ProForm 780 Ekg Bike Gebruiksaanwijzing

Dutch manual
Hide thumbs Also See for 780 Ekg Bike:

Advertisement

Quick Links

Model Nr. PFEVEX4916.1
Serial Nr.
Schrijf het serienummer hierboven
voor verdere raadpleging.
Sticker met
Serienummer
VRAGEN?
Als fabrikant zijn wij gesteld
op uw volledige tevredenheid.
Mocht u nog vragen hebben,
mochten sommige onderde-
len ontbreken of beschadigd
zijn neem dan contact op met
de winkel waar u dit produkt
hebt gekocht.
WAARSCHUWING
Lees alle instructies en voorzorgs-
maatregelen in deze handleiding
door voordat u dit apparaat gaat
gebruiken. Bewaar deze handlei-
ding voor verdere raadpleging.
GEBRUIKSAANWIJZING

Advertisement

Table of Contents
loading

Summary of Contents for ProForm 780 Ekg Bike

  • Page 1 Model Nr. PFEVEX4916.1 GEBRUIKSAANWIJZING Serial Nr. Schrijf het serienummer hierboven voor verdere raadpleging. Sticker met Serienummer VRAGEN? Als fabrikant zijn wij gesteld op uw volledige tevredenheid. Mocht u nog vragen hebben, mochten sommige onderde- len ontbreken of beschadigd zijn neem dan contact op met de winkel waar u dit produkt hebt gekocht.
  • Page 2: Table Of Contents

    Plak de sticker op de aangegeven plaats. Aandacht: De sticker worden niet op ware groote weergegeven. PROFORM is een merk van ICON IP, Inc.
  • Page 3: Belangrijke Voorzorgsmaatregelen

    BELANGRIJKE VOORZORGSMAATREGELEN WAARSCHUWING: Lees alle belangrijke voorzorgsmaatregelen en instructies in deze handleiding en alle waarschuwingen op uw fiets voordat u deze gebruikt om het risico van ern- stig letsel te verminderen. ICON is niet verantwoordelijk voor persoonlijk letsel of schade door het gebruik van dit produkt.
  • Page 4: Voordat U Begint

    Voordat u met ons contact te verbeteren, uw weerstand te verhogen, en uw opneemt, schrijf het productnummer en serienummer lichaam een goede houding te geven. De PROFORM even op. De plaats waar u beide stickers kunt vinden 780 EKG biedt een reeks indrukwekkende elementen wordt op de kaft van de handleiding aangegeven.
  • Page 5: Montage

    MONTAGE Plaats de fiets op een open plek en verwijder de verpakking. Gooi de verpakking pas weg wanneer u de fiets volledig gemonteerd heeft. Naast de meegeleverde inbussleutel zult u ook een kruiskop schroevendraaier en engelse sleutels nodig hebben. Gebruik de tekeningen hieronder tijdens de montage van de fiets om de kleine onderdelen te herkennen. Het getal tussen haakjes onder iedere tekening is het nummer van het onderdeel van de LIJST MET ONDERDELEN aan het eind van deze handleiding.
  • Page 6 2. Maak, terwijl de tweede persoon de achterkant van het Onderstel (1) wat optilt, de Achterste Stabilisator (3) an het Onderstel vast met twee M10 x 85mm Schroeven met Ronde Koppen (23). 3. Terwijl een tweede persoon de Buis voor de Armhendel (6) bij het Onderstel (1) vasthoudt, verbind het Bovenste Draadharnas (51) met het Onderste Draadharnas (50).
  • Page 7 5. Steek, terwijl een tweede persoon de Armhendel (7) Zorg ervoor dat vasthoudt bij de Buis voor de Armhendel (6), de tijdens deze stap Linker en Rechter Draden van de Controller (59, 60) de draden van de in het gat in de Buis voor de Armhendel en uit de controller niet bovenkant van de Buis voor de Armhendel.
  • Page 8 7. Draai de Bijstelknop voor het Fietszitje (20) drie of vier keer tegen de klok in om de knop los te draai- en. Trek dan de Bijstelknop voor het Fietszitje naar buiten en steek de Buis voor het Zadel (11) in het Onderstel (1).
  • Page 9: Hoe De Fiets Te Gebruiken

    HOE DE FIETS TE GEBRUIKEN HOE DE FIETS GOED VLAK TE STELLEN HOE DE PEDAALGESPEN BIJ TE STELLEN Als de fiets wat wiebelt tijdens het gebruik draai dan Om de pedaalges- één of beide pootjes onder de voorste stabilisator wat pen bij te stellen, bij totdat de fiets goed vlak staat.
  • Page 10 BEDIENINGSPANEELDIAGRAM WAARSCHUWINGEN Het bedieningspaneel biedt tevens twee programma’s speciaal voor de hartslag die de weerstand van de De sticker op het bedieningspaneel is in het Engels. pedalen verandert en aangeeft wanneer u uw tempo Het meegeleverde blad met stickers bevat dezelfde moet verhogen of verlagen om uw hartslag tijdens de informatie in verschillende talen.
  • Page 11 HOE DE HANDMATIGE INSTELLING TE GEBRUI- 4. Volg uw vorderingen op de display. In de linker bovenhoek van de display wordt de Opmerking: Als er een doorzichtig plastic laagje verlopen tijd [TIME] getoond. Aandacht: De dis- op het bedieningspaneel ligt, dan moet u dat ver- play zal, wanneer een programma gekozen wordt, wijderen.
  • Page 12 U kunt kiezen tussen drie soorten achtergrondver- Het kan zijn dat er Contactpunten lichtingen. In de “On”-stand blijft de achtergrondver- op de metalen lichting altijd aanstaan. Om de batterijen te sparen, contactpunten kunt u de “Auto”-stand kiezen. De achtergrondver- van de handgreep lichting zal dan slechts aangaan wanneer u begint met polssensor te trappen.
  • Page 13 HOE EEN SMART-PROGRAMMA TE GEBRUIKEN Terwijl u oefent, wordt u aangege- 1. Begin te trappen om het bedieningspaneel aan ven uw tempo zo te zetten. dicht mogelijk bij uw doelomwentelin- Zie stap 1 op pagina 11. gen voor het huidi- ge segment te hou- 2.
  • Page 14 HOE EEN PROGRAMMA VOOR DE HARTSLAG TE 4. Houd de handsensoren vast of gebruik de GEBRUIKEN optionele borstkassensoren. 1. Begin te trappen om het bedieningspaneel aan Om een hartslagprogramma te gebruiken, moet u te zetten. de handsensoren vasthouden of de optionele borstkas-sensor gebruiken (raadpleeg pagina 19 Zie stap 1 op pagina 11.
  • Page 15 Tijdens uw oefensessie zal het bedieningspaneel automatisch verhogen of verlagen om uw hartslag regelmatig uw hartslag met de doelhartslag voor dichter bij de doelhartslag te brengen. het huidige segment vergelijken. Als uw hartslag te ver onder of boven de doelhartslag ligt, dan zal de Het programma zal zo doorgaan totdat het laatste weerstand van de pedalen automatisch verhogen segment voltooid is.
  • Page 16 HOE HET WATT-PROGRAMMA TE GEBRUIKEN matisch toenemen of afnemen om uw inspan- ningsvermogen in lijn te brengen met uw doelwat- 1. Begin te trappen om het bedieningspaneel aan tinstelling. U zul ook, tijdens het programma, wor- te zetten. den gevraagd om uw ritme te handhaven. Zie stap 1 op pagina 11.
  • Page 17 HOE FAT BLOCKER TE SPELEN dwijnen, en alle blokken boven zullen met een rij naar beneden komen. Om Fat Blocker te spelem moet u snel denken en snelle reacties hebben. U zult om het spelletje te kun- De blokken zullen nen spelen, tevens de toetsen van de bedieningspa- tijdens het spel Voltooide Rij...
  • Page 18 HOE CALORIE DESTROYER TE SPELEN Er bevinden zich vijf schilden tussen de vliegtui- gen en de laser blaster. U kunt, als u dat wilt, de Calorie Destroyer is een snel spelletje die u een laser laser onder een van de schilden verbergen. Een vuurende eskadron van vliegtuigen laat vechten.
  • Page 19 OPTIONELE BORSTKAS-SENSOR Door het gebruik van de optionele borstkas-sensor krijgt u handvrije bediening en een constante weerga- ve van uw hartslag tijdens het oefenen. Om de optio- nele borstkast-sensor te kopen, neem dan contact op met de winkel waar u dit apparaat heeft gekocht.
  • Page 20: Onderhoud En Oplossen Van Problemen

    ONDERHOUD EN OPLOSSEN VAN PROBLEMEN Controleer regelmatig alle onderdelen van de fiets en HOE DE BAND BIJ TE STELLEN draai ze goed vast. De fiets kan met een zachte, vochtige doek worden schoongemaakt. Om schade Als u de pedalen voelt slippen bij het fietsen, ook al aan het bedieningspaneel te vermijden, breng geen staat de weerstand op het hoogste niveau, dan moet vloeistoffen in contact met het bedieningspaneel en...
  • Page 21: Richtlijnen Voor Het Oefenen

    RICHTLIJNEN VOOR HET OEFENEN oefening gebruikt uw lichaam makkelijke bereikbare WAARSCHUWING: koolhydraten . Pas na de eerste paar minuten begint uw lichaam vet als energie te verbruiken. Stel de snel- Raadpleeg uw huisarts voor u met dit of enig heid en de helling van de loopband bij todat uw hart- ander oefenprogramma begint.
  • Page 22: Lijst Met Onderdelen

    LIJST MET ONDERDELEN—Modelnr. PFEVEX4916.1 R0707A Aantal Beschrijving Aantal Beschrijving Onderstel Tussenring voor de Krukas Voorste Stabilisator Generator Achterste Stabilisator M6 Veerring Linker Zijschild Game Controller Rechter Zijschild Kapje van de Stabilisator Buis van de Armhendel M8 Nylon Klemmoer Armhendel M8 Veerring Pedaalbeschermring 5/16"...
  • Page 23: Gedetailleerde Tekening

    PFEVEX4916.1 GEDETAILLEERDE TEKENING—Modelnr. R0707A 55 48 33 52...
  • Page 24: Het Bestellen Van Onderdelen

    HET BESTELLEN VAN ONDERDELEN Om vervang onderdelen te bestellen, bekijk dan de kaft van deze handleiding. Zorg ervoor dat u de volgende informatie bij de hand hebt wanneer u contact met ons opneemt: • het modelnummer en serienummer van het apparaat (raadpleeg de kaft van deze handleiding) •...

This manual is also suitable for:

Pfevex4916.1

Table of Contents