Pro-Form 730 Zlt Treadmill Gebruikershandleiding

Dutch manual
Hide thumbs Also See for 730 Zlt Treadmill:

Advertisement

Quick Links

Modelnr. PeTL79713.0
Serienr.
gebruikerSHANDLeiDiNg
Schrijf het serienummer hierboven
voor verdere raadpleging.
Sticker met
serienummer
kLANTeNDieNST
Neem contact op met de
Klantendienst (zie informatie hier-
onder) of neem contact op met de
winkel waar u dit product gekocht
heeft wanneer u nog vragen heeft of
wanneer er onderdelen ontbreken of
beschadigd zijn.
4021 529 7186
Maandag-Vrijdag 08:00-20:00 gMT;
Zaterdag 09:00-13:00 gMT
Website:
www.iconsupport.eu
email:
csuk@iconeurope.com
OPgeLeT
Lees voor gebruik van dit
apparaat alle instructies en
voorzorgsmaatregelen in deze
handleiding. bewaar deze hand-
leiding voor verdere raadpleging.
www.iconeurope.com

Advertisement

Table of Contents
loading

Summary of Contents for Pro-Form 730 Zlt Treadmill

  • Page 1 Modelnr. PeTL79713.0 Serienr. gebruikerSHANDLeiDiNg Schrijf het serienummer hierboven voor verdere raadpleging. Sticker met serienummer kLANTeNDieNST Neem contact op met de Klantendienst (zie informatie hier- onder) of neem contact op met de winkel waar u dit product gekocht heeft wanneer u nog vragen heeft of wanneer er onderdelen ontbreken of beschadigd zijn.
  • Page 2: Table Of Contents

    Plak de sticker op de aangegeven plaats. Aandacht: de sticker(s) wor- den niet op ware grootte weergegeven. PROFORM is een merk van ICON IP, Inc.
  • Page 3: Belangrijke Voorzorgsmaatregelen

    beLANgriJke VOOrZOrgSMAATregeLeN WAArSCHuWiNg: lees om het risico op brandwonden, brand, elektrische shok, of persoonlijkletsel te verminderen, alle belangrijke voorzorgsmatregelen en instructies in deze handleiding en alle waarschuwingen op uw loopband voordat u de loopband gebruikt. iCON is niet verantwoordelijk voor persoonlijk letsel of schade door het gebruik van dit produkt. 1.
  • Page 4 20. Laat de loopband nooit zonder toezicht rond- 24. Steek geen enkel voorwerp in een opening draaien. Haal altijd de sleutel eruit, druk de van de loopband. aan/uit-toets in de uit-stand (zie de tekening op pagina 5 voor de locatie van de aan/uit- 25.
  • Page 5: Voordat U Begint

    VOOrDAT u begiNT Dank u dat u heeft gekozen voor de nieuwe Noteer het productnummer en het serienummer voor- PROFORM 730 ZLT-loopband. De 730 ZLT loopband dat u met ons contact opneemt. De plaats waar u de ® biedt een aantal indrukwekkende functies die zijn...
  • Page 6: Onderdeel Identificatieschema

    ONDerDeeL iDeNTiFiCATieSCHeMA Raadpleeg de tekeningen hieronder om de kleine onderdelen voor de montage te herkennen. Het nummer tus- sen haakjes onder elke tekening is het nummer van het onderdeel van de LIJST MET ONDERDELEN achterin deze handleiding. Het getal tussen de haakjes is de hoeveelheid die nodig is voor de montage. Aandacht: als een onderdeel zich niet in de hardwareset bevindt, controleert u of deze al vooraf is gemonteerd.
  • Page 7: Montage

    MONTAge • De montage moet door twee mensen gebeuren. • Voor het vaststellen van de kleine onderdelen, kijkt u op pagina 6. • Plaats alle onderdelen op een open plek en verwijder het verpakkingsmateriaal. Gooi het • Voor montage heeft u het volgende gereedschap verpakkingsmateriaal niet weg tot u volledig klaar nodig: bent met de montage.
  • Page 8 3. Zoek naar de Linker Staander (75). Laat een tweede persoon de Linker Staander naast de Basis vasthouden (80). Bind- raadpleeg de inzet-tekening. Maak de draad- draad band in de Linker Staander (75) stevig rond het uiteinde van de Draad van de Staander (70) vast.
  • Page 9 5. Zoek de Linker en Rechter Kapjes van het Basis (73, 74). Schuif de Linker en Rechter kapjes van de Basis op de Linker en Rechter Staanders (75, 76) zoals afgebeeld. 6. Zoek naar de Linker Handleuning (71). Indien er een draad zit in de Linker handleuning, dient u deze eraf te halen en weg te gooien.
  • Page 10 7. Bevestig de Rechter Handleuning (72) op de Rechter Staander (76) met twee 3/8” x 3 1/2” Schroeven (9) en twee 3/8” Sterringen (5). Draai alle zes de Schroeven aan, maar niet vast. 8. Steek het Onderstel van het Bedieningspaneel (87) in de Handleuningen (71, 72).
  • Page 11 9. Houd, met hulp van een tweede persoon, het bedieningspaneel bij de Linker Handleuning (71) en de Rechter Handleuning (niet getoond) vast. Bedieningspaneelmodule Verbind de Draad van de Staander (70) met de draad van het bedieningspaneel. raadpleeg de inzet-tekening. De connectoren zouden mak- kelijk samen moeten glijden en op hun plaats moeten klikken.
  • Page 12 11. Maak de twee Klemmen van het Bedieningspaneel (34) aan het Bedieningspaneel- Bedieningspaneel vast met vier #8 x 4" module Schroeven (6). Zie stap 4. Draai dan alle zes de 3/8" x 4" Schroeven (4) vast. 12. Zoek de Linker en Rechter Accessoireshouders (45, 85).
  • Page 13 13. Breng daarna het Onderstel (49) omhoog, tot de positie die is afgebeeld. Laat een tweede persoon het Onderstel vasthouden tijdens de volgende twee montagestappen. Bevestig de Vergrendelingsdwarsstang (96) aan het Onderstel (49) met twee 1/4" x 1 3/4" Schroeven (97). 14.
  • Page 14: Gebruik En Bijstellen

    gebruik eN biJSTeLLeN TYPE E HOe De SNOer iN STOPCONTACT Te STekeN Volg deze stappen om de snoer in stopcontact te steken. De snoer moet geaard zijn. Als het niet goed functio- neert geeft de aarding de laagste weerstandspad voor 1.
  • Page 15 beDieNiNgSPANeeLDiAgrAM De WAArSCHuWiNgSSTiCker OPPLAkkeN ontwikkeld is om u te helpen de resultaten te behalen die u wenst. Zoek de Engelse waarschuwingen op het bedie- ningspaneel. U vindt dezelfde waarschuwingen in U kunt tevens naar uw favoriete muziek of audioboek andere talen op het meegeleverde stickervel. Plak de luisteren door gebruik van het geluidssysteem terwijl u Nederlandse waarschuwingssticker op het bedienings- oefeningen doet.
  • Page 16 HOe HeT APPArAAT AAN Te ZeTTeN De HANDMATige iNSTeLLiNg gebruikeN beLANgriJk: Laat, wanneer de loopband aan 1. Plaats de sleutel in het bedieningspaneel. koude temperaturen blootgesteld is geweest, de loopband tot kamertemperatuur komen voordat u Zie HOE HET APPARAAT AAN TE ZETTEN aan de elektriciteit inschakelt.
  • Page 17 5. Volg uw voortgang op de displays. De bovenste helft van de display zal een route van 400 m aangeven Spoor wanneer de handmatige Contactpunten instelling gekozen wordt. Terwijl u oefent, zullen verschillende indicators achtereenvolgens rond het spoor verschijnen totdat het hele spoor verschijnt. Om uw hartslag te meten, gaat u op de voetleu- Het spoor zal dan verdwijnen en de indicators zul- ning staan en houdt u de sensorstang met de me-...
  • Page 18 eeN iNgeSTeLDe OeFeNiNg gebruikeN instelling en/of hellinginstelling een paar seconden lang in het display verschijnen en zal de loopband 1. Plaats de sleutel in het bedieningspaneel. zich automatisch aan de nieuwe snelheidsinstelling en hellinginstelling aanpassen. Zie HOE HET APPARAAT AAN TE ZETTEN op pa- gina 16.
  • Page 19 HeT gebruikeN VAN eeN 8-WekeN DureNDe 5. begin met de oefening. AFVALOeFeNiNg Druk op de toets Go (Gaan) en vervolgens op de 1. Plaats de sleutel in het bedieningspaneel. toets Start om met de oefening te beginnen. Zie HOE HET APPARAAT AAN TE ZETTEN op pa- De oefening werkt op dezelfde manier als een gina 16.
  • Page 20 De geLuiDSiNSTALLATie gebruikeN De iNFOrMATieMODuS Om muziek of ingesproken boeken met de geluidsin- Het bedieningspaneel heeft een informatiemodus die stallatie van het bedieningspaneel te beluisteren, sluit de gebruiksinformatie van de loopband bijhoudt. De u een 3,5 mm mannetje tot mannetje audiokabel (niet informatie-instelling laat toe om van meeteenheid te inbegrepen) in de aansluiting op het bedieningspaneel veranderen (van mijlen nar kilometers) en om de dis-...
  • Page 21: Hoe De Loopband Inklappen En Verplaatsen

    HOe De LOOPbAND iNkLAPPeN eN VerPLAATSeN De LOOPbAND iNkLAPPeN De LOOPbAND VerPLAATSeN Zet de helling op nul voordat u de loopband Als u de loopband wilt verplaatsen, dient u deze eerst inklapt om schade aan de loopband te voorkomen. in te klappen zoals aan de linkerkant staat beschreven. Verwijder dan de sleutel en trek het stroomsnoer LeT OP: Zorg dat de vergrendelknop in de opslag- uit het stopcontact.
  • Page 22: Problemen Oplossen

    PrObLeMeN OPLOSSeN De meeste problemen met de loopband kunnen SYMPTOOM: HeT scherm van het bedienings- met de onderstaande eenvoudige stappen worden paneel blijft verlicht als u de sleutel uit het opgelost. Zoek het symptoom dat van toepassing bedieningspaneel haalt is en volg de vermelde stappen. Als u verdere hulp nodig heeft, raadpleegt u de omslag van deze a.
  • Page 23 SYMPTOOM: De loopband vertraagt wanneer er op Zoek de Snelheidssensor (94) en de Magneet (95) aan de linkerkant van de Katrol (43). Draai gelopen wordt de Katrol tot de Magneet is uitgelijnd met de Snelheidssensor. Zorg dat het gat tussen de a.
  • Page 24 SYMPTOOM: De loopband ligt niet in het midden of Haal eerst de sleutel uit het bedieningspaneel en slipt wanneer er op gelopen wordt HAAL HeT SNOer uiT HeT STOPCONTACT wanneer de loopband slipt. Draai beide afstel- Haal eerst de sleutel uit het bedieningspaneel en schroeven van de ruststandrol een kwartslag naar HeT SNOer uiT HeT STOPCONTACT wanneer rechts met de inbussleutel.
  • Page 25: Richtlijnen Voor Het Oefenen

    riCHTLiJNeN VOOr HeT OeFeNeN Vet verbranden—Om op doeltreffende wijze vet te WAArSCHuWiNg: verbranden, moet u gedurende een aanhoudende periode oefeningen doen op een laag intensiteitniveau. voordat u begint met dit of een ander Tijdens de eerste minuten van de oefening gebruikt oefeningenprogramma, dient u een arts te uw lichaam koolhydraatcalorieën voor de energie.
  • Page 26: Lijst Met Onderdelen

    LiJST MeT ONDerDeLeN Modelnr. PETL79713.0 R0513A Aant. beschrijving Aant. beschrijving #8 x 1/2" Aardingsschroef Opslagvergrendeling 3/8" x 2 1/2" Bout Rechter Achtervoet 3/8" Moer Linker Achtervoet 3/8" x 4" Schroef #8" x 1/2" Schroef met Pankop 3/8" Sterring #8 x 1/2" Regelschroef #8 x 3/4"...
  • Page 27 Aant. beschrijving Aant. beschrijving #8 x 1/2" Machineschroef Filterbeugel #8 x 3/4" Bout Aardingsbeugel #8 Moer Klein Kussen 8" Sterring – Gebruikershandleiding M8 x 50mm Bout Aandacht: deze technische gegevens kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Kijk op de achterkant van deze gebruiksaanwijzing voor informatie over te bestellen onderdelen. *Deze onderdelen worden niet getoond.
  • Page 28: Gedetailleerde Tekening

    geDeTAiLLeerDe TekeNiNg A Modelnr. PETL79713.0 R0513A...
  • Page 29 geDeTAiLLeerDe TekeNiNg b Modelnr. PETL79713.0 R0513A...
  • Page 30 geDeTAiLLeerDe TekeNiNg C Modelnr. PETL79713.0 R0513A...
  • Page 31 geDeTAiLLeerDe TekeNiNg D Modelnr. PETL79713.0 R0513A...
  • Page 32: Het Bestellen Van Onderdelen

    HeT beSTeLLeN VAN ONDerDeLeN Bekijk de omslag van deze handleiding voor het bestellen van vervangende onderdelen. Zorg ervoor dat u de vol- gende informatie bij de hand hebt wanneer u contact met ons opneemt: • het modelnummer en het serienummer van het apparaat (raadpleeg de omslag van deze handleiding) • de naam van het apparaat (raadpleeg de omslag van deze handleiding) • h et nummer van het onderdeel en de beschrijving (zie LIJST MET ONDERDELEN en GEDETAILLEERDE TEKENING aan het eind van deze handleiding) reCYCLiNg iNFOrMATie Dit elektronische product mag niet bij het gemeentelijk afval worden gegooid.

This manual is also suitable for:

Petl79713.0

Table of Contents