IBM NetVista A20 Quick Reference
IBM NetVista A20 Quick Reference

IBM NetVista A20 Quick Reference

(dutch) quick reference
Hide thumbs Also See for NetVista A20:
Table of Contents

Advertisement

Naslagboekje

Advertisement

Table of Contents
loading

Summary of Contents for IBM NetVista A20

  • Page 1 Naslagboekje...
  • Page 3 Naslagboekje...
  • Page 4 Opmerking Lees eerst “Veiligheidsvoorschriften” op pagina iii en “Bijlage. Garantie en kennisgevingen” op pagina 23. Derde uitgave (februari 2001) © Copyright IBM Corp. 2000.
  • Page 5 Veiligheidsvoorschriften GEVAAR Elektrische stroom van lichtnet-, telefoon- en communicatiekabels is gevaar- lijk. Houd u ter voorkoming van een schok aan het volgende: v Voer tijdens onweer geen kabels aan te sluiten of installatie-, onderhouds- of configuratiewerkzaamheden aan dit product uit. v Sluit alle netsnoeren aan op correct bedrade, geaarde stopcontacten.
  • Page 6: Informatie Over De Lithiumbatterij

    Informatie over de lithiumbatterij Waarschuwing: Als de batterij op onjuiste wijze wordt vervangen, bestaat er explosiegevaar. Gebruik ter vervanging alleen IBM-batterijen met onderdeelnummer 33F8354 of een gelijksoortige batterij die door de leverancier wordt aanbevolen. De batterij bevat lithium en kan bij verkeerd gebruik exploderen. Houd u aan het volgende: v Gooi de batterij niet in het water v Verwarm de batterij niet boven 100°C...
  • Page 7: Verklaring Van Conformiteit Met Laserrichtlijnen

    Verklaring van conformiteit met laserrichtlijnen Sommige IBM PC-modellen worden standaard geleverd met een CD-ROM- station of een DVD-station. CD-ROM-stations en DVD-stations zijn ook los als optie te verkrijgen. CD-ROM-stations en DVD-stations zijn laserproducten. De stations voldoen aan de eisen gesteld in de International Electrotechnical Com- mission (IEC) 825 en CENELEC EN 60 825 bedoeld voor laserproducten van klasse 1.
  • Page 8 Naslagboekje...
  • Page 9: Table Of Contents

    Inhoudsopgave Veiligheidsvoorschriften. . iii Informatie over de lithiumbatterij . . iv Veiligheidsvoorschriften voor de modem. . iv Verklaring van conformiteit met laserrichtlijnen. Informatiebronnen . . ix Hoofdstuk 1. De computer installeren . Plaatsing van de computer. De werkplek inrichten . Comfort .
  • Page 10 Andere services . . 20 Extra services aanschaffen . 21 Bijlage. Garantie en kennisgevingen . . 23 Garantiebepalingen . . 23 IBM Garantiebepalingen voor de Verenigde Staten, Puerto Rico en Canada (Deel 1 - Algemene bepalingen) . . 23 IBM Garantiebepalingen Wereldwijd, met uitzondering van Canada, Puerto Rico, Turkije en de Verenigde Staten (Deel 1 - Algemene bepa- lingen) .
  • Page 11: Informatiebronnen

    Informatiebronnen Deze publicatie bevat alle benodigde informatie voor het installeren van de ® -computer en het opstarten van het besturingssysteem. Verder bevat de publicatie basisprobleemoplossing, softwareherstelprocedures en informatie over wie u moet bellen voor hulp en service. Meer informatie over uw computer vindt u via Access IBM op uw bureaublad. Van hieruit kunt u naar de volgende onderwerpen gaan: v De computer gebruiken v Software installeren vanaf de CD Software Selecteren...
  • Page 12 Naslagboekje...
  • Page 13: Hoofdstuk 1. De Computer Installeren

    Hoofdstuk 1. De computer installeren Lees eerst “Veiligheidsvoorschriften” op pagina iii.Sluit de computer aan vol- gens de aanwijzingen in dit hoofdstuk. Plaatsing van de computer Controleer of er genoeg stopcontacten met randaarde zijn voor alle apparaten. Zet de computer op een plaats waarvan u zeker weet dat de computer er droog blijft.
  • Page 14: Reflectie En Verlichting

    toetsenbordsteunen te verstellen. Kijkafstand Steun voor onderrug Zithoogte Stel het beeldscherm zo op dat de bovenkant van het scherm zich op oog- hoogte bevindt, of iets lager. Plaats het beeldscherm op een prettige afstand (gewoonlijk is dit 50 tot 60) en plaats het zodanig dat u kunt kijken zonder uw lichaam te hoeven verdraaien.
  • Page 15: Stopcontacten En Kabellengte

    worden; 5 cm ventilatieruimte is over het algemeen voldoende. Zorg er ook voor dat de lucht niet naar iemand anders wordt geblazen. Stopcontacten en kabellengte De plaats van stopcontacten en de lengte van de netsnoeren en kabels van apparaten kunnen van invloed zijn op de uiteindelijke opstelling van de com- puter.
  • Page 16 3. Sluit de muis en het toetsenbord aan op hun aansluitingen. 4. Als u een parallelle printer of een ander parallel apparaat hebt, kunt u daarvoor de parallelle poort gebruiken. 5. Als u een serieel apparaat wilt aansluiten, bijvoorbeeld een externe modem, gebruik daarvoor dan de seriële poort.
  • Page 17: De Computer Aanzetten

    Belangrijk Om de computer te laten voldoen aan de FCC Klasse A- of Klasse B-richtlijnen dient u een Ethernet-kabel van categorie 5 te gebruiken. 10. Sluit de netsnoeren aan op correct geaarde stopcontacten. Opmerking: Als het netsnoer de eerste keer wordt aangesloten, gaat de computer mogelijk een paar seconden aan en dan weer uit.
  • Page 18: Cd Software Selecteren

    CD Software Selecteren De CD Software Selecteren bevat toepassingen en ondersteunende software voor de computer. Plaats de CD Software Selecteren in het CD-ROM-station en volg de aanwijzingen op het scherm. U kunt de CD gebruiken voor het volgende: v Op een computer die is uitgerust met een CD-ROM-station, kunt u de soft- ware of de documentatie direct vanaf de CD installeren.
  • Page 19: De Computer Afsluiten

    De computer afsluiten Volg altijd de correcte afsluitprocedure als u de computer wilt uitzetten. Zo voorkomt u dat er gegevens verloren gaan of dat er programma’s beschadigd raken. U sluit Windows als volgt af: 1. Klik op Start op het bureaublad van Windows. 2.
  • Page 20: Lezen En Afdrukken Van Het Handboek Voor De Gebruiker

    Lezen en afdrukken van het Handboek voor de gebruiker Het Handboek voor de gebruiker voor uw computer bevat informatie over het installeren van optionele hardware. Dit PDF-bestand (Portable Document Format) kunt u openen vanuit Access IBM op het bureaublad. Het kan worden gelezen met Adobe Acrobat Reader en worden afgedrukt voor gebruik tijdens de installatie van optionele hardware.
  • Page 21: Hoofdstuk 2. Probleemoplossing En Herstel Van Software

    Hoofdstuk 2. Probleemoplossing en herstel van soft- ware In dit hoofdstuk staan enkele standaard programma’s voor probleemoplossing en softwareherstel die u kunt gebruiken wanneer er zich problemen voordoen met uw computer. Start Access IBM op het bureaublad voor een uitgebreidere probleemoplossing.
  • Page 22: Foutcodes

    Symptoom Handeling Het toetsenbord werkt Controleer of: niet (geen van de toetsen v De computer en het beeldscherm aan staan en de helder- werkt). heid en het contrast goed zijn ingesteld. v Het toetsenbord stevig in de aansluiting van het toetsenbord zit.
  • Page 23 v Als de foutcode niet in de onderstaande tabel staat, is een uitgebreidere probleemoplossing vereist. – Als het besturingssysteem wordt opgestart wanneer u de computer aan- zet, voert u met behulp van Access IBM de IBM Enhanced Diagnostics uit en bekijkt u de online probleemoplossingsprocedures. –...
  • Page 24: Softwareherstel

    Code Beschrijving Handeling 860x Er is een aanwijsapparaat- of Controleer of het aanwijsapparaat of de (x=willekeurig muisfout opgetreden. muis goed is aangesloten. getal) Laat de computer nazien als u het probleem niet zelf kunt oplossen. Softwareherstel Aan de hand van dit gedeelte kunt u het besturingssysteem herstellen. Let op: De meeste computers beschikken over een Herstelprogramma op een afzonderlijke, verborgen partitie op de vaste schijf.
  • Page 25 Belangrijk Als u het besturingssysteem herstelt vanaf een Herstel-CDen meer dan één CD hebt, begint u met Herstel-CD 1. Om het besturingssysteem te herstellen, doet u het volgende: 1. Als u software herstelt met een Hersel-CD, plaatst u de CD in het CD-station en gaat u verder met de volgende stap.
  • Page 26: De Opstartvolgorde Wijzigen

    De opstartvolgorde wijzigen Als u een CD in het CD-station hebt geplaatst en de computer de CD niet leest tijdens het opstarten, wijzigt u het eerste opstartapparaat met behulp van het configuratieprogramma. U wijzigt de opstartvolgorde als volgt: 1. Als de computer al aan staat op het moment dat u deze procedure start, moet u eerst het besturingssysteem afsluiten, de computer uitzetten en een paar seconden wachten totdat alle lampjes uit zijn.
  • Page 27: Ibm Enhanced Diagnostics Uitvoeren Vanuit Het Herstelprogramma

    IBM Enhanced Diagnostics uitvoeren vanuit het Herstelpro- gramma Voer de volgende stappen uit om de diagnose uit te voeren vanuit het Herstel- programma: Opmerking: Als het Herstelprogrammam op de vaste schijf van uw computer niet werkt of beschadigd is, kunt u IBM Enhanced Diagnostics uitvoeren vanaf de Herstel-CD.
  • Page 28: Ibm Enhanced Diagnostics Uitvoeren Vanaf Diskette

    type en het modelnummer van uw computer op in het veld Quick Path om de bestanden die specifiek zijn voor uw computer te vinden. IBM Enhanced Diagnostics uitvoeren vanaf diskette U kunt als volgt IBM Enhanced Diagnostics uitvoeren vanaf diskette: 1.
  • Page 29: Hoofdstuk 3. Informatie, Hulp En Service

    Hoofdstuk 3. Informatie, hulp en service Als u hulp, service of technische assistentie nodig hebt, of als u meer informa- tie wilt over IBM-producten, kunt u allerlei informatiebronnen van IBM raad- plegen. In dit gedeelte vindt u informatie over waar u aanvullende informatie kunt vinden over IBM en IBM-producten, wat u moet doen als er een pro- bleem is met de computer en wie u moet bellen als er service vereist is.
  • Page 30: Hulp En Service

    de gewenste informatie wordt naar uw faxmachine gestuurd.In de V.S. en Canada belt u voor toegang tot het IBM Automated Fax System 1-800-426-3395. Hulp en service Als er een probleem is met de computer, staan u diverse hulpbronnen ter beschikking. Documentatie en diagnoseprogramma’s Veel computerproblemen kunnen zonder hulp van buitenaf worden opgelost.
  • Page 31 v Vervanging of gebruik van onderdelen van andere leveranciers of van IBM- onderdelen zonder garantie. Opmerking: Alle onderdelen met garantie hebben een identificatienummer van zeven tekens met de indeling IBM FRU XXXXXXX. v Identificatie van problemen die veroorzaakt worden door software v Configuratie van het BIOS als onderdeel van een installatie of upgrade v Wijziging, aanpassing of upgrade van stuurprogramma’s v Installatie en onderhoud van netwerkbesturingssystemen (NOS)
  • Page 32: Andere Services

    Land Telefoonnummer Oostenrijk Österreich 01-24 592 5901 België - Nederlands België 02-210 9820 België - Frans Belgique 02-210 9800 Canada Alleen Toronto 416-383-3344 Canada Canada - alle andere 1-800-565-3344 Denemarken Danmark 35 25 02 91 Finland Suomi 09-22 931 840 Frankrijk France 02 38 55 74 50...
  • Page 33: Extra Services Aanschaffen

    v In de V.S. of Canada belt u 1-800-497-7426 v In Europa belt u 44-1475-893638 (Greenock, G.B.). v In Australië en Nieuw-Zeeland belt u 61-2-9354-4171 v In alle overige landen dient u hiervoor contact op te nemen met uw IBM- leverancier of -vertegenwoordiger.
  • Page 34 Naslagboekje...
  • Page 35: Bijlage. Garantie En Kennisgevingen

    Bijlage. Garantie en kennisgevingen In deze bijlage vindt u de garantiebepalingen en andere kennisgevingen. Garantiebepalingen De garantiebepalingen bestaan uit twee delen: Deel 1 en Deel 2. Deel 1 ver- schilt per land. Deel 2 is voor alle landen hetzelfde. U moet zowel Deel 1 voor uw land als Deel 2 lezen.
  • Page 36 Machine - Typen 6279, 6280, 6286, 6565, 6584 en 6594 Garantieperiode* - Onderdelen: Drie (3) jaar Arbeid: Drie (3) jaar Machine - Typen 6266, 6268, 6270, 6278, 6288, 6344, 6345, 6563, 6564 en 6574 Garantieperiode* - Onderdelen: Drie (3) jaar Arbeid: Een (1) jaar** Machine - Typen 2193, 2194, 2196, 2197, 2274, 2284 en 6276 Garantieperiode* - Onderdelen: Een (1) jaar;...
  • Page 37 De garantie geldt niet voor reparatie of vervanging van een Machine als gevolg van verkeerd gebruik, een ongeluk, aanpassing, een ongeschikte fysieke- of gebruiksomgeving, onjuist onderhoud, of een storing veroorzaakt door een product waar IBM niet verantwoordelijk voor is. De garantie vervalt wanneer de identificatielabels van de Machine of van onderdelen ervan worden verwij- derd of gewijzigd.
  • Page 38 daarin wordt teruggebracht. IBM of uw wederverkoper stelt u op de hoogte van de voor een bepaalde Machine beschikbare soort service, op basis van het land waar de Machine is geïnstalleerd. IBM kan naar eigen inzicht bepalen of zij de defecte Machine repareert of vervangt. Wanneer de garantieservice het vervangen van een Machine of een onderdeel daarvan met zich brengt, wordt de vervangen zaak eigendom van IBM of uw wederverkoper, en de vervangende zaak wordt uw eigendom.
  • Page 39 IBM is verantwoordelijk voor het verlies van, of beschadiging aan, uw Machine 1) wanneer zij in het bezit is van IBM, of 2) tijdens het vervoer in die gevallen waarin de vervoerskosten voor rekening van IBM zijn. IBM noch uw wederverkoper is verantwoordelijk voor uw vertrouwelijke, door eigendomsrechten beschermde of persoonlijke informatie die zich in een Machine bevindt die u om wat voor reden dan ook aan IBM of uw wederver- koper terugzendt.
  • Page 40: Ibm Garantiebepalingen Wereldwijd, Met Uitzondering Van Canada, Puerto Rico, Turkije En De Verenigde Staten (Deel 1 - Algemene Bepa- Lingen)

    IBM Garantiebepalingen Wereldwijd, met uitzondering van Canada, Puerto Rico, Turkije en de Verenigde Staten (Deel 1 - Algemene bepalingen) Deze Garantiebepalingen bestaan uit: Deel 1 - Algemene bepalingen, en Deel 2 - Specifieke bepalingen per land. De bepalingen van Deel 2 kunnen die van Deel 1 vervangen of wijzigen.
  • Page 41 Machine - Typen 6279 en 6286 Garantieperiode* - Onderdelen: Drie (3) jaar Arbeid: Drie (3) jaar Machine - Typen 6565, 6584 en 6594 Garantieperiode* v Bangladesh, China, Hong-Kong, India, Indonesië, Maleisië, Filippijnen, Singapore, Sri Lanka, Taiwan, Thailand en Vietnam - Onderdelen: Drie (3) jaar Arbeid: Een (1) jaar** v Japan - Onderdelen: Eén (1) jaar Arbeid: Eén (1) jaar v Alle andere niet genoemde landen - Onderdelen: Drie (3) jaar Arbeid: Drie (3) jaar...
  • Page 42 in rekening te brengen, voor zover deze service valt onder het soort dat voor de machine is omschreven. IBM of de wederverkoper zal tevens ontwerp- wijzigingen (″engineering changes″) die op de machine van toepassing zijn installeren en de uitvoering daarvan verzorgen. Als een Machine tijdens de garantieperiode niet functioneert zoals gegaran- deerd, en IBM of uw wederverkoper niet in staat zijn 1) ervoor te zorgen dat de Machine alsnog naar behoren functioneert, of 2) de Machine te vervangen...
  • Page 43 Iedere technische of andere ondersteuning die wordt verstrekt voor een Machine die onder de garantiebepalingen valt, zoals telefonische assistentie bij “hoe-doe-ik”-vragen en vragen met betrekking tot de instelling en installatie van de Machine, wordt geleverd ZONDER ENIGE GARANTIE. Garantieservice Om garantieservice voor de Machine te verkrijgen dient u met de wederverko- per of IBM contact op te nemen.
  • Page 44 2. wanneer de Machine niet uw eigendom is, ervoor te zorgen dat de eigenaar IBM of uw wederverkoper machtigt om service te verlenen voor de Machine; 3. indien van toepassing, en voordat de service wordt geleverd: a. de door IBM of uw wederverkoper vastgestelde procedures te volgen voor het vaststellen en analyseren van problemen en het indienen van een verzoek om serviceverlening;...
  • Page 45: Deel 2 - Specifieke Bepalingen Per Land

    IN GEEN GEVAL IS IBM AANSPRAKELIJK VOOR HET VOLGENDE: 1) VORDERINGEN DOOR DERDEN TEGEN U INGESTELD (MET UITZON- DERING VAN DE HIERBOVEN ONDER SUB 1 GENOEMDE VORDERIN- GEN); 2) VERLIES VAN, OF BESCHADIGING AAN, UW GEGEVENS OF BESTANDEN; OF 3) BIJZONDERE, INCIDENTELE, OF INDIRECTE SCHADE, OF VOOR ENIGE GEVOLGSCHADE (WAARONDER SCHADE WEGENS GEDERFDE WINST OF BESPARINGEN), OOK NIET INDIEN IBM, HAAR TOELEVERANCIERS OF UW WEDERVERKOPER OP DE...
  • Page 46 INDIA: Beperking van aansprakelijkheid Het volgende vervangt de items 1 en 2 van dit gedeelte: 1. aansprakelijkheid voor lichamelijk letsel of schade aan zaken is beperkt tot datgene wat is veroorzaakt door nalatigheid van IBM; 2. voor elke andere werkelijke schade die voortkomt uit een situatie waarin IBM in gebreke is gebleven ingevolge van, of op enige wijze samenhangend met, de inhoud van deze Garantiebepalingen, is de aansprakelijkheid van IBM beperkt tot het bedrag dat u hebt betaald voor de individuele Machine...
  • Page 47 Moldavië, Oekraïne, Polen, Roemenië, Rusland, Servië-Montenegro, Slovenië, Slowakije, Tsjechië, of Wit-Rusland, dan kunt u in elk willekeurig land uit deze groep garantieservice krijgen (1) van een tot het verlenen van garantieservice geautoriseerde IBM-wederverkoper, of (2) van IBM. Het toepasselijk recht, de specifieke bepalingen voor het land en de bevoegde rechter met betrekking tot deze garantiebepalingen zijn die van het land waarin de garantieservice wordt verleend.
  • Page 48 Garantieservice: Het volgende is aan dit gedeelte toegevoegd: Tijdens de garantieperiode komen de kosten voor verzending van de defecte Machine naar IBM voor rekening van IBM. Productiestatus: De volgende alinea vervangt dit gedeelte: Elke Machine is nieuw gefabriceerd. Een Machine kan, naast nieuwe onderde- len, ook hergebruikte onderdelen bevatten.
  • Page 49 In een dergelijk geval, tenzij anders voorgeschreven door verplichte wetgeving, is IBM uitsluitend aansprakelijk voor: (item 1 ongewijzigd) 2) voor elke andere werkelijke schade die voortkomt uit een situatie waarin IBM in gebreke is gebleven ingevolge van, of op enige wijze samenhangend met, de inhoud van deze Garantiebepalingen, is de aansprakelijkheid van IBM beperkt tot het bedrag dat u hebt betaald voor de Machine waarop de vordering betrekking heeft.
  • Page 50: Kennisgevingen

    Het volgende is aan het eind van dit gedeelte toegevoegd: De volledige aansprakelijkheid van IBM en uw verhaalsmogelijkheid, voortko- mend hetzij uit het contract hetzij uit onrechtmatige daad, met betrekking tot enig verzuim, blijft beperkt tot de schade. NOORD-AMERIKA CANADA: Garantieservice: Het volgende is aan dit gedeelte toegevoegd: Voor het verkrijgen van garantieservice van IBM kunt u bellen met 1-800-565- 3344.
  • Page 51: Verwerking Van Datumgegevens

    KELIJK NOCH STILZWIJGEND, MET INBEGRIP VAN, MAAR NIET BEPERKT TOT, DE GARANTIES OF VOORWAARDEN VAN VOORGENO- MEN GEBRUIK OF GESCHIKTHEID VOOR EEN BEPAALD DOEL. In sommige landen is de uitsluiting van stilzwijgende garanties niet toegestaan, zodat bovenstaande uitsluiting mogelijk niet op u van toepassing is. In dit boek kunnen technische onjuistheden en/of typfouten voorkomen.
  • Page 52: Elektromagnetische Straling

    NetVista PC 300 Microsoft, Windows en Windows NT zijn handelsmerken van Microsoft Corporation. Andere namen van bedrijven, producten en diensten kunnen handelsmerken zijn van derden. Elektromagnetische straling Deze computer is gekwalificeerd als een digitaal apparaat van klasse B. Deze computer bevat echter een ingebouwde NIC (Network Interface Controller) en wordt beschouwd als een digitaal apparaat van klasse A als de NIC in gebruik is.
  • Page 53: Verklaring Van Conformiteit Met Industriële Emissierichtlijn Canada Klasse B

    v Sluit de apparatuur aan op een ander stopcontact of een andere groep dan de ontvanger. v Neem voor hulp contact op met de IBM-dealer of een elektrotechnisch instal- latiebureau. Om te voldoen aan de beperkingen voor straling van de CDD, moeten correct afgeschermde en geaarde kabels en stekkers worden gebruikt.
  • Page 54: Kennisgevingen Klasse A

    Uit tests is gebleken dat dit product voldoet aan de beperkingen voor IT-apparatuur van Klasse B conform CISPR 22/Europese Standaard EN 55022. De beperkingen voor apparatuur van Klasse B zijn bedoeld om in normale woonomgevingen een redelijke bescherming te bieden tegen interferentie met goedgekeurde communicatieapparatuur.
  • Page 55: Vereisten Van De Federal Communications Commission (Fcc) En Telefoonmaatschappijen

    Lidstaten met betrekking tot elektromagnetische compatibiliteit. IBM aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor het ingebreke blijven van deze voorwaarden voor bescherming als dit het gevolg is van het doorvoeren van een niet aanbe- volen wijziging aan het product, inclusief het aanbrengen van niet door IBM geleverde optiekaarten.
  • Page 56 werking van uw apparatuur. In dat geval wordt u vooraf op de hoogte gesteld om u de gelegenheid te bieden ononderbroken van de dienstverle- ning gebruik te blijven maken. 5. Mocht u problemen ondervinden met dit product, dan kunt u contact opnemen met uw geautoriseerde wederverkoper of met IBM.
  • Page 57 Users should ensure for their own protection that the electrical ground con- nections of the power utility, telephone lines, and internal metallic water pipe system, if present, are connected together. Dergelijke voorzorgsmaatregelen zijn vooral op het platteland van belang. Waarschuwing : De gebruiker dient niet te proberen dergelijke koppelingen zelf tot stand te brengen, maar kan zich het beste wenden tot de inspectie- dienst of een elektrotechnisch installatiebureau.
  • Page 58: Kennisgevingen Voor Het Netsnoer

    AVIS : L’indice d’équivalence de la sonnerie (IES) assigné à chaque dispositif terminal indique le nombre maximal de terminaux qui peuvent être raccordés à une interface. La terminaison d’une interface téléphonique peut consister en une combinaison de quelques dispositifs, à la seule condition que la somme d’indices d’équivalence de la sonnerie de tous les dispositifs n’excède pas 5.
  • Page 59 Onderdeelnr. IBM- Te gebruiken in deze landen en regio’s netsnoer 14F0015 Bangladesh, Birma, Pakistan, Sri Lanka, Zuid-Afrika 14F0033 Antigua, Bahrein, Brunei, Cyprus, Dubai, Fiji, Ghana, Groot- Brittannië, Hongkong, Ierland, India, Irak, Jemen, Kanaal- eilanden, Kenia, Koeweit, Malawi, Maleisië, Malta, Nepal, Nigeria, Oeganda, Polynesië, Qatar, Sierra Leone, Singapore, Tanzania, Verenigd Koninkrijk, Zambia 14F0051...
  • Page 60 Naslagboekje...
  • Page 62 Onderdeelnummer: 25P4044 Gedrukt in Nederland (1P) P/N: 25P4044...

This manual is also suitable for:

A20

Table of Contents