Pro-Form 465 S Gebruiksaanwijzing
Pro-Form 465 S Gebruiksaanwijzing

Pro-Form 465 S Gebruiksaanwijzing

Dutch manual
Hide thumbs Also See for 465 S:

Advertisement

Quick Links

Modelnr. PFEVEL19010
Serienr.
Sticker met
Serienummer
VRAGEN?
Als fabrikant zijn wij gesteld op
uw volledige tevredenheid.
Mocht u nog vragen hebben,
mochten sommige onderdelen
ontbreken of beschadigd zijn
neem dan contact op met de
winkel waar u dit product hebt
gekocht.
WAARSCHUWING
Lees alle instructies en voor-
zorgsmaatregelen in deze hand-
leiding door voordat u dit appa-
raat gaat gebruiken. Bewaar deze
handleiding voor verdere raad-
pleging.
GEBRUIKSAANWIJZING
Bezoek onze website
www.iconeurope.com

Advertisement

Table of Contents
loading

Summary of Contents for Pro-Form 465 S

  • Page 1 GEBRUIKSAANWIJZING Modelnr. PFEVEL19010 Serienr. Sticker met Serienummer VRAGEN? Als fabrikant zijn wij gesteld op uw volledige tevredenheid. Mocht u nog vragen hebben, mochten sommige onderdelen ontbreken of beschadigd zijn neem dan contact op met de winkel waar u dit product hebt gekocht.
  • Page 2: Table Of Contents

    HET BESTELLEN VAN ONDERDELEN .........LAATSTE PAGINA PROFORM is een merk van ICON Health & Fitness, Inc.
  • Page 3: Belangrijke Voorzorgsmaatregelen

    BELANGRIJKE VOORZORGSMAATREGELEN WAARSCHUWING: Lees de volgende belangrijke voorzorgsmaatregelen door voordat u de elliptische crosstrainer gaat gebruiken om persoonlijk letsel te voorkomen. 1. Lees alle instructies van deze handleiding 6. Houdt te allen tijde kinderen jonger dan 12 door voordat u de elliptische trainer gaat en huisdieren bij de elliptische crosstrainer gebruiken.
  • Page 4: Voordat U Begint

    VOORDAT U BEGINT Fijn dat u voor de nieuwe PROFORM ® 465S ellipti- vuldig door voordat u de elliptische crosstrainer sche trainer gekozen hebt. De 465S is een ongelofe- gebruikt. Mocht u nog vragen hebben, neem dan lijk soepel apparaat met een natuurlijke elliptische...
  • Page 5: Montage

    MONTAGE De montage van deze elliptische crosstrainer moet door twee mensen gebeuren. Plaats de elliptische crosstrainer op een open plek en verwijder de verpakking. Gooi de verpakking pas weg wanneer u de elliptische crosstrainer volledig gemonteerd heeft. U zult de meegeleverde imbussleutel, uw eigen kruiskop schroevendraaier , twee engelse sleu- tels , een rubber hamer...
  • Page 6 2. Maak terwijl de tweede persoon de achterkant van het Onderstel (1) wat optilt de Achterste Stabilisator (9) aan het Onderstel vast met twee M10 x 75mm Draagbouten (34) en twee M10 Nylon Klemmoeren (33). 3. Sluit de Bovenste Draad (44) aan op de Draad van de Snelheidssensor (53) terwijl de tweede persoon de Staander (2) bij het Onderstel (1) vasthoudt.
  • Page 7 5. Zoek naar het Linker Handvat (6) (door een sticker aangegeven). Steek het Linker Handvat in een van de Armhendels (5). Zorg ervoor dat de Armhendel zodanig gedraaid wordt dat de zeshoekige gaten zich aan de getoonde zijde bevinden. Maak het Linker Handvat vast aan een van de Armhendels met twee M8 x 45mm Bouten (50) en twee M8 Nylon Klemmoeren (38).
  • Page 8 8. Zoek naar het Linker Pedaal (13). Het Linker Pedaal heeft aan de rechterkant een opstaand randje. Maak het Linker Pedaal aan de Linker Arm van het Pedaal (11) vast met drie M4 x 19mm Schroeven van een Flens voorzien (36) zoals aangegeven. Maak het Rechter Pedaal aan de Rechter Arm van het Pedaal (niet getoond) op dezelfde manier vast.
  • Page 9: Hoe De Elliptische Trainer Te Gebruiken

    HOE DE ELLIPTISCHE TRAINER TE GEBRUIKEN HOE OP DE ELLIPTISCHE TRAINER TE OEFENEN BESCHRIJVING VAN HET BEDIENINGSPANEEL Houdt u vast aan de handvaten en stap voorzichtig op Het moderne het laagste pedaal om de elliptische trainer te gebrui- bedieningspa- ken. Stap vervolgens op het andere pedaal. Duw op neel is voorzien de pedalen tot u een vloeiende beweging bereikt.
  • Page 10 HOE DE PROGRAMMA’S VOOR HET TEMPO TE Begin met uw oefening. GEBRUIKEN Ga verder met Werkelijk Het bedieningspa- stap 4 wanneer Werkelijk neel biedt drie pro- u de handmati- gramma’s om het ge instelling tempo te prikkelen. kiest. Wanneer Ieder programma u een van de duurt 20 minuten.
  • Page 11: Onderhoud En Oplossen Van Problemen

    ONDERHOUD EN OPLOSSEN VAN PROBLEMEN Bekijk de onderdelen van de elliptische trainer regel- Verwijder alle Schroeven (52) uit het Linker Zijschild matig en draai ze goed vast. Vervang versleten (3) en verwijder het Linker Zijschild. onderdelen meteen. Bekijk vervolgens de tekening hieronder getoond en U kunt de elliptische trainer schoonmaken met een zoek naar de Snelheidssensor (53).
  • Page 12: Richtlijnen Voor Uw Conditie

    RICHTLIJNEN VOOR UW CONDITIE Aerobic Oefening WAARSCHUWING: Uw oefening moet aerobic zijn als het uw doel is uw Raadpleeg uw huisarts voor u met dit of enig cardiovasculair systeem te verbeteren. Een aerobic ander oefenprogramma begint. Dit is bijzon- oefening is een activiteit met een hogere zuurstof toe- der belangrijk voor mensen ouder dan 35 of voer voor een langere tijd.
  • Page 13 OEFENFREQUENTIE tussen de oefendagen. Na een paar maanden kunt u als u dat wilt 5 keer per week oefenen. Om succes te Om uw conditie te consolideren of te verbeteren moet hebben is het belangrijk om plezierig en regelmatig te u 3 keer per week oefenen met minstens één dag rust oefenen.
  • Page 14: Lijst Met Onderdelen

    LIJST MET ONDERDELEN—Modelnr. PFEVEL19010 R0502A Aantal Beschrijving Aantal Beschrijving Onderstel Huls voor de Arm van het Pedaal Staander M8 Nylon Klemmoer Linker Zijschild M10 Tussenring Rechter Zijschild Bout voor de Arm van het Pedaal Armhendel M6 x 72mm Bout Linker Handvat M4 x 12mm Schroef Drukmoer Bovenste Draad...
  • Page 15: Gedetailleerde Tekening

    GEDETAILLEERDE TEKENING—Modelnr. PFEVEL19010 R0502A 32 30...
  • Page 16: Het Bestellen Van Onderdelen

    Om vervang onderdelen voor uw loopband te bestellen, neem dan a.u.b. contact op met de winkel waar u dit apparaat hebt gekocht. • het MODELNUMMER van het product (PFEVEL19010) • de NAAM van het product (PROFORM ® 465S elliptical crosstrainer) •...

This manual is also suitable for:

Pfevel19010

Table of Contents