NordicTrack E3200 Treadmill Gebruiksaanwijzing

Dutch manual
Hide thumbs Also See for E3200 Treadmill:

Advertisement

Quick Links

Modelnummer NETL81905.0
Serienummer
Het serienummer kunt u in de hieron-
der aangegeven plaats vinden. Schrijf
het serie nummer van het apparaat
hierboven voor toekomstige referentie.
Sticker met serienummer
VRAGEN?
Als fabrikant zijn wij gesteld op
uw volledige tevredenheid. Mocht
u nog vragen hebben, mochten
sommige onderdelen ontbreken
of beschadigd zijn neem dan con-
tact op met de winkel waar u dit
produkt hebt gekocht.
WAARSCHUWING
Lees alle instructies en voorzorgs-
maatregelen in deze handleiding
door voordat u dit apparaat gaat
gebruiken. Bewaar deze handlei-
ding voor verdere raadpleging.
GEBRUIKSAANWIJZING

Advertisement

Table of Contents
loading

Summary of Contents for NordicTrack E3200 Treadmill

  • Page 1 Modelnummer NETL81905.0 Serienummer GEBRUIKSAANWIJZING Het serienummer kunt u in de hieron- der aangegeven plaats vinden. Schrijf het serie nummer van het apparaat hierboven voor toekomstige referentie. Sticker met serienummer VRAGEN? Als fabrikant zijn wij gesteld op uw volledige tevredenheid. Mocht u nog vragen hebben, mochten sommige onderdelen ontbreken of beschadigd zijn neem dan con-...
  • Page 2: Table Of Contents

    HET BESTELLEN VAN ONDERDELEN ..........Laataste Pagina Opgelet: U kunt in het midden van deze handleiding een GEDETAILLEERDE TEKENING vinden. NordicTrack is een merk van ICON IP, Inc.
  • Page 3: Belangrijke Voorzorgsmaatregelen

    BELANGRIJKE VOORZORGSMAATREGELEN WAARSCHUWING: Lees de volgende belangrijke voorzorgsmaatregelen en infor- matie door voordat u de loopband gaat gebruiken om het risico op brandwonden, brand, electrische schok of persoonlijk letsel te verminderen. 1. Het is de verantwoordelijkheid van de eige- 12. Houdt de stekker bij hete oppervlaktes van- naar zich te ervan te overtuigen dat alle ge- daan.
  • Page 4 21. U zult een “piep” geluid horen wanneer tijdens 24. Controleer regelmatig of alle onderdelen nog het gebruik van de iFIT.com programma’s de goed vast zitten en verstevig ze indien nodig. snelheid en/of de hellingstand van de loopband veranderd wordt/worden. Luister naar het 25.
  • Page 5: Voordat U Begint

    VOORDAT U BEGINT Gefeliciteerd met uw keuze voor de revolutionaire Raadpleeg, mocht u nog vragen hebben, de kaft van NordicTrack ® E3200 loopband. De E3200 loopband deze gebruiksaanwijzing. Om u beter van dienst te bevat verschillende opties ontworpen om het oefenen kunnen zijn, zorg ervoor dat u het model- en serienum- thuis meer aangenaam en effectief te maken.
  • Page 6: Montage

    1/2” Silver Screw (48)–1 Spacer Screw (60)–2 w (123)–2 MONTAGE De montage van deze loopband moet door twee mensen gebeuren. Plaats de loopband op een open plek en verwijder de verpakking. Gooi de verpakking pas weg wanneer u de loopband volledig gemonteerd heeft. Opgelet: De onderkant van de loopband is met een hoogwaardig smeer behandeld.
  • Page 7 2. Maak vier Kussentjes van de Basis (99) vast aan de basis van de Staanders (69) met vier 1” Schroeven (148). Aandacht: Een vervang Kussentje van de Basis kan mee- geleverd zijn. Gebruik dat Kussentje van de Basis om een versleten Kussentje te vervangen. Met de hulp van een tweede persoon, leg de loopband neer zodat de vier Kussentjes van de Basis (99) en het Onderstel (niet getoond) plat op de vloer liggen en de...
  • Page 8 5. Laat een tweede persoon het bedieningspaneel vasthou- den bij de Staanders (69). Maak het Bovenste Draadhar- Bediening- nas (98) en de Polsdraad (66) vast aan de draden van het spaneel bedieningspaneel. De connectors moeten gemakkelijk in elkaar passen en vastbinden. Mocht dat niet het geval zijn, draai dan een van de connectors en pro- Geaarde beer nogmaals.
  • Page 9: Hoe De Borstkas-Sensor Te Gebruiken

    HOE DE BORSTKAS-SENSOR TE GEBRUIKEN HOE DE BORSTKAS-SENSOR TE DRAGEN • Bewaar de borstkas-sensor op een warme en droge plaats. Bewaar de borstkas-sensor niet in een plas- De borstkas-sensor bestaat uit twee delen: de borst- tic zak of enig andere verpakking die vocht kan vast- kas-band en de sensor (zie de tekening hieronder).
  • Page 10: Gebruik En Bijstellen

    GEBRUIK EN BIJSTELLEN DE AL INGESMEERDE LOOPBAND Uw loopband is voorzien van een band die al met een hoogwaardig smeermiddel is behandeld. BELANGRIJK: Behandel de band of het loopplatform nooit met silicone spray of enig ander middel. Als uw dat doet zult u de loopband beschadigen.
  • Page 11 SCHEMA VAN HET BEDIENINGSPANEEL Opgelet: Het kan zijn dat er op het be- Klip dieningspaneel een plastic vel zit. Sleutel DE STICKER MET WAARSCHUWING PLAKKEN werkt als een persoonlijke trainer bij u thuis. Met een audio snoer kunt U de loopband op uw geluidssys- De waarschuwing op het bedieningspaneel is in het teem, uw portable stereo, computer, of video speler engels.
  • Page 12 HOE DE STROOM IN TE SCHAKELEN van 2 km/h opstarten. De snelheid van de loopband kan worden De stekker in het stopcontact steken (zie pagina geregeld met de 10). Snelheidstoename en –afname toetsen Iedere Zoek naar de aan/uit keer als de toets wordt ingedrukt zal de snelheid knop bij het snoer van van de loopband 0,1 km/h veranderen.
  • Page 13 Het rechter onderste ge- Het midden onderste ge- deelte van de display zal deelte van de display een trainingszone kolom geeft de gelopen of ge- aangegeven die bij be- rende afstand [Distance] nadering de inspanning aan tijdens uw oefening. van uw oefening weer- geeft.
  • Page 14 De ventilator aan doen als u dat wilt. Haal de sleutel uit het bedieningspaneel wan- neer u klaar bent met uw oefening. Druk op de AutoBreeze Fans toets om de ventila- Ga op de voetkussentjes staan, druk op de Stop- toren op lage snelheid te toets en stel de hellingstand in de laagste positie.
  • Page 15 gedeelte van de display, welke opflik kert op de HOE VOORAF PRESET PROGRAMMA’S TE midden gedeelte van de display. (De helling in- GEBRUIKEN stelling wordt niet op de piste aangegeven). De snelheidsinstellingen voor de volgende vier seg- menten worden in de kolommen rechts weergege- De sleutel volledig in het bedieningspaneel ven.
  • Page 16 Volg uw vordering op de display. HOE HARTSLAGPROGRAMMA'S TE GEBRUIKENM Zie stap 5 op pagina 12. Het meten van uw hartslag als u dat wilt. WAARSCHUWING: Gebruik de programma’s voor de hartslag niet wanneer Zie stap 6 op pagina 13. U hartklachten heeft of wanneer U ouder dan 60 en niet actief bent.
  • Page 17 HOE OP UW PORTABLE STEREO AAN TE SLUITEN HOE UW LOOPBAND AAN TE SLUITEN OM Opgelet: Zie instructie A als uw stereo van een IFIT.COM PROGRAMMA'S TE GEBRUIKEN AUDIO OUT plug is voorzien. Zie instructie B als uw stereo van een 3,5 mm LINE OUT plug is voor- Om de iFIT.com MP3 oder CD’s te kunnen gebrui- zien.
  • Page 18 Als de snelheid of helling te hoog of te laag is, Een maximale hartslag instelling invoeren kunt u deze instelling met de toetsen Snelheid en Incline bijstellen. De snelheid en/of de hellings- De woorden Heart Rate tand van de loopband zal/zullen echter, telkens zullen in het midden bo- wanneer het bedieningspaneel uw hartslag met venste gedeelte van de...
  • Page 19 HOE OP UW GELUIDSSYSTEEM AAN TE SLUITEN HOE OP UW COMPUTER AAN TE SLUITEN Opgelet: Zie instructie A als uw systeem een LINE A. Steek één eind van de 3,5mm bij 3,5mm lange ste- OUT plug heeft die niet gebruikt wordt. Zie instruc- reo audio kabel (verkrijgbaar in electronica zaken) tie B als de LINE OUT plug in gebruik is.
  • Page 20 HOE OP UW VIDEO AAN TE SLUITEN HOE DE IFIT.COM MP3, CD EN VIDEO PRO- RAMMA’S TE GEBRUIKEN Opgelet: Zie instructie A als uw video speler een AUDIO OUT plug heeft die niet gebruikt wordt. Zie instructie B als de AUDIO OUT plug al in gebruik De loopband moet aangesloten zijn op uw MP3 speler, is.
  • Page 21 sommige gevallen de snelheid en/of hellings- Snelheidstoename toets van het bediening- tand kunnen veranderen voordat de persoon- spaneel wanneer dit het geval is. lijke trainer dat aangeeft. • Stel de volume van uw MP3 speler, CD speler U kunt de instellingen handmatige bijstellen door of video bij.
  • Page 22 Ga naar uw loopband terug en stap op de voet- H OE DE PROGRAMMA’S DIRECT VAN ONZE kussentjes. Zoek naar de klip, die aan de sleu- WEBSITE TE GEBRUIKEN tel vastzit en maak de klip aan de tailleband van uw kleding vast. Bezoek onze website www.iFIT.com voor directe inter- Wanneer de aftelprocedure voorbij is zal Uw pro- net toegang tot eenvoudige programma’s, geluidspro-...
  • Page 23 DE INFORMATIE INSTELLING/DEMO INSTELLING verschijnt. Deze instelling is alleen bedoeld voor de- monstraties in een winkel. Wanneer het snoer is inge- Het bedieningspaneel biedt een informatie instelling stoken en het bedieningspaneel de demo instelling die het aantal gebruikte uren op de loopband en het aangeeft kan de sleutel uit het bedieningspaneel wor- aantal gelopen kilometers op de loopband bijhoudt.
  • Page 24: De Loopband Inklappen En Verplaatsen

    DE LOOPBAND INKLAPPEN EN VERPLAATSEN HOE DE LOOPBAND IN TE KLAPPEN Stel de helling in de laagste stand voordat u de loopband inklapt. U kunt als u dit niet doet de loopband voor altijd beschadigen. Verwijder de sleutel en neem het snoer uit het stopcontact.
  • Page 25 HOE DE LOOPBAND UIT TE KLAPPEN 1. Houdt het uiteinde van de loopband vast zoals aangege- ven. Trek de slotpen naar links en houd hem in die posi- tie vast. Scharnier de loopband omlaag totdat het frame voorbij de pen op de slotpen is. Slotpen 2.
  • Page 26: Problemen Oplossen

    PROBLEMEN OPLOSSEN U kunt de meeste problemen met uw loopband oplossen door de hieronder genoemde stappen te volgen. Zoek het probleem dat bij u van toepassing is en volg de instructies. Mocht u verdere hulp nodig hebben, neem dan contact op met onze klantendienst. PROBLEEM: De stroom is niet ingeschakeld OPLOSSING: a.
  • Page 27 Zoek de Sensor (10) en de Magneet (7) aan de linker- kant van de Katrol (8). Draai de Katrol zodanig dat de 3 mm Magneet gelijk staat met de Sensor. Zorg ervoor dat de afstand tussen de Magneet en de Sensor ongeveer 3 mm is.
  • Page 28 PROBLEEM: De hartslag monitor werkt niet goed. OPLOSSING: a. Kijk bij PROBLEMEN MET DE BORSTKAS-SENSOR OPLOSSEN op pagina 9 wanneer de hartslag monitor niet goed werkt. b. Wanneer de hartslag monitor nog steeds niet goed werkt vervang dan de batterij. Zoek om de batterij te vervangen naar de deksel aan de Deksel achterkant van de sensor.
  • Page 29: Richtlijnen Voor Uw Conditie

    RICHTLIJNEN VOOR UW CONDITIE loopband bij todat uw hartslag rond het laagste getal WAARSCHUWING: van uw trainingszone ligt als u vet wilt verbranden. Raadpleeg uw huisarts voor u met dit of enig Stel voor maximale vet verbranding, de snelheid en ander oefenprogramma begint.
  • Page 30: Lijst Met Onderdelen

    LIJST MET ONDERDELEN—Modelnr. NETL81905.0 R0805A De GEDETAILLEERDE TEKENING in het midden van deze handleiding bekijken om de onderdelen die hieron- der opgesomd staan te kunnen vinden. Onder- Aantal Beschrijving Onder- Aantal Beschrijving deelnr. deelnr. Inleg Voetkussentje Massaschroef Linker Voetkussentje Veermoer 2”...
  • Page 31 Onder- Aantal Beschrijving Onder- Aantal Beschrijving deelnr. deelnr. Kussen van de Basis 3/4” Schroef Veer Arm Wielkapje Nylon Tussenring van de Arm Verlengstukken van het Been Moer van de Beugel Eindkapje van Verlengpoot Katroltussenring van de Arm Sticker met Waarschuwing van Helling Katrol van de Arm Bout van de Arm Arm Tussenstuk...
  • Page 34: Het Bestellen Van Onderdelen

    Zorg ervoor dat u de volgende informatie bij de hand hebt wanneer u onderdelen wilt bestellen: • het MODELNUMMER van het produkt (NETL81905.0) • de NAAM van het produkt (NordicTrack E3200 loopband) • het SERIENUMMER van het produkt (zie de kaft van de handleiding) •...

This manual is also suitable for:

Netl81905.0

Table of Contents