Healthrider Crosstrainer 950 S Elliptical Gebruiksaanwijzing

Dutch manual
Hide thumbs Also See for Crosstrainer 950 S Elliptical:

Advertisement

Quick Links

Modelnr. HREVEL4885.0
Serienr.
Sticker met
Serienummer
VRAGEN?
Als fabrikant zijn wij gesteld op
uw volledige tevredenheid. Mocht
u nog vragen hebben, mochten
sommige onderdelen ontbreken
of beschadigd zijn neem dan con-
tact op met de winkel waar u dit
produkt hebt gekocht.
WAARSCHUWING
Lees alle instructies en voor-
zorgsmaatregelen in deze hand-
leiding door voordat u dit appa-
raat gaat gebruiken. Bewaar
deze handleiding voor verdere
raadpleging.
GEBRUIKSAANWIJZING
Bezoek onze website
www.iconeurope.com

Advertisement

Table of Contents
loading

Summary of Contents for Healthrider Crosstrainer 950 S Elliptical

  • Page 1 GEBRUIKSAANWIJZING Modelnr. HREVEL4885.0 Serienr. Sticker met Serienummer VRAGEN? Als fabrikant zijn wij gesteld op uw volledige tevredenheid. Mocht u nog vragen hebben, mochten sommige onderdelen ontbreken of beschadigd zijn neem dan con- tact op met de winkel waar u dit produkt hebt gekocht.
  • Page 2: Table Of Contents

    HET BESTELLEN VAN ONDERDELEN ..........Laatste pagina HEALTHRIDER is een merk van ICON IP, Inc.
  • Page 3: Belangrijke Voorzorgsmaatregelen

    BELANGRIJKE VOORZORGSMAATREGELEN WAARSCHUWING: Lees de volgende belangrijke voorzorgsmaatregelen door voordat u de elliptische crosstrainer gaat gebruiken om persoonlijk letsel te voorkomen. 1. Lees alle instructies in deze handleiding en 8. Houdt u altijd aan de handgreep met pols- alle waarschuwingen van de elliptische trai- sensor of aan de armhendels vast wanneer ner voordat uw de elliptische trainer u de elliptische crosstrainer opstapt,...
  • Page 4: Voordat U Begint

    En de hebt voordat u belt. Het modelnummer van de ellipti- unieke HEALTHRIDER 950S valt op door een weer- sche crosstrainer is HREVEL4885.0. Het serienummer stand die u kunt bijstellen en een gemakkelijk te...
  • Page 5: Montage

    MONTAGE De montage van deze elliptische crosstrainer moet door twee mensen gebeuren. Plaats de elliptische crosstrainer op een open plek en verwijder de verpakking. Gooi de verpakking pas weg wanneer u de elliptische crosstrainer volledig gemonteerd heeft. U zult de twee meegeleverde imbussleutels, uw eigen kruiskop schroevedraaier , een engelse sleutel , en een rubber hamer...
  • Page 6 2. Maak terwijl de tweede persoon de achterkant van het Onderstel (1) wat optilt de Achterste Stabilisator (9) aan het Onderstel vast met twee M10 x 75mm Draag- bouten (34) en twee M10 Nylon Klemmoeren (33). 3. Verbindt, terwijl de tweede persoon de Staander (2) in Zorg ervoor dat de aangegeven positie (vast) houdt het Verlengstuk de Draadkokers...
  • Page 7 6. Verbindt terwijl de tweede persoon het Bedieningspa- Boekenstandaard neel (23) in de aangegeven positie vasthoudt de draad- koker van het Bedieningpaneel met op het Verlengstuk van de Draadkoker (44). Steek het verlengstuk van de Draadkoker in het Verlengstuk van de Staander (73). Maak het Bedieningspaneel (23) aan het Verlengstuk van de Staander (73) vast met drie M10 x 27mm Schroeven Draadkoker...
  • Page 8 8. Zoek naar de door een sticker aangegeven linker Pedaalveer (11). Maak het Linker Pedaal (13) aan de linker Pedaalveer vast met een M10 x 27mm Draag-bout (80), een M10 Tussenring (78), een M10 Veering (59), en een Pedaalknop (81) zoals aangegeven. Opgelet: Het Linker Pedaal kan in verschillende standen worden gesteld.
  • Page 9 HOE DE ONTVANGER VOOR DE OPTIONELE BORSTKAS-SENSOR TE INSTALLEREN Als u de optionele borstkas-sensor koopt (zie bladzijde 21), volg dan onderstaande stappen om de ontvanger en de verbindingsdraad die bijgesloten zitten bij de borstkas-sensor te installeren. 1. Draai de aangegeven korte en de lange schroeven uit de achterkant van het Bedieningspaneel (23) los.
  • Page 10: Hoe De Elliptische Crosstrainer Te Gebruiken

    HOE DE ELLIPTISCHE CROSSTRAINER TE GEBRUIKEN HOE DE PEDALEN EN DE STAANDER BIJ TE OEFENEN MET DE ELLIPTISCHE CROSSTRAINER STELLEN Houdt u zich De mechaniek van de elliptische crosstrainer wordt vast aan de door de stand van de pedalen en van de staander handgrepen Handgreep met bepaald.
  • Page 11 FUNCTIES VAN HET BEDIENINGSPANEEL Het bedieningspaneel kent tevens de nieuwe iFIT.com interactieve technologie. De iFIT.com technologie Het moderne bedieningspaneel is voorzien van ver- werkt als een persoonlijke trainer bij uw thuis. Met het schillende functies om doeltreffend en plezierig te meegeleverde audio snoer kunt u de elliptische oefenen.
  • Page 12 BESCHRIJVING VAN HET BEDIENINGSPANEEL Miles (mijlen) of de letters Kms zullen verschijnen wanneer de afstand wordt aangegeven. De letters Zie de tekening op pagina 11. Opgelet: Het kan zijn MPH of Km/H zullen verschijnen wanneer uw snel- dat er op het bedieningspaneel een plastic vel zit. heid wordt aangegeven;...
  • Page 13 display zal wanneer een programma gekozen is HOE DE HANDMATIGE INSTELLING TE de resterende tijd van het programma in plaats GEBRUIKEN van de verlopen tijd aangeven. U kunt als u dat wilt alleen een bepaalde informa- Het bedieningspaneel inschakelen. tie instelling kiezen. Deze instelling is dan de enige die aangegeven wordt.
  • Page 14 De ten doel HOE EEN VOORAF INGESTELD PROGRAMMA gestelde tempo- TE GEBRUIKEN instellingen van het programma zullen op de Het bedieningspaneel inschakelen. Opgaande Pijl rechter indicator van de display Zie stap 1 op pagina 13. verschijnen. (De linker indicator geeft uw feitelijke snelheid aan). Een van de zes vooraf ingestelde program- Wanneer de hoogte van de rechter indicator tij- ma’s kiezen.
  • Page 15 70 slagen per minuut oplichten in het display. HOE EEN PROGRAMMA VOOR DE HARTSLAG Druk herhaaldelijk op de + of – toets om de ten TE GEBRUIKEN doel gestelde hartslaginstelling te veranderen, als u dat wenst. De beoogde hartslaginstelling kan variëren van 70 tot 170 slagen per minuut.
  • Page 16 Als u trapt, zul- HOE OP UW CD-SPELER, VIDEO OF COMPU- len de tempo- TER AAN TE SLUITEN indicatoren u helpen uw hart- slag dichtbij de Om de iFIT.com CD’s te kunnen gebruiken moet u de uidige ten doel elliptische crosstrainer op uw portable CD speler, por- gestelde hartslag table stereo, geluidsysteem of computer (met CD spe- te houden.
  • Page 17 HOE OP UW PORTABLE STEREO AAN TE SLUITEN HOE OP UW GELUIDSSYSTEEM AAN TE SLUITEN Opgelet: Zie instructie A als uw stereo van een Opgelet: Zie instructie A als uw systeem een LINE AUDIO OUT plug is voorzien. Zie instructie B als OUT plug heeft die niet gebruikt wordt.
  • Page 18 HOE OP UW COMPUTER AAN TE SLUITEN HOE OP UW VIDEO AAN TE SLUITEN Opgelet: Zie intructie A als uw computer van een Opgelet: Zie instructie A als uw video speler een 3,5 mm LINE OUT plug is voorzien. Zie instructie B AUDIO OUT plug heeft die niet gebruikt wordt.
  • Page 19 Druk op de play-toets van uw CD speler of HOE DE IFIT.COM CD EN VIDEOPROGRAM- video. MA’S TE GEBRUIKEN Direct nadat u de play-toets hebt gedrukt zal uw persoonlijke trainer u helpen met uw oefening. Om de iFIT.com CD’s of videocassettes te gebruiken Volg de instructies van uw trainer.
  • Page 20 Ga naar onze website www.iFIT.com. HOE DE PROGRAMMA’S DIRECT VAN ONZE WEBSITE TE GEBRUIKEN Kies het gewenste programma van onze web- site. Door onze website www.iFIT.com kunt u geluid en video programma’s direct van internet downloaden. Volg de internet instructies en start het pro- Om deze programma’s van onze website te gebruiken gramma.
  • Page 21 DE OPTIONELE BORSTKAS-SENSOR Door het gebruik van de optionele borstkas-sensor krijt u uw handen en een constante weergave van uw hartslag tijdens het oefenen. Om de optionele borst- kast-sensor te kopen, neem dan contact op met de winkel waar u dit apparaat heeft gekocht.
  • Page 22: Onderhoud En Oplossen Van Problemen

    ONDERHOUD EN OPLOSSEN VAN PROBLEMEN Bekijk de onderdelen van de elliptische crosstrainer Verwijder vervolgens de vier Schroeven (51) uit de regelmatig en draai ze goed vast. Vervang versleten rechter Pedaalschijf (15) en pak de Pedaalschijf af. onderdelen meteen. Maak alle Schroeven (52, 64) van het Rechter Zijschild (4) en de twee Schroeven (77) onder de Gebruik een zachte doek en een niet agressief schoon- Pedaal Schijf los en verwijder het Rechter Zijschild.
  • Page 23: Richtlijnen Voor Uw Conditie

    RICHTLIJNEN VOOR DE CONDITIE lichaam makkelijke bereikbare koolhydraten . Pas na de WAARSCHUWING: eerste paar minuten begint uw lichaam vet als energie te verbruiken. Stel de snelheid en de helling van de loopband bij totdat uw hartslag rond het laagste getal Raadpleeg uw huisarts voor u met dit of enig van uw trainingszone ligt als u vet wilt verbranden.
  • Page 24 VOORGESTELDE STREKOEFENINGEN De juiste houding voor de strekoefeningen is hier rechts getoond. Strek u langzaam, vermijdt krachtige inspanning. 1. Tenen aanraken Sta met uw knieën lichtjes gebogen en buig uw lichaam vanuit uw heupen naar voren. Ontspan uw rug en schouders zo veel mogelijk en reik zover mogelijk naar uw tenen toe.
  • Page 25 ANNOTATIES...
  • Page 26: Lijst Met Onderdelen

    LIJST MET ONDERDELEN—Modelnr. HREVEL4885.0 R0805A Aantal Beschrijving Aantal Beschrijving Onderstel Armhendel Tussenstuk Staander Staandertussenstuk Linker Zijschild Kleine Armhendel Hulsjes Rechter Zijschild M8 x 45mm Bout met Ronde Kop Onderste Stang van de Armhendel M6 x 28mm Schroef Linker Armhendel M4 x 16mm Schroef M6 x 25mm Schroef met Ronde Snelheidssensor/Draad Kabelklip...
  • Page 27: Gedetailleerde Tekening

    GEDETAILLEERDE TEKENING—Modelnr. HREVEL4885.0 R0805A...
  • Page 28: Het Bestellen Van Onderdelen

    • het MODELNUMMER van het produkt (HREVEL4885.0) • de NAAM van het produkt (HEALTHRIDER 950S elliptische crosstrainer) • het SERIENUMMER van het produkt (zie de kaft van de handleiding) • het NUMMER VAN HET ONDERDEEL en de BESCHRIJVING van het onderdeel op pagina 26 van deze handleiding Onderdeel Nr.

This manual is also suitable for:

Cross trainer 950sHrevel4885.0

Table of Contents