NordicTrack Ex 3300 Treadmill Gebruiksaanwijzing
NordicTrack Ex 3300 Treadmill Gebruiksaanwijzing

NordicTrack Ex 3300 Treadmill Gebruiksaanwijzing

Dutch manual
Hide thumbs Also See for Ex 3300 Treadmill:

Advertisement

Modelnummer NETL81906.0
Serienummer
GEBRUIKSAANWIJZING
Schrijf het serie nummer van het appa-
raat hierboven voor toekomstige refe-
rentie.
Sticker met serienummer
VRAGEN?
Als fabrikant zijn wij gesteld op
uw volledige tevredenheid. Mocht
u nog vragen hebben, mochten
sommige onderdelen ontbreken
of beschadigd zijn neem dan con-
tact op met de winkel waar u dit
produkt hebt gekocht.
WAARSCHUWING
Lees alle instructies en voor-
zorgsmaatregelen in deze hand-
leiding door voordat u dit appa-
raat gaat gebruiken. Bewaar deze
handleiding voor verdere raadple-
ging.

Advertisement

Table of Contents
loading

Summary of Contents for NordicTrack Ex 3300 Treadmill

  • Page 1 Modelnummer NETL81906.0 Serienummer GEBRUIKSAANWIJZING Schrijf het serie nummer van het appa- raat hierboven voor toekomstige refe- rentie. Sticker met serienummer VRAGEN? Als fabrikant zijn wij gesteld op uw volledige tevredenheid. Mocht u nog vragen hebben, mochten sommige onderdelen ontbreken of beschadigd zijn neem dan con- tact op met de winkel waar u dit produkt hebt gekocht.
  • Page 2: Table Of Contents

    HET BESTELLEN VAN ONDERDELEN ..........Laataste Pagina Aandacht: U kunt in het midden van deze handleiding een GEDETAILLEERDE TEKENING vinden. NordicTrack is een merk van ICON IP, Inc.
  • Page 3: Belangrijke Voorzorgsmaatregelen

    BELANGRIJKE VOORZORGSMAATREGELEN WAARSCHUWING: Lees de volgende belangrijke voorzorgsmaatregelen en infor- matie door voordat u de loopband gaat gebruiken om het risico op brandwonden, brand, electrische schok of persoonlijk letsel te verminderen. 1. Het is de verantwoordelijkheid van de eige- 12. Loop nooit op de loopband wanneer de elec- naar zich te ervan te overtuigen dat alle ge- triciteit uitgeschakeld is.
  • Page 4 21. Als u iFIT-kaarten gebruikt, dan zult u een 24. Controleer regelmatig of alle onderdelen nog elektronische pieptoon horen als de snelheid goed vast zitten en verstevig ze indien nodig. en/of de helling van de loopband verandert. Luister naar het “piep” geluid en ben er op 25.
  • Page 5: Voordat U Begint

    VOORDAT U BEGINT Fijn dat u de nieuwe NordicTrack EX 3300 loopband Raadpleeg, mocht u nog vragen hebben, de kaft van hebt gekozen. De EX 3300 heeft een uitgebreid scala deze gebruiksaanwijzing. Om u beter van dienst te aan functies waarmee u uw training plezieriger en ef- kunnen zijn, zorg ervoor dat u het model- en serienum- fectiever kunt maken.
  • Page 6: Montage

    Wheel Nut (32)–2 6)–4 1” Tek Screw (82)–4 MONTAGE 1/2” Screw (10)–3 3/4” Tek Screw (58)–8 De montage van deze loopband moet door twee mensen gebeuren. Plaats de loopband op een open plek en (77)–2 verwijder de verpakking. Gooi de verpakking pas weg wanneer u de loopband volledig gemonteerd heeft. Opgelet: De onderkant van de loopband is met een hoogwaardig smeer behandeld.
  • Page 7 2. Steek de Rechter Staander (74) in de aangegeven hou- der op de Basis (83); zorg ervoor dat de Kooibeugels (76) niet van de Rechter Staander worden losge- maakt (raadpleeg de inzet-tekening). Zorg er ook voor dat de Draadkoker van de Staander (75) niet ge- kneld raakt.
  • Page 8 5. Verwijder de Veerpen (102) van het onderste uiteinde van de Gasveer (88). Duw het onderste uiteinde van de Gasveer (88) op het bolletje van de houder op de Basis (83). Als het nodig is, draai het Onderstel (48) en de Gasveer om het uiteinde van de Gasveer op dezelfde hoogte als het bolletje op de Houder houder te brengen.
  • Page 9 8. Druk de Grendelhuls (96) in de Linker Staander (73). Als het nodig is, gebruik een rubberen hamer om de huls he- Knop lemaal in de Staander te slaan. Verwijder de knop van de pen. Zorg ervoor dat de kraag en de veer zich zoals getoond op de pen bevinden.
  • Page 10 HOE DE BORSTKAS-SENSOR TE GEBRUIKEN HOE DE BORSTKAS-SENSOR TE DRAGEN • Bewaar de borstkas-sensor op een warme en droge plaats. Bewaar de borstkas-sensor niet in een plastic De borstkas-sensor bestaat uit twee delen: de borstkas- zak of enig andere verpakking die vocht kan vasthou- band en de sensor (zie de tekening hieronder).
  • Page 11: Gebruik En Bijstellen

    GEBRUIK EN BIJSTELLEN DE AL INGESMEERDE LOOPBAND Uw loopband is voorzien van een band die al met een hoogwaardig smeermiddel is behandeld. BELANGRIJK: Behandel de band of het loopplatform nooit met silicone spray of enig ander middel. Als uw dat doet zult u de loopband beschadigen.
  • Page 12 Sleutel Klip DE STICKER MET WAARSCHUWING PLAKKEN Op het bedieningspaneel kunt u ook het nieuwe iFIT Interactief Oefensysteem kiezen. Bij het iFIT-systeem De waarschuwing op het bedieningspaneel is in het kunt u de Interactieve Oefenkaarten van iFIT in het be- engels.
  • Page 13 HOE DE STROOM IN TE SCHAKELEN De stekker in het stop- contact steken (zie pa- Reset gina 11). Zoek naar de Positie aan/uit knop bij het snoer van de loopband. Als de Gebruikerstoets wordt ingedrukt, verschij- Plaamts de aan/uit nen de woorden USER 1 SELECTED (gebruiker 1 knop in de aan positie.
  • Page 14 Als de instellingenmodus is geselecteerd, zal op audio-instelling [AUDIO TRAINER]. Als u de de display het woord ENGLISH (engels) of ME- “Aan”-instelling [ON] kiest, dan zal uw persoonlijke TRIC (metriek) verschijnen om aan te geven welk trainer u helpen bij uw iFIT-oefensessies. Als u OFF (uit) kiest, dan zult u geen audiobegeleiding meetsysteem u hebt gekozen.
  • Page 15 een van de twaalf sneltoetsen voor de HOE DE HANDMATIGE INSTELLING TE GEBRUI- Snelheidsins-telling. De hellingstand van de loopband veranderen De sleutel volledig in het bedieningspaneel zoals gewenst. steken. Om de helling van de loopband te wijzigen, druk Zie HOE DE STROOM IN TE SCHAKELEN op op een van de twaalf sneltoetsen [ZIP INCLINE] pagina 13.
  • Page 16 Als de handmatige modus is geselecteerd, dan zijn Verwijder er acht weergaven voor de display mogelijk. eerst de plas- Naargelang van de displayweergave zal er ver- tic velletjes schillende informatie over de oefensessie worden geplakt over weergegeven. Bijvoorbeeld: bij de eerste display- de metalen weergave wordt de verlopen tijd en de gewandelde contactpunten...
  • Page 17 Als u de eerste of de tweede weergave kiest, HOE EEN CARDIOPROGRAMMA TE GEBRUIKEN dan zal een profiel van de snelheidsinstellingen van het programma op de display verschijnen. Een pijl- tje onderaan het profiel zal uw vorderingen aange- De sleutel volledig in het bedieningspaneel ven.
  • Page 18 U kunt wanneer de snelheids- of de hellingsinstel- ling op enig moment tijdens het programma te hoog of te laag is deze handmatig bijstellen door op de Snelheids of Hellingstoetsen te drukken. Hoe de loopband dan ook zal wanneer het volgend seg- ment van het programma start automatisch de snelheid en de helling voor het volgende seg- ment instellen.
  • Page 19 Druk op de START-toets om het programma te HOE EEN BESTANDSPROGRAMMA AAN TE laten beginnen. MAKEN Even nadat u op de toets heeft gedrukt zal de De sleutel volledig in het bedieningspaneel loopband beginnen te draaien. Houdt u vast aan steken.
  • Page 20 Druk op de START-toets om het programma te HOE EEN BESTANDSPROGRAMMA TE GEBRUI- laten beginnen. Even nadat u op de toets heeft gedrukt zal de De sleutel volledig in het bedieningspaneel loopband automatisch de eerste snelheid en hel- steken. lingstand van het programma instellen. Houdt u vast aan de handleuningen en begin te oefenen.
  • Page 21 Hartslag-programma, wordt hetzelfde doelhart- HOE EEN PROGRAMMA VOOR DE HARTSLAG slagniveau geprogrammeerd voor alle segmenten TE GEBRUIKEN (behalve voor de eerste twee segmenten). Bij het tweede Hartslagprogramma, wordt een doelhart- slagniveau geprogrammeerd voor elk segment. WAARSCHUWING: Gebruik Aandacht: Dezelfde na te streven hartslaginstel- de programma’s voor de hartslag niet wanneer ling kan voor twee of meerdere segmenten wor- U hartklachten heeft of wanneer U ouder dan...
  • Page 22 Aan het einde van elk segment, zult u een reeks ling van de loopband automatisch worden gewij- pieptonen horen. zigd. Als u het eerste Hartslagprogramma hebt geselec- U kunt handmatig de snelheid of de helling instel- teerd, dan zal het programma doorgaan totdat u op ling aanpassen wanneer deze te hoog of te laag de STOP-toets drukt.
  • Page 23 Druk op de START-toets om het programma te HOE EEN IFIT-KAART TE GEBRUIKEN laten beginnen. De sleutel volledig in het bedieningspaneel Even nadat u op de toets drukt zal de loopband steken. automatisch de eerste snelheid en hellingstand van het programma instellen. Houdt u vast aan de Zie HOE DE STROOM IN TE SCHAKELEN op handleuningen en begin te oefenen.
  • Page 24: De Loopband Inklappen En Verplaatsen

    DE LOOPBAND INKLAPPEN EN VERPLAATSEN HOE DE LOOPBAND IN TE KLAPPEN Stel de helling in de laagste stand voordat u de loopband inklapt. U kunt als u dit niet doet de loopband voor altijd beschadigen. Haal de sleutel uit het bedieningspaneel en trek de stekker uit het stopcontact.
  • Page 25 HOE DE LOOPBAND UIT TE KLAPPEN 1. Houdt het uiteinde van de loopband vast zoals aangege- ven. Trek, met gebruik van uw linker hand, de sluitknop naar links en houdt deze vast. Laat de loopband lang- zaam zakken totdat het onderstel voorbij de sluitpin is. Laat de sluitknop langzaam los.
  • Page 26: Problemen Oplossen

    PROBLEMEN OPLOSSEN U kunt de meeste problemen met uw loopband oplossen door de hieronder genoemde stappen te volgen. Zoek het probleem dat bij u van toepassing is en volg de instructies. Mocht u verdere hulp nodig hebben, neem dan contact op met onze klantendienst. PROBLEEM: De stroom is niet ingeschakeld OPLOSSING: a.
  • Page 27 Zoek de Sensor (14) en de Magneet (12) aan de linker- kant van de Katrol (11). Draai de Katrol zodanig dat de Magneet gelijk staat met de Sensor. Zorg ervoor dat 3 mm de afstand tussen de Magneet en de Sensor onge- veer 3 mm is.
  • Page 28 SYMPTOM: Die Neigung des Laufgeräts ändert sich nicht richtig OPLOSSING: a. Druk terwijl de sleutel in het bedieningspaneel is geschoven op een van de helling toetsen. Haal de sleutel er uit terwijl de helling van de loopband zich aanpast. Steek de sleutel na een paar seconden weer in het bedieningspaneel.
  • Page 29: Richtlijnen Voor Uw Conditie

    RICHTLIJNEN VOOR UW CONDITIE loopband bij todat uw hartslag rond het laagste getal WAARSCHUWING: van uw trainingszone ligt als u vet wilt verbranden. Raadpleeg uw huisarts voor u met dit of enig Stel voor maximale vet verbranding, de snelheid en ander oefenprogramma begint.
  • Page 30: Lijst Met Onderdelen

    LIJST MET ONDERDELEN—Modelnr. NETL81906.0 R0606A De GEDETAILLEERDE TEKENING in het midden van deze handleiding bekijken om de onderdelen die hieron- der opgesomd staan te kunnen vinden. Onder- deelnr. Aantal Beschrijving Onder- deelnr. Aantal Beschrijving Kap van de Voetkussentje Bout van Achterwiel Loopband Rechter Achter Beschermkapje Kussen voor het Platform...
  • Page 31 Onder- deelnr. Aantal Beschrijving Onder- deelnr. Aantal Beschrijving Waarschuwingssticker van het Slot Hartslag Schroef Veerpenen Aarde-kabel Massadraad van Bedieningspaneel Groene Draad von 16”, w/ring Bout van de Spanwiel Arm Groene Draad von 4” met Toroid, Rechter Hellingstaafbus w/ring Draad van Controller/Helling Groene Draad von 4”, w/ring Houder van de Helling Stop Zwarte Draad von 6”, m/ring...
  • Page 32 GEDETAILLEERDE TEKENING—Modelnr. NETL81906.0 R0606A...
  • Page 33 GEDETAILLEERDE TEKENING—Modelnr. NETL81906.0 R0606A...
  • Page 34: Het Bestellen Van Onderdelen

    Zorg ervoor dat u de volgende informatie bij de hand hebt wanneer u onderdelen wilt bestellen: • het MODELNUMMER van het product (NETL81906.0) • de NAAM van het product (NordicTrack EX 3300 loopband) • het SERIENUMMER van het product (zie de kaft van de handleiding) •...

This manual is also suitable for:

Ex 3300Netl81906.0

Table of Contents