NordicTrack T15.0 Treadmill Gebruikershandleiding

Dutch manual
Hide thumbs Also See for T15.0 Treadmill:

Advertisement

Quick Links

Modelnr. NETL14711.5
Serienr.
Schrijf het serienummer hierboven
voor verdere raadpleging.
Sticker met
serienummer
VRAGEN?
Als u nog vragen hebt of er zijn
onderdelen die ontbreken of
beschadigd zijn, neem dan contact
op met de winkel waar u dit product
hebt gekocht.
Bezoek onze website:
www.iconsupport.eu
OPGELET
Lees voor gebruik van dit
apparaat alle instructies en
voorzorgsmaatregelen in deze
handleiding. Bewaar deze hand-
leiding voor verdere raadpleging.
GEBRUIKERSHANDLEIDING
www.iconeurope.com

Advertisement

Table of Contents
loading

Summary of Contents for NordicTrack T15.0 Treadmill

  • Page 1 GEBRUIKERSHANDLEIDING Modelnr. NETL14711.5 Serienr. Schrijf het serienummer hierboven voor verdere raadpleging. Sticker met serienummer VRAGEN? Als u nog vragen hebt of er zijn onderdelen die ontbreken of beschadigd zijn, neem dan contact op met de winkel waar u dit product hebt gekocht.
  • Page 2: Table Of Contents

    Plak de sticker op de aangegeven plaats. Aandacht: de sticker(s) worden niet op ware grootte weergegeven. NORDICTRACK is een merk van ICON IP, Inc.
  • Page 3: Belangrijke Voorzorgsmaatregelen

    BELANGRIJKE VOORZORGSMAATREGELEN WAARSCHUWING: lees om het risico op brandwonden, brand, elektrische shok, of persoonlijkletsel te verminderen, alle belangrijke voorzorgsmatregelen en instructies in deze handleiding en alle waarschuwingen op uw loopband voordat u de loopband gebruikt. ICON is niet verantwoordelijk voor persoonlijk letsel of schade door het gebruik van dit produkt. 1.
  • Page 4 19. De hartslagmonitor is geen medisch instru- opbergvergrendeling het onderstel stevig in ment. Diverse factoren zoals beweging, de opbergstand houdt. kunnen de juistheid van de metingen beïnv- loeden. De hartslagmonitor dient slechts om 23. Steek nooit enig onderwerp in welke opening de hartslag globaal te meten, als hulpmiddel van de loopband dan ook.
  • Page 5: Voordat U Begint

    VOORDAT U BEGINT Dank u dat u hebt gekozen voor de revolutionaire omslag van deze handleiding als u nog vragen hebt. NORDICTRACK T15.0 loopband. Deze T15.0 loop- Noteer het productnummer en het serienummer voor- ® band biedt een reeks aan indrukwekkende functies die dat u met ons contact opneemt.
  • Page 6: Onderdeel Idenficatieschema

    ONDERDEEL IDENFICATIESCHEMA Raadpleeg de tekeningen hieronder om de kleine onderdelen voor de montage te herkennen. Het nummer tus- sen haakjes onder elke tekening is het nummer van het onderdeel van de LIJST MET ONDERDELEN achterin deze handleiding. Het getal tussen de haakjes is de hoeveelheid die nodig is voor de montage. Aandacht: als een onderdeel zich niet in de hardwareset bevindt, controleert u of deze al vooraf is gemonteerd.
  • Page 7: Montage

    MONTAGE • Montage moet door twee personen worden • Voor het herkennen van de kleine onderdelen, uitgevoerd. kijkt u op pagina 6. • Plaats de loopband op een open plek en • Het volgende gereedschap kan voor de montage verwijder het verpakkingsmateriaal. Gooi het ver- nodig zijn: pakkingsmateriaal niet weg totdat u de loopband de meegeleverde inbusleutels...
  • Page 8 3. Zoek de Linker Staander (89). Laat een tweede persoon de Linker Staander bij de Basis (94) houden. Raadpleeg de inzet-tekening. Maak de draad- band in de Linker Staander (89) stevig rond het uiteinde van de Draad van de Staander (81) Draadband vast.
  • Page 9 5. Zoek naar de Linker en de Rechter Kappen van de Basis (82, 83). Schuif de Linker Kap van de Basis op de Linker Staander (89). Schuif de Rechter Kap van de Basis op de Rechter Staander (90). Druk de Kappen van de Basis nog niet vast op hun plaats.
  • Page 10 7. Maak de Linker Handleuning (88) aan de Linker Staander (89) vast met twee 5/16" x 1" Schroeven (5), twee 5/16" Sterringen (11), en een 5/16” x 1 1/2” Bout (4). Draai de Bout en de Schroeven nog niet volledig vast. Beugel Maak de Rechter Handleuning (87) op dezelfde manier vast.
  • Page 11 9. BELANGRIJK: gebruik geen groot ger- eedschap om de Dwarsstang (93) niet te beschadigen en draai de #10 x 3/4" Schroeven (9) niet te vast. Draai de Dwarsstang (93) zoals afgebeeld. Draai al de vier #10 x 3/4" Schroeven (9) halverwegen in de Handleuningen (87, 88) vast.
  • Page 12 11. Houd met de hulp van een tweede person het bedieningspaneel bij de Linker Handleuning (88). Sluit de Draad van de Staander (81) op de draad van het bedieningspaneel aan. Raadpleeg de inzet-tekening. De connec- toren zouden makkelijk samen moeten Geaarde glijden en op hun plaats moeten klikken.
  • Page 13 13. Draai de vier 3/8" x 2 3/4" Schroeven (7) gaed vast, en draai daarna de 3/8" x 1 1/4" Schroeven (8) vast (alleen een kant is afgebeeld). Druk de Linker en de Rechter Kappen van Basis (82, 83) goed vast in de Basis (94) totdat deze op hun plaats klikken.
  • Page 14 15. Maak het bovenste uiteinde van de Opbergvergrendeling (53) aan het Onderstel (56) vast met een 3/8" x 1 3/4" Bout (6) en een 3/8" Moer (12). Aandacht: het kan nodig zijn om het Onderstel (56) naar voren en naar achteren te schuiven om de Opbergvergrendeling gelijk te stellen met het Onderstel.
  • Page 15: De Hartslag Monitor

    DE HARTSLAG MONITOR HOE DE HARTSLAG MONITOR TE DRAGEN • B uig en rek de sensor tijdens het gebruik of het opbergen van de hartslag monitor niet te veel. De hartslag monitor heeft een borstkas- • M aak de sensor schoon met een zachte doek en een band en een sensor. beetje zachte zeep. Veeg dan de sensor met een Borstkas- Steek de flap in zachte doek en droog deze goed af.
  • Page 16: Gebruik En Bijstellen

    GEBRUIK EN BIJSTELLEN HOE DE SNOER IN STOPCONTACT TE STEKEN Volg deze stappen om de snoer in stopcontact te steken. De snoer moet geaard zijn. Als het niet goed functio- FR/SP neert geeft de aarding de laagste weerstandspad voor 1. Steek het aangegeven uiteinde van het snoer in het de elektriciteit om zodoende het risico van elektrische stopcontact van de loopband.
  • Page 17 BEDIENINGSPANEELDIAGRAM DE WAARSCHUWINGSSTICKER OPPLAKKEN vele andere functies raadplegen. Ga naar www.iFit.com om een iFit module te kopen of bel met het telefoonnummer op de kaft van deze hand- Zoek de Engelse waarschuwingen op het bedie- leiding. ningspaneel. U vindt dezelfde waarschuwingen in andere talen op het meegeleverde stickervel.
  • Page 18 HOE HET APPARAAT AAN TE ZETTEN HOE DE HANDMATIGE INSTELLING TE GEBRUIKEN BELANGRIJK: laat de loopband, wanneer deze aan koude temperaturen blootgesteld is geweest, de 1. Steek de sleutel in het bedieningspaneel. loopband tot kamertemperatuur komen voordat u de elektriciteit inschakelt. Als u dit niet doet kunt u Zie HOE HET APPARAAT AAN TE ZETTEN aan het bedieningspaneel of andere elektrische compo- de linkerkant.
  • Page 19 4. De hellingstand van de loopband veranderen My Trail keuze toont een piste die 400 m (1/4 mijl) zoals gewenst. voorstelt. De witte rechthoek geeft uw vordering aan. My Trail keuze zal het aantal rondjes aange- Druk op de Incline (helling) toename of -afname ven die u voltooit.
  • Page 20 6. Meet uw hartslag als u dat wilt. Druk op de Manual (handmatige) ven- Aandacht: als u de borstkas hartslagmoni- tilatortoets om een tor draagt en tegelijkertijd de handgreep met ventilatorsnelheid te hartslagsensor gebruikt, dan geeft het bedie- kiezen of om de venti- ningspaneel uw hartslag niet nauwkeurig aan.
  • Page 21 HOE EEN WORKOUT TE GEBRUIKEN van het profiel stelt het huidige segment voor. De hoogte van het opflikkerende segment geeft de 1. Steek de sleutel in het bedieningspaneel. snelheids- of the hellinginstelling van het huidige segment aan. Aan het einde van elk segment, is Zie HOE HET APPARAAT AAN TE ZETTEN op een serie geluiden te horen en het volgende seg- bladzijde 18.
  • Page 22 4. Volg uw vordering op de displays. HOE EEN IFit WORKOUT TE GEBRUIKEN Zie stap 5 op bladzijde 19. De display zal de reste- Aandacht: om een iFit workout te gebruiken heeft u een optionele iFit module nodig. Ga naar www.iFit.com om rende tijd in plaats van de verlopen tijd aangeven een iFit module te kopen of bel het telefoonnummer wanneer u een workout kiest.
  • Page 23 7. Meet uw hartslag als u dat wilt. De display zal, wanneer u een iFit Workout kiest, de tijdsduur van de workout, de afstand die u zult lopen of rennen, en het bij benadering aantal calo- Zie stap 6 op bladzijde 20. rieën die u zult verbranden aangeven.
  • Page 24 DE INFORMATIE INSTELLING CONTRAST LVL: druk op de Incline (helling) toename of –afname toets om het contrast van de Het bedieningspaneel heeft een informatie instelling display bij te stellen. die de informatie van de loopband bijhoudt en u uw U kunt ook uit de volgende schermen kiezen wan- eigen bedieningspaneel instelling laat invoeren.
  • Page 25: Hoe De Loopband Inklappen En Verplaatsen

    HOE DE LOOPBAND INKLAPPEN EN VERPLAATSEN HOE DE LOOPBAND IN TE KLAPPEN HOE DE LOOPBAND TE VERPLAATSEN Plaats de helling in de laagste stand voordat u de Als u de loopband wilt verplaatsen, dient u deze eerst loopband opbergt om schade aan de loopband te in te klappen zoals aan de linkerkant beschreven staat.
  • Page 26: Problemen Oplossen

    PROBLEMEN OPLOSSEN De meeste problemen met de loopband kunnen c. Verwijder de sleutel uit het bedieningspaneel en met de onderstaande eenvoudige stappen opgelost steek hem er weer in. worden. Zoek het probleem dat van toepassing is en volg de vermelde stappen. Raadpleeg de omslag d.
  • Page 27 Zoek naar de Bladveerschakelaar (52) en de b. Als de loopband te strak staat, dan zal de werking Magneet (50) aan de linkerkant van de Katrol (49). van de loopband verslechteren en kan de loopband Draai de Katrol tot de Magneet gelijk staat met de beschadigd raken.
  • Page 28 SYMPTOOM: De loopband ligt niet in het midden SYMPTOOM: De loopband slipt als u er op loopt van de voetrails. BELANGRIJK: Als de loopband tegen de voetrails schuurt, dan kan de loopband a. Verwijder eerst de sleutel en TREK DE STEKKER beschadigd raken.
  • Page 29: Richtlijnen Voor Het Oefenen

    RICHTLIJNEN VOOR HET OEFENEN Vet verbranden—Om op doeltreffende wijze vet te WAARSCHUWING: verbranden, moet u gedurende een aanhoudende periode oefeningen doen op een laag intensiteitniveau. voordat u begint met dit of een ander oefe- Tijdens de eerste minuten van de oefening gebruikt ningenprogramma, dient u een arts te uw lichaam koolhydraatcalorieën voor de energie.
  • Page 30: Lijst Met Onderdelen

    LIJST MET ONDERDELEN Modelnr. NETL14711.5 R1112A Aant. Beschrijving Aant. Beschrijving #8 x 1/2" Schroef Magneet #8 x 3/4" Schroef Klip van de Bladveerschakelaar 3/8" x 2" Bout Bladveerschakelaar 5/16” x 1 1/2” Bout Opbergvergrendeling 5/16" x 1" Schroef Aandrijfmotor 3/8" x 1 3/4" Bout Riem van de Motor 3/8"...
  • Page 31 Aant. Beschrijving Aant. Beschrijving Wiel Klem van het Bedieningspaneel Sleutel/Klip Linker Lade Draadband Rechter Lade Geaarde Beugel Houder van de Helling Stop Borstriem Huls van de Motor Sensor #8 x 3/4" Bout Bedieningspaneel #8 Moer Onderstel van het Bedieningspaneel Beugel van de Filter Aarddraad van het Filter Bedieningspaneel...
  • Page 32: Gedetailleerde Tekening

    GEDETAILLEERDE TEKENING A Modelnr. NETL14711.5 R1112A...
  • Page 33 GEDETAILLEERDE TEKENING B Modelnr. NETL14711.5 R1112A...
  • Page 34 GEDETAILLEERDE TEKENING C Modelnr. NETL14711.5 R1112A...
  • Page 35 GEDETAILLEERDE TEKENING D Modelnr. NETL14711.5 R1112A...
  • Page 36: Het Bestellen Van Onderdelen

    HET BESTELLEN VAN ONDERDELEN Bekijk de omslag van deze handleiding voor het bestellen van vervangende onderdelen. Zorg ervoor dat u de vol- gende informatie bij de hand hebt wanneer u contact met ons opneemt: • het modelnummer en het serienummer van het apparaat (raadpleeg de omslag van deze handleiding) • de naam van het apparaat (raadpleeg de omslag van deze handleiding) • h et nummer van het onderdeel en de beschrijving (zie LIJST MET ONDERDELEN en GEDETAILLEERDE TEKENING aan het eind van deze handleiding) RECYCLING INFORMATIE Dit elektronische product mag niet bij het gemeentelijk afval worden...

This manual is also suitable for:

Netl14711.5

Table of Contents