Advertisement

Available languages

Available languages

Quick Links

Instruction Manual
Instrukcja obsługi
Návod k použití
Návod na použitie
Használati útmutató
Portable radio
Przenośne radio
Přenosné rádio
Prenosné rádio
Hordozható rádió

Advertisement

Table of Contents
loading

Summary of Contents for Blaupunkt PP10BK

  • Page 1 Instruction Manual Instrukcja obsługi Návod k použití Návod na použitie Használati útmutató Portable radio Przenośne radio Přenosné rádio Prenosné rádio Hordozható rádió...
  • Page 6 MODE STANDBY PRESET...
  • Page 7 7 8 9 1011 FM ANT Ω AUX-IN...
  • Page 18 MODE STANDBY PRESET...
  • Page 19 7 8 9 1011 FM ANT Ω AUX-IN...
  • Page 29: Důležité Bezpečnostní Pokyny

    DŮLEŽITÉ BEZPEČNOSTNÍ POKYNY Konstrukce tohoto přístroje zajišťuje osobní bezpečnost, pokud se používá podle návodu. Nesprávné používání přístroje může vést k úrazu elektrickým proudem nebo k požáru. Než začnete přístroj používat, seznamte se pečlivě s bezpečnostními pokyny a návodem k obsluze a schovejte si je k pozdějšímu použití.
  • Page 30 Elektrické přetížení Elektrické zásuvky, prodlužovací šňůry ani další zdroje napájení by se neměly přetěžovat, jelikož to může vést k vypuknutí požáru nebo úrazu elektrickým proudem. Poškození potřebující opravu Tento přístroj smí opravovat pouze kvalifikovaný personál opravny, když: se dovnitř dostaly cizí předměty nebo tam natekla kapalina, přístroj byl vystavený...
  • Page 31: Pohled Shora

    ROZMÍSTĚNÍ OVLÁDACÍCH PRVKŮ POHLED ZEPŘEDU MODE STANDBY PRESET POHLED SHORA 7 8 9 1011...
  • Page 32: Pohled Zezadu

    POHLED ZEZADU FM ANT Ω AUX-IN 1. Tlačítko MODE Stiskem tohoto tlačítka lze vybrat různé módy přehrávání: RADIO/ AUX-IN /USB/CARD 2. Tlačítko pohotovostního režimu STANDBY 3. Tlačítko MEM Slouží k ukládání rozhlasových stanic do paměti. 4. Tlačítko PRESET V módu rádia: dovoluje výběr režimu paměti rozhlasových stanic 5.
  • Page 33 V režimu USB/CARD: slouží k nastavení opakování jedné skladby, opakování složky a opakování všech skladeb. 8. Tlačítko V režimu USB/CARD: slouží k návratu na začátek právě hrané nebo předchozí skladby. V módu výběru paměti rozhlasových stanic: slouží k výběru rozhlasové stanice uložené pod nižším číslem. 9.
  • Page 34: Zdroj Napájení

    UPOZORNĚNÍ: - Zkontrolujte, zda akumulátor byl vložen správně. - Měly by se používat akumulátory stejného typu. - Nebude-li se zařízení delší dobu používat, pak z něj vyjměte akumulátor, aby se předešlo poškození a úrazům z důvodu vytečení akumulátoru. - Nevystavujte akumulátor působení ohně, mohlo by dojít k vytečení nebo výbuchu.
  • Page 35 VAROVÁNÍ: Nesprávná výměna akumulátoru hrozí výbuchem. Při výměně akumulátoru používejte stejný typ nebo ekvivalent. ÚVOD Před prvním použitím se doporučuje plně nabít dodaný akumulátor. To trvá 4 hodiny. Poslech FM rádia Vyhledávání stanic 1. Zapněte přístroj přepnutím vypínač do polohy ON. Rozsvítí se kontrolka napájení.
  • Page 36 Podpora USB PAMĚTI / SD KARET 1. Zapněte přístroj přepnutím vypínač do polohy ON. 2. Zapojte USB paměť nebo vložte SD/MMC kartu do zdířky, aby se spustil mód „USB“ nebo „CARD“. Na displeji se zobrazí příslušný symbol „USB“ nebo „CARD“. Přehrávání z USB paměti nebo SD/MMC karty začne automaticky, když...
  • Page 37: Péče A Údržba

    1. Zapojte jeden konec 3,5mm kabelu (přiložen) do zdířky sluchátek nebo na výstup u přehrávače a druhý konec do vstupu AUX-IN u přístroje. 2. Zapněte vnější zdroj zvuku a spusťte přehrávání. 3. Zapněte přístroj přepnutím vypínač do polohy ON. 4. Opakovaným stisknutím tlačítka MODE se přepněte do módu „AUX“.
  • Page 38: Technické Údaje

    • Nenechávejte přístroj v blízkosti topných těles a zdrojů elektrického rušení, jako např. fluorescenčních lamp nebo motorů. • Tlačítek se dotýkejte čistými a suchými prsty. • Nevystavujte akumulátor působení ohně, mohl by vybuchnout. TECHNICKÉ ÚDAJE Kapacita akumulátoru (součást sady): 1050 mAh Nabíjecí...
  • Page 39: Dôležité Bezpečnostné Pokyny

    DÔLEŽITÉ BEZPEČNOSTNÉ POKYNY Táto jednotka je navrhnutá a vyrobená tak, aby pri používaní riadnym spôsobom zaisťovala vašu osobnú bezpečnosť. Jej nesprávne používanie však môže viesť k potenciálnemu zásahu elektrickým prúdom alebo vzniku požiaru. Pred inštaláciou a použitím si pozorne prečítajte všetky bezpečnostné a prevádzkové pokyny a majte tieto pokyny vždy poruke na budúce použitie.
  • Page 40 Ochrana pred bleskom a nárazovým prúdom Odpojte jednotku od elektrickej zásuvky v stene. Zabránite tak poškodeniu produktu v dôsledku zásahu bleskom alebo nárazovým prúdom. Preťaženie Nepreťažujte zásuvky v stenách, predlžovacie šnúry ani iné zásuvky, pretože to môže viesť k riziku vzniku požiaru alebo zásahu elektrickým prúdom.
  • Page 41 2) Ak chcete znížiť riziko prepuknutia požiaru alebo zásahu elektrickým prúdom, nevystavujte tento prístroj dažďu ani vlhkosti. Prístroj nesmie byť vystavený kvapkajúcej ani špliechajúcej vode a nesmú sa naň umiestňovať predmety naplnené kvapalinami, ako sú napríklad vázy. 3) Batéria (batéria, batérie alebo akumulátory) sa nesmú vystavovať nadmernému teplu, ako napríklad slnečnému žiareniu, ohňu apod.
  • Page 42: Pohľad Zhora

    POHĽAD ZHORA 7 8 9 1011 POHĽAD ZOZADU FM ANT Ω AUX-IN...
  • Page 43 1. Tlačidlo MODE Stláčaním tohto tlačidla môžete vyberať jednotlivé režimy prehrávania: RADIO/ AUX-IN /USB/CARD 2. Tlačidlo STANDBY 3. Tlačidlo MEM Slúži na uloženie prednastavenej rozhlasovej stanice do pamäte. 4. Tlačidlo PRESET V režime rádia: prechod do režimu výberu v pamäti rádia. 5 Tlačidlo nastavenia hlasitosti Otáčaním tohto tlačidla môžete nastaviť...
  • Page 44 Inštalácia batérie Inštalácia batérie: 1.) Odstráňte dvierka priehradky pre batériu. 2.) Nainštalujte dodávanú 3,7 V lítiumiónovú batériu tak, ako je vyznačená jej polarita. 3.) Zatvorte dvierka priehradky pre batériu. UPOZORNENIE: - Dajte pozor, aby bola batéria nainštalovaná správne. - Odporúča sa používať iba batérie rovnakého alebo rovnocenného typu.
  • Page 45: Nabíjanie Batérie

    NABÍJANIE BATÉRIE Nainštalovanú batériu je možné nabíjať pomocou priloženého adaptéra striedavého prúdu, ktorý zapojíte do elektrickej zásuvky a jeho druhý koniec zapojíte do portu pre nabíjanie 5 V jednosmerným napätím. Indikátor napájania alebo nabíjania batérie na hornom paneli sa rozsvieti nažlto a po úplnom nabití sa svetlo zmení na zelené.
  • Page 46 POUŽÍVANIE USB ZARIADENIA ALEBO SD KARTY 1. Zapnite jednotku posunutím vypínača napájania ON/OFF do polohy ON. 2.Pripojte USB zariadenie alebo SD/MMC kartu do jednotky, aby ste mohli prejsť do režimu USB alebo CARD. Na displeji sa zobrazí relevantná ikona USB alebo CARD. Obsah na USB zariadení alebo karte SD/MMC sa začne automaticky prehrávať...
  • Page 47: Starostlivosť A Údržba

    1. Pripojte jeden koniec 3,5-milimetrového zvukového kábla (je súčasťou dodávky) do konektora pre slúchadlá alebo výstup zvuku na prehrávači a jeho druhý koniec pripojte do konektora AUX-IN jednotky. 2. Zapnite externý zdroj zvuku a spustite prehrávanie vo svojom zariadení. 3. Zapnite jednotku posunutím vypínača napájania ON/OFF do polohy ON.
  • Page 48 • Jednotku až na kovové kontakty a mriežku reproduktora čistite navlhčenou (nikdy nie mokrou) handričkou. Nikdy nepoužívajte rozpúšťadlá ani detergenty. • Vyhnite sa odkladaniu jednotky na horúce, vlhké alebo prašné miesta. • Jednotku udržujte v dostatočnej vzdialenosti od ohrievacích zariadení a zdrojov elektrického šumu, ako sú fluorescenčné lampy alebo motory.
  • Page 49: Fontos Biztonsági Utasítások

    FONTOS BIZTONSÁGI UTASÍTÁSOK A készülék rendeltetésszerű használat esetén kialakításából adódóan biztonságosan működtethető. Ha nem az előírások szerint használja, áramütés vagy tűveszély kockázata áll fenn. Az elhelyezés és a használatba vétel előtt figyelmesen olvassa el az összes biztonsági és használati utasítást, majd őrizze meg őket, mert később még szüksége lehet rájuk.
  • Page 50 Villám- és túlfeszültségvédelem Húzza ki a készüléket a konnektorból. Ez megakadályozza, hogy a készülék villámlás és áramingadozás esetén károsodjon. Túlterhelés Ne terhelje túl a fali aljzatokat, a hosszabbító kábeleket és az integrált csatlakozóaljzatokat, mivel ezek tüzet vagy áramütést okozhatnak. Javítást igénylő sérülés A készüléket csak szakképzett szervizszakember javítsa, ha: tárgy esett bele vagy folyadék került a burkolaton belülre;...
  • Page 51 2) A tűz vagy áramütés elkerülése érdekében ne tegye ki a készüléket esőnek vagy nedvességnek. Ne tegye ki a készü- léket párának vagy fröccsenésnek, és ne helyezze olyan tárgyakra, amelyek folyadékkal vannak töltve (pl. váza). 3) Ne tegye ki az akkumulátorokat túlzott hőnek, mint például napsütés, tűz vagy hasonló.
  • Page 52 FELÜLNÉZET 7 8 9 1011 HÁTULNÉZET FM ANT Ω AUX-IN...
  • Page 53 1. MODE gomb Ezzel a gombbal választhatók ki a különböző lejátszási üzemmódok: RÁDIÓ/AUX-IN/USB/KÁRTYA 2. STANDBY gomb 3. MEM gomb A rádió előbeállított állomásainak tárolása 4. PRESET gomb Rádió üzemmódban: belépés a rádiómemória-kiválasztás üzemmódba. 5. Hangerő gombja A gombot elforgatva módosítható a hangerőszint. 6.
  • Page 54 Akkumulátor behelyezése Az akkumulátor behelyezése: 1.) Távolítsa el az akkumulátortartó fedelét. 2.) A polaritásokra ügyelve helyezze be a mellékelt 3,7 V-os lítium-ion akkumulátort 3.) Helyezze vissza az akkumulátortartó fedelét. FIGYELEM: - Ügyeljen arra, hogy az akkumulátor megfelelően legyen behelyezve. - Csak ugyanolyan vagy azonos tulajdonságokkal rendelkező, az előírásoknak megfelelő...
  • Page 55: Az Akkumulátor Töltése

    AZ AKKUMULÁTOR TÖLTÉSE A beszerelt akkumulátor a mellékelt AC/DC adapterrel tölthető, amelynek egyik végét a fali aljzathoz, a másik végét pedig a DC, 5 V-os töltőaljzathoz kell csatlakoztatni. A felső panelen található bekapcsolás/akkumulátortöltés visszajelzője ekkor sárgán világít, majd ha az akkumulátor teljesen feltöltődött, a színe zöldre vált. ELSŐ...
  • Page 56 LEJÁTSZÁS USB-ESZKÖZRŐL / SD-KÁRTYÁRÓL 1. Kapcsolja be a készüléket az ON/OFF kapcsoló ON állásba csúsztatásával. 2. Csatlakoztassa az USB-eszközt vagy SD-/MMC-kártyát a készülékhez az „USB” vagy „CARD” üzemmód megnyitásához. A kijelzőn megjelenik a megfelelő „USB” vagy „CARD” ikon. A tartalom keresése után az USB vagy az SD-/MMC-kártya lejátszása automatikusan elindul.
  • Page 57: Ápolás És Karbantartás

    2. Kapcsolja be a külső audioforrást, és indítsa el a lejátszást. 3. Kapcsolja be a készüléket az ON/OFF kapcsoló ON állásba csúsztatásával. 4. Nyomja meg többször a MODE gombot, amíg az „AUX” ikon meg nem jelenik a kijelzőn. 5. A hangerőszint így már a készüléken szabályozható. A külső eszköz funkcióit a megszokott módon használhatja.
  • Page 58: Műszaki Jellemzők

    • Ne hagyja a készüléket forró, nedves vagy poros helyen. • Tartsa távol a készüléket a hőt kibocsátó berendezésektől és elektromoszaj-forrásoktól, mint például a fénycsövek vagy motorok. • Csak száraz és tiszta ujjal érintse meg a gombokat. • Ne dobja tűzbe az akkumulátorokat, mivel azok felrobbanhatnak vagy szivároghatnak.

This manual is also suitable for:

Pp10whPp10bl

Table of Contents