Pro-Form 220 Zle Elliptical Gebruikershandleiding
Pro-Form 220 Zle Elliptical Gebruikershandleiding

Pro-Form 220 Zle Elliptical Gebruikershandleiding

Dutch manual
Hide thumbs Also See for 220 Zle Elliptical:

Advertisement

Quick Links

Modelnr. PFEVEL72912.0
Serienr.
GEBRUIKERSHANDLEIDING
Schrijf het serienummer hierboven
voor verdere raadpleging.
Sticker met
serienummer
(beneden onderstel)
VRAGEN?
Als u nog vragen hebt of er zijn
onderdelen die ontbreken of besch-
adigd zijn, neem dan contact op met
de winkel waar u dit product hebt
gekocht.
Bezoek onze website:
www.iconsupport.eu
OPGELET
Lees voor gebruik van dit
apparaat alle instructies en
voorzorgsmaatregelen in deze
handleiding. Bewaar deze hand-
leiding voor verdere raadpleging.
www.iconeurope.com

Advertisement

Table of Contents
loading

Summary of Contents for Pro-Form 220 Zle Elliptical

  • Page 1 Modelnr. PFEVEL72912.0 Serienr. GEBRUIKERSHANDLEIDING Schrijf het serienummer hierboven voor verdere raadpleging. Sticker met serienummer (beneden onderstel) VRAGEN? Als u nog vragen hebt of er zijn onderdelen die ontbreken of besch- adigd zijn, neem dan contact op met de winkel waar u dit product hebt gekocht.
  • Page 2: Table Of Contents

    Plak de sticker op de aangegeven plaats. Aandacht: de sticker(s) worden niet op ware grootte weergegeven. PROFORM is een merk van ICON IP, Inc.
  • Page 3: Belangrijke Voorzorgsmaatregelen

    BELANGRIJKE VOORZORGSMAATREGELEN WAARSCHUWING: lees, om het risico tot ernstig letsel te verminderen, alle belangrijke voorzorgsmaatregelen en instructies in deze handleiding en alle waarschuwingen op uw elliptische trainer voordat u deze gebruikt. ICON is niet verantwoordelijk voor persoonlijk letsel of schade door het gebruik van dit product. 1.
  • Page 4: Voordat U Begint

    VOORDAT U BEGINT Dank u dat u hebt gekozen voor de nieuwe PRO- vragen hebt. Noteer het productnummer en het serien- FORM 220 ZLE elliptische trainer. De 220 ZLE ummer voordat u met ons contact opneemt. De plaats ® elliptische trainer biedt een reeks functies die zijn waar u de stickers met het productnummer en het ontwikkeld om uw oefeningen thuis effectiever en leu- serienummer kunt vinden wordt op de omslag van de...
  • Page 5: Onderdeel Identificatieschema

    ONDERDEEL IDENTIFICATIESCHEMA Raadpleeg de tekeningen hieronder om de kleine onderdelen voor de montage te herkennen. Het nummer tussen haakjes onder elke tekening is het nummer van het onderdeel van de LIJST MET ONDERDELEN achterin deze handleiding. Het getal tussen de haakjes is de hoeveelheid die nodig is voor de montage. Aandacht: als een onderdeel zich niet in de hardwareset bevindt, controleert u of deze al vooraf is gemonteerd.
  • Page 6: Montage

    MONTAGE • Montage moet door twee personen uitgevoerd Montage is makkelijker met een set sleutels. worden. Gebruik nooit elektrisch gereedschap om schade aan de onderdelen te voorkomen. • Plaats alle onderdelen op een open plek en verwijder het verpakkingsmateriaal. Gooi het Naast het meegeleverde gereedschap heeft u het verpakkingsmateriaal pas weg wanneer u alle volgende nodig:...
  • Page 7 3. Draai de Staander (2) en de Bovenste Kap (41) zoals afgebeeld. Schuif de Bovenste Kap naar Draadband boven op de Staander. Laat een tweede persoon de Staander (2) en de Bovenste Kap (41) bij het Onderstel (1) vasthouden. Laat de Draadharnas (73) niet bekneld raken Raadpleeg de inzet-tekening.
  • Page 8 5. Zoek naar de Linker en de Rechter Handgreep (85, 86), deze zijn voorzien van de stickers “Left” en “Right” (L of Left geeft links aan; R of Right geeft rechts aan). Steek, terwijl een tweede persoon de Linker en de Rechter Handgreep (85, 86) bij de Staander (2) vasthoudt, de Sensordraad (84) in de gaten in de Staander en trek deze naar boven uit de...
  • Page 9 8. Stop het overschot aan draad in het Bedieningspaneel (23) of in de Staander (2). Laat de Draden niet bekneld Druk de Kap van de Achterste Staander (75) in raken de Staander (2). Laat een tweede persoon de Kap van de Achterste Staander vasthouden. Tip: Zorg ervoor dat de draden niet bekneld raken.
  • Page 10 10. Maak de Kap van de Voorste Staander (81) aan de Staander (2) en aan de Kap van de Achterste Staander (75) vast met twee M4 x 16mm Zelftappers (52). 11. Zoek naar de Rechter Armhendel (8), voorzien van de sticker “R” (L of Left geeft links aan; R of Right geeft rechts aan).
  • Page 11 12. Steek de Zwenkas (26) in de Staander (2) en leg de Zwenkas in het midden. Smeer, door een klein plastic zakje te gebruiken om uw vingers schoon te houden, wat van het meegeleverd vet om beide uiteinden van de Zwenkas (26).
  • Page 12 14. Smeer een klein hoeveelheid vet op de as van de Rechter Crankarm (16) en op de Grote Gebogen Tussenring. Smeervet Schuif de Grote Gebogen Tussenring (76) en de Arm van het Rechter Pedaal (12) op de as op de Rechter Crankarm (16).
  • Page 13: Hoe De Elliptische Trainer Te Gebruiken

    HOE DE ELLIPTISCHE TRAINER TE GEBRUIKEN HOE DE ELLIPTISCHE TRAINER TE VERPLAATSEN HOE DE ELLIPTISCHE TRAINER TE GEBRUIKEN Gezien de afmetingen en de zwaarte van de ellip- Houd, om op de elliptische trainer te stappen, de hand- tische trainer, moet deze door twee personen grepen of de armhendels vast en stap op het pedaal verplaatst worden.
  • Page 14 BEDIENINGSPANEELDIAGRAM HOE DE HANDMATIGE INSTELLING TE GEBRUIKEN 1. Zet het bedieningspaneel aan. Druk, om het bedieningspaneel aan te zetten op de On/Reset toets [ON/RESET] of begin te stappen. De volledige display zal even oplichten. Het bedienings- paneel is dan klaar voor gebruik. 2.
  • Page 15 Hartslag [PULSE]—Deze display geeft uw Druk op de On/Reset toets [ON/RESET] om de hartslag aan wanneer u de handgreep met hartsl- displays te resetten. Stop met het stappen om het agmonitor gebruikt. bedieningspaneel stil te laten vallen. Als het bedi- eningspaneel stil valt, dan zal de tijd op de display Scan [SCAN]—Wanneer u deze display optie kiest opflikkeren.
  • Page 16 HOE EEN SNEL VOORAF INGESTELDE WORKOUT De na te streven TE GEBRUIKEN snelheidsinstel- Na te streven meter lingen van de 1. Zet het bedieningspaneel aan. workout worden door de na te Druk, om het bedieningspaneel aan te zetten op de streven meter On/Reset toets of begin te stappen.
  • Page 17: Onderhoud En Oplossen Van Problemen

    ONDERHOUD EN OPLOSSEN VAN PROBLEMEN Controleer alle onderdelen van de elliptische trainer Let op: Voor de duidelijkheid wordt de rechter ped- regelmatig en draai deze vast. Vervang versleten aalschijf als verwijderd afgebeeld in de tekening onderdelen meteen. hieronder. Gebruik een vochtige doek en een klein beetje zacht Zoek naar de Bladveerschakelaar (53).
  • Page 18 HOE DE AANDRIJFRIEM BIJ TE STELLEN Draai vervolgens de M8 x 22mm Schroef met Platte Kop (65) los en draai de M10 x 60mm Bout (62) aan Het kan zijn dat de aandrijfriem bijgesteld moet worden totdat de Aandrijfriem (19) goed vastligt. wanneer u de pedalen voelt slippen zelfs wanneer de weerstand in de hoogste stand staat.
  • Page 19: Richtlijnen Voor Het Oefenen

    RICHTLIJNEN VOOR HET OEFENEN Vet verbranden—Om op doeltreffende wijze vet te WAARSCHUWING: verbranden, moet u gedurende een aanhoudende periode oefeningen doen op een laag intensiteitniveau. voordat u begint met dit of een ander Tijdens de eerste minuten van de oefening gebruikt oefeningenprogramma, dient u een arts te uw lichaam koolhydraatcalorieën voor de energie.
  • Page 20 AANBEVOLEN STREKOEFENINGEN De juiste manier voor verschillende basisstrekoefeningen wordt rechts getoond. Beweeg langzaam bij het strek- ken–spring nooit op. 1. Teen Aanraken Strekoefening Sta met lichtgebogen knieën en buig langzaam vanuit uw heupen naar voren. Houd uw rug en schouders ontspannen als u zover mogelijk naar beneden reikt, richting uw tenen.
  • Page 21: Lijst Met Onderdelen

    LIJST MET ONDERDELEN Modelnr. PFEVEL72912.0 R0312A Aant. Beschrijving Aant. Beschrijving Onderstel Tussenstuk van de Armhendel Staander Tussenstuk van het Onderstel Linker Scherm Huls van de Armhendel Rechter Scherm M8 x 41mm Bout Stang van de Armhendel M8 x 15mm Schroef Linker Armhendel M4 x 16mm Zelftapper M10 x 73mm Bout...
  • Page 22: Gedetailleerde Tekening

    GEDETAILLEERDE TEKENING A Modelnr. PFEVEL72912.0 R0312A...
  • Page 23 GEDETAILLEERDE TEKENING B Modelnr. PFEVEL72912.0 R0312A...
  • Page 24: Het Bestellen Van Onderdelen

    HET BESTELLEN VAN ONDERDELEN Bekijk de omslag van deze handleiding voor het bestellen van vervangende onderdelen. Zorg ervoor dat u de vol- gende informatie bij de hand hebt wanneer u contact met ons opneemt: • het modelnummer en het serienummer van het apparaat (raadpleeg de omslag van deze handleiding) • de naam van het apparaat (raadpleeg de omslag van deze handleiding) • h et nummer van het onderdeel en de beschrijving (zie LIJST MET ONDERDELEN en GEDETAILLEERDE TEKENING aan het eind van deze handleiding) RECYCLING INFORMATIE Dit elektronische product mag niet bij het gemeentelijk afval worden gegooid.

This manual is also suitable for:

Pfevel72912.0

Table of Contents