Pro-Form 600 Zlt Treadmill Manual De Utilizare
Pro-Form 600 Zlt Treadmill Manual De Utilizare

Pro-Form 600 Zlt Treadmill Manual De Utilizare

Ro manual
Hide thumbs Also See for 600 Zlt Treadmill:

Advertisement

Quick Links

N. Modelului PETL69910.0
Nr. de Serie
Scrieţi numărul de serie în spaţiul de
mai sus, pentru referinţă.
Eticheta cu
Numărul
de Serie
ÎNTREBĂRI?
Dacă aveţi întrebări sau dacă există
piese deteriorate sau lipsă contac-
taţi magazinul de unde aţi cumpărat
acest produs.
Vizitaţi site-ul nostru web:
www.iconsupport.eu
ATENŢIE
Citiţi toate precauţiile şi instruc-
ţiunile din acest manual înainte
de a folosi acest echipament.
Păstraţi acest manual pentru re-
ferinţă ulterioară.
MANUAL DE UTILIZARE
www.iconeurope.com

Advertisement

Table of Contents
loading

Summary of Contents for Pro-Form 600 Zlt Treadmill

  • Page 1 N. Modelului PETL69910.0 MANUAL DE UTILIZARE Nr. de Serie Scrieţi numărul de serie în spaţiul de mai sus, pentru referinţă. Eticheta cu Numărul de Serie ÎNTREBĂRI? Dacă aveţi întrebări sau dacă există piese deteriorate sau lipsă contac- taţi magazinul de unde aţi cumpărat acest produs.
  • Page 2: Table Of Contents

    Dacă o etichetă lipseşte sau este ilizibilă, con- sultaţi coperta faţă a acestui manual şi solicitaţi o altă etichetă gratuită. Aplicaţi eticheta în loca- ţia indicată. Notă: Se poate ca etichetele să nu fie ilustrate la mărimea reală. PROFORM este marcă comercială înregistrată a ICON IP, Inc.
  • Page 3: Precauţii Importante

    PRECAUŢII IMPORTANTE AVERTIZARE: Pentru a reduce riscul de vătămare corporală gravă, citiţi toate precau- ţiile şi instrucţiunile importante din acest manual şi toate avertizările de pe banda de alergare înainte de a folosi banda de alergare. ICON nu îşi asumă nicio responsabilitate pentru vătămarea corporală sau deteriorarea bunurilor survenită...
  • Page 4 17. Senzorul pentru puls nu este un dispozitiv 21. Nu introduceţi niciodată obiecte în vreunul medical. Există diferiţi factori, inclusiv mişca- dintre orificiile benzii de alergare. rea utilizatorului, care pot afecta acurateţea măsurătorilor frecvenţei cardiace. Senzorul 22. Verificaţi şi strângeţi periodic toate piesele pentru puls este conceput doar ca un ajutor, benzii de alergare.
  • Page 5 OPERAŢIUNI PRELIMINARE Vă mulţumim că aţi ales revoluţionara bandă de aler- gare. Dacă aveţi întrebări după ce citiţi acest manual, gare PROFORM 600 ZLT. Banda de alergare 600 citiţi coperta faţă a manualului. Pentru a ne ajuta să vă ®...
  • Page 6: Asamblarea

    ASAMBLAREA Pentru asamblare sunt necesare două persoane. Aşezaţi banda de alergare într-un spaţiu liber şi îndepărtaţi toate materialele de ambalare. Nu eliminaţi la deşeuri materialele de ambalare până la terminarea asam- blării. Notă: Partea inferioară a covorului rulant al benzii de alergare este acoperită cu lubrifiant de înaltă perfor- manţă.
  • Page 7 1. Asiguraţi-vă că cablul de alimentare nu este în priză. Scoateţi Piuliţa M10 (19), Şurubul M10 x 50mm (31) şi clema de fixare în timpul transportului (A) din Bază (95). Scoateţi clema de fixare în timpul transportului de pe cealaltă parte a benzii de alergare.
  • Page 8 3. Ataşaţi una dintre Roţi (97) folosind Piuliţa M10 (19) şi Şurubul M10 x 50mm (31) pe care le-aţi scos la pasul 1. Nu strângeţi prea tare Piuliţa; Roata trebuie să se învârtă liber. Fixaţi unul dintre Capacele Bazei (87) pe Bază (95), prin presare.
  • Page 9 5. Fixaţi un Inel Distanţier pentru Şuruburi (90) în interiorul capătului inferior al Suportului de Ghidon Dreapta (89). Introduceţi un Şurub cu Cap Plat M10 x 95mm (8) şi o Şaibă Stea M10 (9) prin Suportul de Ghidon din Dreapta şi Inelul Distanţier pentru Şuruburi.
  • Page 10 7. Cu ajutorul unei a doua persoane, fixaţi un Inel Distanţier pentru Şuruburi (90) ) în interiorul ca- pătului inferior al Suportului de Ghidon Stânga (85). Introduceţi un Şurub cu Cap Plat M10 x 95mm (8) şi o Şaibă Stea M10 (9) prin Suportul de Ghidon Stânga şi Inelul Distanţier pentru Şuruburi.
  • Page 11 9. Aşezaţi ansamblul consolei cu faţa în jos pe o suprafaţă moale, pentru a evita zgârierea acestuia. Slăbiţi cele patru Şuruburi #8 x 1" (107). Rotiţi cu grijă Cadrul Consolei (111) în poziţia indicată. Nu rotiţi Cadrul Consolei prea mult pentru a nu rupe conductorul de legare la pământ.
  • Page 12 11. O a doua persoană va fixa ansamblul consolei pe Suportul de Ghidon Dreapta (89). Ansamblul Consolei Conectaţi Firul Suportului de Ghidon (88) la firul consolei. Consultaţi desenul inserat. Mufele ar trebui să se conecteze cu uşurinţă. În caz contrar, întoarceţi unul dintre conectori şi încer- caţi din nou.
  • Page 13 13. Glisaţi Capacul Suportului de Ghidon Dreapta (110), fixându-l pe Mânerul Dreapta (101). Fixaţi Capacul Suportului de Ghidon Dreapta folosind două Şuruburi M4 x 16mm (124). Aveţi grijă să nu strângeţi Şuruburile prea tare. Fixaţi Capacul Mânerului din Stânga (nu este indicat în desen) conform descrierii de mai sus.
  • Page 14 Dacă achiziţionaţi şi senzorul de puls pentru piept opțional (consultaţi pagina 23), urmaţi paşii de mai jos pentru instalarea receptorului inclus în pachetul senzorului de puls pentru piept. 1. Asiguraţi-vă că cablul de alimentare nu este Ansamblul în priză. Îndepărtaţi cele cinci Şuruburi M4 x Consolei 19mm (35) şi cele două...
  • Page 15: Utilizare Şi Reglare

    UTILIZARE ŞI REGLARE COVORUL RULANT PRELUBRIFIAT Urmaţi paşii de mai jos pentru introducerea cablu- lui de alimentare în priză. Banda dvs. de alergare este echipată cu un covor rulant acoperit cu lubrifiant de înaltă calitate. 1. Introduceţi capătul indicat al cablului de alimentare IMPORTANT: Nu aplicaţi spray cu silicon sau alte în mufa situată...
  • Page 16 SCHEMA CONSOLEI Cheie Clemă APLICAREA AUTOCOLANTELOR DE AVERTIZARE programului Weight Loss, de opt săptămâni, desti- nat pierderii în greutate. Programele iFit controlează Identificaţi avertismentele în limba engleză situate pe banda de alergare în mod automat. Cardurile iFit sunt consolă. Aceleaşi avertismente în alte limbi pot fi gă- disponibile separat.
  • Page 17 CUM SĂ PORNIŢI ALIMENTAREA CU ENERGIE CUM SĂ UTILIZAŢI MODUL MANUAL IMPORTANT: Dacă banda de alergare a fost expusă 1. Introduceţi cheia în consolă. la temperaturi scăzute, lăsaţi-o să se încălzească la temperatura camerei înainte de a porni alimenta- Consultaţi secţiunea CUM SĂ PORNIŢI rea cu energie.
  • Page 18 5. Modificaţi înclinaţia benzii de alergare după Afişajul din dreapta preferinţe. jos—Afişajul din dreapta jos poate afişa numărul Pentru a schimba înclinaţia benzii de alergare, corespunzător de calorii apăsaţi butonul [INCLINE] de creştere sau micşo- [CALS.] arse precum şi rare a înclinaţiei sau unul dintre butoanele prese- viteza covorului rulant.
  • Page 19 7. Măsuraţi-vă frecvenţa cardiacă, dacă doriţi. să mişcaţi mâinile. Când pulsul dvs. este detec- tat, un simbol în formă de inimă va lumina inter- Notă: Dacă ţineţi de senzorul pentru puls de pe mitent în secţiunea dedicată caloriilor, la fiecare mâner şi, în acelaşi timp, purtaţi senzorul de bătaie a inimi dvs., o liniuţa sau două...
  • Page 20 CUM SĂ UTILIZAŢI UN PROGRAM DE mitent reprezintă segmen- ANTRENAMENT CU INSTRUCTOR tul curent al programului Segmentul curent de antrenament. Înălţimea 1. Introduceţi cheia în consolă. segmentului care lumi- nează intermitent indică Consultaţi CUM SĂ PORNIŢI ALIMENTAREA CU setarea de viteză pentru ENERGIE la pagina 17.
  • Page 21 CUM SĂ UTILIZAŢI UN PROGRAM DE 4. Selectaţi durata exerciţiului, dacă doriţi. ANTRENAMENT CU INSTRUCTOR Dacă aţi selectat un program pentru performanţă, 1. Introduceţi cheia în consolă. puteţi seta durata acestuia la un interval cuprins între 15 şi 45 de minute, cu creşteri de câte 5 mi- Consultaţi CUM SĂ...
  • Page 22 CUM SĂ UTILIZAŢI UN PROGRAM DE ANTRENA- 3. Începeţi programul de antrenament. MENT IFIT Apăsaţi butonul Start [START] sau butonul creş- Pentru a achiziţiona cardurile iFit, mergeţi la terea Vitezei [SPEED] pentru a începe programul www.iFit.com sau apelaţi numărul de telefon de pe co- de antrenament.
  • Page 23 MODUL DE INFORMARE CUM SĂ UTILIZAŢI SISTEMUL STEREO DE SONORIZARE Consola este echipată cu un mod de informare care păstrează evidenţa distanţei totale parcurse pe covorul Pentru a asculta muzică sau cărţi audio folosind di- rulant şi a numărului total al orelor de utilizare a benzii fuzoarele stereo ale consolei, trebuie să...
  • Page 24: Plierea Şi Mutarea Benzii De Alergare

    PLIEREA ŞI MUTAREA BENZII DE ALERGARE CUM SE PLIAZĂ BANDA DE ALERGARE CUM SE MUTĂ BANDA DE ALERGARE Pentru a evita deteriorarea benzii de alergare, re- Înainte de a muta banda de alergare, pliaţi-o con- glaţi înclinaţia până la nivelul cel mai de jos înainte form instrucţiunilor din partea stângă.
  • Page 25: Soluţionarea Problemelor

    SOLUŢIONAREA PROBLEMELOR Majoritatea problemelor benzii de alergare pot fi soluţionate urmând paşii de mai jos. Identificaţi simp- tomele care se aplică, apoi urmaţi paşii enumeraţi. Dacă aveţi nevoie de asistenţă, vă rugăm consultaţi coperta faţă a acestui manual. PROBLEMĂ: Alimentarea cu energie nu porneşte SOLUŢIE: a.
  • Page 26 Scoateţi cele trei Şuruburi Capac M4,2 x 19mm (12) şi scoateţi cu grijă Capaca Motorului (67), prin pivotare. Localizaţi Comutatorul cu Lamelă Vibrantă (70) şi Magnetul (51) situate pe partea stângă a Rolei Conducătoare (53). Rotiţi rola conducătoare 3 mm până...
  • Page 27 PROBLEMĂ: Covorul rulant este descentrat sau alunecă atunci când călcaţi pe el. SOLUŢIE: a. În cazul în care covorul rulant este descen- trat, mai întâi scoateţi cheia şi DECONECTAŢI CABLUL DE ALIMENTARE DE LA PRIZĂ. În cazul în care covorul rulant s-a deplasat spre stânga, folosiţi cheia imbus pentru a roti şurubul de reglare al rolei de ghidare din stânga cu o jumătate de rotaţie în sensul acelor de...
  • Page 28: Indicaţii Privind Efectuarea Exerciţiilor

    INSTRUCŢIUNI PRIVIND EXERCIŢIILE „Arderea” Grăsimilor—Pentru a „arde” grăsimi în AVERTIZARE: mod eficient, trebuie să vă antrenaţi la un nivel de Înainte de a intensitate scăzut pe o durată îndelungată. În primele începe acest program de exerciţii sau orice minute de antrenament, corpul dumneavoastră folo- alt program de exerciţii, consultaţi-vă...
  • Page 29 EXERCIŢII RECOMANDATE DE STRETCHING Executarea corectă a câtorva exerciţii de întindere este ilustrată în partea dreaptă. Mişcaţi-vă încet când execu- taţi întinderile≠—nu trebuie să săriţi. 1. Întindere cu Atingerea Degetelor Picioarelor Staţi în picioare cu genunchii uşor flexaţi şi aplecaţi-vă uşor înainte, flexându-vă...
  • Page 30: Lista De Piese

    LISTA DE PIESE N. Modelului PETL69910.0 R0811A Pentru a localiza piesele enumerate mai jos, consultaţi DESENUL DETALIAT de la sfârşitul acestui manual. Cant. Descriere Cant. Descriere Şurub M4,2 x 19mm Magnet Şurub M4 x 45mm Curea Motor Şurub Autofiletant M4,2 x 25mm Rolă/Roată...
  • Page 31 Cant. Descriere Cant. Descriere Capac Mâner Fir Audio Mâner Stânga Şurub cu Cap Plat 5/16" x 5/8" Bară Senzor Puls Şurub cu Cap Plat M10 x 68mm Mâner Dreapta Piuliţă cu Guler M8 Cablu Împământare Consolă Şurub M4 x 13mm Bază...
  • Page 32: Desen Detaliat

    DESEN DETALIAT Model č. PETL69910.0 R0811A...
  • Page 33 DESEN DETALIAT Model č. PETL69910.0 R0811A...
  • Page 34 DESEN DETALIAT Model č. PETL69910.0 R0811A...
  • Page 35 DESEN DETALIAT Model č. PETL69910.0 R0811A...
  • Page 36: Comandarea Pieselor De Schimb

    COMANDAREA PIESELOR DE SCHIMB Pentru a comanda piese de schimb, consultaţi coperta faţă a acestui manual. Pentru a ne ajuta să vă oferim asis- tenţă, pregătiţi-vă să ne furnizaţi următoarele informaţii atunci când ne contactaţi: • numărul modelului şi numărul de serie al produsului (consultaţi coperta faţă a acestui manual) •...

This manual is also suitable for:

600 zltPetl69910.0

Table of Contents