NordicTrack 14.0 Elliptical Gebruikershandleiding
NordicTrack 14.0 Elliptical Gebruikershandleiding

NordicTrack 14.0 Elliptical Gebruikershandleiding

Dutch manual
Hide thumbs Also See for 14.0 Elliptical:

Advertisement

Quick Links

Modelnr. NTeVeL19813.0
Serienr.
gebruikerSHANDLeiDiNg
Schrijf het serienummer hierboven
voor verdere raadpleging.
Sticker met
serienummer
(beneden onderstel)
kLANTeNDieNST
Neem contact op met de
Klantendienst (zie informatie
hieronder) of neem contact op met
de winkel waar u dit product gekocht
heeft wanneer u nog vragen heeft of
wanneer er onderdelen ontbreken of
beschadigd zijn.
4021 529 7186
Maandag-Vrijdag 08:00-20:00
gMT; Zaterdag 09:00-13:00 gMT
Website:
www.iconsupport.eu
email:
csuk@iconeurope.com
OPgeLeT
Lees voor gebruik van dit
apparaat alle instructies en
voorzorgsmaatregelen in deze
handleiding. bewaar deze hand-
leiding voor verdere raadpleging.
www.iconeurope.com

Advertisement

Table of Contents
loading

Summary of Contents for NordicTrack 14.0 Elliptical

  • Page 1 Modelnr. NTeVeL19813.0 Serienr. gebruikerSHANDLeiDiNg Schrijf het serienummer hierboven voor verdere raadpleging. Sticker met serienummer (beneden onderstel) kLANTeNDieNST Neem contact op met de Klantendienst (zie informatie hieronder) of neem contact op met de winkel waar u dit product gekocht heeft wanneer u nog vragen heeft of wanneer er onderdelen ontbreken of beschadigd zijn.
  • Page 2: Table Of Contents

    Plak de sticker op de aangegeven plaats. Aandacht: de sticker(s) worden niet op ware grootte weergegeven. NORDICTRACK is een merk van ICON IP, Inc.
  • Page 3: Belangrijke Voorzorgsmaatregelen

    beLANgriJke VOOrZOrgSMAATregeLeN WAArSCHuWiNg: lees om het risico op brandwonden, brand, elektrische shok, of persoonlijkletsel te verminderen, alle belangrijke voorzorgsmatregelen en instructies in deze handleiding en alle waarschuwingen op uw elliptische trainer voordat u deze gebruikt. iCON is niet verantwoordelijk voor persoonlijk letsel of schade door het gebruik van dit product. 1.
  • Page 4: Voordat U Begint

    VOOrDAT u begiNT Dank u dat u heeft gekozen voor de NORDICTRACK vragen hebt. Noteer het productnummer en het serien- ® COMMERCIAL 14.0 elliptische trainer. De ummer voordat u met ons contact opneemt. De plaats COMMERCIAL 14.0 elliptische trainer kent een indruk-...
  • Page 5: Onderdeel Identificatieschema

    ONDerDeeL iDeNTiFiCATieSCHeMA Raadpleeg de tekeningen hieronder om de kleine onderdelen voor de montage te herkennen. Het nummer tus- sen haakjes onder elke tekening is het nummer van het onderdeel van de LIJST MET ONDERDELEN achterin deze handleiding. Het getal tussen de haakjes is de hoeveelheid die nodig is voor de montage. Aandacht: als een onderdeel zich niet in de hardwareset bevindt, controleert u of deze al vooraf is gemonteerd.
  • Page 6: Montage

    MONTAge • De montage moet door twee personen uitgevoerd • Voor het vaststellen van de kleine onderdelen, worden. kijkt u op pagina 5. • Plaats alle onderdelen op een open plek en • Naast het meegeleverde gereedschap heeft u het verwijder het verpakkingsmateriaal.
  • Page 7 3. Plaats de Achterste Stabilisator (5) op de vloer aan de achterkant van het Onderstel (1). Zoek naar de binddraad in de Achterste Stabilisator. raadpleeg de inzet-tekening. Bevestig de onderkant van het binddraad aan de Sensor Draadkoker (155). Trek dan aan de andere kant van het binddraad tot de sensor Draadkoker helemaal door de Draad- Achterste Stabilisator (5) is geleid.
  • Page 8 6. Zoek de Kap van de Onderste Staander (80), die een groot ovaal gat heeft. Richt de Kap van de Onderste Staander (80), de Kap van het Scherm (75) en de Staander (4) zoals afgebeeld. Schuif de Kap van de Onderste Staander en de Kap van het Scherm omhoog op de Staander.
  • Page 9 8. Tip: Vermijd het afklemmen van het draad van de Hoofd Draadkoker (110). Schuif de Staander (4) op het Onderstel (1). Vermijd het Bevestig de Staander met zeven M8 x 16mm afklemmen Schroeven (72); draai de schroeven nog niet van de Hoofd Draadkoker (110) vast.
  • Page 10 10. Gebruik een plastic zak om uw vingers schoon te houden, breng een royale hoeveelheid van het meegeleverde smeervet aan op de As van de Smeervet Arm (35) en op de twee Gebogen Tussenringen (95). Smeervet Steek de As van de Arm (35) in de Staander (4) en leg deze in het midden.
  • Page 11 12. Tip: Vermijd het afknellen van de draden in de rechter en Linker Handleuningen (83, 87). Maak de Rechter Handleuning (83) vast aan de Rechterkant van de Bedieningspaneelbeugel (62) met drie M8 x 16mm Schroeven (72). Herhaal deze stap voor de Linker Handleuning (87).
  • Page 12 14. Laat iemand het Bedieningspaneel (7) bij de Bedieningspaneelbeugel (62) houden. Sluit de Geaarde Draad (119) aan op de bijbeho- Vermijd het rende draad op het Bedieningspaneel (7). Steek afklemmen van vervolgens alle draden op het Bedieningspaneel de draden omlaag door het aangegeven gat in de Bedieningspaneelbeugel (62).
  • Page 13 16. Schuif de Kap van de Onderste Staander (80) omhoog en bevestig deze aan de Staander (4) met twee M4 x 16mm Schroeven (104). 17. Maak de Basis van de Accessoireshouder (8) aan de Staander (4) vast met twee M4 x 16mm Schroeven (104).
  • Page 14 19. Steek de Accessoireshouder (37) in de Basis van de Accessoireshouder (8). 20. Druk de Kap van de Bovenste Staander (91) in de Kap van de Onderste Staander (80).
  • Page 15 21. Zoek naar de Bovenste Kap van de Rechterarm (67) en de Onderste Kap van de Rechterarm (68). Maak de Bovenste Kap van de Rechterarm (67) aan het Rechterbeen van het Bovendeel (36) vast met een M4 x 16mm Schroef (104). Druk vervolgens de Onderste Kap van de Rechterarm (68) op de Bovenste Kap van de Rechterarm (67).
  • Page 16 23. Bevestig, terwijl een tweede persoon de ellip- tische trainer naar links laat leunen en hem vasthoudt, een Stabilisatorkap (134) aan de rechterkant van het Onderstel (1) met twee M4 x 16mm Schroeven (104). Draai vervolgens een Stelpoot (92) in het Onderstel (1) vast op de aangegeven locatie.
  • Page 17: De Hartslag Monitor

    De HArTSLAg MONiTOr HOe De HArTSLAg MONiTOr Te DrAgeN • B uig en rek de sensor tijdens het gebruik of het opbergen van de hartslag monitor niet te veel. De hartslag monitor heeft een borstkas- • M aak de sensor schoon met een zachte doek en een band en een sensor. beetje zachte zeep. Veeg dan de sensor met een Borstkas- Steek de flap in zachte doek en droog deze goed af.
  • Page 18: Hoe De Elliptische Trainer Te Gebruiken

    HOe De eLLiPTiSCHe TrAiNer Te gebruikeN TYPE E HOe De SNOer iN STOPCONTACT Te STekeN Volg deze stappen om de snoer in stopcontact te steken. De snoer moet geaard zijn. Als het niet goed functio- neert geeft de aarding de laagste weerstandspad voor 1.
  • Page 19 HOe De eLLiPTiSCHe TrAiNer Te VerPLAATSeN HOe De STAND VAN De PeDALeN Te VerANDereN gezien de afmeting en de zwaarte van de ellip- tische trainer, moet deze door twee personen Ieder pedaal kan in verschillende standen worden verplaatst worden. Ga aan de voorkant van de bijgesteld.
  • Page 20 De eLLiPTiSCHe TrAiNer WATerPAS STeLLeN HOe OP De eLLiPTiSCHe TrAiNer Te OeFeNeN Als de elliptische trainer enigszins schommelt tijdens Houd, om op de elliptische trainer te stappen, de het gebruik, draai dan aan één van de of beide bovenste armen of de handgrepen vast en stap op de stelvoeten onder de achterste stabilisator tot het pedaal die in de laagste stand staat.
  • Page 21 DiAgrAM VAN HeT beDieNiNgSPANeeL FuNCTieS VAN HeT beDieNiNgSPANeeL Het bedieningspaneel biedt ook door gebruikers afge- stemde oefeningen waarmee u uw eigen oefeningen Het bedieningspaneel bevat bepaalde keuzen om uw kunt creëren en deze in het geheugen kan opslaan oefeningen thuis effectiever en leuker te maken. voor toekomstig gebruik.
  • Page 22 HOe De STrOOM iN Te SCHAkeLeN HeT TiPTOeTSSCHerM gebruikeN beLANgriJk: Laat, wanneer de elliptische trainer Het bedieningspaneel heeft een tablet met een kleuren aan koude temperaturen blootgesteld is geweest, touchscreen. De volgende informatie zorgt ervoor dat deze tot kamertemperatuur komen voordat u hem u bekend raakt met de geavanceerde technologie van inschakelt.
  • Page 23 HeT beDieNiNgSPANeeL iNSTeLLeN De browser zal de iFit.com homepagina openen. Volg dan de informatie op de website om u te Stel het bedieningspaneel in voordat de elliptische registreren voor uw iFit-lidmaatschap. Kies de code trainer voor de eerste keer gebruikt wordt. optie activeren wanneer u een activeringscode heeft.
  • Page 24 HOe De HANDMATige iNSTeLLiNg Te 4. Volg uw vordering. gebruikeN Het bedieningspaneel biedt verschillende display- 1. raak het scherm aan of druk op een toets op opties. De gekozen display mode zal aangeven het bedieningspaneel om deze in te schakelen. welke informatie wordt weergegeven.
  • Page 25 5. Meet desgewenst uw hartslag. Als de display uw hartslag niet weergeeft, zorg er dan voor dat u uw handen zoals beschreven op de Voor het gebruik van de meegeleverde borstkas juiste wijze geplaatst heeft. Zorg ervoor dat u uw hartslagmonitor, zie pagina 17.
  • Page 26 HOe eeN VOOrAFiNgeSTeLDe WOrkOuT Te beLANgriJk: De doel-tpm is uitsluitend gebruikeN bedoeld om u te motiveren. uw feitelijke snel- heid kan langzamer zijn dan de na te streven 1. raak het scherm aan of druk op een toets op snelheid. Zorg ervoor dat u op een tempo stapt het bedieningspaneel om deze in te schakelen.
  • Page 27 eeN VOOrAF iNgeSTeLDe DOeLOeFeNiNg De oefening duurt zolang tot u uw ingestelde gebruikeN doel bereikt. Een samenvatting van de oefening zal op het scherm verschijnen. Raak, nadat u de 1. raak het scherm aan of druk op een toets op samenvatting van de oefening bekeken heeft, de het bedieningspaneel om deze in te schakelen.
  • Page 28 eeN DOOr De gebruiker AFgeSTeLDe Om een hellingniveau voor het eerste segment te OeFeNiNg CreËreN programmeren kunt u de helling van de hellingplat- form eenvoudigweg aanpassen door te drukken op 1. raak het scherm aan of druk op een toets op de toetsen Ramp (Helling).
  • Page 29 eeN DOOr De gebruiker AFgeSTeLDe te drukken. beLANgriJk: De pedalen zullen OeFeNiNg gebruikeN wanneer het huidige segment van de oefening eindigt, automatisch aan het geprogrammeerde 1. raak het scherm aan of druk op een toets op weerstandsniveau van het volgende segment het bedieningspaneel om deze in te schakelen.
  • Page 30 HOe eeN iFiT WOrkOuT Te gebruikeN Aandacht: U moet enkele oefeningen aan uw lijst op iFit.com toevoegen voordat sommige oefenin- Let op: Om een iFit-oefening te gebruiken, heeft u gen gedownload kunnen worden. toegang nodig tot een draadloos netwerk (zie DE Voor meer informatie over de iFit oefeningen, DRAADLOZE NETWERKMODUS GEBRUIKEN op pagina 33).
  • Page 31 De STAND APPArATuuriNSTeLLiNgeN (Inschakelen) om een inlogcode in te schakelen. gebruikeN Voer dan een 4-cijferige inlogcode in naar keuze. Druk lichtjes op Save (Opslaan) om deze inlogcode 1. kies het hoofdmenu van de instellingen. op te slaan. Druk op Cancel (Annuleren) om terug te keren naar de instellingsmodus van de appa- Zet eerst het bedieningspaneel aan en selecteer ratuur zonder een inlogcode te gebruiken.
  • Page 32 beLANgriJk: Zet de elliptische trainer niet uit 11. Schakel de ultrasone sensor in of uit. terwijl de firmware geupdated wordt om schade aan de elliptische trainer te voorkomen. De elliptische trainer heeft een ultrasone sensor die een voorwerp achter de elliptische trainer kan Het scherm toont de voortgang van de update.
  • Page 33 De DrAADLOZe NeTWerkMODuS gebruikeN Een informatievakje vraagt u of u verbinding wilt maken met het draadloze netwerk. Raak de Het bedieningspaneel heeft een draadloos netwerk Connect (aansluiten) toets aan om op het netwerk instelling zodat u een draadloos netwerk verbinding aan te sluiten of druk op de Cancel (annuleren) kunt instellen.
  • Page 34 De geLuiDSiNSTALLATie gebruikeN De iNTerNeTbrOWSer gebruikeN Steek een 3,5 mm mannelijk tot mannelijk audioka- Let op: Om de browser te kunnen gebruiken dient u bel (niet meegeleverd) in de aansluiting op zowel het toegang te hebben tot een draadloos netwerk inclusief bedieningspaneel als op uw MP3-speler, CD-speler, of een 802.11b/g/n draadloze router met geactiveerde andere eigen audio-speler om via het geluidssysteem...
  • Page 35: Onderhoud En Oplossen Van Problemen

    ONDerHOuD eN OPLOSSeN VAN PrObLeMeN beLANgriJk: Ander onderhoud dan de procedu- Zie GEDETAILLEERDE TEKENING A op pagina 41 res die vermeld staan in deze handleiding moeten en GEDETAILLEERDE TEKENING B op pagina 42. door een bevoegde verkoopvertegenwoordiger uit- Verwijder de M8 x 16mm Schroeven (72), de Kap van gevoerd worden.
  • Page 36 De SNeLHeiDSeNSOr AFSTeLLeN Draai de twee M4 x 16mm Schroeven (104) los maar verwijder deze niet. Schuif de Bladveerschakelaar (38) Wanneer het bedieningspaneel gegevens niet goed wat dichter naar of verder van de Magneet (43). Maak aangeeft, moet u de snelheidssensor afstellen. de schroeven weer vast.
  • Page 37: Richtlijnen Voor Het Oefenen

    riCHTLiJNeN VOOr HeT OeFeNeN Vet verbranden—Om op doeltreffende wijze vet te WAArSCHuWiNg: verbranden, moet u gedurende een aanhoudende periode oefeningen doen op een laag intensiteitniveau. voordat u begint met dit of een ander Tijdens de eerste minuten van de oefening gebruikt oefeningenprogramma, dient u een arts te uw lichaam koolhydraatcalorieën voor de energie.
  • Page 38 AANbeVOLeN STrekOeFeNiNgeN De juiste manier voor verschillende basisstrekoefeningen wordt rechts getoond. Beweeg langzaam bij het strek- ken–spring nooit op. 1. Teen Aanraken Strekoefening Sta met lichtgebogen knieën en buig langzaam vanuit uw heupen naar voren. Houd uw rug en schouders ontspannen als u zover mogelijk naar beneden reikt, richting uw tenen.
  • Page 39: Lijst Met Onderdelen

    LiJST MeT ONDerDeLeN Modelnr. NTEVEL19813.0 R0913A Aant. beschrijving Aant. beschrijving Onderstel Klein Blok Kap van de Achterste Stabilisator Roller Hellingplatform Knop van het Bedieningspaneel Staander Kap van de As Achterste Stabilisator Bovenste Kap van de Linkerarm Voorste Stabilisator Onderste Kap van de Linkerarm Bedieningspaneel Kapje van de Bovenste Basis van de Accessoireshouder/...
  • Page 40 Aant. beschrijving Aant. beschrijving Bovenste As van de Liftmotor Stabilisatorkap M8 x 23mm Tussenring Afstelbeugel van de Linkerpedaal M10 Borgmoer Flexibele beugel van de Pedaalarm M8 x 10mm Schroef Kap van de Flexibele Beugel Ruststandschroef Plaat van het Linker Pedaal M8 Borgmoer Plaat van het Rechter Pedaal Beugel van de Ultrasone Sensor...
  • Page 41: Gedetailleerde Tekening

    geDeTAiLLeerDe TekeNiNg A Modelnr. NTEVEL19813.0 R0913A...
  • Page 42 geDeTAiLLeerDe TekeNiNg b Modelnr. NTEVEL19813.0 R0913A...
  • Page 43 geDeTAiLLeerDe TekeNiNg C Modelnr. NTEVEL19813.0 R0913A...
  • Page 44: Het Bestellen Van Onderdelen

    HeT beSTeLLeN VAN ONDerDeLeN Bekijk de omslag van deze handleiding voor het bestellen van vervangende onderdelen. Zorg ervoor dat u de vol- gende informatie bij de hand hebt wanneer u contact met ons opneemt: • het modelnummer en het serienummer van het apparaat (raadpleeg de omslag van deze handleiding) • de naam van het apparaat (raadpleeg de omslag van deze handleiding) • h et nummer van het onderdeel en de beschrijving (zie LIJST MET ONDERDELEN en GEDETAILLEERDE TEKENING aan het eind van deze handleiding) reCYCLiNg iNFOrMATie Dit elektronische product mag niet bij het gemeentelijk afval worden gegooid.

This manual is also suitable for:

Ntevel19813.0

Table of Contents