Pro-Form 420 Zle Elliptical Gebruikershandleiding
Pro-Form 420 Zle Elliptical Gebruikershandleiding

Pro-Form 420 Zle Elliptical Gebruikershandleiding

Dutch manual
Hide thumbs Also See for 420 Zle Elliptical:

Advertisement

Quick Links

Modelnr. PFEVEL74912.0
Serienr.
Schrijf het serienummer hierboven
voor verdere raadpleging.
Sticker met
serienummer
VRAGEN?
Als u nog vragen hebt of er zijn
onderdelen die ontbreken of bescha-
digd zijn, neem dan contact op met
de winkel waar u dit product hebt
gekocht.
Bezoek onze website:
www.iconsupport.eu
OPGELET
Lees voor gebruik van dit
apparaat alle instructies en
voorzorgsmaatregelen in deze
handleiding. Bewaar deze hand-
leiding voor verdere raadpleging.
GEBRUIKERSHANDLEIDING
www.iconeurope.com

Advertisement

Table of Contents
loading

Summary of Contents for Pro-Form 420 Zle Elliptical

  • Page 1 Modelnr. PFEVEL74912.0 Serienr. Schrijf het serienummer hierboven GEBRUIKERSHANDLEIDING voor verdere raadpleging. Sticker met serienummer VRAGEN? Als u nog vragen hebt of er zijn onderdelen die ontbreken of bescha- digd zijn, neem dan contact op met de winkel waar u dit product hebt gekocht.
  • Page 2: Table Of Contents

    Plak de sticker op de aangegeven plaats. Aandacht: de sticker(s) worden niet op ware grootte weergegeven. PROFORM is een merk van ICON IP, Inc.
  • Page 3: Belangrijke Voorzorgsmaatregelen

    BELANGRIJKE VOORZORGSMAATREGELEN WAARSCHUWING: lees, om het risico tot ernstig letsel te verminderen, alle belangrijke voorzorgsmaatregelen en instructies in deze handleiding en alle waarschuwingen op uw elliptische trainer voordat u deze gebruikt. ICON is niet verantwoordelijk voor persoonlijk letsel of schade door het gebruik van dit product. 1.
  • Page 4: Voordat U Begint

    VOORDAT U BEGINT Dank u voor uw aankoop van de PROFORM ® 420 ZLE vragen hebt. Noteer het productnummer en het serien- elliptische trainer. De 420 ZLE elliptische trainer biedt ummer voordat u met ons contact opneemt. De plaats een aantal indrukwekkende functies die zijn ontwikkeld waar u de stickers met het productnummer en het om uw trainingen thuis effectiever en leuker te maken.
  • Page 5: Onderdeel Identificatieschema

    ONDERDEEL IDENTIFICATIESCHEMA Raadpleeg de tekeningen hieronder om de kleine onderdelen voor de montage te herkennen. Het nummer tus- sen haakjes onder elke tekening is het nummer van het onderdeel van de LIJST MET ONDERDELEN achterin deze handleiding. Het getal tussen de haakjes is de hoeveelheid die nodig is voor de montage. Aandacht: als een onderdeel zich niet in de hardwareset bevindt, controleert u of deze al vooraf is gemonteerd.
  • Page 6: Montage

    MONTAGE •• Montage moet door twee personen worden •• Naast de meegeleverde hulpmiddelen vereist voor uitgevoerd. montage heeft u het volgende gereedschap: een Kruiskopschrovendraaier •• Plaats alle onderdelen op een open plek en verwijder het verpakkingsmateriaal. Gooi het ver- een instelbare sleutel pakkingsmateriaal pas weg wanneer u helemaal klaar bent met monteren.
  • Page 7 2. Verwijder de aangegeven schroef en de trans- porthouder van de Basis (1). Gooi de schroef en de transporthouder weg. Draai dan de Basisvoet (26) in de Basis (1). Transporthouder Schroef 3. Maak de Achterste Stabilisator (7) aan het Onderstel (2) vast met twee M10 x 127mm Schroeven (83).
  • Page 8 4. Houd een Naafdop (75) en een Crankarm (36) tegen de Crank (45). Lijn de gaten in de Naafdop (75) en de Crankarm (36) uit met de ongebruikte gaten aan de Linkerkant van de Crank (45). Steek vier Naafschroeven (87) in het Naafscherm (75) en de Crankarm en draai de Naafschroeven met uw vingers in de Crank (45).
  • Page 9 6. Zoek de Kap van de Linkerstaander (17) die is gemarkeerd met een ““Left””-sticker (L of Left geeft links aan; R of Right geeft rechts aan) en houd deze tegen de linkerkant van de Staander (3). Bevestig de Kap van de Linkerstaander (17) met twee M4 x 16mm Schroeven met Ronde Kop (101).
  • Page 10 8. Steek de Draden van de Hartslagsensoren (118) omhoog door de Staander (3) zoals getoond. 9. Het Bedieningspaneel (5) werkt met vier D-batterijen (niet meegeleverd); alkalinebat- terijen worden aanbevolen. Gebruik geen combinatie van oude en nieuwe batterijen of alkaline, standaard en oplaadbare batterijen. BELANGRIJK: Als het Bedieningspaneel is Batterijklep blootgesteld aan koude temperaturen, dient...
  • Page 11 10. Terwijl een tweede persoon het Bedieningspaneel (5) bij de Staander (3) vasthoudt, sluit de draad van het bedieningspa- neel aan op de Bovenste Draadkoker (48) en de Draad van de Hartslagsensoren (118). Stop het overmatige draad in de Staander (3) of in het Bedieningspaneel (5).
  • Page 12 12. Stel vast wat de Linkerarm (8) en Linkerbeen (11) van het Bovendeel zijn, deze zijn gemar- keerd met ““Left””-stickers (L of Left geeft links aan; R of Right geeft rechts aan) en richt ze zoals is aangegeven. Schuif de Linkerarm van het Bovendeel (8) op het Been van het Bovendeel (11).
  • Page 13 14. Houd de Linker Voorste Armkap (18) en de Linker Achterste Armkap (19) rond het Linkerbeen van het Bovendeel (11). Maak de Armkappen (18, 19) vast met drie M4 x 32mm Schroeven met Ronde Kop (105). Bevestig de Rechter Voorste Armkap (20) en de Rechter Achterste Armkap (21) op dezelfde manier.
  • Page 14 16. Breng een ruime hoeveelheid van het vet aan op de Assen van de Pedaalarmen (32). Draai een M8 x 23mm Schouderschroef (115) met een M8 Tussenring (88) en een Pedaalarmkapje (31) in een uiteinde van de Pedaalarm-as (32). Plaats, terwijl een andere persoon het voorste gedeelte vasthoudt in de Linker Pedaalarm (14) in de beugel op het Rechterbeen van het Bovendeel (11), een Pedaalarm-as (32) in beide...
  • Page 15: Hoe De Elliptische Trainer Te Gebruiken

    HOE DE ELLIPTISCHE TRAINER TE GEBRUIKEN DE ELLIPTISCHE TRAINER IN- EN UITKLAPPEN Trek dan aan de pedaalarmen van de magneten op de armen voor het Bovendeel. Trek aan de vergrendelin- Wanneer u de elliptische trainer niet gebruikt, kunt u gen van de pedaalarmen, en zet de pedaalarmen het kader toevouwen.
  • Page 16 DE ELLIPTISCHE TRAINER GEBRUIKEN Let op: De crankarmen kunnen in beide richtingen draaien. Het is aan te bevelen dat u de crankarmen Om op de elliptische trainer te gaan staan, neemt u in de met de pijl aangegeven richting draait. U kunt, de armen van het bovendeel of de handgrepen vast echter, de crankarmen in de tegenovergestelde en stapt u op de trapper die zich in de laagste positie...
  • Page 17 BEDIENINGSPANEELDIAGRAM FUNCTIES VAN HET BEDIENINGSPANEEL Verlies, bijvoorbeeld, ongewenste ponden met de 8 weken Afvaloefeningen. iFit-oefeningen regelen de Het bedieningspaneel bevat bepaalde keuzen om uw weerstand van de pedalen terwijl de stem van een oefeningen thuis effectiever en leuker te maken. persoonlijke trainer u door de oefening begeleidt.
  • Page 18 DE HANDMATIGE INSTELLING GEBRUIKEN Profiel——Wanneer u een oefening selecteert, bevat deze weergave een profiel van de weerstandsin- 1. Zet het bedieningspaneel aan. stellingen van de oefening. Druk op een toets of begin met fietsen om het bedi- Hartslag——De display geeft ook uw hartslag weer eningspaneel te activeren.
  • Page 19 5. Meet desgewenst uw hartslag. EEN VOORAF INGESTELDE OEFENING GEBRUIKEN Als er velletjes Contactpunten plastic op de metalen 1. Zet het bedieningspaneel aan. contactpunten van de handgreep met Druk op een toets of begin met fietsen om het bedi- hartslagmonitor eningspaneel aan te zetten.
  • Page 20 Aan het einde van elk segment van de oefen- 4. Volg uw vorderingen op de display. ing, zult u een aantal tonen horen en het zal het volgende segment beginnen te knipperen. Als Zie stap 4 op pagina 18. een verschillend weerstandniveau voor het vol- gende segment geprogrammeerd is, dan zal het 5.
  • Page 21 HET GEBRUIK VAN EEN IFIT-OEFENING Er zal een profiel van de weerstandsniveaus van de oefening over het bovenste display bewegen, IFit-kaarten zijn afzonderlijk verkrijgbaar. Om i Fit- de duur van de oefening zal in de middelste display kaarten te kopen gaat u naar www.iFit.com of kijkt u op verschijnen en het aantal van de oefening zal in de de achterkant van deze handleiding.
  • Page 22: Onderhoud En Oplossen Van Problemen

    ONDERHOUD EN OPLOSSEN VAN PROBLEMEN Controleer alle onderdelen van de elliptische trainer en DE ELLIPTISCHE TRAINER WATERPAS STELLEN draai ze regelmatig vast. Vervang versleten onderdelen direct. Als de elliptische trainer enigszins schommelt tijdens het gebruik, draai dan één of beide stelvoeten onder Gebruik een vochtige doek en een klein beetje de achterste stabilisator tot het toestel niet meer milde zeep om de elliptische trainer te reinigen.
  • Page 23: Richtlijnen Voor Het Oefenen

    RICHTLIJNEN VOOR HET OEFENEN Vet verbranden——Om op doeltreffende wijze vet te WAARSCHUWING: verbranden, moet u gedurende een aanhoudende periode oefeningen doen op een laag intensiteitniveau. voordat u begint met dit of een ander oefe- Tijdens de eerste minuten van de oefening gebruikt ningenprogramma, dient u een arts te uw lichaam koolhydraatcalorieën voor de energie.
  • Page 24: Lijst Met Onderdelen

    LIJST MET ONDERDELEN Modelnr. PFEVEL74912.0 R1012A Aant. Beschrijving Aant. Beschrijving Basis Vliegwiel Onderstel C-Magneet Staander Kussenblok Kap van de Staander Magneet Bedieningspaneel Veer Voorste Stabilisator Ruststand Achterste Stabilisator Ruststandbeugel Linkerarm van het Bovendeel Klem Rechterarm van het Bovendeel Rechter Handvat Armkap Basispen Linker Been van het Bovendeel...
  • Page 25 Aant. Beschrijving Aant. Beschrijving M4 Tussenring M4 Gespleten Tussenring M4 x 16mm Schroef M10 Tussenring M4 x 16mm Botschroef M6 Moer M4 x 32mm Schroef met Ronde M8 x 23mm Schouderschroef M8 x 80mm Bout M8 x 31mm Schouderschroef Handgreep van de Hartslagsensor M4 x 12mm Schroef Draad van de Hartslagsensor M4 x 50mm Schroef...
  • Page 26: Gedetailleerde Tekening

    GEDETAILLEERDE TEKENING A Modelnr. PFEVEL74912.0 R1012A 88 84...
  • Page 27 GEDETAILLEERDE TEKENING B Modelnr. PFEVEL74912.0 R1012A...
  • Page 28: Het Bestellen Van Onderdelen

    HET BESTELLEN VAN ONDERDELEN Bekijk de omslag van deze handleiding voor het bestellen van vervangende onderdelen. Zorg ervoor dat u de vol- gende informatie bij de hand hebt wanneer u contact met ons opneemt: •• het modelnummer en het serienummer van het apparaat (raadpleeg de omslag van deze handleiding) ••...

This manual is also suitable for:

Pfevel74912.0

Table of Contents