Download Print this page
Hyundai RAC 381B User Manual
Hyundai RAC 381B User Manual

Hyundai RAC 381B User Manual

Radio alarm clock
Hide thumbs Also See for RAC 381B:

Advertisement

Available languages

Available languages

Quick Links

RAC 381B
RAC 381S
NÁVOD K POUŽITÍ
NÁVOD NA POUŽITIE
INSTRUKCJA OBSŁUGI
USER MANUAL
RADIOBUDÍK
RÁDIOBUDÍK
RADIOBUDZIK
RADIO ALARM CLOCK

Advertisement

loading

Summary of Contents for Hyundai RAC 381B

  • Page 1 RAC 381B RAC 381S NÁVOD K POUŽITÍ NÁVOD NA POUŽITIE INSTRUKCJA OBSŁUGI USER MANUAL RADIOBUDÍK RÁDIOBUDÍK RADIOBUDZIK RADIO ALARM CLOCK...
  • Page 2 Návod k použití Vážený zákazníku, děkujeme Vám za zakoupení našeho produktu. Před uvedením tohoto přístroje do provozu si velmi pozorně přečtěte návod k obsluze a tento návod spolu se záručním listem, pokladním dokladem a podle možností i s obalem a vnitřním vybavením obalu dobře uschovejte Popis 1.
  • Page 3 Probuzení hudbou Stiskněte a podržte tlačítko budíku (8). Požadovanou dobu probuzení nastavte pomocí tlačítek nastavení hodin (3) nebo minut (1). Uvolněte tlačítko budíku (8). Pokud chcete zobrazit aktuální čas, přesuňte přepínač AUTO-OFF-ON (6) do polohy „AUTO“. Rádio se v nastaveném čase automaticky zapne.
  • Page 4 Informace pro uživatele k likvidaci elektrických a elektronických zařízení Uvedený symbol na výrobku nebo v průvodní dokumentaci znamená, že použité elektrické nebo elektronické výrobky nesmí být likvidovány společně s komunálním odpadem. Za účelem správné likvidace výrobku jej odevzdejte na určených sběrných místech, kde budou přijata zdarma.
  • Page 5 Návod na použitie Vážený zákazník, ďakujeme Vám za zakúpenie nášho produktu. Pred uvedením tohto prístroja do prevádzky, si veľmi pozorne prečítajte návod na obsluhu a tento návod spolu so záručným listom, dokladom o predaji a podľa možností aj s obalom a vnútorným vybavením obalu dobre uschovajte.
  • Page 6 Prebudenie hudbou Stlačte a podržte tlačidlo budíku (8). Požadovanú dobu prebudenia nastavte pomocou tlačidiel nastavenia hodín (3) alebo minút (1). Uvoľnite tlačidlo budíku (8). Pokiaľ chcete zobraziť aktuálny čas, presuňte prepínač AUTO-OFF-ON (6) do polohy „AUTO“. Rádio sa v nastavenom čase automaticky zapne.
  • Page 7 Informácie pre užívateľov na likvidáciu elektrických a elektronických zariadení (domácnosti) Uvedený symbol na výrobku alebo v sprievodnej dokumentácii znamená, že použité elektrické alebo elektronické výrobky nesmú byť likvidované spoločne s komunálnym odpadom. Za účelom správnej likvidácie výrobku ich odovzdajte na určenom zbernom mieste, kde budú...
  • Page 8 Szanowni klienci, dziękujemy Państwu za zakupienie naszego wyrobu. Przed uruchomieniem urządzenia prosimy starannie przeczytać instrukcję obsługi a następnie przechować razem z kartą gwarancyjną i dokumentem kasowym oraz w miarę możliwości z pudełkiem i wewnętrz- nym wyposażeniem opakowania. Opis 1. Ustawienie minut 2.
  • Page 9 Budzenie radiem Nacisnąć i przytrzymać przycisk budzika (8). Żądany czas budzenia ustawić za pomocą przycisków ustawienie godzin (3) lub minut (1). Zwolnić przycisk budzika (8). Jeżeli chcą państwo wyświetlić aktualny czas, przesunąć przełącznik auto-off-on (6) do pozycji „auto“. Radio w ustawionym czasie włączy się...
  • Page 10 Informacje o ochronie środowiska naturalnego Wykonaliśmy to najlepsze, aby obniżyć ilość opakowań i stwierdziliśmy ich łatwe rozdzielenie na 3 materiały: tektura, masa papierowa i rozciągnięty polietylen. Urządzenie to zawiera materiały, które mogą być po demontażu utylizowane wyspecjalizowaną spółką. Prosimy, aby Państwo do- trzymywali miejscowe przepisy dotyczące obchodzenia się...
  • Page 11 Instruction manual Dear customer, thank you for purchasing our product. Please read the operating instructions carefully before putting the appliance into operation and keep the instructions including the warranty, the receipt and, if possible, the box with the internal packing. Description 1.
  • Page 12: Dimmer Function

    Wake to buzzer alarm Follow the steps of “wake to music” and turn off the volume.You will be awakened by the buzzer alarm. If you want to stop the alarm, switch AUTO-OFF-ON (6) to “OFF” or press the alarm set (8) once.
  • Page 13 User information about liquidation of electric or electronic devices This symbol appearing on the product or on accompanying documentation means that the respective electric or electronic products must not be disposed as household waste. Please deliver the product to designated collection points where they will be taken from you free of charge.
  • Page 14 Poznámky/ Notatky/Notes:...
  • Page 15 Poznámky/ Notatky/Notes:...
  • Page 16 Seoul, Korea...