Weslo Momentum 800 Elliptical Gebruiksaanwijzing

Dutch manual
Hide thumbs Also See for Momentum 800 Elliptical:

Advertisement

Quick Links

Modelnummer WLEVEL2485.0
Serienummer
Sticker met
serienummer
VRAGEN?
Als fabrikant zijn wij gesteld op
uw volledige tevredenheid. Mocht
u nog vragen hebben, mochten
sommige onderdelen ontbreken
of beschadigd zijn neem dan con-
tact op met de winkel waar u dit
product hebt gekocht.
WAARSCHUWING
Lees alle instructies en voor-
zorgsmaatregelen in deze hand-
leiding door voordat u dit appa-
raat gaat gebruiken. Bewaar
deze handleiding voor verdere
raadpleging.
GEBRUIKSAANWIJZING
Bezoek onze website
www.iconeurope.com

Advertisement

Table of Contents
loading

Summary of Contents for Weslo Momentum 800 Elliptical

  • Page 1 GEBRUIKSAANWIJZING Modelnummer WLEVEL2485.0 Serienummer Sticker met serienummer VRAGEN? Als fabrikant zijn wij gesteld op uw volledige tevredenheid. Mocht u nog vragen hebben, mochten sommige onderdelen ontbreken of beschadigd zijn neem dan con- tact op met de winkel waar u dit product hebt gekocht.
  • Page 2 INHOUD BELANGRIJKE VOORZORGSMAATREGELEN ...........2 VOORDAT U BEGINT .
  • Page 3: Voordat U Begint

    VOORDAT U BEGINT Fijn dat u de nieuwe WESLO MOMENTUM 800 ellip- gebruikt. Mocht u nog vragen hebben, neem dan ® tische trainer. Fijn dat u de nieuwe MOMENTUM 800 contact op met de winkel waar u dit produkt hebt is een ongelofelijk soepel apparaat met een natuurlij- gekocht.
  • Page 4: Montage

    MONTAGE De montage van deze elliptische trainer moet door twee mensen gebeuren. Plaats de elliptische trainer op een open plek en verwijder de verpakking. Gooi de verpakking pas weg wanneer u de elliptische trainer volledig gemonteerd heeft. U zult de meegeleverde imbussleutel, uw eigen kruiskop schroevendraaier twee engelse sleutels , een rubber hamer Gebruik de hieronder getoonde tekeningen om tijdens de montage de kleine onderdelen te herkennen.
  • Page 5 2. Maak terwijl de tweede persoon de achterkant van het Onderstel (1) wat optilt de Achterste Stabilisator (28) aan het Onderstel vast met twee M10 x 75mm Bouten met Ronde Kop (34) en twee M10 Nylon Borgmoeren (33). 3. Terwijl een tweede persoon de Staander (2) vasthoudt, verwijder de aangegeven bevestigingen van de Stang met Hartslagsensoren (65) en de Staander.
  • Page 6 6. Sluit, terwijl de tweede persoon de Staander (2) bij het Onderstel (1) vasthoudt, de Snelheidsdraad (44) op de Snelheidssensordraad (53) aan. Verbind dan de Zorg ervoor Weerstandskabel (63) met de Onderste Kabel (55) op dat de de volgende manier: Draaden niet bekneld raken.
  • Page 7 9. Smeer een kleine hoevelheid vet op de as van de linker Dwarsstangschijf (16). Schuif de Linker Pedaalarm (11) en een Tussenring (70) op de as. Schuif vervolgens een M10 Tussenring (35) op de M10 x 25mm Nylon Schroef (22) en draai de Nylon Schroef in de as. Smeer een kleine hoeveelheid smeervet op de Set Bouten voor de Pedaalarm (40) en aan de buitenkant van de Grote Hulzen voor het Handvat (60) van de lin-...
  • Page 8: Hoe De Elliptische Trainer Te Gebruiken

    HOE DE ELLIPTISCHE TRAINER TE GEBRUIKEN HOE OP DE ELLIPTISCHE TRAINER TE OEFENEN Wacht tot de elliptische trainer helemaal is gestopt voor u van de elliptische trainer afstapt. WAARSCHU- Houdt u vast aan de handvaten of de stang met hart- WING: Met de elliptische trainer kan men niet free- wheelen.
  • Page 9 KENMERKEN VAN HET BEDIENINGSPANEEL HOE HET BEDIENINGSPANEEL TE GEBRUIKEN Het handige bedieningspaneel heeft zeven weergaven Zorg ervoor dat er batterijen in de batterij-lade zijn (zie met onmiddellijke informatie over uw oefeningen tijdens BATTERIJEN VERVANGEN op bladzijde 11). Als er uw oefensessies. De verschillende weergaven worden een doorzichtig plastic velletje op het bedieningspa- hieronder beschreven.
  • Page 10 3. Uw hartslag meten als u dat wilt. Als uw hartslag niet wordt weergegeven, zorg ervoor dat u uw handen op de juiste manier hebt Het kan zijn dat er geplaatst zoals beschreven. Zorg ervoor dat u uw plastic velletjes op handen niet te veel beweegt en houd de metalen de metalen contact- contactpunten ook niet te strak vast.
  • Page 11: Onderhoud En Oplossen Van Problemen

    ONDERHOUD EN OPLOSSEN VAN PROBLEMEN Bekijk de onderdelen van de elliptische trainer regel- Bekijk vervolgens de tekening hieronder getoond en matig en draai ze goed vast. Vervang versleten zoek naar de Snelheidssensor (53). (Opmerking: Voor onderdelen meteen. meer duidelijkheid wordt de linker Pedaalschijf [15] niet getoond.) Draai de aangegeven M4 x 16mm Gebruik een zachte doek en een niet agressief schoon- Schroef (52) los maar verwijder deze niet.
  • Page 12 HOE DE WEERSTANDSRIEM BIJ TE STELLEN Als de weerstandsknop in de hoogste stand staat en u hebt niet voldoende weerstand bij uw oefeningen, dan kunt u de weerstandsriem bijstellen. Om de weer- standsriem bij te stellen, moet u eerst het linker zij- schild verwijderen (zie HOE DE SNELHEIDSENSOR BIJ TE STELLEN op bladzijde 11).
  • Page 13: Richtlijnen Voor De Conditie

    RICHTLIJNEN VOOR DE CONDITIE De volgende richtlijnen zullen u helpen bij het plannen Tijdens de eerste minuten van uw oefening gebruikt uw lichaam makkelijk bereikbare koolhydraten . Pas van uw oefenprogramma. Vergeet niet dat een goede na de eerste paar minuten begint uw lichaam vet als voeding en voldoende rust essentieel zijn voor opti- male resultaten.
  • Page 14 LIJST MET ONDERDELEN—Modelnr. WLEVEL2485.0 R0905A Aantal Beschrijving Aantal Beschrijving Onderstel M10 Kleine Tussenring Staander Set Bouten voor de Pedaalarm Linker Zijschild M8 x 22mm Schroef met Platte Kop Rechter Zijschild M4 x 16mm Schroef Armhendel Bovenste Draad Linker Handvat Weerstandsknop/kabel Montage voor de Spanrol Hartslagsensoren Rechter Handvat...
  • Page 15: Gedetailleerde Tekening

    GEDETAILLEERDE TEKENING— Modelnr. WLEVEL2485.0 R0905A 51 15...
  • Page 16: Het Bestellen Van Onderdelen

    Zorg ervoor dat u de volgende informatie bij de hand hebt wanneer u onderdelen wilt bestellen: • het MODELNUMMER van het product (WLEVEL2485.0) • de NAAM van het product (WESLO MOMENTUM 800 elliptische trainer) • het SERIENUMMER van het produkt (zie de kaft van de handleiding) •...

This manual is also suitable for:

Momentum 800Wlevel2485.0

Table of Contents