IBM NetVista X40 O Programski Opremi Manual

About your software for netvista 2179 and 6643 systems (slovenian)
Hide thumbs Also See for NetVista X40:

Advertisement

Quick Links

Najnovej a razli ica te zaslonske publlikacije
je na voljo na naslovu
http://www.ibm.com/pc/support
O programski opremi

Advertisement

Table of Contents
loading

Summary of Contents for IBM NetVista X40

  • Page 1 Najnovej a razli ica te zaslonske publlikacije je na voljo na naslovu http://www.ibm.com/pc/support O programski opremi...
  • Page 3 Najnovej a razli ica te zaslonske publlikacije je na voljo na naslovu http://www.ibm.com/pc/support O programski opremi...
  • Page 4 Opomba Preden za nete uporabljati te informacije in izdelek, ki ga podpirajo, preberite “Dodatek. Prikaz licen ne pogodbe” na strani 19 in “Opombe” na strani 21. Druga izdaja (Avgust 2000) Copyright International Business Machines Corporation 2000. Vse pravice pridr ane.
  • Page 5: Table Of Contents

    Kazalo O tej knjigi . Poglavje 1. Pregled programske opreme . Predhodno name ena programska oprema . Programska oprema na zgo enki Software Selections Dokumentacija na zgo enki Software Selections . Druge zgo enke s programsko opremo . Obnavljanje izdelka. Poglavje 2.
  • Page 6 O programski opremi...
  • Page 7: O Tej Knjigi

    O tej knjigi Ta knjiga dopolnjuje informacije iz publikacij, ki ste jih dobili z ra unalnikom. Hranite jo skupaj s temi publikacijami, ker jo boste v prihodnosti morda potrebovali. Ta knjiga vsebuje splo ne informacije o programski opremi, ki ste jo dobili z ra unalnikom.
  • Page 8 O programski opremi...
  • Page 9: Poglavje 1. Pregled Programske Opreme

    Poglavje 1. Pregled programske opreme Na va IBM-ov ra unalnik je vnaprej name en eden izmed naslednjih operacijskih sistemov Microsoft Windows Operacijski sistemi: v Windows 2000 Professional v Windows 98 Second Edition (SE) v Windows Millennium Edition (Me) Poleg tega je vklju ena tevilna druga programska oprema, kot so uporabni ki programi, diagnosti na orodja in gonilniki za naprave.
  • Page 10: Programska Oprema Na Zgo Enki Software Selections

    v Gonilniki naprav za tovarni ko name ene komponente. Gonilniki naprav pa so na voljo tudi na spletni strani http://www.ibm.com/pc/support/. e elite dodatne informacije o name anju gonilnikov naprav, v “Poglavje 5. Obnovitev operacijskega sistema in predhodno name ene programske opreme” na strani 15 preberite ustrezen razdelek za va operacijski sistem.
  • Page 11: Dokumentacija Na Zgo Enki Software Selections

    Ta diagnosti na orodja lahko uporabite v operacijskih sistemih PC-Doctor za Windows Windows. Poleg izlo anja te av v strojni opremi nudijo ta orodja tudi informacije o operacijskem okolju ra unalnika in nekaterih komponentah programske opreme. Dokumentacija za podporo je vgrajena v sistem pomo i.
  • Page 12: Obnavljanje Izdelka

    Lotus SmartSuite je paket nagrajenih aplikacij za izbolj anje Lotus SmartSuite produktivnosti, ki vsebuje zmogljive aplikacije ter vse, kar potrebujete za dostop do interneta. Ra unalniku je prilo ena zgo enka Lotus SmartSuite ali certifikat za prejem ene brezpla ne razli ice Lotus SmartSuite na zgo enki. Paket s programom SmartSuite namestite tako, da zgo enko Lotus SmartSuite vstavite v pogon CD-ROM, za pomo pa se lahko obrnete tudi na skrbnika omre ja.
  • Page 13: Poglavje 2. Prvi Koraki

    Poglavje 2. Prvi koraki To poglavje zajema informacije, ki vam bodo v pomo pri za etku dela z ra unalnikom. Opisuje naslednje: v Kaj potrebujete, preden prvi za enete ra unalnik, in kaj se zgodi zatem v Nasveti za: – Dostopanje do informacij in izvajanje nalog iz programa Access IBM –...
  • Page 14: Uporaba Programa Access Ibm

    v V nekaterih primerih bodo v polja za registracijo e vpisane registracijske informacije. e tevilka ID-ja izdelka e ni vnesena, jo morate prepisati iz Microsoftovega potrdila o pristnosti. e z ra unalnikom niste prejeli priro nika za operacijski sistem, za Opomba: informacije o tem, kako ga lahko naro ite, preglejte Kratki referen ni opis ali Navodila za uporabnike, ki ste jih dobili z ra unalnikom.
  • Page 15: Registriranje Ibm-Ovega Ra Unalnika

    2. Takole na splo no s pomo jo programa Access IBM izvajate naloge ali pridobivate informacije. Ko izberete kategorijo, se pod njo prika e meni, ki je zna ilen zanjo. a. Kliknite eno od kategorij, ki so prikazane na meniju b.
  • Page 16: Zaustavitev Ra Unalnika

    e elite dostopiti do datotek z dokumentacijo v programu Access IBM, kliknite Pridobi pomo Prika i dokumentacijo. Najnovej a zaslonska dokumentacija je na voljo tudi v datotekah PDF na svetovnem spletu na naslovu http://www.ibm.com/pc/support. Zaustavitev ra unalnika e elite prepre iti izgubo neshranjenih podatkov ali okvaro programov, pred izklopom ra unalnika vedno uporabite postopek za zaustavitev.
  • Page 17: Poglavje 3. Name Anje Programske Opreme Z Zgo Enke Software Selections

    Poglavje 3. Name anje programske opreme z enke Software Selections Informacije v tem poglavju preberite, e elite namestiti ali na novo namestiti programsko opremo z zgo enke Software Selections. Nekaterim modelom je prilo ena druga zgo enka Software Selections z dodatno programsko opremo. Pomembno Za izvajanje zgo enke Software Selections morate imeti na va em ra unalniku name en Microsoft Internet Explorer razli ice 4.0 ali novej e.
  • Page 18: Zagon Zgo Enke Software Selections

    Zagon zgo enke Software Selections e elite uporabiti zgo enko Software Selections, naredite naslednje: 1. Zgo enko vstavite v pogon za zgo enke. 2. V programu za dostop do IBM-a kliknite Zagon Namesti programsko opremo. Odpre se glavni meni za izbiro programske opreme. 3.
  • Page 19: Poglavje 4. Programska Oprema Za Diagnosticiranje In Podporo

    Poglavje 4. Programska oprema za diagnosticiranje in podporo Ta razdelek vsebuje informacije o diagnosti ni in drugi programski opremi za podporo, ki jo dobite z ra unalnikom. v Norton AntiVirus za IBM v ConfigSafe v IBM Enhanced Diagnostics Norton AntiVirus za IBM Program Norton AntiVirus za IBM je vsestransko protivirusno orodje, ki odkriva viruse in jih odstranjuje z ra unalnika.
  • Page 20: Configsafe

    Dokumentacija za podporo je na voljo zaslonsko. e elite pregledati to dokumentacijo, storite naslednje: 1. Kliknite gumb Start. 2. Kliknite Programi Norton AntiVirus Product Support. 3. Kliknite Reference Guide ali User’s Guide. Opomba: Morda boste morali pred pregledom dokumentacije namestiti program Adobe Acrobat Reader.
  • Page 21: Ibm Enhanced Diagnostics

    konfiguracije. e bo ra unalnik zaradi sprememb v konfiguracijskih datotekah onemogo en, lahko to konfiguracijo preprosto povrnete. e te ave ne morete re iti sami in potrebujete pomo predstavnika IBM-ove slu be za tehni no pomo , lahko s programom ConfigSafe izdelate poro ilo o zadnjih spremembah v konfiguraciji, preden pokli ete IBM-ov center za pomo za PC-je .
  • Page 22 Program IBM Enhanced Diagnostics je na voljo na naslednjih nosilcih: v V programu za obnavljanje izdelka na trdem disku v Na zgo enki za obnavljanje izdelka v Na svetovnem spletu Za informacije o izdelavi diskete IBM Enhanced Diagnostics preglejte priro nika Hitri vodi in Navodila za uporabnike, ki ste ju dobili z ra unalnikom.
  • Page 23: Poglavje 5. Obnovitev Operacijskega Sistema In Predhodno Name Ene Programske Opreme

    Poglavje 5. Obnovitev operacijskega sistema in predhodno name ene programske opreme Ta razdelek vsebuje navodila za obnovitev operacijskega sistema, gonilnikov naprav in programske opreme za podporo. Na va em ra unalniku je za pomo pri postopkih obnavljanja na trdem disku na voljo program za obnavljanje izdelka ali zgo enka za obnavljanje izdelka.
  • Page 24 e uporabljate Program za obnavljanje izdelka, znova za enite ra unalnik in pritisnite F11, ko se prika e poziv. (Mo nost za pritisk tipke F11 je prikazana samo nekaj sekund, zato morate F11 pritisniti zelo hitro.) e uporabljate Zgo enka Product Recovery, vstavite zgo enko v pogon za zgo enke in vklju ite ra unalnik.
  • Page 25: Namestitev Drugih Operacijskih Sistemov

    Namestitev drugih operacijskih sistemov Vsakokrat ko namestite (ali obnovite) operacijski sistem, boste lahko potrebovali dodatno programsko opremo ali gonilnike naprav. Najnovej i gonilniki naprav so na voljo na svetovnem spletu na naslovu http://www.ibm.com/pc/support/on. V polje Hitra pot vnesite tip ra unalnika in tevilko modela, da boste poiskali gonilnike naprav, specifi ne za va ra unalnik.
  • Page 26 5. V imeniku gonilnika naprave dvokliknite datoteko PREBERI (README) in jo preglejte. 6. Sledite navodilom za namestitev gonilnika naprave, ki so zapisana v datoteki PREBERI (README). 7. Ko kon ate namestitev, znova za enite ra unalnik. O programski opremi...
  • Page 27: Dodatek. Prikaz Licen Ne Pogodbe

    Dodatek. Prikaz licen ne pogodbe IBM-ovo mednarodno licen no pogodbo za programe brez garancije si lahko ogledate s pomo jo programa Access IBM, ki je del predhodno name ene programske opreme. S pomo jo ra unalnika potrdite sprejem te pogodbe. e elite pregledati licen no pogodbo, storite naslednje: e se program Access IBM e ne izvaja, kliknite gumb Windows Start, nato pa se pomaknite do mo nosti Access IBM in jo kliknite.
  • Page 28 O programski opremi...
  • Page 29: Opombe

    Opombe Ta publikacija je bila napisana za izdelke in storitve, ki so na voljo v Zdru enih dr avah Amerike. IBM izdelkov, storitev ali zmo nosti, predstavljenih v tem dokumentu, morda ne bo nudil v drugih dr avah. e i ete informacije o izdelkih ali storitvah, ki so vam trenutno na voljo, se posvetujte z lokalnim predstavnikom IBM-a.
  • Page 30: Obdelava Datumskih Podatkov

    Obdelava datumskih podatkov Ta IBM-ov strojni izdelek in IBM-ovi programski izdelki, ki so mu bili prilo eni, so oblikovani tako, da pri pravilni uporabi, kot je opisana v dokumentaciji, pravilno obdelajo datumske podatke med dvajsetim in enaindvajsetim stoletjem, pod pogojem, da vsi drugi izdelki (na primer programska oprema, strojna oprema, strojno-programska oprema), ki jih uporabite s temi izdelki, z njimi pravilno izmenjajo datumske podatke.
  • Page 32 tevilka dela: 22P2834 Natisnjeno na Danskem (1P) P/N: 22P2834...

Table of Contents