Compass 07 118 Instructions For Use Manual

Compass 07 118 Instructions For Use Manual

12/230 v 22l
Table of Contents

Advertisement

Available languages

Available languages

Quick Links

e Cooling box 12/230 V 22L
c Chladicí box 12/230 V 22L
s Chladiaci box 12/230 V 22L
item 07 118

Advertisement

Table of Contents
loading

Summary of Contents for Compass 07 118

  • Page 1 Cooling box 12/230 V 22L c Chladicí box 12/230 V 22L s Chladiaci box 12/230 V 22L item 07 118...
  • Page 2: Important Safety Notice

    07 118 Before using the product, please read the operating instructions, even if you are already familiar with the use of a similar type of products. Use the product only as described in these operating instructions. Keep the manual for further use.
  • Page 3 07 118 INSTRUCTIONS FOR USE Purpose of use Device, suitable for cooling the food and beverages. This device was designed for a 12 V car socket (cigarette lighter) or conventional 230 V power supply. The cooling system of this device is based on thermoelectric basis of Peltier's pheno- menon, with a fan cooling system, free of any freons.
  • Page 4 07 118 · Check, that the voltage on nameplate corresponds to the power source on which you want to connect device. · Only connect device as follows: · Always connect the 230 V power cord to mains socket with the same voltage, or plug the 12 V power cord only into a socket of the same shape and corresponding voltage.
  • Page 5: Troubleshooting

    07 118 TROUBLESHOOTING Fault Possible cause Troubleshooting Box is not working No electricity in 12V Ignition must be ON car socket in most cars, so the 12V socket is powered. Try another 12V socket. Box isnt cooling (turned ON).
  • Page 6: Disposal Of Used Electrical And Electronic Equipment

    07 118 INSTRUCTIONS AND INFORMATIONS FOR USED PACKAGING DISPOSAL Dispose of the used packaging material at a designated waste disposal site. DISPOSAL OF USED ELECTRICAL AND ELECTRONIC EQUIPMENT This symbol on the products or in the accompanying documents means, that the used electrical and electronic products must not be added to ordinary municipal waste.
  • Page 7: Návod K Použití

    07 118 Před uvedením tohoto výrobku do provozu se, prosím, seznamte s návodem k jeho obsluze, a to i v případě, že jste již obeznámeni s používáním výrobků podobného typu. Výrobek používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k obsluze. Návod uschovej- te pro případ další...
  • Page 8 07 118 · Zkontrolujte, zda elektrické napětí uvedené na typovém štítku odpovídá zdroji energie, ke kterému chcete zařízení připojit. · Zařízení zapojujte výhradně následovně: · přívodní kabel 230 V zapojujte výlučně do síťové zásuvky se stejným napětím, přívodní kabel 12V zapojujte výhradně do zásuvky se stejným napětím odpovídajícího tvaru.
  • Page 9 07 118 NÁVOD K POUŽITÍ Účel použití Zařízení je vhodné pro chlazení potravin a nápojů. Zařízení bylo vyrobeno pro připojení k 12V zásuvce v automobilu (autozapalovač), nebo k běžné zásuvce 230 V. Chladicí systém tohoto zařízení je založen na termoelektrické bázi využívající...
  • Page 10: Odstraňování Problémů

    07 118 ODSTRAŇOVÁNÍ PROBLÉMŮ Závada Možná příčina Odstranění závady Chladicí box nefunguje V 12V zásuvce automobilu Ve většině automobilů musí být není el. proud. klíčkem zapnuto zapalování, aby byla zásuvka 12V pod proudem. Vyzkoušejte jinou zásuvku 12V. Zařízení nechladí (je zapojeno).
  • Page 11: Pokyny A Informace O Nakládání S Použitým Obalem

    07 118 POKYNY A INFORMACE O NAKLÁDÁNÍ S POUŽITÝM OBALEM Použitý obalový materiál odložte na místo určené obcí k ukládání odpadu. LIKVIDACE POUŽITÝCH ELEKTRICKÝCH A ELEKTRONICKÝCH ZAŘÍZENÍ Tento symbol na produktech anebo v průvodních dokumentech zna- mená, že použité elektrické a elektronické výrobky nesmí být přidány do běžného komunálního odpadu.
  • Page 12: Návod Na Použitie

    07 118 Pred uvedením tohto výrobku činiť prevádzky sa, prosím, Zoznámte s návodom na jeho obsluhu, a až I V prípade, že ste už oboznámení s používaním výrobkov podobného typu. Výrobok používajte iba tak, ako je popísané v tomto návode na obsluhu. Návod uschovaj- te pre Prípad Ďalší...
  • Page 13 07 118 · Skontrolujte, či elektrické napätie uvedené na typovom štítku zodpovedá zdroju ener- gie, ku ktorému chcete zariadenie pripojiť. · Zariadenie zapájajte výhradne nasledovne: · prívodný kábel 230 V zapájajte výhradne do sieťovej zásuvky s rovnakým napätím, prí- vodný...
  • Page 14 07 118 NÁVOD NA POUŽITIE Účel použitia Zariadenie je vhodné pre chladenie potravín a nápojov. Zariadenie bolo vyrobené pre pripojenie k 12V zásuvke v automobile (autozapaľovač), alebo k bežnej zásuvke 230 V. Chladiaci systém tohto zariadenia je založený na termoelektrické báze využívajúce Peltierova javu, s ventilátorovým systémom chladenia neobsahujúcim žiadne freóny.
  • Page 15: Riešenie Problémov

    07 118 RIEŠENIE PROBLÉMOV Porucha Možná príčina Odstránenie poruchy Chladiaci box nefunguje V 12V zásuvke automobilu Vo väčšine automobilov musí byť nie je el. prúd. kľúčikom zapnuté zapaľovanie, aby bola zásuvka 12V pod prúdom. Vyskúšajte inú zásuvku 12V. Zariadenie nechladí (je zapojené). Vnútorný ventilátor alebo chladiaca Táto porucha musí byť odstránená...
  • Page 16 07 118 POKYNY A INFORMACE O NAKLÁDÁNÍ S POUŽITÝM OBALEM Použitý obalový materiál odložte na místo určené obcí k ukládání odpadu. LIKVIDACE POUŽITÝCH ELEKTRICKÝCH A ELEKTRONICKÝCH ZAŘÍZENÍ Tento symbol na produktech anebo v průvodních dokumentech zna- mená, že použité elektrické a elektronické výrobky nesmí být přidány do běžného komunálního odpadu.

This manual is also suitable for:

Bs-1022

Table of Contents