Weider 245 Bench Gebruikershandleiding

Dutch manual
Hide thumbs Also See for 245 Bench:

Advertisement

Quick Links

Modell-Nr. WEEVBE3296.0
Serien-Nr. __________________
Schrijf het serienummer in de lijn hier-
boven voor toekomstige referentie.
Serienummer
VRAGEN?
Als fabrikant zijn wij gesteld op
uw volledige tevredenheid.
Mocht u nog vragen hebben,
mochten sommige onderdelen
ontbreken of beschadigd zijn
neem dan contact op met de
winkel waar u dit product hebt
gekocht.
WAARSCHUWING
Lees alle voorzorgsmaatregelen
en instructies in deze handlei-
ding zorgvuldig voor gebruik.
Bewaar deze handleiding voor
toekomstige referentie.
Sticker
GEBRUIKERSHANDLEIDING

Advertisement

Table of Contents
loading

Summary of Contents for Weider 245 Bench

  • Page 1 Modell-Nr. WEEVBE3296.0 GEBRUIKERSHANDLEIDING Serien-Nr. __________________ Schrijf het serienummer in de lijn hier- boven voor toekomstige referentie. Serienummer Sticker VRAGEN? Als fabrikant zijn wij gesteld op uw volledige tevredenheid. Mocht u nog vragen hebben, mochten sommige onderdelen ontbreken of beschadigd zijn neem dan contact op met de winkel waar u dit product hebt gekocht.
  • Page 2: Table Of Contents

    Keep hands and fingers clear of geplakt. Mocht een sticker ontbreken of niet leesbaar zijn, bel dan het telefoonnummer op de kaft van de this area. gebruikershandleiding om een gratis vervangsticker te bestellen. 218598 WEIDER is een merk van ICON IP, Inc.
  • Page 3: Belangrijke Voorzorgsmaatregelen

    BELANGRIJKE VOORZORGSMAATREGELEN WAARSCHUWING: Lees de volgende belangrijke voorzorgsmaatregelen door voordat u de gewichtsbank gaat gebruiken om persoonlijk letsel te voorkomen. 1. Lees alle instructies in deze handleiding en 9. De gewichtsbank is ontworpen voor een alle waarschuwingen van de gewichtsbank gebruiker die maximaal 136 kg weegt en voor voordat uw de gewichtsbank gebruikt.
  • Page 4: Voordat U Begint

    VOORDAT U BEGINT Fijn dat u voor de nieuwe WEIDER® 245 gewichts- gebruikt. Mocht u nog vragen hebben, neem dan con- bank gekozen hebt. De veelvoudige WEIDER 245 is tact op met de winkel waar u dit product hebt gekocht.
  • Page 5: Tekening Om Onderdelen Te Herkennen

    TEKENING OM ONDERDELEN TE HERKENNEN Gebruik de tekeningen hieronder tijdens de montage van de gewichtsbank om de kleine onderdelen te herken- nen. Het getal tussen haakjes onder iedere tekening is het nummer van het onderdeel van LIJST MET ONDERDELEN op pagina 18. Opgelet: Sommige kleine onderdelen zijn al gemonteerd om de verzending te vergemakkelijken.
  • Page 6: Montage

    MONTAGE • Draai de onderdelen goed vast tijdens de mon- Om het U wat gemakkelijker te maken tage tenzij anders wordt aangegeven. Deze handleiding is ontwikkeld om ervoor te • Zorg ervoor dat tijdens de montage alle onderde- zorgen dat iedereen dit gewichtsbank met suc- len zo gepositioneerd worden als in de tekenin- ces kan monteren.
  • Page 7 3. Maak het Voorste Been (2) vast aan de Stabilisator (3) met twee M10 x 58mm Draagbouten (74) en twee M10 Zwarte Nylon Klemmoeren (66). 4. Maak het Voorste Been (2) vast aan het Onderstel (1) met twee M10 x 60mm Bouten (57), twee M10 x 55mm Bouten (59), zes M10 Zwarte Tussenringen (64), en vier M10 Zwarte Nylon Klemmoeren (66).
  • Page 8 7. Maak een Bumpertje (30) vast aan de Linker Staander (6) met een Bumpertjeknop (50). Maak het andere Bumpertje (30) op dezelfde manier vast aan de Rechter Staander (7). 8. Zoek naar de Rechter Draaiarm (11) voorzien van een gelaste schakelbuis op de aangegeven zijde. Schakel Maak de Rechter Draaiarm vast aan de Rechter buis...
  • Page 9 11. Maak de Zitting (19) vast aan het Onderstel (1) met vier M6 x 40mm Schroeven (62) en vier M6 Brede Kant Tussenringen (65). 12. Maak de Gewichtsbuis (24) aan de Beenontwikkelaar (8) vast met een M8 x 58mm Bout (72), twee M8 Tussenringen (73), een 13mm Houder x 12mm Tussenstuk (53), en een M8 Nylon Klemmoer (67).
  • Page 10 15. Steek een Korte Buis voor Schuimrubberen Kussen (35) in de Linker Arm (10), en schuif een Klein Schuimrubberen Kussen (26) op de Korte Buis voor Schuimrubberen Kussen. Herhaal deze stap voor de andere kant van de gewichtsbanks. 16. Maak het Krulkussen (20) op de Buis voor de Curl (9) vast met twee M6 x 16mm Schroeven (61).
  • Page 11: Bijstelling

    BIJSTELLEN De gewichtsbank is ontworpen om met uw eigen gewichten (niet inbegrepen) te kunnen oefenen. voor het oefe- nen en bekijk de bijgeleverde gids met oefeningen voor de juiste oefenvorm. Bekijk ook de informatie voor het oefenen die met uw gewichten is meegeleverd. Zorg er steeds voor dat alle onderdelen goed zijn vastgedraaid wanneer u de gewichtsbank gebruikt.
  • Page 12 DE ARMEN GEBRUIKEN Schuif om de Rechter en Linker Arm (10, 11) te gebruiken de gewenste gewichten op de gewichts- buizen van de Armen. Gebruik wanneer de gewichten grote gaten hebben in het midden de Gewichtsdapators (niet getoond) op de gewichts- buizen.
  • Page 13 DE TREKSTANG VASTMAKEN Om de Trekstang (23) aan de Kabel (21) vast te maken, maak een Gewichtsclip (48) aan de Kabel en de Latissimusstang vast. DE GEWICHTSBANK OPSLAAN U kunt de Krulbuis (9) of de Uitstekende Dwarsstang (14) op de Opbergbuis op het rechter basis plaatsen wanneer u ze niet gebruikt.
  • Page 14: Richtlijnen Voor Het Oefenen

    RICHTLIJNEN VOOR HET OEFENEN DE VIER WORKOUT TYPES UW OEFENPROGRAMMA AANPASSEN Spieren Ontwikkelen Bepaal zelf de tijdsduur voor iedere workout/program- Om uw spiermassa and -sterkte te vergroten moet u ma, en ook het te uitvoeren aantal repetities of sets. uw spieren maximaal belasten. Uw spieren zullen zich Het is belangrijk dat u het tijdens de eerste paar ontwikkelen en aanpassen wanneer u de intensiteit maanden niet overdrijft.
  • Page 15 Rust eventjes na iedere set. De ideale rust perioden zaam en vermijdt krachtige inspanning. Voer iedere zijn: strekoefening zorvuldig en zo volledig mogelijk uit • Rust 3 minuten na iedere set wanneer u een oefe- zonder dat u het overdoet. U zult u soepelheid better ning uitvoert om uw spieren te ontwikkelen.
  • Page 16 ÜBUNG GEWICHT SETS REPS MONTAG Datum: DIENSTAG AEROBES TRAINING Datum: MITTWOCH ÜBUNG GEWICHT SETS REPS Datum: DONNERSTAG AEROBES TRAINING Datum: FREITAG ÜBUNG GEWICHT SETS REPS Datum: Kopieren Sie dieses Blatt, um Ihr Training planen und festhalten zu können.
  • Page 17 ÜBUNG GEWICHT SETS REPS MONTAG Datum: DIENSTAG AEROBES TRAINING Datum: MITTWOCH ÜBUNG GEWICHT SETS REPS Datum: DONNERSTAG AEROBES TRAINING Datum: FREITAG ÜBUNG GEWICHT SETS REPS Datum: Kopieren Sie dieses Blatt, um Ihr Training planen und festhalten zu können.
  • Page 18: Onderdelen Lijst

    ONDERDELEN LIJST—Modelnr. WEEVBE3296.0 R0906A Aantal Beschrijving Nr.AantalBeschrijving Onderstel 25mm Vierkant Binnenkapje Voorste Been Pootbumper Stabilisator 25mm Rond Binnenkapje Linker Basis Klein Kussenkapje Rechter Basis 50mm Vierkant Binnenkapje Linker Staander Grote Kussenkapje Rechter Staander Trekstang Handvat Beenontwikkelaar Gewichtsclip Krulbuis Huls Linker Draaiarm Knop van het Bumpertjeknop Rechter Draaiarm Linker Halterhaak...
  • Page 19: Gedetailleerde Tekening

    WEEVBE3296.0 GEDETAILLEERDE TEKENING B—Modelnr. R0906A...
  • Page 20: Het Bestellen Van Vervang Onderdelen

    • het MODELNUMMER van het product (WEEVBE3296.0) • de NAAM van het product (WEIDER 245 Hantelbank) • het SERIENUMMER van het product (zie de kaft van de handleiding) • het NUMMER VAN HET ONDERDEEL en de BESCHRIJVING (zie de ONDERDELEN LIJST en de GEDE- TAILLEERDE TEKENING op pagina 18 en 19) Teile-Nr.

This manual is also suitable for:

245Weevbe3296.0

Table of Contents