Download Print this page
ProForm 475 Audio Series Treadmill Felhasználói Kézikönyv
ProForm 475 Audio Series Treadmill Felhasználói Kézikönyv

ProForm 475 Audio Series Treadmill Felhasználói Kézikönyv

Audio series
Hide thumbs Also See for 475 Audio Series Treadmill:

Advertisement

Quick Links

Modellszám PETL30806.0
FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV
Sorszám
Sorszámmatrica
KÉRDÉSEK?
Gyártóként arra törekszünk,
hogy vásárlóink minden igényét
kielégítsük. Havan kérdése, vagy
ha vannak hiányzó, esetleg
sérült alkatrészek a termékben,
kérem, keresse fel azt a helyet,
ahol a terméket vásárolta.
ÓVINTÉZKDÉS
Olvassa el a használati utasítás
minden óvintézkedésről és
figyelmeztetésről szóló pontját
mielőtt használatba veszi a
gépet. Őrizze meg ezt a
kézikönyvet a jövőben is.

Advertisement

loading

Summary of Contents for ProForm 475 Audio Series Treadmill

  • Page 1 Modellszám PETL30806.0 FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV Sorszám Sorszámmatrica KÉRDÉSEK? Gyártóként arra törekszünk, hogy vásárlóink minden igényét kielégítsük. Havan kérdése, vagy ha vannak hiányzó, esetleg sérült alkatrészek a termékben, kérem, keresse fel azt a helyet, ahol a terméket vásárolta. ÓVINTÉZKDÉS Olvassa el a használati utasítás minden óvintézkedésről és figyelmeztetésről szóló...
  • Page 2: Table Of Contents

    A CSERÉLHETŐ ELEMEK MEGRENDELÉSE ..........Hátlap Megjegyzés: Egy PERSPEKTÍVIKUSAN BONTOTT ÁBRA és egy ALKATRÉSZ LISTA található ennek a kézikönyvnek a közepén. A PROFORM az ICON IP, Rt. bejegyzett védjegye...
  • Page 3: Fontos Ovintézkedések

    FONTOS ÓVINTÉZKEDÉSEK FIGYELMEZTETÉS: Azért, hogy csökkentse az égés, tűz, elektromos áramütés vagy személyi sérülés veszélyét, olvassa el a következő fontos óvintézkedési utasításokat mielőtt működésbe hozná a futópadot. 1. A tulajdonos felelőssége, hogy biztosítsa a futópad összes felhasználója számára a 11. Tartsa a tápkábelt távol a fűtőtestektől. megfelelő...
  • Page 4 20. Rendszeresen ellenőrizze le és rögzítse előírt karbantartást és beállítási folyamatokat megfelelően a berendezés tartozékait. megkezdené. Soha ne vegye le a motor fedelét, kivéve ha azt egy felhatalmazott 21. Soha ne tegyen semmilyen tárgyat a szakember javasolja. A szervizelést és berendezés nyílásaiba.
  • Page 5: Hasznalat Előtt

    HASZNÁLAT ELŐTT Köszönjük, hogy az újPROFORM 475 AUDIO SERIES a berendezést. Amennyiben további kérdései ® futópadot választotta. A 475 AUDIO SERIES futópad a lennének, kérem keresse fel a viszonteladót, ahol csúcstechnológiát az innovatív dizájnnal ötvözve segít vásárolta a gépet; vigye magával a termék modell- és Önnek abban, hogy otthona kényelmében a legtöbbet sorozatszámát.
  • Page 6: Összeszerelés

    ÖSSZESZERELÉS Handrail Bolt (20)–4 Az összeszerelés két embert igényel. Állítsa egy üres helyre a futópadot és távolítson el róla minden csomagolóanyagot; ne dobjaki a csomagolóanyagokat, amíg a gépet teljesen össze nem szerelte. Megjegyzés: A futószalag alsó része nagy teljesítményű kenőanyaggal van bevonva. A szállítás alatt bizonyos mennységű kenőanyag rákerülhet a futószalagra vagy a csomagolásra.
  • Page 7 2. Válassza ki a jobb oldali tartóoszlopot (36), amelyen egy négyszög alakú nyílás van a jelzett helyen. Állítsa be a jobb oldali tartóoszlopot (36) és az alapot (48) a bemutatott módon. Erősítse a jobb oldali tartópillért az alaphoz két tartóoszlopcsavarral (40) és két tartóoszlop -csillagalátéttel (39);...
  • Page 8 5. Lásd a bal oldali beszúrt rajzot. Azonosítsa a két kerettávtartót (34). Nyissa fel a mellékelt csomag gépzsírt, és zsírozza meg mindkét kerettávtartó mindkét oldalát. Ezután azonosítsa mindkét kerettávtartó külső oldalát. Helyezzen egy kerettávtartót (34) a jobb oldali támasztóoszlop (36) és a keretmozgató (59) közé...
  • Page 9 7. Fektesse a konzolt (25) lapjával lefelé egy puha felületre, hogy meg ne karcolódjon. Keresse meg a jobb oldali kapaszkodót (11), amelynek van egy nagy nyílása a jelzett helyen. Helyezze a jobb oldali kapaszkodót a konzolra a jelzett módon. Nagy Rögzítse a jobb oldali kapaszkodót három 3/4”-es nyílás csavarral (2).
  • Page 10 10. Húzza meg a négy kapaszkodócsavart (20) a négy kapaszkodó-csillagalátéttel (19) a bal és a jobb oldali tartóoszlopon (31, 36), illetve a bal és a jobb oldali kapaszkodón (18, 11). Lazítsa meg mind a négy kapaszkodócsavart, mielőtt meghúzza azokat. 20 19 11.
  • Page 11 12. Állítsa a gázrugó (21) hengeres végét az ábrán látható pozícióba. Távolítsa el a rugópántot (105) a gázrugó végéről. Ezután illessze a gázrugó (21) hengeres végét az alapzat (48) közepén lévő bilincsbe. Nyomja rá a gázrugó végét a rögzítőelemen lévő golyóra.
  • Page 12 14. Csatlakoztassa a tartóoszlop vezetékének a földvezetékét (28) az alapon megjelölt nyíláshoz (48) egy ezüstszínű földelőcsavarral (27). Nyomja bele a megjelölt gumialátétet a jobb oldali Gumibetét tartóoszlopba (36). Csúsztassa a jobb oldali alaplábfedelet (102) az alapra (48) az ábrán látható módon. Rögzítse a Földvezeték jobb oldali alaplábfedelet három 1/2”-es csavarral (6).
  • Page 13 17. Óvatosan emelje fel a támasztóoszlopokat (csak az egyik van ábrázolva). Erősítse a reteszházat (30) a bal oldali tartóoszlophoz (31) két 3/4”-es csavarral (2). Ellenőrizze, hogy a reteszházon lévő nagyméretű nyílás az ábra szerinti oldalon van-e. Ne húzza meg Gomb túlságosan a csavarokat.
  • Page 14: Működés És Beallitas

    ÜZEMELTETÉS ÉS BEÁLLÍTÁS AZ ELŐOLAJOZOTTSÉTÁLÓSZALAG A futópad tartalmaz egy kitűnő minőségű olajjal bevont sétálószalagot. FONTOS: Soha ne használjon szilikonsprayt vagy egyéb anyagokat a sétálószalaghoz vagy a sétálóplatformhoz. Az ilyen anyagok rontják a sétálószalag állapotát és túlzott kopást okoznak. A TÁPKÁBEL CSATLAKOZTATÁSA A terméket le kell földelni.
  • Page 15 KONZOLDIAGRAM Kulcs Kapocs Megjegyzés: Ha a konzolon átlátszó műanyag lapok vannak, távolítsa el a műanyagot. FIGYEMEZTETŐ MATRICA ALKALMAZÁSA négy kalóriacél-programot is kínál, amelyek úgy szabályozzák a futópad sebességét és lejtését, hogy Ön A konzolon található figyelmeztetés angol nyelvű. Ez minél könnyebben elégethesse a nem kívánt kilókat. a figyelmeztetés más nyelveken is megtalálható...
  • Page 16 AZ ÁRAM BEKAPCSOLÁSA A sétálószalag indítása. Dugja be a tápkábelt (lásd A sétálószalag elindításához nyomja meg a 14. oldal). Ezután keresse START gombot, a Sebesség [SPEED] növelése On (Be) meg a be/ki kapcsolót a gombot, vagya 2 – 16 számozott gombok egyikét. állapot futópadkereten, a tápkábel közelében.
  • Page 17 A szívritmus méréséhezálljon a lábtartókra és A bal alsó kijelzőn megtekinthető az edzés fogja meg a fémcsatlakozókat a kapaszkodókon— közben eltelt idő [TIME] ne mozgassa a kezét. Amikor a gép érzékeli a és az Ön által megtett út pulzusát,a szív jelzése a képernyőn minden [DIST.].
  • Page 18 Ha csak 3 másodperc maradt az első részben a A SZEMÉLYI EDZŐ PROGRAMOK HASZNÁLATA programnál, mindkét Aktuális periódus-oszlop és a jobb oldali oszlop villogni fog és különböző Helyezze be a kulcsot a konzolba. hangokat fog kibocsátani. Ha a futópad sebessége és/vagy lejtése megváltozik, a sebesség- és/vagy Lásd AZ ÁRAM BEKAPCSOLÁSA c.
  • Page 19 Kövesse a kijelzőkön a folyamatot. HOGYAN HASZNÁLJUK A KALORIACÉL-PRO GRAMOKAT Lásd a 6. lépést a 16. és a 17. oldalon. Mérje meg a pulzusszámát, ha kívánja. Helyezze be a kulcsot a konzolba. Lásd a 7. lépést a 17. oldalon. Lásd AZ ÁRAM BEKAPCSOLÁSA c. részt a 16.
  • Page 20 Ezenkívül, ha kézzel megváltoztatja a futópad A sebességbeállítás az Aktuális periódus első szakasznál villogva sebességét vagy lejtését, az kihat az elégetett fog megjelenni a mátrix kalóriák számára. Aktuális periódus -oszlopában. (A Ha a sebesség- vagy a lejtőbeállítás az aktuális lejtőbeállítások nincsenek szakaszra túl magas vagy túl alacsony, kézzel jelezve a mátrixban.) A módosíthatja azt a Sebesség vagy Lejtés gombok...
  • Page 21 Ha a 2., 3. vagy 4. pulzusszámprogram van A PULZUSSZÁMPROGRAMOK HASZNÁLATA kiválasztva, akkor az adott program pulzusszám- célbeállításainak a profilja gördül végig a Az 1. pulzusszámprogram automatikusan módosítja a mátrixon. futópad sebességét és lejtését, hogy az Ön pulzusszáma közelebb kerüljön a kiválasztott célbeállításhoz.
  • Page 22 Az 1. pulzusszámprogram 100 egyperces szakaszra észlelhető, akkor a futópad sebessége és/vagy van felosztva. Minden szakaszhoz ugyanaz a lejtése automatikusan csökkenhet. Ha ez pulzusszám-célbeállítás van beprogramozva. bekövetkezik, tanulmányozza az opcionális (Megjegyzés: Rövidebb edzéshez egyszerűen mellkasi érzékelőhöz adott utasításokat. állítsa meg a programot a vége előtt.) A 2., 3. és 4. pulzusszámprogram 20, 25 és 30 egyperces A program bármikor történő...
  • Page 23 INFORMÁCIÓS ÜZEMMÓD/DEMO ÜZEMMÓD A bal alsó kijelző mutatja a kilométerek (vagy mérföldek) A konzol olyan információs móddal rendelkezik, amely összegét, amennyit a nyomon követi a futópad használatára vonatkozó sétálószalag elmozdult. információt, és lehetővé teszi a mértékegység kiválasztását a konzolhoz. Az információs üzemmódból való kilépéshez távolítsa el a kulcsot a konzolból.
  • Page 24: A Futopad Hajlitasa És Mozgatasa

    A FUTÓPAD ÖSSZAHAJTÁSA ÉS MOZGATÁSA A FUTÓPAD ÖSSZEHAJTÁSA A TÁROLÁSHOZ Mielőtt összehajtja a futópadot, állítsa be a lejtését a legalacsonyabb állásba. Ha nem így tesz, a futópad végérvényesen megsérülhet. Ezután húzza ki a tápkábelt. FIGYELMEZTETÉS: Képesnek kell lennie a 20 kg-os (45 lbs.) futópadot biztonságosan felemelni, leengedni vagy mozgatni.
  • Page 25: Problémakeresés

    PROBLÉMAKERESÉS A legtöbb futópadokkal kapcsolatos problémát az alábbiakban felsoroltak betartásával el lehet kerülni. Találja meg az idevonatkozó rendellenességet és kövesse a lépéseket. Ha további segítségre van szüksége, kérjük, tekintse meg a kézikönyv címlapját. PROBLÉMA: Agép nem kapcsol be. MEGOLDÁS: a. Győződjön meg róla, hogy a tápkábel be van dugva egy megfelelően földelt konnektorba (lásd a 14.
  • Page 26 Helyezze el az iránykapcsolót (62) és a mágnest (67) Felülnézet a csiga(64) bal oldalára. Forgassa a csigát amíg a mágnes összehangolódik az iránykapcsolóval. 3 mm Győzödjön meg róla, hogy a mágnes és az iránykapcsoló között megvan-e a körülbelül 3mm- es(1/8 in.) távolság.Ha szükséges, lazítsa ki az ezüstszínű...
  • Page 27: Iranyelvek A Testgyakorlashoz

    IRÁNYELVEK A TESTGYAKORLÁSHOZ FIGYELMEZTETÉS: percében a teste könnyen felhasználja az elérhető szénhidrát-kaloriákat energiafelhasználás céljából. Csak az első néhány perc után fogja a szervezete Mielőtt elkezdené használni a berendezést elkezdeni az elraktározott zsírkalóriák felhasználását. vagy bármilyen más edzést folytatna, Ha az a célja, hogy zsírt égessen, állítsa be a futópad konzultáljon orvosával.
  • Page 28 ALKATRÉSZLISTA—Modelszám: PETL30806.0 R0606A Kulcs száma Menny. Leírás Kulcs száma Menny. Leírás Fedél Lejtésbeállító motorcsavar, felső 3/4”-es csavar Lejtésbeállító motorcsavar, alsó Bal lábtartó Vezetősín Lábtartócsavar Motor-feszítőcsavar Motor-feszítőcsavar Motorszíj 1/2”-es csavar Irányváltó Motor-csillagalátét Kapocs Motorcsavar Elülső görgő/csiga Hajtómotor Motorforgócsap-csavar Motorbilincs Platformcsavar, elülső Jobb markolat Mágnes Tápbilincs-csillagalátét...
  • Page 29 VEGYE KI A PERSPEKTIVIKUSAN BONTOTT ÁBRÁT REMOVE THIS PART LIST/EXPLODED ÉS ALKATRÉSZLISTÁT A KÉZIKÖNYVBŐL DRAWING FROM THE MANUAL! Őrizze meg ezt a PERSPEKTIVIKUSAN BONTOTT ÁBRÁT és ALKATRÉSZLISTÁT a későbbi felhasználáshoz. Megjegyzés: A műszaki adatok előzetes bejelentés nélkül változhatnak. A cserealkatrészek megrendelésével kapcsolatos információkhoz tekintse meg a felhasználói kézikönyv hátsó...
  • Page 30 PERSPEKTIVIKUSAN BONTOTT ÁBRA—Modellszám: PETL30806.0 R0606A...
  • Page 31: A Cserélhető Elemek Megrendelése

    A cserélhető elemek megrendeléséhez tekintse meg a kézikönyv címlapját; készüljön fel a következő információk megadására: • A termék MODELLSZÁMA (PETL30806.0) • A termék NEVE (PROFORM 475 AUDIO SERIES futópad) • A termék SORSZÁMA (lásd a kézikönyv fedőlapján) • A KULCSSZÁM és az alkatrész(ek) LEÍRÁSA (lásd a TARTOZÉKLISTÁBAN és a PERSPEKTIVIKUSAN BONTOTT ÁBRÁN, amely a kézikönyv közepén van elhelyezve)

This manual is also suitable for:

475 audioPetl30806.0