ProForm 500 Cx Treadmill Gebruiksaanwijzing
ProForm 500 Cx Treadmill Gebruiksaanwijzing

ProForm 500 Cx Treadmill Gebruiksaanwijzing

Dutch manual
Hide thumbs Also See for 500 Cx Treadmill:

Advertisement

Quick Links

Modelnummer PETL41106.0
Serienummer
Sticker met
serienummer
VRAGEN?
Als fabrikant zijn wij gesteld op
uw volledige tevredenheid. Mocht
u nog vragen hebben, mochten
sommige onderdelen ontbreken
of beschadigd zijn neem dan con-
tact op met de winkel waar u dit
produkt hebt gekocht.
WAARSCHUWING
Lees alle instructies en voor-
zorgsmaatregelen in deze hand-
leiding door voordat u dit appa-
raat gaat gebruiken. Bewaar deze
handleiding voor verdere raadple-
ging.
GEBRUIKSAANWIJZING

Advertisement

Table of Contents
loading

Summary of Contents for ProForm 500 Cx Treadmill

  • Page 1 Modelnummer PETL41106.0 Serienummer GEBRUIKSAANWIJZING Sticker met serienummer VRAGEN? Als fabrikant zijn wij gesteld op uw volledige tevredenheid. Mocht u nog vragen hebben, mochten sommige onderdelen ontbreken of beschadigd zijn neem dan con- tact op met de winkel waar u dit produkt hebt gekocht.
  • Page 2: Table Of Contents

    HET BESTELLEN VAN ONDERDELEN ..........Laataste Pagina PROFORM is een merk van ICON IP, Inc.
  • Page 3: Belangrijke Voorzorgsmaatregelen

    BELANGRIJKE VOORZORGSMAATREGELEN WAARSCHUWING: Lees de volgende belangrijke voorzorgsmaatregelen en infor- matie door voordat u de loopband gaat gebruiken om het risico op brandwonden, brand, electrische schok of persoonlijk letsel te verminderen. 1. Het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar niet goed werkt. (Zie PROBLEMEN OPLOSSEN zich te ervan te overtuigen dat alle gebruikers pagina 26 als de loopband niet goed werkt.) van de loopband voldoende op de hoogte zijn...
  • Page 4 Engl 233005 21. U kunt wanneer u dat wilt tijdens het gebruik GEVAAR: Trek de stekker altijd direct van de iFIT.com programma’s handmatig de na gebruik van de loopband uit het stopcon- snelheid en hellingstand aanpassen door op de tact. Eveneens de stekker uit het stopcontact Snelheid en Helling toetsen te drukken.
  • Page 5: Voordat U Begint

    VOORDAT U BEGINT Gefeliciteerd met uw keuze voor de revolutionaire Neem mocht u nog vragen hebben contact op met de PROFORM 500 CX loopband. De 500 CX heeft een winkel waar u de loopband heeft gekocht. Zorg ervoor ® uitgebreid scala aan functies waarmee u uw training dat u het modelnummer en het serienummer bij de plezieriger en effectiever kunt maken.
  • Page 6: Montage

    Handrail Bolt (64)–4 MONTAGE De montage van deze loopband moet door twee mensen gebeuren. Plaats de loopband op een open plek en verwijder de verpakking. Gooi de verpakking pas weg wanneer u de loopband volledig gemonteerd heeft. Star Washer Extension Leg Bolt (96)–4 (84)–2 Aandacht: De onderkant van de loopband is met een hoogwaardig smeer behandeld.
  • Page 7 2. Met de hulp van een tweede persoon, moet u de Verticale Onderdelen (84) rechtop zetten. Bedieningspaneel- Laat de andere persoon het bedieningspaneel naast de onderstel Verticale Onderdelen (84) houden zoals afgebeeld. Kijk onder het bedieningspaneel en zoek naar het Draadhar- nas van het Bedieningspaneel (78).
  • Page 8 5. Plaats de loopband in de opbergpositie (raadpleeg DE LOOPBAND OPKLAPPEN EN VERPLAATSEN op pag- ina 24). Plaats dan het cilinderuiteinde van de Gascylinder (92) aan de beugel aan de basis van de Staanders (84). Houder Bekijk de twee kleine inzet-tekeningen. Druk met behulp Cilinder van het punt van een schroevendraaier of uw nagel op het eind van de Veerpen (25).
  • Page 9: Hoe De Borstkas-Sensor Te Gebruiken

    HOE DE BORSTKAS-SENSOR TE GEBRUIKEN HOE DE BORSTKAS-SENSOR TE DRAGEN • Bewaar de borstkas-sensor op een warme en droge plaats. De borstkas-sensor bestaat uit twee delen: de borstkas- band en de sensor (zie de tekening hieronder). Steek de Bewaar de borstkas-sensor niet in een plastic zak of flap van de borstkas-band in het ene uiteinde van de enig andere verpakking die vocht kan vasthouden.
  • Page 10: Gebruik In Bijstellen

    GEBRUIK EN BIJSTELLEN DE AL INGESMEERDE LOOPBAND Uw loopband is voorzien van een band die al met een hoogwaardig smeermiddel is behandeld. BELANGRIJK: Behandel de band of het loopplatform nooit met silicone spray of enig ander middel. Als uw dat doet zult u de loopband beschadigen.
  • Page 11 Matrix Prioriteitsdisplay Display Klip Sleutel WAARSCHUWINGEN audio snoer kunt U de loopband op uw geluidssys- teem, uw portable stereo, computer, of video speler De sticker op het bedieningspaneel is in het Engels. aansluiten en de speciale iFIT.com MP3, CD en video Het meegeleverde blad met stickers bevat dezelfde in- programma’s afspelen (MP3’s, CD’s en video’s zijn formatie in verschillende talen.
  • Page 12 HOE DE STROOM IN TE SCHAKELEN 0,1 km/h veranderen. Wanneer u de toets inge- drukt houdt zal de snelheid van de loopband 0,5 De stekker in het stopcon- km/h veranderen. Aandacht: Het kan zijn dat, tact steken (zie pagina 10). nadat u op de toetsen heeft gedrukt het eventjes Zoek naar de aan/uit knop Reset...
  • Page 13 In de rechterhoek on- borstkassensor en de handgreep met poslssensor deraan de display zal gelijktijdig gebruikt. Verwijder eerst de plastic vel- de afstand [DIST.] die letjes geplakt over de metalen contactpunten op u hebt gewandeld of de handleuning om de handgreep met hart- gelopen, getoond wor- slagsensor te gebruiken.
  • Page 14 gedeelte van de display. (De helling instelling wordt HOE VOORAF INGESTELDE PROGRAMMA’S TE niet op de piste aangegeven). De snelheidsinstellin- GEBRUIKEN gen voor de volgende vier segmenten worden in de kolommen rechts weergegeven. De sleutel volledig in het bedieningspaneel De kolom van het Huidig Segment en de eerste steken.
  • Page 15 Bekijk uw vordering op de matrix en de dis- stand staat. Haal vervolgens de sleutel uit het be- play. dieningspaneel en bewaar deze op een veilige plek. Opgelet: Het bedieningspaneel blijft in de “demo” instelling wanneer de displays en indi- Raadpleeg stap 5 op pagina 12 en 13.
  • Page 16 Doel hartslag invoeren. HOE EEN CARDIOPROGRAMMA TE GEBRUIKEN De na te streven hart- slaginstelling voor het WAARSCHUWING: hele programma zal Gebruik wanneer polspro- de programma’s voor de hartslag niet wanneer gramma 2 gekozen U hartklachten heeft of wanneer U ouder dan wordt op de display 60 en niet actief bent.
  • Page 17 De na te streven hartslaginstellingen zullen een kolom BORSTKAS-SENSOR OPLOSSEN op pagina 9 wan- naar links verschuiven wanneer het eerste segment neer dit voorkomt. afloopt. De tweede na te streven hartslaginstelling zal dan in de kolom Huidig Segment worden aangegeven. Druk op de Stop-toets om het programma tijdelijk te stoppen.
  • Page 18 HOE OP UW PORTABLE STEREO AAN TE HOE UW LOOPBAND AAN TE SLUITEN OM SLUITEN IFIT.COM PROGRAMMA'S TE GEBRUIKEN Opgelet: Zie instructie A als uw stereo van een AUDIO OUT plug is voorzien. Zie instructie B als Om de iFIT.com MP3 oder CD’s te kunnen gebruiken uw stereo van een 3,5 mm LINE OUT plug is moet u de loopband op uw portable MP3 speler, CD voorzien.
  • Page 19 HOE OP UW GELUIDSSYSTEEM AAN TE SLUITEN HOE OP UW COMPUTER AAN TE SLUITEN A. Steek één eind van de 3,5mm bij 3,5mm lange Aandacht: Zie instructie A als uw systeem een LINE OUT contactpunt heeft die niet gebruikt stereo audio kabel (verkrijgbaar in electronica wordt.
  • Page 20 HOE OP UW VIDEO AAN TE SLUITEN HOE DE IFIT.COM MP3, CD EN VIDEO PRO- RAMMA’S TE GEBRUIKEN Aandacht: Zie instructie A als uw video speler een AUDIO OUT plug heeft die niet gebruikt wordt. Zie instructie B als de AUDIO OUT plug al in gebruik De loopband moet aangesloten zijn op uw MP3 speler, is.
  • Page 21 • Stel de volume van uw MP3 speler, CD speler U kunt de instellingen handmatige bijstellen door op de Snelheid of Helling toetsen van het bedien- of video bij. Het kan zijn dat het bedieningspa- neel het signaal van het programma niet ont- ingspaneel te drukken wanneer de snelheid of vangt omdat de geluidssterkte van de CD helling instellingen te hoog of te laag zijn.
  • Page 22 Houdt u vast aan de handleuningen, stap op de HOE DE PROGRAMMA’S DIRECT VAN ONZE WEB- band en begin te oefenen. U zult tijdens het pro- SITE TE GEBRUIKEN gramma een “piep” geluid horen wanneer de snel- heid en/of de helling instelling gaat/gaan veran- deren.
  • Page 23 INFORMATIE INSTELLING BELANGRIJK: Als er een “d” ver- Het bedieningspaneel bevat een informatie instelling schijnt in de link- die het aantal uren dat u de loopband heeft gebruikt en erhoek onderaan de totale afstand dat de band heeft gedraaid bijhoudt. de display, dan Met de informatie instelling kunt u ook van mijlen per wordt een demo...
  • Page 24: De Loopband Inklappen En Verplaatsen

    DE LOOPBAND INKLAPPEN EN VERPLAATSEN HOE DE LOOPBAND IN TE KLAPPEN Voordat u de loopband opbergt, Stel de helling in de laagste stand voordat u de loopband inklapt. U kunt als u dit niet doet de loopband voor altijd beschadigen. De stekker uit het stopcontact.
  • Page 25 HOE DE LOOPBAND TE VERPLAATSEN 1. Houdt het uiteinde van de loopband vast zoals aangegeven. Trek de sluitknop naar buiten. Draai het onderstel totdat de grendel voorbij de veerslotpen is. Vergrendeld Slot Sluitknop Sluitpin 2. Houdt de loopband met beide handen goed vast en laat de loopband op de vloer zakken.
  • Page 26: Problemen Oplossen

    PROBLEMEN OPLOSSEN U kunt de meeste problemen met uw loopband oplossen door de hieronder genoemde stappen te volgen. Zoek het probleem dat bij u van toepassing is en volg de instructies. Mocht u verdere hulp nodig hebben, neem dan contact op met de winkel waar u dit produkt hebt gekocht. PROBLEEM: De stroom is niet ingeschakeld OPLOSSING: a.
  • Page 27 Zet, met de hulp van een tweede persoon, de Staanders (84) voorzichtig rechtop zoals aangegeven. Draai de Kap (41) voorzichtig af. Zoek de Bladveerschakelaar (63) en de Magneet (46) aan de linkerkant van de Katrol (47). Draai de Katrol Zicht zodanig dat de Magneet gelijk staat met de Bladveerschakelaar.
  • Page 28 SYMPTOM: Der Brustpulssensor funktioniert nicht korrekt OPLOSSING: a. Wenn der Herzschlagmonitor nicht richtig funktioniert, beziehen Sie sich auf BRUSTPULS- SENSOR-FEHLERSUCHE auf Seite 9. b. Die Batterie sollte ausgetauscht werden, wenn der Herzschlag- Deksel van de monitor immer noch nicht richtig funktioniert. Um die Batterie aus- Batterie zutauschen, finden Sie die Drehscheibe auf der Rückseite der Sensoreinheit.
  • Page 29: Richtlijnen Voor Uw Conditie

    RICHTLIJNEN VOOR UW CONDITIE loopband bij todat uw hartslag rond het laagste getal WAARSCHUWING: van uw trainingszone ligt als u vet wilt verbranden. Raadpleeg uw huisarts voor u met dit of enig Stel voor maximale vet verbranding, de snelheid en ander oefenprogramma begint.
  • Page 30 SUGGESTED STRETCHES The correct form for several basic stretches is shown at the right. Move slowly as you stretch—never bounce. 1. Toe Touch Stretch Stand with your knees bent slightly and slowly bend forward from your hips. Allow your back and shoulders to relax as you reach down toward your toes as far as possible.
  • Page 31: Lijst Met Onderdelen

    LIJST MET ONDERDELEN—Modelnr. PETL41106.0 R0806A De GEDETAILLEERDE TEKENING in het midden van deze handleiding bekijken op pagina 32–35. Onder- Onder- Onder- Nr.Aantal Beschrijving Nr.Aantal Beschrijving Nr.Aantal Beschrijving Sticker Isolator Beugel voor Draadharnas van het 3/4" Schroef van de Elektronica Bedieningspaneel Voetkussentje Sterring van de Roller Sleutel/Klip...
  • Page 32: Gedetailleerde Tekening

    LIJST MET ONDERDELEN—Modelnr. PETL41106.0 R0806A...
  • Page 33 LIJST MET ONDERDELEN—Modelnr. PETL41106.0 R0806A...
  • Page 34 LIJST MET ONDERDELEN—Modelnr. PETL41106.0 R0806A...
  • Page 35 LIJST MET ONDERDELEN—Modelnr. PETL41106.0 R0806A...
  • Page 36: Het Bestellen Van Onderdelen

    Zorg ervoor dat u de volgende informatie bij de hand hebt wanneer u onderdelen wilt bestellen: • het MODELNUMMER van het product (PETL41106.0) • de NAAM van het product (PROFORM 500 CX loopband) • het SERIENUMMER van het product (zie de kaft van de handleiding) •...

This manual is also suitable for:

Petl41106.0

Table of Contents