Elliptical

  • Page 1 Modellszám: PFEVEL5996.0 FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV Sorozatszám: A sorozat- számot tar- talmazó matrica KÉRDÉSEK? Mint gyártónak, az a célunk, hogy a vevő maradéktalanul elégedett legyen. Ha kérdése volna, vagy ha egyes alkatrészek hiányoznak, illetve megsérültek, ahhoz az üzlethez forduljon, ahol a terméket vásárolta. FIGYELEM! A berendezés használata előtt olvasson el minden óvin-...
  • Page 2: Table Of Contents

    PÓTALKATRÉSZEK MEGRENDELÉSE ..........Hátsó borító A PROFORM az ICON IP, Inc. bejegyzett védjegye.
  • Page 3: Fontos Óvintézkedések

    FONTOS ÓVINTÉZKEDÉSEK VIGYÁZAT! Az elliptikus edzőgép használata előtt – a komoly sérülések kockázatának csökkentése érdekében – olvassa el az alábbi fontos óvintézkedéseket. 1. Az elliptikus edzőgép használata előtt olvas- 8. Az edzőgép használatakor megfelelő sa el a kézikönyv minden utasítását, egysz- edzőruhát viseljen.
  • Page 4: Mielőtt Nefiogna

    233844 imálisra csökkentve a térdre és a bokára gyakorolt PFEVEL5996.0. A sorozatszámot az elliptikus hatást. Ezenkívül ezt a páratlan PROFORM 800 HR-t edzőgépre ragasztott matricán megtalálja (a matrica szabályozható ellenállás és könnyen használható helyével kapcsolatban lásd a kézikönyv elülső borítóját).
  • Page 5: Összeszerelés

    ÖSSZESZERELÉS Az összeszerelés két személyt igényel. Hozzáférhető helyen tegye le az elliptikus edzőgép minden alkatrészét, majd vegye le róluk a csomagolóanyagot. Amíg az összeszereléssel nem végzett, ne dobja el a cso- magolóanyagot. A mellékelt hatszögkulcsokon túl az összeszerelés imbuszcsavarhúzót, állítható csavarkulcsot és gumikalapácsot is igényel.
  • Page 6 Az összeszerelés megkönnyítése érdekében – mielőtt az edzőgép összeszereléséhez nekilátna – olvassa el az 5. oldalon szereplő tájékoztatót. Keresse meg az elülső stabilizátort (10), amelynek kerekei (22) vannak. Ügyeljen arra, hogy az elülső stabilizátor úgy forogjon, hogy a kerekek ne érjék el a padlót.
  • Page 7 4. A konzol (23) négy „AA” elemre van szükség; lúgos elemet ajánlunk. Vegye le az elemrekesz fedelét, majd tegye be a négy elemet az elemrekeszbe; ügyeljen arra, hogy az elemek az elemrekesz belsejében Akkumulá- látható rajzokon feltüntetettek szerint legyenek torrekesz elhelyezve.
  • Page 8 7. Keresse meg a bal oldali kapaszkodót (6), amelyen „Left” (bal oldali) feliratú matrica található. Helyezze be a bal oldali kapaszkodót a kapaszkodó szárak (5) egyikébe; ügyeljen arra, hogy a kapaszkodószár úgy legyen elforgatva, hogy a hatszögletű furatok a jelzett oldalon legyenek. Erősítse fel a bal oldali kapaszkodót két M8 x 45mm-es félgömbfejű...
  • Page 9 8. Keresse meg a bal hátsó rugótartó keretet (12) a bal oldali pedálrugóján (11). Zsírozza meg vékonyan a pedálkar perselyeinek (37) belsejét a bal hátsó rugó- tartó kereten, majd a tengelyre is a bal oldali tárcsa keresztdarabján (16). Csúsztasson rá egy rugóköz- betétet (63) a tengelyre;...
  • Page 10: Hogyan Kell Az Elliptikus Edzőgépet Használni

    HOGYAN KELL AZ ELLIPTIKUS EDZŐGÉPET HASZNÁLNI AZ ELLIPTIKUS EDZŐGÉP MOZGATÁSA HASZNÁLNI KAPASZKODÓK Álljon az elliptikus edzőgép mögé, határozottan fogja A kapaszkodókat meg a hátsó stabilizátort (9), majd addig emelje fel az arra tervezték, elliptikus edzőgépet, amíg az a kerekeken (22) nem hogy a felsőtest Kapaszkodók mozgatható.
  • Page 11 A KONZOL SZEMLÉLTETŐ ÁBRÁJA A KONZOL JELLEMZŐI számítógéphez vagy videorekorderhez, egyszersmind le lehet játszani a különleges iFIT.com CD-ket, illetve A konzol az edzések hatékonyabbá tétele érdekében, videoprogramokat is (az iFIT.com CD-k és a erre tervezett kijelölési jellemzőket kínál. Ha a konzol videokazetták külön kaphatók).
  • Page 12 A kijelző harmadik A KÉZI ÜZEMMÓD HASZNÁLATA részén az addig elégetett kalóriák [CALS.] hoz- A konzol bekapcsolásához závetőleges száma, valamint a pedálok konzol bekapcsolásához nyomjon le egy gombot ellenállásszintje látszik. A kijelző pár másod- vagy kezdje taposni a pedált. A kijelző kigyullad, percenként üzemmódot vált.
  • Page 13 Edzés közben a kijelző kéri, hogy „OKOS” PROGRAM ALKALMAZÁSAA [SMART tartsa a pedál PROGRAM] taposásának tem- póját az aktuális A konzol bekapcsolásához. szegmensre vonatkozó tempóbeállítás közelében. Amikor a A konzol bekapcsolásához nyomja le valamelyik kijelzőn a „faster” (gyorsabban) szó jelenik meg, gombot vagy kezdje taposni a pedált.
  • Page 14 Ha a második pulzusszám-programot választ- HOGYAN HASZNÁLJA A PULZUSPROGRAMOT ja, a programra vonatkozó célpulzus-szám-beál- lítás jelenik meg a kijelzőn. Az Increase, illetve a A konzol bekapcsolásához Decrease gombot használja, ha szükséges, a célpulzusszám-beállítás megváltoztatásához. A konzol bekapcsolásához nyomja le valamelyik Megjegyzés: Az egész programra nézve ugyanazt gombot vagy kezdje taposni a pedált.
  • Page 15 Mindkét pulzusszámprogram — A pedál hogy az iFIT.com videokazettákat használni lehessen, az elliptikus edzőgépet videorekorderhez kell taposása közben a konzol rendszeresen össze- hasonlítja pulzusszámát a célpulzusszám-beál- csatlakoztatni. A csatlakoztatással kapcsolatban lásd a lítással. Ha pulzusszáma messze alatta vagy 17. oldalt. Ahhoz, hogy az iFIT.com programokat fölötte van a célpulzusszámnak, a pedálok közvetlenül a webhelyünkről használhassa, az ellip- ellenállása automatikusan növekedni vagy...
  • Page 16 HOGYAN KELL A HORDOZHATÓ HOGYAN KELL OTTHONI SZTEREOBERENDEZÉST CSATLAKOZTATNI SZTEREOBERENDEZÉST CSATLAKOZTATNI Megjegyzés: Ha a sztereoberendezésnek RCA- Megjegyzés: Ha a sztereoberendezésnek nincs típusú AUDIO OUT dugaszhüvelye van, lásd használaton kívüli LINE OUT dugaszhüvelye, lásd lentebb az A utasítást. Ha a sztereónak 3,5mm-es lentebb az A utasítást.
  • Page 17 HOGYAN KELL SZÁMÍTÓGÉPET HOGYAN KELL VIDEOREKORDERT CSATLAKOZTATNI CSATLAKOZTATNI Megjegyzés: Ha a számítógépnek 3,5mm-es LINE Megjegyzés: Ha videorekorderének nincs OUT dugaszhüvelye van, lásd az A utasítást. Ha a használaton kívüli AUDIO OUT dugaszhüvelye, számítógépnek csak PHONES dugaszhüvelye van, lásd lentebb az A utasítást. Ha az AUDIO OUT lásd a B utasítást.
  • Page 18 A program szinte ugyanúgy működik, mint az HOGYAN KELL IFIT.COM CD-T VAGY intelligens programok (lásd a 3. lépést a 13. VIDEOPROGRAMOT HASZNÁLNI oldalon). Azonban elektronikus „ciripelő” hang szólal meg, amikor az ellenállásszint és/vagy a céltempó változni fog. iFIT.com CD-k vagy videokazetták alkalmazásához Megjegyzés.
  • Page 19 Program kijelöléséhez kövesse a kívánt linkeket, amelyeket webhelyünkön megtalál. HOGYAN KELL A KÖZVETLENÜL A WEBHELYÜNKRÃL SZÁRMAZÓ PROGRAMOT A program elindításához kövesse az online HASZNÁLNI utasításokat. Amikor a programot elindította, a képernyőn vis- A www.iFIT.com címen található webhelyünk lehetővé szaszámlálás indul el. teszi, hogy iFIT.com programokat közvetlenül is le lehessen játszani az internetről.
  • Page 20: Karbantartás És Hibaelhárítás

    A MELLKASRA SZERELHETŐ TETSZŐLEGES PULZUSÉRZÉKELŐ A mellkasra szerelhető tetszőleges pulzusérzékelő kéz nélküli üzemmódot biztosít, egyszersmind folyam- atosan figyelemmel kíséri a pulzusszámot is az edzések során. A mellkason elhelyezhető tet- szőleges pulzusérzékel_ megvásárlásához hívja fel a kézikönyv borítóján látható telefonszámot. KARBANTARTÁS ÉS HIBAELHÁRÍTÁS HIBAELHÁRÍTÁS A FOGANTYÚS Rendszeresen ellenőrizzen és húzzon meg minden PULZUSÉRZÉKELŐNÉL...
  • Page 21 HOGYAN KELL A REED-KAPCSOLÓN ÁLLÍTANI megfelelően be van állítva, erősítse fel az oldalsó burkolatokat (3, 4), a jobb oldali pedáltárcsát, valamint Ha a konzol a megfelelő visszajelzést nem jeleníti a pedálrugókat (11). meg, a reed-kapcsolón állítani kell. Ennek érdekében HOGYAN KELL A HAJTÓSZÍJON ÁLLÍTANI el kell távolítania a pedálrugókat (11), a jobb oldali pedál tárcsáját (15) és az oldalsó...
  • Page 22: Az Irányelvek Szabályzása

    AZ IRÁNYELVEK SZABÁLYZÁSA FIGYELMEZTETÉS: hosszabb idõn keresztül. Az edzés elsõ pár percében a teste könnyen felhasználja az elérhetõ szénhidrát kalóriákat energiafelhasználás céljából. Csak az elsõ Mielõtt elkezdené használni a berendezést vagy pár perc után fogja a szervezete elkezdeni az elrak- bármi más edzést folytatna, konzultáljon tározott zsírkalóriák felhasználását.
  • Page 23 JAVASOLT BEMELEGÍTÉS A jobb oldalon látható többféle alapvető bemelegítés helyes for- mája. Bemelegítéskor lassan mozogjon — sose szökdécseljen. 1. Érintse meg lábujjait Álljon kicsit behajlított térddel, majd lassan hajoljon előre csípőből. Miközben – amennyire lehet – igyekszik elérni a lábuj- jait, hagyja, hogy a háta és a válla ellazuljon.
  • Page 24 MEGJEGYZÉS...
  • Page 25 MEGJEGYZÉS...
  • Page 26: Alkatrészjegyzék

    ALKATRÉSZJEGYZÉK—MODELLSZÁM: PFEVEL5996.0 R1106A Kulcs- Menny- Kulcs- Menny- szám iség Leírás szám iség Leírás Keret Ellenállásszabályozó motor támasztóláb Kapaszkodó-sapka bal oldali fedőlemez Kapaszkodó-közbetét jobb oldali fedőlemez Tartóoszlop közbetétje Kapaszkodó szára Kapaszkodó kis perselye bal oldali kormányrúd M8 x 45mm-es félgömbfejű csavar királycsap M6 x 28mm-es csavar jobb oldali kormányrúd...
  • Page 27: Robbantott Rajz

    ROBBANTOTT RAJZ—MODELLSZÁM: PFEVEL5996.0 R1106A...
  • Page 28: Pótalkatrészek Megrendelése

    • a termék MODELLSZÁMA (PFEVEL5996.0) • a termék ELNEVEZÉSE (PROFORM 800 HR elliptikus edzőgép) • a termék SOROZATSZÁMA (lásd a kézikönyv elülső borítóját) • az alkatrész(ek) KULCSSZÁMA és LEÍRÁSA (lásd a 26-tól 27-ig számozott oldalakat) Alkatrész-szám: 249060 R1106A...

This manual is also suitable for:

Pfevel5996.0

Table of Contents