ProForm 500 Cx Treadmill Felhasználói Kézikönyv

Hungarian manual
Hide thumbs Also See for 500 Cx Treadmill:

Advertisement

FELHASZNÁLÓI
Modellszám: PETL41106.0
Sorszám
KÉZIKÖNYV
Sorszámmatrica
KÉRDÉSEK?
Gyártóként arra törekszünk,
hogy vásárlóink minden igényét
kielégítsük. Ha van kérdése,
vagy ha vannak hiányzó, esetleg
sérült alkatrészek a termékben,
kérem, keresse fel azt a helyet,
ahol a terméket vásárolta.
ÓVINTÉZKEDÉS
Olvassa el a használati utasítás
minden óvintézkedésről és fi-
gyelmeztetésről szóló pontját,
mielőtt használatba veszi a gépet.
Őrizze meg ezt a kézikönyvet a
jövőben is.

Advertisement

Table of Contents
loading

Summary of Contents for ProForm 500 Cx Treadmill

  • Page 1 FELHASZNÁLÓI Modellszám: PETL41106.0 Sorszám KÉZIKÖNYV Sorszámmatrica KÉRDÉSEK? Gyártóként arra törekszünk, hogy vásárlóink minden igényét kielégítsük. Ha van kérdése, vagy ha vannak hiányzó, esetleg sérült alkatrészek a termékben, kérem, keresse fel azt a helyet, ahol a terméket vásárolta. ÓVINTÉZKEDÉS Olvassa el a használati utasítás minden óvintézkedésről és fi- gyelmeztetésről szóló...
  • Page 2: Table Of Contents

    A CSERÉLHETŐ ELEMEK MEGRENDELÉSE ..........Hátlap A PROFORM az ICON IP Inc. bejegyzett védjegye...
  • Page 3: Fontos Óvintézkedések

    FONTOS ÓVINTÉZKEDÉSEK FIGYELMEZTETÉS: Azért, hogy csökkentse az égés, tűz, elektromos áramütés vagy személyi sérülés veszélyét, olvassa el a következő fontos óvintézkedési utasításokat, mielőtt működésbe hozná a futópadot. 1. A tulajdonos felelőssége, hogy biztosítsa a nem működik megfelelően, lásd a futópad összes felhasználója számára a HIBAELHÁRÍTÁS részt a 26.
  • Page 4 VIGYÁZAT: 21. Amikor iFIT.com CD-ket és videókat Mindig húzza ki a futópad használja, manuálisan állíthatja a futópad tápkábelét a konnektorból közvetlenül a sebességét és lejtését az erre szolgáló gomb használat után, a berendezés tisztítása elõtt, segítségével. Mindazonáltal, amikor a és mielõtt a kézikönyben elõírt karbantartást következõ...
  • Page 5: Használat Előtt

    HASZNÁLAT ELÕTT Köszönjük, hogy a forradalmi PROFORM 500 CX a berendezést. Amennyiben további kérdései ® futópadot választotta! Az 500 CX futópad számtalan lennének, kérem, keresse fel a viszonteladót, ahol olyan funkciót kínál, amely élvezhetőbbé és vásárolta a gépet; vigye magával a termék modell- és hatékonyabbá...
  • Page 6: Összeszerelés

    ÖSSZESZERELÉS Handrail Bolt (64)–4 Az összeszerelés két embert igényel. Állítsa egy üres helyre a futópadot és távolítson el róla minden cso- magolóanyagot; ne dobja ki a csomagolóanyagokat, amíg a gépet teljesen össze nem szerelte. Megjegyzés: A futószalag alsó része nagy teljesítményű kenőanyaggal van bevonva. A szállítás alatt bizonyos mennyiségű kenőanyag rákerülhet a futószalagra vagy a csomagolásra.
  • Page 7 2. Egy másik személy segítségével óvatosan emelje fel a támasztóoszlopot (84) függőleges pozícióba. Konzol A másik személy a konzolt tartsa a támasztóoszlop (84) szerelvény közelében, az ábra szerint. Nézze meg a konzol alját, és keresse meg a konzolvezetéket (78). Vágja le a m_anyag véget és kösse a tartópillér vezetéket (77) a jobboldali tart_pill_rhez (84).
  • Page 8 5. Helyezze a futópadot tárolási pozícióba (lásd A FUTÓPAD ÖSSZEHAJTÁSA ÉS MOZGATÁSA részt a 24. oldalon). Ezután a hengert helyezze a rugó (92) végére, mely a tartópillér (84) aljánál lévő konzolnál található. Bilincs Lásd a két kisméretű beszúrt rajzot. Körmével vagy a Henger csavarhúzó...
  • Page 9: A Mellkasi Pulzusmérő Használata

    A MELLKASI PULZUSMÉRŐ HASZNÁLATA A MELLKASI PULZUSMÉRŐ FELHELYEZÉSE hosszabb ideig marad bekapcsolva, ezzel idejeko- rán lemerítve az akkumulátort. A mellkasi pulzusmérő két részből áll: a mellkasi szíjból és az érzékelő egységből (lásd az alábbi ábrát). A mellkasi pulzusmérőt meleg, száraz helyen tárolja. A mellkasi pulzusmérőt ne tárolja nejlonszatyorban Helyezze a mellkasi szíj egyik végét az érzékelő...
  • Page 10: Üzemeltetés És Beállítás

    ÜZEMELTETÉS ÉS BEÁLLÍTÁS A GYÁRILAG SÍKOSÍTOTT FUTÓSZALAG A futópad tartalmaz egy kitűnő minőségű olajjal bevont futószalagot. FONTOS: Soha ne használjon szilikon- sprayt vagy egyéb anyagokat a futószalaghoz vagy a futóplatformhoz. Az ilyen anyagok rontják a futólószalag állapotát és túlzott kopást okoznak. A TÁPKÁBEL CSATLAKOZTATÁSA A terméket le kell földelni.
  • Page 11 Mátrix Elsőbbség-kijelző Kijelző Kapocs Kulcs FIGYEMEZTETŐ MATRICA FELRAGASZTÁSA számítógépet, a videomagnót. Így le tudja játszani a speciális iFIT.com MP3, CD és videó programokat A konzolon található figyelmeztetés angol nyelvű. Ez a fi- (az iFIT.com programok, CD-k és videokazetták külön gyelmeztetés más nyelveken is megtalálható a mellékelt megvásárolhatók).
  • Page 12 A GÉP BEKAPCSOLÁSA segítségével. Minden alkalommal, amikor lenyom egy gombot, a sebesség beállítása 0,1 km/h-val vál- tozik; ha lenyomva tart egy gombot, a sebesség 0,5 Dugja be a tápkábelt (lásd km/h-s lépésekben változik. Megjegyzés: Miután 10. oldal). Ezután keresse On (Be) egy gombot lenyom, eltelhet egy pillanat, amíg a meg a ki-/bekapcsoló...
  • Page 13 A kijelző jobb alsó által kijelzett pulzusszám nem lesz pontos. A sarkában látható a markolati pulzusérzékelő használata előtt távolítsa sétával vagy futással el a fémérintkezőkről az átlátszó műanyag lapokat. megtett távolság, az el- Ezenfelül győződjön meg róla, hogy tiszta-e a keze. telt idő, a tempó...
  • Page 14 következő néhány szakasz sebesség beállítása a AZ ELŐPROGRAMOZOTT TRÉNINGEK HASZNÁLATA jobboldali oszlopokban fog megjelenni. Ha már csak 3 másodperc van hátra a program Helyezze be a kulcsot a konzolba. első szakaszából, akkor az Aktuális szakasz os- zlop és a tőle jobbra lévő oszlop is elkezd villogni Lásd A GÉP BEKAPCSOLÁSA részt a 12.
  • Page 15 Folytassuk tehát a mátrixszal és a kijelzővel. Amikor befejezte a testgyakorlást, távolítsa el a kulcsot a konzolból. Lásd az 5. lépést a 12. és a 13. oldalon. Amikor a program véget ér, győződjön meg róla, hogy a futópad meredeksége a legalacsonyabb Mérje meg a pulzusszámát, ha kívánja.
  • Page 16 Adjon meg egy pulzusszám-célbeállítást. A PULZUSSZÁMPROGRAMOK HASZNÁLATA Ha a 2. pulzusszám- programot választja, a FIGYELMEZTETÉS: kijelzőn az egész pro- gramra nézve beállított Önnek szívproblémái vannak, vagy ha elmúlt célpulzusszám beál- 60 éves és nem aktív, ne használja a lítása villog majd. Ha pulzusszámprogramokat.
  • Page 17 Ha az első szaksz befejeződik, minden folyamatosan csökkenhet. Ha ez a helyzet, lásd pulzusszám-célbeállítás egy oszloppal balra MELLKASRA SZERELHETŐ tolódik . Ekkor a második szakasz pulzusszám-cél- PULZUSSZÁMÉRZÉKELŐ HIBAELHÁRÍTÁSA c. beállítása jelenik meg a villogó Aktuális periódus- részt a 9. oldalon. oszlopban.
  • Page 18 HORDOZHATÓ HIFI CSATLAKOZTATÁSA A FUTÓPAD CSATLAKOZTATÁSA IFIT.COM PROGRAMOK HASZNÁLATÁHOZ Megjegyzés: Ha a hifi egy RCA-típusú AUDIO OUT csatlakozóval rendelkezik, lásd a lenti A utasítást. Ha a hifije egy 3,5 mm LINE OUT csatlakozóval ren- Az iFIT.com MP3 vagy CD programok delkezik, lásd B utasítás.
  • Page 19 HOME SZETERÓ CSATLAKOZTATÁSA SZÁMÍTÓGÉP CSATLAKOZTATÁSA Megjegyzés: Ha a sztereó új LINE OUT csatlakozó- A. Dugja be az RCA hifi audió kábel 3,5 mm hosszú val rendelkezik, lásd a lenti A utasítást. Ha a LINE egyik végét (elektronikus üzletekben beszerezhetõ) OUT csatlakozó használt, lásd B utasítás. a konzol bemeneti csatlakozójába.
  • Page 20 VCR CSATLAKOZTATÁSA AZ IFIT.COM MP3, CD, VAGY VIDEÓ PROGRAMOK HASZNÁLATA Megjegyzés: Ha a hifi új AUDIO OUT csatlakozóval rendelkezik, lásd a lenti A utasítást. Ha AUDIO OUT csatlakozót használ, lásd B utasítás. Ha egy TV-je Egy iFIT.com MP3, CD, vagy videó program van beépített VCR-rel, lásd B utasítás.
  • Page 21 • Állítsa be az MP3, CD lejátszó vagy VCR han- Ha a sebesség vagy lejtés beállításai túl magasak vagy túl alacsonyak, kézzel bármikor felül tudja gerejét. Ha a hangerõ túl magas vagy írni a beállításokat, a konzolon található Speed túl alacsony, a konzol nem találhatja a pro- gramjelet.
  • Page 22 mozogni. Fogja a támasztékot, lépjen a sétáló EGY IFIT.COM PROGRAM HASZNÁLATA szalagra és kezdjen el újra sétálni. A program alatt KÖZVETLENÜL A WEBOLDALUNKRÓL egy elektromos „csipogó” hang figyelmezteti Önt, ha a futófelület sebessége és/vagy lejtése meg fog változni. FIGYELMEZTETÉS: Mindig figyel- A www.iFIT.com weboldalunk lehetõvé...
  • Page 23 INFORMÁCIÓS ÜZEMMÓD FONTOS: Ha a kijelzõ jobb A konzol egyik jellemzője a tájékoztató üzemmód, oldalán egy „d” je- amely nyomon követi a futópad által teljesített össz- lenik meg, a kon- óraszámot, valamint azt a teljes távolságot, amelyet a zol „demo” üzem- sétálószalag már megtett.
  • Page 24: A Futópad Összahajtása És Mozgatása

    A FUTÓPAD ÖSSZAHAJTÁSA ÉS MOZGATÁSA A FUTÓPAD ÖSSZEHAJTÁSA A TÁROLÁSHOZ Mielõtt összehajtja a futópadot, állítsa be a lejtését a legalacsonyabb állásba. Ha ezt nem végzi el, a futópad maradandóan károsulhat. Ezután húzza ki a tápkábelt. FIGYELMEZTETÉS: Képesnek kell lennie a 20 kg-os (45 lbs.) futópadot biztonságosan felemelni, leengedni vagy mozgatni.
  • Page 25 FUTÓPAD LEEBGEDÉSE HASZNÁLATHOZ 1. Tartsa a keretet a jobb kezével, ahogy az ábra is mutatja. Húzza a csapszeg gombját balra és tartsa meg. Fordítsa lefelé a keretet, amíg a keret át nem halad a zárótěn. Kinyitás Fogó Reteszgomb Tokcsapszeg 2. Tartsa a fémkeretet szorosan két kézzel, és eressze le a padlóra.
  • Page 26: Hibaelhárítás

    HIBAELHÁRÍTÁS A legtöbb futópaddal kapcsolatos problémát az alábbiakban felsoroltak betartásával el lehet kerülni. Találja meg az idevonatkozó rendellenességet és kövesse a lépéseket. Amennyiben van még kérdése, kérem, vegye fel a kapcsolatot azzal az üzlettel, ahol a gépet vásárolta. PROBLÉMA: A gép nem kapcsol be. MEGOLDÁS: a.
  • Page 27 Egy másik személy segítségével óvatosan emelje fel a támasztóoszlopot (84) az ábrán látott pozícióba. Óvatosan tekerje le a tetőt (41). Helyezze el az iránykapcsolót (63) és a mágnest (46) a Felülnézet csiga (47) bal oldalára. Forgassa a csigát amíg a mágnes összehangolódik az iránykapcsolóval.
  • Page 28 PROBLÉMA: A mellkasi pulzusérzékelő nem működik megfelelően MEGOLDÁS: a. Ha a mellkasi pulzusérzékelő nem működik megfelelően, lásd a MELLKASI PULZUSÉRZÉKELŐ HIBAELHÁRÍTÁSA részt a 9. oldalon. b. Ha a mellkasi pulzusérzékelő még ezután se működik megfelelően, akkor cserélje ki az akkumulátort. Az akkumulátor cseréjéhez először Akkufedél is keresse meg az akkufedelet az érzékelő...
  • Page 29: Irányelvek A Testgyakorláshoz

    IRÁNYELVEK A TESTGYAKORLÁSHOZ FIGYELMEZTETÉS: kaloriákat energiafelhasználás céljából. Csak az első néhány perc után fogja a szervezete elkezdeni az el- Mielőtt raktározott zsírkalóriák felhasználását. Ha az a célja, elkezdené használni a berendezést vagy hogy zsírt égessen, állítsa be a futópad sebességét és bármi más edzést folytatna, konzultáljon or- lejtését addig, amíg a pulzusszáma a tréningben előírt vosával.
  • Page 30 SUGGESTED STRETCHES The correct form for several basic stretches is shown at the right. Move slowly as you stretch—never bounce. 1. Toe Touch Stretch Stand with your knees bent slightly and slowly bend forward from your hips. Allow your back and shoulders to relax as you reach down toward your toes as far as possible.
  • Page 31: Tartozéklista

    ALKATRÉSZLISTA—Modellszám PETL41106.0 R0806A Hogy megtalálja az alábbi alkatrészeket, ld. a ROBBANTOTT RAJZOT a 32–35. oldalon. Kulcs Kulcs Kulcs száma Menny. Leírás száma Menny. Leírás száma Menny. Leírás Szigetelő matrica Elülső görgőpersely Elülső kerék 3/4"-es Tek csavar Vezetősín Kerékcsavar Csavar Alap fedősapka Alappad Fogó...
  • Page 32: Robbantott Rajz

    ROBBANTOTT RAJZ A—Modellszám: PETL41106.0 R0806A...
  • Page 33 ROBBANTOTT RAJZ B—Modellszám: PETL41106.0 R0806A...
  • Page 34 ROBBANTOTT RAJZ C—Modellszám: PETL41106.0 R0806A...
  • Page 35 ROBBANTOTT RAJZ D—Modellszám: PETL41106.0 R0806A...
  • Page 36: A Cserélhető Elemek Megrendelése

    • a termék MODELLSZÁMA (PETL41106.0) • a termék NEVE (PROFORM 500 CX futópad) • a termék SORSZÁMA (lásd a kézikönyv fedőlapján) • az alkatrész(ek) LEÍRÁSA (lásd a TARTOZÉKLISTÁBAN és a PERSPEKTIVIKUSAN BONTOTT ÁBRÁN a 31–35.

This manual is also suitable for:

Petl41106.0

Table of Contents