Pro-Form 785 Watts Bike Gebruiksaanwijzing
Pro-Form 785 Watts Bike Gebruiksaanwijzing

Pro-Form 785 Watts Bike Gebruiksaanwijzing

Dutch manual
Hide thumbs Also See for 785 Watts Bike:

Advertisement

Quick Links

Modelnr. PFEVEX95807.1
Serienr.
Schrijf het serienummer hierboven
voor verdere raadpleging.
Sticker met
Serienummer
VRAGEN?
Als fabrikant zijn wij gesteld op
uw volledige tevredenheid.
Mocht u nog vragen hebben,
mochten sommige onderdelen
ontbreken of beschadigd zijn
neem dan contact op met de
winkel waar u dit produkt hebt
gekocht.
OPGELET
Lees alle instructies en voorzorgs-
maatregelen in deze handleiding
door voordat u dit apparaat gaat
gebruiken. Bewaar deze handlei-
ding voor verdere raadpleging.
GEBRUIKSAANWIJZING
Bezoek onze website
www.iconeurope.com

Advertisement

Table of Contents
loading

Summary of Contents for Pro-Form 785 Watts Bike

  • Page 1 Modelnr. PFEVEX95807.1 GEBRUIKSAANWIJZING Serienr. Schrijf het serienummer hierboven voor verdere raadpleging. Sticker met Serienummer VRAGEN? Als fabrikant zijn wij gesteld op uw volledige tevredenheid. Mocht u nog vragen hebben, mochten sommige onderdelen ontbreken of beschadigd zijn neem dan contact op met de winkel waar u dit produkt hebt gekocht.
  • Page 2: Table Of Contents

    Plak de sticker op de aangegeven plaats. Opmerking: De sticker worden niet op ware groote weergegeven. PROFORM is een merk van ICON IP, Inc.
  • Page 3: Belangrijke Voorzorgsmaatregelen

    BELANGRIJKE VOORZORGSMAATREGELEN WAARSCHUWING: Lees alle belangrijke voorzorgsmaatregelen en instructies in deze handleiding en alle waarschuwingen op uw fiets voordat u deze gebruikt om het risico van ern- stig letsel te verminderen. ICON is niet verantwoordelijk voor persoonlijk letsel of schade door het gebruik van dit produkt.
  • Page 4: Voordat U Begint

    VOORDAT U BEGINT Fijn dat U voor de nieuwe PROFORM ® PF 785 Mocht u vragen hebben na het lezen van deze WATTS fiets hebt gekozen. Fietsen is een van de gebruikershandleiding, raadpleeg dan de kaft van meest doeltreffende oefeningen om uw cardiovascu- deze handleiding.
  • Page 5: Montage

    MONTAGE Plaats de fiets op een open plek en verwijder de verpakking. Gooi de verpakking pas weg wanneer u de fiets volledig gemonteerd heeft. U zult het meegeleverde gereedschap en een kruiskop schroevendraaier en engelse sleutels nodig hebben Gebruik de tekeningen hieronder tijdens de montage van de fiets om de kleine onderdelen te herkennen. Het getal tussen haakjes onder iedere tekening is het nummer van het onderdeel van de LIJST MET ONDERDELEN aan het eind van deze handleiding.
  • Page 6 2. Maak, terwijl de tweede persoon de achterkant van het Onderstel (1) wat optilt, de Achterste Stabilisator (3) an het Onderstel vast met twee M10 x 85mm Schroeven met Ronde Koppen (23). 3. Terwijl een tweede persoon de Buis van de Handvat (6) bij het Onderstel (1) vasthoudt, verbind het Bovenste Draadharnas (51) met het Onderste Draadharnas (50).
  • Page 7 5. Steek, terwijl een tweede persoon de Handvat (7) Zorg ervoor dat vasthoudt bij de Buis voor de Handvat (6), de Linker tijdens deze en Rechter Draden van de Controller (59, 60) in het stap de draden gat in de Buis voor de Handvat en uit de bovenkant van de con- van de Buis voor de Handvat.
  • Page 8 7. Draai de Knop van de Zittingbuis (20) drie of vier keer tegen de klok in om de knop los te draaien. Trek dan de Knop van de Zitting naar buiten en steek de Buis voor het Zadel (11) in het Onderstel (1).
  • Page 9: Hoe De Fiets Te Gebruiken

    HOE DE FIETS TE GEBRUIKEN HOE DE FIETS GOED VLAK TE STELLEN HOE DE PEDAALGESPEN BIJ TE STELLEN Als de fiets wat wiebelt tijdens het gebruik draai dan Om de pedaalge- één of beide pootjes onder de voorste stabilisator wat spen bij te stellen, bij totdat de fiets goed vlak staat.
  • Page 10 BEDIENINGSPANEELDIAGRAM WAARSCHUWINGEN Het bedieningspaneel biedt tevens twee programma’s speciaal voor de hartslag die de weerstand van de ped- De sticker op het bedieningspaneel is in het Engels. alen verandert en aangeeft wanneer u uw tempo moet Het meegeleverde blad met stickers bevat dezelfde verhogen of verlagen om uw hartslag tijdens de oefen- informatie in verschillende talen.
  • Page 11 4. Volg uw vorderingen op de display. HOE DE HANDMATIGE INSTELLING TE GEBRUIKEN In de linker bovenhoek van de display wordt de Opmerking: Als er een doorzichtig plastic laagje verlopen tijd [TIME] getoond. Opmerking: De dis- op het bedieningspaneel ligt, dan moet u dat ver- play zal, wanneer een programma gekozen wordt, het watt-programma niet inbegrepen, de overbli- wijderen.
  • Page 12 U kunt kiezen tussen drie soorten achtergrondver- Het kan zijn dat er lichtingen. In de “On”-stand blijft de achtergrond- op de metalen Contactpunten verlichting altijd aanstaan. Om de batterijen te contactpunten sparen, kunt u de “Auto”-stand kiezen. De achter- van de handgreep grondverlichting zal dan slechts aangaan wanneer met polssensor u begint te trappen.
  • Page 13 HOE EEN SMART PROGRAMMA TE GEBRUIKEN Terwijl u oefent, 1. Begin te trappen om het bedieningspaneel aan wordt u te zetten. aangegeven uw tempo zo dicht Zie stap 1 op pagina 11. mogelijk bij uw doelomwentelingen 2. Selecteer een smart-programma. voor het huidige segment te houden.
  • Page 14 HOE EEN PROGRAMMA VOOR DE HARTSLAG DE 4. Houd de handgreep met polssensor vast of GEBRUIKEN draag de optionele borstkas-polssensor. 1. Begin te trappen om het bedieningspaneel aan Om een programma voor de hartslag te gebruiken te zetten. moet u de handgreep met polssensor gebruiken of de optionele borstkas-polssensor dragen (zie pagi- Zie stap 1 op pagina 11.
  • Page 15 Tijdens uw oefensessie zal het bedieningspaneel vergelijkt, dan kan de weerstand van de pedalen regelmatig uw hartslag met de doelhartslag voor automatisch verhogen of verlagen om uw hartslag het huidige segment vergelijken. Als uw hartslag te dichter bij de doelhartslag te brengen. ver onder of boven de doelhartslag ligt, dan zal de weerstand van de pedalen automatisch verhogen Het programma zal zo doorgaan totdat het laatste...
  • Page 16 HOE HET WATT-PROGRAMMA TE GEBRUIKEN veel te laag of bov- cen uw wattin- 1. Begin te trappen om het bedieningspaneel aan stelling ligt, te zetten. automatisch toene- men of afnemen Zie stap 1 op pagina 11. om uw inspan- ningsvermogen in 2.
  • Page 17 HOE FAT BLOCKER TE SPELEN Uw doel is om de blokken zodanig te Voltooide Rij Om Fat Blocker te spelen moet u snel denken en snel manoeuvreren dat u reageren. U zult om het spelletje te kunnen spelen, een hele rij zwarte naast de toetsen van de bedieningspaneel, ook de blokken hebt langs vier toetsen van de controllers op de armhendel...
  • Page 18 HOE CALORIE DESTROYER TE SPELEN Er bevinden zich vijf schilden tussen de vliegtu- igen en de laser blaster. U kunt, als u dat wilt, de Calorie Destroyer is een snel spelletje dat u een tegen laser onder een van de schilden verbergen. Echter laser vurend eskader van vliegtuigen laat vechten.
  • Page 19 OPTIONELE BORSTKAS-POLSSENSOR Door het gebruik van de optionele borstkas-polssen- sor krijt u uw handen en een constante weergave van uw hartslag tijdens het oefenen. Om de optionele borstkast-polssensor te kopen, neem dan contact op met de winkel waar u dit apparaat heeft gekocht.
  • Page 20: Onderhoud En Oplossen Van Problemen

    ONDERHOUD EN OPLOSSEN VAN PROBLEMEN Controleer regelmatig alle onderdelen van de fiets en HOE DE BAND BIJ TE STELLEN draai ze goed vast. De fiets kan met een zachte, vochtige doek worden schoongemaakt. Om schade Als u de pedalen voelt slippen bij het fietsen, ook al aan het bedieningspaneel te vermijden, breng geen staat de weerstand op het hoogste niveau, dan moet u vloeistoffen in contact met het bedieningspaneel en...
  • Page 21: Richtlijnen Voor Het Oefenen

    RICHTLIJNEN VOOR HET OEFENEN oefening gebruikt uw lichaam makkelijke bereikbare WAARSCHUWING: koolhydraten . Pas na de eerste paar minuten begint uw lichaam vet als energie te verbruiken. Stel de snel- Raadpleeg uw huisarts voor u met dit of enig heid en de helling van de loopband bij todat uw hart- ander oefenprogramma begint.
  • Page 22: Lijst Met Onderdelen

    LIJST MET ONDERDELEN—Modelnr. PFEVEX95807.1 R0308A Aant. Beschrijving Aant. Beschrijving Onderstel M6 Veerring Voorste Stabilisator Controller Achterste Stabilisator Apje van de Stabilisator Linker Zijschild M8 Nylon Klemmoer Rechter Zijschild M8 Veerring Buis van de Handvat 5/16" x 1" Schroef met Rand Handvat M6 x 10mm Schroef Pedaalbeschermring...
  • Page 23: Gedetailleerde Tekening

    GEDETAILLEERDE TEKENING— Modelnr. PFEVEX95807.1 R0308A 55 48 33 52...
  • Page 24: Het Bestellen Van Onderdelen

    HET BESTELLEN VAN ONDERDELEN Om vervang onderdelen te bestellen, bekijk dan de kaft van deze handleiding. Zorg ervoor dat u de volgende informatie bij de hand hebt wanneer u contact met ons opneemt: • het modelnummer en serienummer van het apparaat (raadpleeg de kaft van deze handleiding) •...

This manual is also suitable for:

Pf 785 wattsPfevex95807.1

Table of Contents