Lenovo NetVista A40p Rýchla Referencia Ibm Manual
Lenovo NetVista A40p Rýchla Referencia Ibm Manual

Lenovo NetVista A40p Rýchla Referencia Ibm Manual

Quick reference guide pc300 2169 (slovakian)
Hide thumbs Also See for NetVista A40p:
Table of Contents

Advertisement

Quick Links

R chla referencia

Advertisement

Table of Contents
loading

Summary of Contents for Lenovo NetVista A40p

  • Page 1 R chla referencia...
  • Page 3 R chla referencia...
  • Page 4 Pozn mka Pred pou it m t chto inform ci a produktu, ktor podporuj , pre tajte si inform cie uveden v “Pr loha. Z ruky a upozornenia, t kaj ce sa v robku” na strane 21. Druh vydanie (J n 2000) Copyright International Business Machines Corporation 2000.
  • Page 5: Vyhl Senie O S Lade Lasera

    Inform cie o bezpe nosti modemu NEBEZPE ENSTVO Elektrick nap tie z elektrick ch, telef nnych a komunika n ch k blov je nebezpe n . Aby ste predi li nebezpe enstvu razu elektrick m pr dom: v Neprip jajte alebo neodp jajte iadne k ble alebo nevykon vajte in tal ciu, dr bu alebo rekonfigur ciu tohto produktu po as b rky.
  • Page 6 Ke je jednotka CD-ROM alebo DVD-ROM nain talovan , v imnite si nasleduj ce. POZOR: Pou itie ovl dania alebo postupov in ch, ako tu uveden ch, m e sp sobi vystavenie sa nebezpe n mu iareniu. Odstr nenie krytov jednotky CD-ROM alebo DVD-ROM m e vies k expoz cii nebezpe n m laserov m iaren m.
  • Page 7 v Po as b rky sa vyhnite pou vaniu telef nu (in ho ako bezdr tov ho). Existuje riziko vzdialen ho elektrick ho oku z blesku. v Na ozn menie niku plynu nepou vajte telef n v bl zkosti miesta niku. Inform cie o bezpe nosti modemu...
  • Page 8 R chla referencia...
  • Page 9: Table Of Contents

    Obsah Inform cie o bezpe nosti modemu . . iii Vyhl senie o s lade lasera . iii Pozn mka k l tiovej bat rii . . iv Inform cie o bezpe nosti modemu . . iv Kapitola 1. Nastavenie v ho po ta a .
  • Page 10 Objedn vanie publik ci . . 20 Objedn vanie CD . . 20 Pr loha. Z ruky a upozornenia, t kaj ce sa v robku . . 21 Vyhl senie o z ruke . . 21 Celosvetov vyhl senie IBM o z ruke okrem Kanady, Portorika, Turecka, Spojen ch t tov ( as 1 - V eobecn podmienky).
  • Page 11: Kapitola 1. Nastavenie V

    Kapitola 1. Nastavenie v ho po ta a Predt m ne za nete, ur ite si pre tajte “Inform cie o bezpe nosti modemu” na strane iii. Pou ite tieto in trukcie na nastavenie v ho po ta a. V ber a umiestnenie v ho po ta a Presved te sa, i m te zodpovedaj ci po et spr vne uzemnen ch elektrick ch z suviek pre v etky zariadenia.
  • Page 12: Odlesk A Osvetlenie

    Nastavte monitor tak, aby vrch obrazovky bol na rovni o alebo trochu pod ou. Monitor umiestnite do pohodlnej pozorovacej vzdialenosti, zvy ajne 51 a 61 cm a dajte ho tak, aby ste na videli bez toho, aby ste sa museli nakl a . Odlesk a osvetlenie Monitor umiestnite tak, aby ste minimalizovali odlesk a odrazy zo stropn ch svietidiel, okien a ostatn ch sveteln ch zdrojov.
  • Page 13: K Ble Na Pripojenie Po Ta A

    K ble na pripojenie po ta a Urobte nasledovn kroky pre nastavenie v ho po ta a. N jdite mal ikony na nasledovn ch str nkach a na zadnej asti v ho po ta a. Ak va e k ble po ta a a konektorov panel maj farebne ozna en konektory, porovnajte farbu konca k bla s farbou konektora.
  • Page 14: Zapnutie Pr Du

    8. Pripojte k ble extern ho audio zariadenia, ako s reproduktory, mikrof n alebo k bel sl chadla do pr slu n ho konektora ( k dispoz cii len u niektor ch modelov). 9. U modelov s modemom pripojte k bel telef nnej linky ku konektoru modemu. U modelov s funkciou Ethernet pripojte k bel Ethernetu ku konektoru Ethernetu.
  • Page 15: Pracovn Stanica Windows Nt

    Pracovn stanica Windows NT Po ta e, ktor maj predin talovan opera n syst m pre pracovn stanice Windows NT ,musia ma pevn disk rozdelen e te predt m, ne sa d k dispoz cii cel priestor pevn ho disku. T as mechaniky pevn ho disku, ktor obsahuje len softv r nain talovan vo v robe, sa naform tuje pri in tal cii v ho po ta a.
  • Page 16 R chla referencia...
  • Page 17: Kapitola 2. Odstra Ovanie Probl Mov A Obnova

    Kapitola 2. Odstra ovanie probl mov a obnova T to kapitola popisuje n stroje odstra ovania probl mov a obnovy pre po ta e, ktor maj predin talovan softv r IBM. T mito n strojmi s : v Program ConfigSafe v Disketa n dzovej obnovy v IBM ovl da e zariaden a Diagnostick CD v CD obnovy produktu...
  • Page 18: Pou Vanie Configsafe Sos

    V etky po ta e IBM s predin talovan m softv rom maj program ConfigSafe. Funkcia sn mkovania m e pravidelne automaticky uklada inform cie o konfigur cii v ho syst mu, pri om na asovanie ukladania m ete zvoli . Prv sn mka sa vykon pri prvom spusten v ho po ta a.
  • Page 19: Rein Tal Cia Opera N Ho Syst Mu

    Ak sa probl m opakuje, m ete zopakova tieto kroky v berom ulo enej konfigur cie so skor m d tumom. Ak sa tento probl m ned vyrie i obnoven m uchovanej konfigur cie, pozrite si nasledovn odseky. Rein tal cia opera n ho syst mu Modely A20, A40 a A40p osobn ho po ta a IBM maj program obnovy produktu v skrytom oddieli pevn ho disku.
  • Page 20: Diagnostika Hardv Ru

    Diagnostika hardv ru Ak obnova nastaven z programu ConfigSafe alebo rein tal cia opera n ho syst mu a ovl da ov zariaden nevyrie i tento probl m, pok ste sa pou i program IBM Enhanced Diagnostics. Tento program IBM pre roz ren diagnostiku pom ha izolova hardv rov probl my a prebieha nez visle od opera n ho syst mu.
  • Page 21: Zmena Prim Rnej Tartovacej Postupnosti (Po Ta Typu 2196)

    5. Z menu Start Options zvo te Startup Sequence. 6. Pod Primary Startup Sequence vyberte First Startup Device. 7. Pozna te si, ktor zariadenie je moment lne vybran ako prv tartovan zariadenie a zap te ho kv li bud cim referenci m. Ke skon te, mus te obnovi toto nastavenie.
  • Page 22 Pozn mky: 1. Aby ste mohli obnovi alebo nain talova ovl da e zariaden , na va om po ta i mus by nain talovan opera n syst m. 2. Pred spusten m in tal cie alebo obnovy ovl da ov zariaden sa presved te, i m te pre toto zariadenie dokument ciu a m di so softv rom.
  • Page 23: Kapitola 3. Ako Z Ska Pomoc, Servis A Dodato N Inform Cie

    Kapitola 3. Ako z ska pomoc, servis a dodato n inform cie Ak potrebujete pomoc, slu by, technick pomoc alebo viac inform ci o produktoch IBM, existuje viacero zdrojov inform ci dostupn ch od IBM, ktor v m pom u. IBM, napr klad, udr iava str nky na World Wide Web, kde m ete z ska inform cie o produktoch a slu b ch IBM, n js najnov ie technick inform cie a stiahnu si aktualiz cie a ovl da e zariaden .
  • Page 24: Pred Zavolan M Servisu

    v Oprava hardv ru IBM - ak sa zist , e probl m bol sp soben hardv rom IBM, ktor je e te v z ruke, k dispoz cii m te vy kolen servisn person l, ktor v m poskytne primeran rove servisu.
  • Page 25: Z Skanie Z Kazn Ckej Podpory A Servisu

    chybov ch spr v. Dokument cia, dod van s po ta om, obsahuje inform cie o diagnostick ch testoch, ktor m ete vykona . Ak dostanete chybov k d POST pri zapnut po ta a, obr te sa na tabu ky chybov ch spr v POST vo va ej hardv rovej dokument cii.
  • Page 26: Z Skanie Inform Ci Faxom

    Na t chto str nkach si m ete zvoli Web str nku, ur en pre va u krajinu. Z skanie inform ci faxom Ak m te telef n s t novou vo bou a pr stup k faxu, v USA a Kanade m ete faxom prij ma marketingov a technick inform cie o r znych t mach vr tane hardv ru, opera n ch syst mov a lok lnych sie ach (LAN).
  • Page 27: Z Skanie Pomoci Na Celom Svete

    Krajina Telef nne slo Rak sko sterreich 01-54658 5060 Belgicko- holand ina Belgie 02-714 35 70 Belgicko- franc z tina Belgique 02-714 35 15 Kanada Iba Toronto 416-383-3344 Kanada Kanada - v etko ostatn 1-800-565-3344 D nsko Danmark 35 25 02 91 F nsko Suomi 09-22 931 840...
  • Page 28: K Pa Dodato N Ch Slu Ieb

    K pa dodato n ch slu ieb Po as z ruky a po jej uplynut si m ete zak pi al ie slu by, napr. podporu pre hardv r IBM a in ch v robcov, opera n syst my a aplika n programy; nastavenie a konfigur ciu siete;...
  • Page 29: Objedn Vanie Slu Ieb Podpornej Linky

    T to slu bu si m ete zak pi vo forme platby za hovor, ako bal k viacer ch volan alebo ako ro n kontrakt s limitom 10 volan . al ie inform cie o n kupe podpory pre sie a server n jdete v “Objedn vanie slu ieb podpornej linky”.
  • Page 30: Objedn Vanie Publik Ci

    v V ostatn ch krajin ch kontaktujte v ho predajcu alebo marketingov ho z stupcu IBM. Objedn vanie publik ci Od IBM si m ete zak pi al ie publik cie. Ak potrebujete zoznam publik ci dostupn ch vo va ej krajine: v V USA, Kanade a Portoriku zavolajte na 1-800-879-2755.
  • Page 31: Pr Loha. Z Ruky A Upozornenia, T Kaj Ce Sa V Robku

    Pr loha. Z ruky a upozornenia, t kaj ce sa v robku Tento dodatok obsahuje z ruky a upozornenia, t kaj ce sa v robku. Vyhl senie o z ruke Vyhl senie o z ruke pozost va z dvoch ast : asti 1 a asti 2. as 1 sa men pod a krajiny.
  • Page 32 Po ta - NetVista A40p typy 6569, 6649, 6579, PC 300PL typy 6565, 6584 a 6594 Z ru n obdobie* v Banglad , na, Hong Kong, India, Indon zia, Malajzia, Filip ny, Singap r, Sr Lanka, Tchajwan, Thajsko a Vietnam - Diely: Tri (3) roky Pr ca: Jeden (1) rok **...
  • Page 33 Ak po ta po as z ru nej doby nepracuje tak, ako to je zaru en a IBM alebo v predajca nie s schopn 1) zabezpe i zaru en funk nos alebo 2) ho nahradi po ta om, ktor je aspo funk n m ekvivalentom, m ete po ta vr ti na miesto k py a va e peniaze v m bud vr ten .
  • Page 34 Ak z ru n servis zah a v menu po ta a alebo jeho dielu, diel, ktor IBM alebo v predajca vymen , sa stane jeho majetkom a n hradn diel sa stane va m majetkom. Vy prehlasujete, e v etky odstr nen diely s p vodn a nezmenen . N hrada nemus by nov , ale bude spr vne pracova a je prinajmen om funk n m ekvivalentom vymenen ho dielu.
  • Page 35: As 2 - Celosvetov Podmienky Pre Ur It Krajinu

    M u sa vyskytn tak skuto nosti, pri ktor ch z d vodu zlyhania na strane IBM alebo in ho z v zku m te pr vo po adova n hradu k d od IBM. V ka dom takom pr pade, bez oh adu na d vod, na z klade ktor ho v m n rok po adova n hradu od IBM vznikol (vr tane z sadn ho poru enia, nedbanlivosti, neporozumenia alebo inej zmluvnej po iadavky alebo po iadavky na z klade deliktu), IBM je zodpovedn za...
  • Page 36 NSKA UDOV REPUBLIKA: Riadiaci z kon: K tomuto vyhl seniu sa pridalo nasledovn : Toto vyhl senie sa riadi pr vom t tu New York. INDIA: Obmedzenie z v zku: Nasledovn nahr dza body 1 a 2 tohto odseku: 1. zodpovednos za telesn zranenia (v tane smrte n ho) alebo kody na nehnute nom a hmotnom osobnom majetku bud obmedzen na tie, ktor boli sp soben nedbanlivos ou IBM;...
  • Page 37 Rak ska, ak sa z ru n servis vykon va v Alb nsku, Arm nsku, Bielorusku, Bosne a Hercegovine, Bulharsku, Chorv tsku, eskej republike, Juhoslovanskej federat vne republike, Gruz nsku, Ma arsku, Kazachstane, Kirgizsku, b valej juhoslovanskej republike Maced nia, Moldavsku, Po sku, Rumunsku, Rusku, Slovenskej republike, Slovinsku a Ukrajine.
  • Page 38 Nasleduj ca veta sa prid na koniec prv ho odseku ustanovenia 2: Zodpovednos IBM pod t mto ustanoven m je obmedzen na poru enie z kladn ch ustanoven zmluvy v pr padoch be nej nedbanlivosti. RSKO: Rozsah z ruky K tomuto odseku sa pridalo nasledovn : Okrem priameho vyjadrenia v t chto ustanoveniach a podmienkach s v etky z konn podmienky vr tane nevysloven ch z ruk, ale bez predpojatosti ku v eobecnosti predch dzaj cich z ruk vysloven ch z konom Sale of Goods Act 1893 alebo Sale of Goods and Supply of...
  • Page 39: Upozornenia

    OVSTVO: Obmedzenie z v zku: Nasledovn nahr dza body jedna SPOJEN KR a dva prv ho paragrafu tohto odseku: 1. smr alebo osobn zranenie alebo fyzick po kodenie v ho nehnute n ho majetku v lu ne sp soben nedbanlivos ou IBM; iastka inej re lnej priamej kody alebo straty, a do v ky 150,000 libier terlingov alebo 125 percent poplatkov (ak sa opakuje t ka sa 12-mesa n ch poplatkov) za po ta , ktor je reklamovan alebo in...
  • Page 40: Spracovanie D Tumov Ch Dajov

    Armonk, NY 10504-1785 U.S.A. Nasledovn paragraf sa net ka Spojen ho kr ovstva alebo krajiny, kde tak ustanovenia s nekonzistentn s miestnymi z konmi: SPOLO NOS INTERNATIONAL BUSINESS MACHINES PRICH DZA S TOUTO PUBLIK CIOU“AKO JE” BEZ AK CHKO VEK Z RUK, VYJADREN CH ALEBO PREDPOKLADAN CH, V TANE ALE NEOBMEDZENE NA IMPLIKOVAN Z RUKY NEPORU ITE NOSTI, OBCHODOVATE NOSTI ALEBO VHODNOSTI PRE UR IT...
  • Page 41: Upozornenia K Elektronick M Emisi M

    A. Upozornenia triedy B NetVista A20 typ 6269, NetVista A40 typy 6568 a 6578, NetVista A40p typy 6569 a 6579 PC 300GL typy 6268, 6278, 6288, 6563, 6564 a 6574, PC 300PL Typy 6565, 6584 a...
  • Page 42: Pozn Mky K Nap Jacej N Re

    Vyhl senie o zhode so smernicou Eur pskej nie EMC Tento produkt je v zhode s ochrann mi po iadavkami smernice rady E 89/336/EEC o aproxim cii z konov lensk ch t tov vz ahuj cej sa na elektromagnetick kompatibilitu. IBM nem e prevzia zodpovednos za ak ko vek zlyhanie pri plnen ochrann ch po iadaviek vypl vaj ce z neodpor anej modifik cie produktu, v tane in tal cie na volite n karty non-IBM.
  • Page 43 slo dielu pre Pou va sa v t chto krajin ch a regi noch nap jaciu n ru IBM 13F9940 Argent na, Austr lia, na (PRC), Nov Z land, Papua Nov Guinea, Paraguay, Uruguay, Z padn Samoa 13F9979 Afganistan, Al rsko, Andorra, Angola, Rak sko, Belgicko, Benin, Bulharsko, Burkina Faso, Burundi, Kamerun, Stredoafrick republika, ad, esk republika, Egypt, F nsko, Franc zsko, Franc zska Guayna, Nemecko, Gr cko, Guinea, Ma arsko, Island, Indon zia, Ir n,...
  • Page 44 R chla referencia...
  • Page 46 Identifika n slo: 19K6750 (1P) P/N: 19K6750...

This manual is also suitable for:

Netvista a40

Table of Contents