Download Print this page

Weslo Cadence 400 Treadmill Gebruiksaanwijzing

Dutch manual
Hide thumbs Also See for Cadence 400 Treadmill:

Advertisement

Quick Links

Modelnummer WETL15405.1
Serienummer
Schrijf het serie nummer van het
apparaat hierboven voor toekomstige
referentie.
VRAGEN?
Als fabrikant zijn wij gesteld op
uw volledige tevredenheid.
Mocht u nog vragen hebben,
mochten sommige onderdelen
ontbreken of beschadigd zijn
neem dan contact op met de win-
kel waar u dit hebt gekocht.
WAARSCHUWING
Lees alle instructies en voor-
zorgsmaatregelen in deze hand-
leiding door voordat u dit appa-
raat gaat gebruiken. Bewaar deze
handleiding voor verdere raad-
pleging.
GEBRUIKSAANWIJZING
Sticker met
Serienummer

Advertisement

loading

Summary of Contents for Weslo Cadence 400 Treadmill

  • Page 1 Modelnummer WETL15405.1 GEBRUIKSAANWIJZING Serienummer Schrijf het serie nummer van het apparaat hierboven voor toekomstige referentie. Sticker met Serienummer VRAGEN? Als fabrikant zijn wij gesteld op uw volledige tevredenheid. Mocht u nog vragen hebben, mochten sommige onderdelen ontbreken of beschadigd zijn neem dan contact op met de win- kel waar u dit hebt gekocht.
  • Page 2: Table Of Contents

    HET BESTELLEN VAN ONDERDELEN ........... . Pagina Opgelet: U vindt een TEKENNG OM ONDERDELEN TE HERKENNEN, een GEDETAILLEERDE TEKENING en een LIJST MET ONDERDELEN in het midden van deze handleiding. WESLO is een merk van ICON IP, Inc.
  • Page 3: Belangrijke Voorzorgsmaatregelen

    BELANGRIJKE VOORZORGSMAATREGELEN WAARSCHUWING: Lees de volgende belangrijke voorzorgsmaatregelen en infor- matie door voordat u de loopband gaat gebruiken om het risico op brandwonden, brand, elektrische schok of persoonlijk letsel te verminderen. 1. Het is de verantwoordelijkheid van de eige- 12.Houd de stekker bij hete oppervlaktes van- naar zich ervan te overtuigen dat alle gebrui- daan.
  • Page 4 GEVAAR: nicus dat aangeeft. Ander onderhoud dan Trek de stekker altijd direct datgene wat vermeld staat in deze handlei- na gebruik van de loopband uit het stopcon- ding, moet door een technicus uitgevoerd tact. Eveneens de stekker uit het stopcontact worden.
  • Page 5: Voordat U Begint

    VOORDAT U BEGINT Gefeliciteerd met uw keuze voor de revolutionaire Raadpleeg, mocht u nog vragen hebben, de kaft van WESLO ® CADENCE 400 loopband. De CADENCE 400 deze gebruiksaanwijzing. Om u beter van dienst te loopband heeft een uitgebreid scala aan functies waar- kunnen zijn, zorg ervoor dat u het model- en serien- mee u uw training plezieriger en effectiever kunt maken.
  • Page 6: Montage

    MONTAGE De montage van deze loopband moet door twee mensen gebeuren. Plaats de loopband op een open plek en verwijder de verpakking. Gooi de verpakking pas weg wanneer u de loopband volledig hebt gemonteerd. Opgelet: De onderkant van de loopband is met hoogwaardig smeervet behandeld. Het kan zijn dat tijdens het vervoer wat van het middel op de bovenkant van de loopband terecht is gekomen of zich in de verpakking bevindt.
  • Page 7 3. Houd een Tussenstuk van het Onderstel (27) tegen de rechterkant van het Onderstel (79) zoals getoond. Steek een 4” Bout (70) in het aangegeven gat in het Tussenstuk van het Onderstel en het Onderstel. Draai dan een 3/4” Tekschroef (3) in het Tussenstuk van het Onderstel en het Onderstel.
  • Page 8 6. Met de hulp van een tweede persoon, til het Onderstel op en houd het tussen de Handleuningen. Draai een 4” Bout (70) met uw vingers vast samen met een 3/8” Tussenring (66) en een 3/8” Ster-tussenring (29) door de Rechter Handleuning en het Tussenstuk van het Onderstel (27) in het Onderstel.
  • Page 9 9. Maak een plastic opbinddraad stevig vast rond de Draadkoker (60) en onder de aangegeven haak van het Bedieningspaneel (55) zodat de Draadkoker niet los- Haak raakt. Span de plastic opbinddraad goed op en snijd het Opbinddraad uiteinde van de opbinddraad af. Zie tekening 9a.
  • Page 10: Gebruik En Bijstellen

    GEBRUIK EN BIJSTELLEN DE PERFORMANT LUBE ™ LOOPBAND Uw loopband bevat een band die met PERFORMANT LUBE ™ is behandeld. BELANGRIJK: Behandel de band of het loopplatform nooit met silicone spray of enig ander middel. Als uw dat doet zult u de loopband beschadigen.
  • Page 11 Sleutel Clip ETWE15405 BEDIENINGSPANEEL GEBRUIKEN Volg de volgende instructies om het bedieningspaneel (WETL15405) te gebruiken. Zorg ervoor dat voordat u het bedieningspaneel Steek de sleutel volledig in. gebruikt het snoer Aan-Positie goed in het stopcontact Zie de instructies links. zit (zie pagina 10). Zoek de aan/uit-scha- De loopband te starten.
  • Page 12 Om de display te resetten, druk op de Stop-toets, Volg uw vooruitgang op de display. verwijder de sleutel en steek de sleutel dan opnieuw in het bedieningspaneel. De display heeft zeven weergaven: Opmerking: Op het bedieningspaneel kan de snelheid en de afstand in mijlen of kilometer wor- •...
  • Page 13 DE HELLING VAN DE LOOPBAND VERANDEREN Pen voor de Om de intensiteit van uw oefening te variëren kunt u Helling de helling van de loopband aanpassen, de loopband kent vier verschillende standen. Voordat u de helling verandert moet u wel eerst de sleutel verwijderen Pen voor en de stekker uit het stopcontact trekken.
  • Page 14: De Loopband Inklappen En Verplaatsenl

    DE LOOPBAND INKLAPPEN EN VERPLAATSEN HOE DE LOOPBAND IN TE KLAPPEN Trek de stekker uit het stopcontact. WAARSCHUWING: U moet zeker 20 kg kunnen tillen om de loopband te kun- nen uitklappen, inklappen of verplaatsen. 1. Houd de loopband vast op de rechts aangegeven plaat- sen.
  • Page 15 HOE DE LOOPBAND UIT TE KLAPPEN 1. Houd het uiteinde van de loopband vast zoals aangege- ven. Trek, met gebruik van uw linkerhand, de vegren- delknop naar links en houd deze vast. Laat de loopband langzaam zakken totdat het onderstel voorbij de ver- grendelpen is.
  • Page 16: Problemen Oplossen

    PROBLEMEN OPLOSSEN U kunt de meeste problemen met uw loopband oplossen door de hieronder genoemde stappen te vol- gen. Zoek het probleem dat bij u van toepassing is en volg de instructies. Mocht u verdere hulp nodig hebben, neem dan contact op met onze klantendienst. PROBLEEM: De stroom is niet ingeschakeld OPLOSSING: a.
  • Page 17 PROBLEEM: De loopband vertraagt wanneer er op gelopen wordt OPLOSSING: a. Mocht u een verlengsnoer nodig hebben, gebruik dan een verlengsnoer van 1,5 meter of korter. b. Als de loopband te strak is functioneert de loop- 5 à 7 cm band minder en kan zelfs beschadigd worden.
  • Page 18: Richtlijnen Voor Uw Conditie

    RICHTLIJNEN VOOR UW CONDITIE Stel voor maximale vet verbranding, de snelheid en WAARSCHUWING: helling van de loopband bij totdat uw hartslag rond het middelste getal van uw trainingszone ligt. Raadpleeg uw huisarts voor u met dit of enig ander oefenprogramma begint. Dit is bijzon- Aërobische oefening der belangrijk voor mensen ouder dan 35 of mensen met gezondheidsproblemen.
  • Page 19 VOORGESTELDE REKOEFENINGEN De juiste houding voor de rekoefeningen is hier rechts getoond. Rek u langzaam uit, vermijd krachtige inspan- ning. 1. Tenen aanraken Sta met uw knieën lichtjes gebogen en buig uw lichaam vanuit uw heupen naar voren. Ontspan uw rug en schouders zo veel mogelijk en reik zover mogelijk naar uw tenen toe.
  • Page 20 Handrail Bolt (20)–4 Frame Bolt (32)–2 TEKENING OM ONDERDELEN TE HERKENNEN Haal deze kaart uit de handleiding en gebruik ze om de kleine onderdelen te identificeren tijdens de montage. Bewaar deze GEDETAILLEERDE TEKENING/LIJST MET ONDERDELEN voor verdere raadpleging. Zilveren Geaarde 3/4”...
  • Page 21 LIJST MET ONDERDELEN—Modelnr. WETL15405.1 R1205A Onder- Aantal Beschrijving Onder- Aantal Beschrijving deelnr. deelnr. Motorkap Sleutelclip 3/4” Schroef Basis van het Bedieningspaneel 3/4” Tekschroef Linker Handleuning 8” Kabelbevestiging Kap van het Bedieningspaneel 1” Tekschroef Bedieningspaneel 3/8” Moer Sticker van het Bedieningspaneel Verbindingsclip Handleuning Schuimrubber Voetkussentje...
  • Page 22 GEDETAILLEERDE TEKENING—Modelnr. WETL15405.1 R1205A...
  • Page 24: Het Bestellen Van Onderdelen

    Zorg ervoor dat u de volgende informatie bij de hand hebt wanneer u onderdelen wilt bestellen: • het MODELNUMMER van het product (WETL15405.1) • de NAAM van het product (WESLO CADENCE 400 loopband) • het SERIENUMMER van het product (zie de kaft van de handleiding) •...

This manual is also suitable for:

Wetl15405.1