ProForm 300 Zle Elliptical Gebruiksaanwijzing
ProForm 300 Zle Elliptical Gebruiksaanwijzing

ProForm 300 Zle Elliptical Gebruiksaanwijzing

Dutch manual
Hide thumbs Also See for 300 Zle Elliptical:

Advertisement

Quick Links

modelnr. PfeVel83910.2
Serienr.
Noteer het serienummer hierboven
voor verdere raadpleging.
Sticker met
serienummer
KlantenDienSt
Neem contact op met de
Klantendienst (zie informatie hieron-
der) of neem contact op met de
winkel waar u dit product gekocht
heeft wanneer u nog vragen heeft
of wanneer er onderdelen ontbre-
ken of beschadigd zijn.
4021 529 7186
maandag-Vrijdag 08:00-20:00
gmt; Zaterdag 09:00-13:00 gmt
Website:
www.iconsupport.eu
email:
csuk@iconeurope.com
oPgelet
lees voor gebruik van dit appa-
raat alle instructies en
voorzorgsmaatregelen in deze
handleiding. Bewaar deze hand-
leiding voor verdere raadpleging.
geBRuiKSaanWijZing
www.iconeurope.com

Advertisement

Table of Contents
loading

Summary of Contents for ProForm 300 Zle Elliptical

  • Page 1 modelnr. PfeVel83910.2 Serienr. geBRuiKSaanWijZing Noteer het serienummer hierboven voor verdere raadpleging. Sticker met serienummer KlantenDienSt Neem contact op met de Klantendienst (zie informatie hieron- der) of neem contact op met de winkel waar u dit product gekocht heeft wanneer u nog vragen heeft of wanneer er onderdelen ontbre- ken of beschadigd zijn.
  • Page 2: Table Of Contents

    Plak de sticker op de aangegeven plaats. Opmerking: de sticker(s) worden niet op ware grootte weergegeven. PROFORM is een merk van ICON IP, Inc.
  • Page 3: Belangrijke Voorzorgsmaatregelen

    BelangRijKe VooRZoRgSmaatRegelen WaaRScHuWing: lees, om het risico van ernstig letsel te verminderen, alle belangrijke voorzorgsmaatregelen en instructies in deze handleiding en alle waarschuwingen op uw elliptische trainer voordat u deze gebruikt. icon is niet verantwoordelijk voor persoonlijk letsel of schade door het gebruik van dit product. 1.
  • Page 4: Voordat U Begint

    VooRDat u Begint Dank u dat u hebt gekozen voor de PROFORM dleiding als u nog vragen hebt. Noteer het product- ® ZLE elliptische trainer. De 300 ZLE elliptische trainer nummer en het serienummer voordat u met ons biedt een reeks aan indrukwekkende functies die zijn contact opneemt.
  • Page 5: Montage

    montage montage moet door twee personen worden uitgevoerd. Plaats alle onderdelen van de elliptische trainer op een open plek en verwijder het verpakkingsmateriaal. Gooi het verpakkingsmateriaal niet weg tot u volledig klaar bent met de montage. naast het inbegrepen gereedschap zult u ook een kruiskopschroevendraaier nodig hebben Gebruik de tekening hieronder om de kleine onderdelen te onderscheiden bij het monteren van de elliptische trainer.
  • Page 6 om de montage makkelijker te maken, dient u de informatie op pagina 5 te lezen voordat u begint. Maak, terwijl de tweede persoon de achterkant van het Onderstel (1) wat optilt, de Achterste Stabilisator (70) aan het Onderstel vast met twee M10 x 85mm Hechtschroeven (82).
  • Page 7 3. Draai de Staander (2) en de Bovenste Kap van het Schild (37) zoals afgebeeld. Schuif de Bovenste Kap van het Schild omhoog op de Staander. Draadband Zorg dat een tweede persoon de Staander (2) bij het Onderstel (1) vasthoudt. Raadpleeg de inzet-tekening.
  • Page 8 5. Zie de bovenste tekening. Voer de volgende procedure uit om ervoor te zorgen dat tijdens de montage van de Handvats (39) de Draden voor de Hartslag (28) niet bekneld raken. Steek het uiteinde van de linker Draad voor de Hartslag (28) in de linkerkant van de Handvat (39).
  • Page 9 6. Het Bedieningspaneel (4) werkt met vier D-bat- terijen (niet meegeleverd); alkalinebatterijen worden aanbevolen. BelangRijK: als het Schroeven Bedieningspaneel is blootgesteld aan koude Klepjes van de temperaturen, dient u deze op kamertemper- Batterijen atuur te laten komen voordat u er batterijen insteekt.
  • Page 10 8. Maak de Kap van het Bedieningspaneel (32) aan de achterkant van het Bedieningspaneel (4) vast met vier M4 x 48mm Schroeven (89). 9. Zoek naar de Linker en Rechter Armhendel (8, 9) aangegeven met stickers “Left” en “Right” ( of eft geeft links aan;...
  • Page 11 10. Smeer de assen op de Staander (2) ruim met het meegeleverde vet in. Draai de Linker en Rechter Armhendels (8, 9) zoals afgebeeld en schuif deze op de linkerkant en rechtekant van de Staander (2). Maak iedere Armhendel (8, 9) vast met een M8 x 20mm Hechtschroef (80) en een M8 Tussenring (33).
  • Page 12 12. Bekijk de inzet-tekening. Zoek naar een Zwenkkap A (19) met haken, en naar een Zwenkkap B (22) met lipjes. Druk Zwenkkap A (19) en een Zwenkkap B (22) samen rond de Rechter Armhendel (9). Herhaal deze stap voor de andere kant van de elliptische trainer.
  • Page 13 14. Druk een Voorste Kap van het Been (20) en een Achterste Kap van het Been (21) samen rond de Bovenbeenstang (6). Herhaal deze stap voor de andere kant van de elliptische trainer. 15. Zoek naar het Rechterpedaal (13), aangegeven door een sticker “Right”...
  • Page 14 16. Druk de Achterste Kap van het Schild (59) op de Linker en Rechter Schilden (44, 45). 44 45 17. Zorg ervoor dat alle onderdelen van de elliptische trainer goed vastgedraaid worden. Opmerking: het is mogelijk dat u onderdelen na voltooiing van de montage overhoudt. Leg een matje onder de elliptische trainer om uw vloer of de vloerbedekking te beschermen.
  • Page 15: Hoe De Elliptische Trainer Te Gebruiken

    Hoe De elliPtiScHe tRaineR te geBRuiKen Hoe De elliPtiScHe tRaineR te Hoe oP De elliPtiScHe te oefenen VeRPlaatSen Houd u bij het opstappen van de elliptische trainer aan gezien de afmetingen en het gewicht van de ellip- de handleuningen of de armhendels vast en stap op tische trainer, moet deze door twee personen het pedaal dat zich in de laagste stand bevindt.
  • Page 16 BeDieningSPaneelDiagRam functieS Van Het BeDieningSPaneel U kunt zelfs uw MP3-speler of CD-speler aansluiten op het geluidssysteem van het bedieningspaneel en Het bedieningspaneel bevat bepaalde functies om uw naar uw favoriete muziek of audioboeken luisteren ter- oefeningen thuis effectiever en aangenaamer te wijl u oefent.
  • Page 17 Hoe De HanDmatige inStelling te 4. Volg uw voortgang op de displays. geBRuiKen De bovenste display—Deze display geeft de ver- 1. Het bedieningspaneel aanzetten. lopen tijd [TIME] en de weerstand van de pedalen aan iedere keer dat de weerstand veranderd. Druk op een toets of zet de pedalen in beweging om het bedieningspaneel aan te zetten.
  • Page 18 5. meet uw hartslag als u dat wilt. Hoe een VooRingeStelDe WoRKout te geBRuiKen als er velletjes plastic op de met- Contactpunten 1. Het bedieningspaneel aanzetten. alen contact- punten van de Zie stap 1 op pagina 17. hartslagsensor bevinden, verwi- 2.
  • Page 19 Aan het einde van elk segment van de workout 4. Volg uw voortgang op de displays. zult u een aantal geluiden horen en het volgende segment zal beginnen te flikkeren. Als een andere Zie stap 4 op pagina 17. weerstand voor het volgende segment geprogram- meerd is, dan zal de weerstandsinstelling enkele 5.
  • Page 20: Onderhoud En Oplossen Van Problemen

    onDeRHouD en oPloSSen Van PRoBlemen Inspecteer alle onderdelen van de elliptische trainer en draai ze regelmatig vast. Vervang versleten onderdelen meteen. Gebruik een vochtige doek en een klein beetje milde zeep om de elliptische trainer schoon te maken. BelangRijK: houd vloeistoffen uit de buurt van het bedieningspaneel om schade te voorkomen.
  • Page 21 Hoe De SnelHeiDSenSoR Bij te Stellen Zoek naar de Snelheidssensor (58). Maak de M4 x 16mm Schroef (92) los maar verwijder deze niet. Wanneer het bedieningspaneel gegevens niet goed aangeeft moet u de snelheidssensor bijstellen. Verwijder eerst de kap van de rechterschijf en de rechter pedaalschijf om de snelheidsensor bij te stellen.
  • Page 22: Richtlijnen Voor Het Oefenen

    RicHtlijnen VooR Het oefenen Vet verbranden—Om op doeltreffende wijze vet te WaaRScHuWing: verbranden, moet u gedurende een aanhoudende voor- periode oefeningen doen op een laag intensiteitni- dat u begint met dit of een ander veau. Tijdens de eerste minuten van de oefening oefeningenprogramma, dient u een arts te gebruikt uw lichaam koolhydraatcalorieën voor de consulteren.
  • Page 23 aanBeVolen StReKoefeningen De juiste manier voor verschillende basisstrekoefeningen wordt rechts getoond. Beweeg langzaam bij het strek- ken–spring nooit op. 1. teen aanraken Strekoefening Sta met lichtgebogen knieën en buig langzaam vanuit uw heupen naar voren. Houd uw rug en schouders ontspannen als u zover mogelijk naar beneden reikt, richting uw tenen.
  • Page 24 oPmeRKen...
  • Page 25: Lijst Met Onderdelen

    lijSt met onDeRDelen Modelnr. PFEVEL83910.2 R0113A aant. Beschrijving aant. Beschrijving Onderstel Spanrol Staander C-magneet Achterste Kap van de Staander Weerstandmotor Bedieningspaneel Motorbeugel Houder van de Waterfles Weerstandsarm Bovenbeenstang Klem Weerstandswiel Snelheidssensor/Draad Linker Armhendel Achterste Kap van het Schild Rechter Armhendel Sleutel Greep M8 Borgmoer...
  • Page 26: Gedetailleerde Tekening

    geDetailleeRDe teKening a Modelnr. PFEVEL83910.2 R0113A...
  • Page 27 geDetailleeRDe teKening B Modelnr. PFEVEL83910.2 R0113A...
  • Page 28: Het Bestellen Van Onderdelen

    Het BeStellen Van onDeRDelen Bekijk de omslag van deze handleiding voor het bestellen van vervangende onderdelen. Zorg ervoor dat u de volgende informatie bij de hand hebt wanneer u contact met ons opneemt: • het modelnummer en het serienummer van het apparaat (raadpleeg de omslag van deze handleiding) •...

This manual is also suitable for:

Pfevel83910.2

Table of Contents