NordicTrack E4.1 Elliptical Gebruiksaanwijzing
NordicTrack E4.1 Elliptical Gebruiksaanwijzing

NordicTrack E4.1 Elliptical Gebruiksaanwijzing

Dutch manual
Hide thumbs Also See for E4.1 Elliptical:

Advertisement

Quick Links

Modelnr. NTEVEL75012.1
Serienr.
Noteer het serienummer hierboven
GEBRUIKSAANWIJZING
voor verdere raadpleging.
Sticker met
serienummer
KLANTENDIENST
Neem contact op met de
Klantendienst (zie informatie
hieronder) of neem contact op
met de winkel waar u dit product
gekocht heeft wanneer u nog vra-
gen heeft of wanneer er onderdelen
ontbreken of beschadigd zijn.
4021 529 7186
Maandag-Vrijdag 08:00-20:00
GMT; Zaterdag 09:00-13:00 GMT
Website:
www.iconsupport.eu
Email:
csuk@iconeurope.com
OPGELET
Lees voor gebruik van dit
apparaat alle instructies en
voorzorgsmaatregelen in deze
handleiding. Bewaar deze hand-
www.iconeurope.com
leiding voor verdere raadpleging.

Advertisement

Table of Contents
loading

Summary of Contents for NordicTrack E4.1 Elliptical

  • Page 1 Modelnr. NTEVEL75012.1 Serienr. Noteer het serienummer hierboven GEBRUIKSAANWIJZING voor verdere raadpleging. Sticker met serienummer KLANTENDIENST Neem contact op met de Klantendienst (zie informatie hieronder) of neem contact op met de winkel waar u dit product gekocht heeft wanneer u nog vra- gen heeft of wanneer er onderdelen ontbreken of beschadigd zijn.
  • Page 2: Table Of Contents

    Raadpleeg de laatste pagina van deze handle- iding wanneer een sticker ontbreekt of niet leesbaar is en vraag om een vervangende sticker. Plak de sticker op de aangegeven plaats. Aandacht: de sticker(s) worden niet op ware grootte weergegeven. NORDICTRACK is een merk van ICON IP, Inc.
  • Page 3: Belangrijke Voorzorgsmaatregelen

    BELANGRIJKE VOORZORGSMAATREGELEN WAARSCHUWING: lees, om het risico van ernstig letsel te verminderen, alle belangrijke voorzorgsmaatregelen en instructies in deze handleiding en alle waarschuwingen op uw elliptische trainer voordat u deze gebruikt. ICON is niet verantwoordelijk voor persoonlijk letsel of schade door het gebruik van dit product. 1.
  • Page 4: Voordat U Begint

    VOORDAT U BEGINT Dank u dat u voor de NORDICTRACK E 4.1 ellip- vragen hebt. Noteer het productnummer en het serien- ® tische trainer hebt gekozen. De E 4.1 elliptische trainer ummer voordat u met ons contact opneemt. De plaats...
  • Page 5: Onderdeel Identificatieschema

    ONDERDEEL IDENTIFICATIESCHEMA Raadpleeg de tekeningen hieronder om de kleine onderdelen voor de montage te herkennen. Het nummer tus- sen haakjes onder elke tekening is het nummer van het onderdeel van de LIJST MET ONDERDELEN achterin deze handleiding. Het getal tussen de haakjes is de hoeveelheid die nodig is voor de montage. Aandacht: als een onderdeel zich niet in de hardwareset bevindt, controleert u of deze al vooraf is gemonteerd.
  • Page 6: Montage

    MONTAGE • Montage moet door twee personen worden • Naast het inbegrepen gereedschap heeft u het uitgevoerd. volgende gereedschap nodig: een Philips schroevendraaier • Plaats alle onderdelen op een open plek en verwijder het verpakkingsmateriaal. Gooi het ver- een verstelbare moersleutel pakkingsmateriaal pas weg wanneer u helemaal klaar bent met monteren.
  • Page 7 3. Oriënteer de Staander (2) en de Bovenste deksel van het scherm (37) zoals getoond. Schuif de Bovenste deksel van het scherm omhoog op de Staander. Opbind- Zorg dat een tweede persoon de Staander (2) draad vasthoudt in de buurt van het Onderstel (1). Raadpleeg de inzet-tekening.
  • Page 8 5. Richt de Kap van het Bedieningspaneel (32) zoals getoond. Schuif dan de Kap van het Bedieningspaneel weer op de Staander (2). 28 103 Richt het Handvat (39) zoals is afgebeeld. Zorg dat de Polssensor (28) en de Borstkas- sensor (103) uit de Handleuning komen. Tip: vermijd het afklemmen van de draden.
  • Page 9 7. Schuif de Kap van het Bedieningspaneel (32) omhoog naar het Bedieningspaneel (4). Bevestig de Kap van het Bedieningspaneel (32) aan de Staander (2) met een M4 x 16mm Schroef (92). Maak dan de Kap van het Bedieningspaneel (32) vast aan het Bedieningspaneel (4) vast met twee M4 x 16mm Schroeven (92).
  • Page 10 9. Breng een ruime hoeveelheid aan van het meegeleverde vet op de assen op de Staander (2). Oriënteer de Linkerarm en Rechterarm van het Bovendeel (8, 9) zoals getoond en schuif ze op de linkerkant en rechtekant van de Staander (2). Bevestig elke Arm van het Bovendeel (8, 9) met een M8 x 20mm Schroef (80) en een M8 Tussenring (33).
  • Page 11 11. Raadpleeg de inzet-tekening. Zoek een Zwenkkap A (19) met haken, en een Zwenkkap B (22) met lipjes. Druk Zwenkkap A (19) en een Zwenkkap B (22) samen rond de Rechterarm van het Bovendeel (9). Herhaal deze stap aan de andere kant van de elliptische trainer.
  • Page 12 13. Druk een Kap van het Voorbeen (20) en een Kap van het Achterbeen (21) samen rond het Rechterbeen van het Bovendeel (6). Herhaal deze stap aan de andere kant van de elliptische trainer. 14. Neem het Rechter Pedaal (13). Bevestig de Rechter pedaal (13) aan de Rechter Pedaalarm (49) met drie M10 x 48mm Schroeven (75) en drie M10 Gespleten...
  • Page 13 15. Zie de bovenste tekening. Druk de Kap van het Achterscherm (59) op de Linker en Rechterschermen (44, 45). Steek de Stroomadapter (100) in de Aansluiting (104) die zich in het Onderstel bevindt (1). Steek het Stroomsnoer (100) indien nodig in de Stekkeradapter (101).
  • Page 14: Gebruik Van De Elliptische Trainer

    GEBRUIK VAN DE ELLIPTISCHE TRAINER DE STROOMADAPTER INSTEKEN DE ELLIPTISCHE TRAINER VERPLAATSEN BELANGRIJK: laat, wanneer de elliptische trainer Gezien de afmetingen en de zwaarte van de ellip- aan koude temperaturen is blootgesteld, deze op tische trainer, moet deze door twee personen kamertemperatuur komen voordat u de stroom- verplaatst worden.
  • Page 15 DE ELLIPTISCHE TRAINER GEBRUIKEN Om de elliptische trainer te monteren houdt u de Armen van het Bovendeel handleuningen of de bovenarmen vast en stapt u op het pedaal dat zich in de laagste positie bevindt. Stap vervolgens op het andere pedaal. Handleuningen Duw op de pedalen tot u een vloeiende beweging bereikt.
  • Page 16 BEDIENINGSPANEELDIAGRAM Weerstandknop FUNCTIES VAN HET BEDIENINGSPANEEL Het bedieningspaneel heeft het iFit-Interactieve workout-systeem waarmee het bedieningspaneel iFit- Het bedieningspaneel bevat bepaalde keuzen om uw kaarten accepteert die oefeningen bevatten die u hel- oefeningen thuis effectiever en leuker te maken. pen bij het bereiken van specifieke fitnessdoelen. U kunt de weerstand van de pedalen met een draai Verlies, bijvoorbeeld, ongewenste ponden met de 8 van de knop bijstellen wanneer de handmatige instel-...
  • Page 17 HOE HET APPARAAT AAN TE ZETTEN 3. Begin te trappen en verander de weerstand als u dat wilt. BELANGRIJK: laat, wanneer de elliptische trainer aan koude temperaturen blootgesteld is geweest, Als u fietst, kunt u de weerstand van de pedalen deze tot kamertemperatuur komen voordat u de wijzigen door te draaien aan de weerstandknop.
  • Page 18 Pols [PULSE]—De display geeft uw hartslag weer Als uw hartslag wordt gedetecteerd, zal uw hart- als u gebruik maakt van de handgreep polssen- slag worden getoond op het display. Voor een sor of de optionele borstkas polssensor (zie stap 5 correcte hartslagmeting, houd de contactpunten hieronder).
  • Page 19 EEN VOORAF INGESTELD OEFENPROGRAMMA Terwijl u oefent, wordt TE GEBRUIKEN u aangegeven uw loopsnelheid zo dicht 1. Begin met trappen of druk op een toets op het mogelijk bij uw doe- bedieningspaneel om het bedieningspaneel te lomwentelingen voor activeren. het huidige segment te houden.
  • Page 20 EEN PROGRAMMA VOOR DE HARTSLAG Het bedieningspaneel zal regelmatig uw hartslag GEBRUIKEN met de doelhartslag van de huidige onderdeel vergelijken tijdens de oefening. Als uw hartslag te 1. Begin met trappen of druk op een toets op het ver onder of boven de doelhartslag ligt, dan zal de bedieningspaneel om het bedieningspaneel te weerstand van de pedalen automatisch verhogen activeren.
  • Page 21 EEN WATT OEFENING GEBRUIKEN 4. Begin te fietsen om het oefenprogramma te starten. 1. Begin met trappen of druk op een toets op het bedieningspaneel om het bedieningspaneel te Watt-oefening 1 is onderverdeeld in 40 segmen- activeren. ten van 1 minuut. Het bedieningspaneel zal regel- matig uw wattinspanning met de doelwattinstelling Zie HOE HET APPARAAT AAN TE ZETTEN op van het huidige onderdeel vergelijken tijdens de...
  • Page 22 BELANGRIJK: de doelsnelheid is uitsluitend Om een oefening te stoppen, moet u gewoon stop- bedoeld om u te motiveren. Uw feitelijke snel- pen met steppen. U zult een pieptoon horen en de heid kan langzamer zijn dat de doelsnelheid. tijd zal op de display beginnen te knipperen. Om Zorg ervoor dat u op een tempo fietst dat aan- de oefening opnieuw te starten, moet u gewoon genaam voor u is.
  • Page 23 HOE EEN IFIT WORKOUT TE GEBRUIKEN DE GELUIDSINSTALLATIE GEBRUIKEN IFit-kaarten zijn afzonderlijk verkrijgbaar. Omi Fit- Om muziek of ingesproken boeken met de geluidsin- kaarten te kopen gaat u naar www.iFit.com of kijkt u op stallatie van het bedieningspaneel te beluisteren, sluit de achterkant van deze handleiding.
  • Page 24: Onderhoud En Oplossen Van Problemen

    ONDERHOUD EN OPLOSSEN VAN PROBLEMEN Controleer alle onderdelen van de elliptische trainer en draai ze regelmatig vast. Vervang versleten onderdel- en direct. Gebruik een vochtige doek en een klein beetje milde zeep om de elliptische trainer te reinigen. BELANGRIJK: houd vloeistoffen uit de buurt van het bedieningspaneel om schade te voorkomen.
  • Page 25 DE SNELHEIDSENSOR AFSTELLEN Vind de Snelheidfsensor (58). Maak de M4 x 16mm Schroef (92) los maar verwijder deze niet. Wanneer het bedieningspaneel gegevens niet goed aangeeft moet u de snelheidssensor bijstellen. Verwijder de kap van de rechterschijf en de rechter pedaalschijf om de snelheidsensor af te stellen.
  • Page 26: Richtlijnen Voor Het Oefenen

    RICHTLIJNEN VOOR HET OEFENEN Vet verbranden—Om op doeltreffende wijze vet te WAARSCHUWING: verbranden, moet u gedurende een aanhoudende periode oefeningen doen op een laag intensiteitniveau. voordat u begint met dit of een ander Tijdens de eerste minuten van de oefening gebruikt oefeningenprogramma, dient u een arts te uw lichaam koolhydraatcalorieën voor de energie.
  • Page 27 AANBEVOLEN STREKOEFENINGEN De juiste manier voor verschillende basisstrekoefeningen wordt rechts getoond. Beweeg langzaam bij het strek- ken–spring nooit op. 1. Teen Aanraken Strekoefening Sta met lichtgebogen knieën en buig langzaam vanuit uw heupen naar voren. Houd uw rug en schouders ontspannen als u zover mogelijk naar beneden reikt, richting uw tenen.
  • Page 28: Lijst Met Onderdelen

    LIJST MET ONDERDELEN Modelnr. NTEVEL75012.1 R0113A Aant. Beschrijving Aant. Beschrijving Onderstel Rechter Pedaalarm Staander Wiel Kap van de Achterste Staander Vliegwiel Bedieningspaneel Spanrol Waterfleshouder C-magneet Been van het Bovendeel Weerstandmotor Weerstandswiel Motorbeugel Linkerarm van het Bovendeel Weerstandarm Rechterarm van het Bovendeel Klem Schuimgreep Snelheidssensor/Draad...
  • Page 29 Aant. Beschrijving Aant. Beschrijving Rechter Stabilisatorkap Stopcontact/Snoer Linker Stabilisatorkap M8 x 10mm Schroef M4 x 28mm Schroef M8 x 15mm Schroef Stroomadapter – Gebruiksaanwijzing Stekkeradapter – Montagehulpstuk Audiokabel – Smeervetpakket Ontvanger/Snoer – Opbinddraad Opmerking: deze technische gegevens kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Kijk op de achterkant van deze gebruiksaanwijzing voor informatie over te bestellen onderdelen.
  • Page 30: Gedetailleerde Tekening

    GEDETAILLEERDE TEKENING A Modelnr. NTEVEL75012.1 R0113A...
  • Page 31 GEDETAILLEERDE TEKENING B Modelnr. NTEVEL75012.1 R0113A...
  • Page 32: Het Bestellen Van Onderdelen

    HET BESTELLEN VAN ONDERDELEN Bekijk de omslag van deze handleiding voor het bestellen van vervangende onderdelen. Zorg ervoor dat u de vol- gende informatie bij de hand hebt wanneer u contact met ons opneemt: • het modelnummer en het serienummer van het apparaat (raadpleeg de omslag van deze handleiding) • de naam van het apparaat (raadpleeg de omslag van deze handleiding) • h et nummer van het onderdeel en de beschrijving (zie LIJST MET ONDERDELEN en GEDETAILLEERDE TEKENING aan het eind van deze handleiding) RECYCLING INFORMATIE Dit elektronische product mag niet bij het gemeentelijk afval worden...

This manual is also suitable for:

Ntevel75012.1

Table of Contents