Pro-Form 790cd Treadmill Gebruiksaanwijzing

Dutch manual
Hide thumbs Also See for 790cd Treadmill:

Advertisement

Quick Links

Modelnummer PETL78130
Serienummer
Sticker met
serienummer
VRAGEN?
Als fabrikant zijn wij gesteld op
uw volledige tevredenheid. Mocht
u nog vragen hebben, mochten
sommige onderdelen ontbreken
of beschadigd zijn neem dan con-
tact op met de winkel waar u dit
Produkt hebt gekocht.
WAARSCHUWING
Lees alle instructies en voorzorgs-
maatregelen in deze handleiding
door voordat u dit apparaat gaat
gebruiken. Bewaar deze handlei-
ding voor verdere raadpleging.
GEBRUIKSAANWIJZING
Bezoek onze website
www.iconeurope.com

Advertisement

Table of Contents
loading

Summary of Contents for Pro-Form 790cd Treadmill

  • Page 1 Modelnummer PETL78130 GEBRUIKSAANWIJZING Serienummer Sticker met serienummer VRAGEN? Als fabrikant zijn wij gesteld op uw volledige tevredenheid. Mocht u nog vragen hebben, mochten sommige onderdelen ontbreken of beschadigd zijn neem dan con- tact op met de winkel waar u dit Produkt hebt gekocht.
  • Page 2: Table Of Contents

    HET BESTELLEN VAN ONDERDELEN ..........Laataste Pagina Opgelet: U kunt in het midden van deze handleiding een GEDETAILLEERDE TEKENING vinden. PROFORM is een merk van ICON Health & Finesse, Inc.
  • Page 3: Belangrijke Voorzorgsmaatregelen

    BELANGRIJKE VOORZORGSMAATREGELEN WAARSCHUWING: Lees de volgende belangrijke voorzorgsmaatregelen en infor- matie door voordat u de loopband gaat gebruiken om het risico op brandwonden, brand, electrische schok of persoonlijk letsel te verminderen. 1. Het is de verantwoordelijkheid van de eige- 13. Loop nooit op de loopband wanneer de electri- naar zich te ervan te overtuigen dat alle ge- citeit uitgeschakeld is.
  • Page 4 21. U kunt wanneer u dat wilt tijdens het gebruik GEVAAR: Trek de stekker altijd direct van de iFIT.com CD’s en video’s handmatig de na gebruik van de loopband uit het stopcon- snelheid en hellingstand aanpassen door op de tact. Eveneens de stekker uit het stopcontact Snelheid en Helling toetsen te drukken.
  • Page 5: Voordat U Begint

    VOORDAT U BEGINT Gefeliciteerd met uw keuze voor de revolutionaire u nog vragen hebben, neem dan contact op met de PROFORM ® 790 TR loopband. De 790 TR heeft een winkel waar u dit produkt hebt gekocht. Om u beter van...
  • Page 6: Montage

    MONTAGE De montage van deze loopband moet door twee mensen gebeuren. Plaats de loopband op een open plek en verwijder de verpakking. Gooi de verpakking pas weg wanneer u de loopband volledig gemonteerd heeft. Opgelet: De onderkant van de loopband is met een hoogwaardig smeer behandeld. Het kan zijn dat tijdens het vervoer wat van het middel op de bovenkant van de loopband terecht is gekomen of zich in de verpakking be- vindt.
  • Page 7 2. Laat, met de hulp van een tweede persoon, de Basis van de Staander (97) voorzichtig zakken in de aangegeven stand. (Opgelet: Het kan handig zijn om uw voet op een van de Verlengpoten [92] te plaatsen tijdens het laten zak- ken van de Basis van de Staander).
  • Page 8 5. Plaats de Basis van het Bedieningspaneel (101) op de Staanders (80, 84). Maak de Basis van het Bediening- spaneel aan iedere Staander vast met twee Bouten van het Bedieningspaneel (76) en twee Ster Tussenringen (77). Zorg ervoor dat de Draden (niet getoond) niet in de Staanders bekneld raken.
  • Page 9: Hoe De Borstkas-Sensor Te Gebruiken

    HOE DE BORSTKAS-SENSOR TE GEBRUIKEN HOE DE BORSTKAS-SENSOR TE DRAGEN • Bewaar de borstkas-sensor op een warme en droge plaats. Bewaar de borstkas-sensor niet in een plas- De borstkas-sensor bestaat uit twee delen: de borst- tic zak of enig andere verpakking die vocht kan vast- kas-band en de sensor (zie de tekening hieronder).
  • Page 10: Gebruik En Bijstellen

    GEBRUIK EN BIJSTELLEN DE PERFORMANT LUBE LOOPBAND ® Uw loopband bevat een band die met PERFORMANT LUBE ® is behandeld. BELANGRIJK: Behandel de band of het loopplatform nooit met silicone spray of enig ander middel. Als uw dat doet zult u de loopband be- schadigen.
  • Page 11 Opgelet: Het kan zijn dat er op het bedieningspaneel een plastic vel zit, haal deze er dan af. Sticker Klip Sleutel WAARSCHUWINKEN werkt als een persoonlijke trainer bij uw thuis. Met de ingebouwde CD-speler kunt U de speciale iFIT.com De sticker op het bedieningspaneel is in het Engels. CD programma’s afspelen.
  • Page 12 heid van de loopband kan worden geregeld met HOE DE STROOM IN TE SCHAKELEN de toetsen Snelheid + en –. Iedere keer als de toets wordt ingedrukt zal de snelheid van de loop- De stekker in het stopcontact steken (zie pagina 10). band 0,1 mph veranderen.
  • Page 13 Houd de Stop-toets vast Het meten van uw hartslag als u dat wilt. terwijl u de sleutel in het paneel plaatst om de U kunt uw hartslag meten door gebruik van of de eenheid te veranderen. borstkas-sensor of de pols-sensor. De Snelheid display zal een “E”...
  • Page 14 De snelheid van het eer- HOE VOORAF INGESTELDE PROGRAMMA’S TE Huidige Segment ste segment zal aange- GEBRUIKEN geven worden in de eer- ste kolom van het Huidig De sleutel goed in het bedieningspaneel ste- Segment van de piste, ken. welke opflik kert. (De helling instelling wordt Zie HOE DE STROOM IN TE SCHAKELEN op niet op de piste aange-...
  • Page 15 Druk op de Stop-toets om het programma tijdelijk Haal de sleutel uit het bedieningspaneel wan- te stoppen. De Tijd/Tempo zal opflikkeren. Druk neer u klaar bent met uw oefening. op de Start-toets of the Snelheid + toets om het programma weer op te starten. De loopband zal Zorg ervoor dat wanneer het programma eindigt met een snelheid van 1 mph beginnen te draaien.
  • Page 16 Tijdens de hartslagpro- HOE HARTSLAGPROGRAMMA'S TE GEBRUIKEN gramma’s zal het de piste een grafiek laten zien die uw hartslag WAARSCHUWING: weergeeft. Elke keer als Gebruik er een hartslag gedetec- de programma’s voor de hartslag niet wan- teerd wordt, zal er een neer U hartklachten heeft of wanneer U ouder piek toegevoegd worden.
  • Page 17 Incline bijstellen. De snelheid en/of de hellings- Druk op de Start-toets of de Snelheid + knop tand van de loopband zal/zullen echter, telkens om het programma te laten beginnen. wanneer het bedieningspaneel uw hartslag met uw ten doel gestelde hartslag instelling vergelijkt Direct nadat de knop is ingedrukt, zal de loopband automatisch toenemen of verminderen om uw zich automatisch aanpassen aan de eerste snel-...
  • Page 18 Voer uw leeftijd in. HOE HET FITNESS TEST PROGRAMMA TE GE- BRUIKEN Nadat u uw geslacht hebt ingevoerd zal het word Het fitness test programma meet uw maximale VO2 ni- “AGE” (leeftijd) en de veau. Voor de beste resultaten moet dit programma al- leeftijdsinstelling in de leen worden gebruikt wanneer u veel energie hebt.
  • Page 19 zal in de eerste kolom van het Huidig Segment HOE UW EIGEN PROGRAMMA SAMEN TE van het piste opflikkeren. (De helling instelling STELLEN wordt niet op de piste aangegeven.) Om een snel- heid en een helling instelling voor uw eerste seg- De sleutel goed in het bedieningspaneel ste- ment te programmeren stelt U gewoon de snel- ken.
  • Page 20 dan in de kolom van het Huidig Segment (welke HOE UW EIGEN PROGRAMMA TE GEBRUIKEN opflikkert) aangegeven. De snelheid en de helling van de loopband zullen zich automatisch aan het De sleutel goed in het bedieningspaneel steken. tweede segment aanpassen. Zie HOE DE STROOM IN TE SCHAKELEN op Het programma gaat door totdat de snelheidsin- pagina 12.
  • Page 21 Tijdens het CD programma zal een elektronische HOE IFIT.COM CD PROGRAMMA'S GEBRUIKEN “piep” geluid aangeven wanneer de snelheid en/of de helling van de loopband zullen veranderen. Wanneer u een iFIT.com CD programma gebruikt zal BELANGRIJK: Luister altijd naar het “piep” een erkende persoonlijke trainer u door uw oefening geluid en wees voorbereid op snelheids- en/of leiden terwijl het programma de snelheid en de helling...
  • Page 22 HOE MUZIEK CD'S SPELEN Uw vordering op de displays volgen. U kunt als u dat wilt uw eigen muziek CD's in de CD Zie stap 5 op pagina 12 speler afspelen. Kies voordat u muziek CD's wilt spe- len de handmatige instelling van het bedieningspaneel Uw hartslag meten als u dat wilt.
  • Page 23 HOE OP UW COMPUTER AAN TE SLUITEN HOE DE LOOPBAND OP UW VIDEOSPELER OF COMPUTER AANSLUITEN Opgelet: Zie instructie A als uw computer van een 3,5 mm LINE OUT plug is voorzien. Zie instructie B als uw computer alleen een PHONES plug heeft. HOE OP UW VIDEO AAN TE SLUITEN A.
  • Page 24 Druk op de Stop-toets van het bedieningspaneel HOE IFIT.COM VIDEO PROGRAMMA'S GE- wanneer u de loopband wilt stoppen. De tijd begint BRUIKEN dan te knipperen op het Tijd/Tempo display. Druk op de Start-toets of de Snelheid + toets om het Uw loopband moet om de iFIT.com video's te gebruiken programma weer opnieuw te starten.
  • Page 25 Houdt u vast aan de handleuningen, stap op de HOE DE PROGRAMMA’S DIRECT VAN ONZE band en begin te oefenen. U zult tijdens het pro- WEBSITE TE GEBRUIKEN gramma een “piep” geluid horen wanneer de snel- heid en/of de helling instelling gaat/gaan verande- ren.
  • Page 26 DE INFORMATIE INSTELLING/DEMO INSTELLING HOE DE LOOPBAND TE STELLEN Het bedieningspaneel biedt een informatie instelling Mochten de wieltjes van die het aantal gebruikte uren op de loopband en het de loopband de vloer aantal gelopen mijlen op de loopband bijhoudt. Met de raken of mocht de loop- informatie instelling kunt u ook van mijlen per uur naar band beginnen te wan-...
  • Page 27: De Loopband Inklappen En Verplaatsen

    DE LOOPBAND INKLAPPEN EN VERPLAATSEN HOE DE LOOPBAND IN TE KLAPPEN Stel de helling in de laagste stand voordat u de loopband in- klapt. U kunt als u dit niet doet de loopband voor altijd be- schadigen. De stekker uit het stopcontact. WAARSCHU- WING: U moet zeker 20 kg kunnen tillen om de loopband te kunnen uitklappen, inklappen of verplaatsen.
  • Page 28 HOE DE LOOPBAND UIT TE KLAPPEN 1. Houdt het uiteinde van de loopband vast zoals aangegeven. Trek, met gebruik van uw linker hand, de sluitknop naar links en houdt deze vast. Laat de loopband langzaam zakken tot- dat het onderstel voorbij de sluitpin is. Laat de sluitknop langzaam los.
  • Page 29: Problemen Oplossen

    PROBLEMEN OPLOSSEN U kunt de meeste problemen met uw loopband oplossen door de hieronder genoemde stappen te volgen. Zoek het probleem dat bij u van toepassing is en volg de instructies. Mocht u verdere hulp nodig hebben, neem dan contact op met onze klantendienst. PROBLEEM: De stroom is niet ingeschakeld OPLOSSING: a.
  • Page 30 PROBLEEM: De loopband vertraagt wanneer er op gelopen wordt OPLOSSING: a. Mocht u een verlengsnoer nodig hebben, gebruik dan een verlengsnoer van 1,5 meter of korter. b. Als de loopband te strak is functioneert de loopband minder en kan zelfs beschadigd worden. Haal de sleu- 5 à...
  • Page 31 PROBLEEM: De hartslag monitor werkt niet goed. OPLOSSING: a. Kijk bij PROBLEMEN MET DE BORSTKAS-SENSOR OPLOSSEN op pagina 9 wanneer de hartslag monitor niet goed werkt. b. Wanneer de hartslag monitor nog steeds niet goed werkt vervang dan de batterij. Zoek om de batterij te vervangen naar de deksel Deksel aan de achterkant van de sensor.
  • Page 32: Richtlijnen Voor Uw Conditie

    RICHTLIJNEN VOOR UW CONDITIE lichaam makkelijke bereikbare koolhydraten. Pas na de WAARSCHUWING: eerste paar minuten begint uw lichaam vet als energie te verbruiken. Stel de snelheid en de helling van de Raadpleeg uw huisarts voor u met dit of enig loopband bij todat uw hartslag rond het laagste getal ander oefenprogramma begint.
  • Page 33 VOORGESTELDE STREKOEFENINGEN De juiste houding voor de strekoefeningen is hier rechts getoond. Strek u langzaam, vermijdt krachtige inspan- ning. 1. Tenen aanraken Sta met uw knieën lichtjes gebogen en buig uw lichaam vanuit uw heupen naar voren. Ontspan uw rug en schouders zo veel mogelijk en reik zover mogelijk naar uw tenen toe.
  • Page 34: Lijst Met Onderdelen

    LIJST MET ONDERDELEN—Modelnr. PETL78130 R0803A De GEDETAILLEERDE TEKENING in het midden van deze handleiding bekijken om de onderdelen die hieron- der opgesomd staan te kunnen vinden. Onder- Aantal Beschrijving Onder- Aantal Beschrijving deelnr. deelnr. Linker voetkussentje Waarschuwing Schroef voor de voetleuning 3/4”...
  • Page 35 Onder- Aantal Beschrijving Onder- Aantal Beschrijving deelnr. deelnr. Basis van het Bedieningspaneel Schroef van Sluiting Moer van de Lift Onderstel 1” Tek Schroef Massaschroef/Schroef van het Choke Katrolbout Sleutel/Klip Katroltussenring Schroef voor Ventilator Katrol Ventilator Borstkas-band Sensor Bedieningspaneel Katrolbout Schroef Dosje met Ferriet Linker Houder Filter...
  • Page 36: Het Bestellen Van Onderdelen

    Zorg ervoor dat u de volgende informatie bij de hand hebt wanneer u onderdelen wilt bestellen: • het MODELNUMMER VAN HET PRODUKT (PETL78130) • de NAAM VAN HET PRODUKT (PROFORM ® 790 TR loopband) • het SERIENUMMER VAN HET PRODUKT (zie de kaft van de handleiding) •...
  • Page 37 GEDETAILLEERDE TEKENING—Modelnr. PETL78130 R0803A Zie voor een be- schrijving van de onderdelen de on- derdelenlijst op pagina 34 en 35 in de gebruiksaanwij- zing.
  • Page 38 GEDETAILLEERDE TEKENING—Modelnr. PETL78130 R0803A...

This manual is also suitable for:

790 trPetl78130

Table of Contents