NordicTrack Pro 3000 Treadmill Gebruikershandleiding

Dutch manual
Hide thumbs Also See for Pro 3000 Treadmill:

Advertisement

Quick Links

Modelnr. NeTL30713.0
Serienr.
Schrijf het serienummer hierboven
voor verdere raadpleging.
Sticker met
serienummer
kLANTeNDieNST
Neem contact op met de
Klantendienst (zie informatie hier-
onder) of neem contact op met de
winkel waar u dit product gekocht
heeft wanneer u nog vragen heeft of
wanneer er onderdelen ontbreken of
beschadigd zijn.
4021 529 7186
Maandag-Vrijdag 08:00-20:00 gMT;
Zaterdag 09:00-13:00 gMT
Website:
www.iconsupport.eu
email:
csuk@iconeurope.com
OPgeLeT
Lees voor gebruik van dit
apparaat alle instructies en
voorzorgsmaatregelen in deze
handleiding. bewaar deze hand-
leiding voor verdere raadpleging.
gebruikerSHANDLeiDiNg
www.iconeurope.com

Advertisement

Table of Contents
loading

Summary of Contents for NordicTrack Pro 3000 Treadmill

  • Page 1 Modelnr. NeTL30713.0 Serienr. gebruikerSHANDLeiDiNg Schrijf het serienummer hierboven voor verdere raadpleging. Sticker met serienummer kLANTeNDieNST Neem contact op met de Klantendienst (zie informatie hier- onder) of neem contact op met de winkel waar u dit product gekocht heeft wanneer u nog vragen heeft of wanneer er onderdelen ontbreken of beschadigd zijn.
  • Page 2: Table Of Contents

    Plak de sticker op de aangegeven plaats. Aandacht: de sticker(s) worden niet op ware grootte weergegeven. NORDICTRACK is een merk van ICON IP, Inc.
  • Page 3: Belangrijke Voorzorgsmaatregelen

    beLANgriJke VOOrZOrgSMAATregeLeN WAArSCHuWiNg: lees, om het risico tot ernstig letsel te verminderen, alle belangrijke voorzorgsmaatregelen en instructies in deze handleiding en alle waarschuwingen op uw loopband voordat u deze gebruikt. iCON is niet verantwoordelijk voor persoonlijk letsel of schade door het gebruik van dit product. 1.
  • Page 4 19. Laat de loopband nooit onbeheerd draaien. 23. Controleer regelmatig alle onderdelen en Verwijder altijd de sleutel, druk de stroom- draai ze dan goed vast. schakelaar in de uit-stand (zie de tekening geVAAr: op bladzijde 5 voor de plaats van de stroom- Trek het stroomsnoer altijd schakelaar) en trek het stroomsnoer uit direct na gebruik van de loopband uit.
  • Page 5: Voordat U Begint

    VOOrDAT u begiNT Fijn dat u voor de revolutionaire NORDICTRACK u nog vragen hebben nadat u de handleiding heeft ® 3000 loopband gekozen heeft. De PRO 3000 loopband doorgelezen. Noteer, voordat u met ons contact biedt een indrukwekkende reeks mogelijkheden die...
  • Page 6: Onderdeel Identificatieschema

    ONDerDeeL iDeNTiFiCATieSCHeMA Raadpleeg de tekeningen hieronder om de kleine onderdelen voor de montage te herkennen. Het nummer tus- sen haakjes onder elke tekening is het nummer van het onderdeel van de LIJST MET ONDERDELEN achterin deze handleiding. Het getal tussen de haakjes is de hoeveelheid die nodig is voor de montage. Aandacht: als een onderdeel zich niet in de hardwareset bevindt, controleert u of deze al vooraf is gemonteerd.
  • Page 7: Montage

    MONTAge • Montage moet door twee personen uitgevoerd • Linker onderdelen worden met “L” of “Left” aan- worden. gegeven en rechter onderdelen worden met “R” of “Right” aangegeven. • Leg alle onderdelen op een open plek en verwij- der het verpakkingsmateriaal, met uitzondering • Zie bladzijde 6 om kleine onderdelen te kunnen van het verpakkingsmateriaal aan de staanders.
  • Page 8 2. Zorg dat het snoer uit getrokken is. Zorg ook dat de loopband op de plaats, waar die gebruikt gaat worden, gemonteerd wordt. Als er een riem rond de loopband zit, verwijder die dan. Houd beide Staanders (96) met hulp van een tweede persoon goed vast en verwijder tegelij- kertijd het verpakkingsmateriaal (A).
  • Page 9 4. Zoek naar de Linker Kap van de Staander (100) en naar de Rechter Kap van de Staander (98). Schuif de Linker Kap van de Staander (100) op de linker Staander (96). Druk de Link Kap van de Staander op het onderste gedeelte van de linker Staander en op de samengestelde basis van het linker been (B) totdat deze op zijn plaats klikt.
  • Page 10 6. Houd het samengestelde bedieningspaneel (E) met hulp van een tweede persoon bij de Staanders (96). Sluit de Draad van de Staander (92) aan op de draad van het bedieningspaneel. Zie de inzet- tekening. De connectoren zouden makkelijk samen moeten glijden en op hun plaats moe- ten klikken.
  • Page 11 7. Houd het samengestelde bedieningspaneel (E) met hulp van een tweede persoon bij de samen- gestelde linker handleuning (C). Leg de draden zodanig (G) dat ze niet bekneld raken terwijl u het samengestelde bedieningspaneel op de samengestelde linker handleuning zet. Zorg dat de draden niet bekneld raken.
  • Page 12 9. Til het Onderstel (61) op, tot de afgebeelde stand. Laat een tweede persoon het Onderstel vasthouden totdat deze stap voltooid is. Stel het bovenste uiteinde van de Opbergvergrendeling (65) op gelijke lijn met de gaten in de beugel aan het Onderstel (61). Maak de Opbergvergrendeling vast met de 3/8"...
  • Page 13: De Hartslag Monitor

    De HArTSLAg MONiTOr HOe De HArTSLAg MONiTOr Te DrAgeN • B uig en rek de sensor tijdens het gebruik of het opbergen van de hartslag monitor niet te veel. De hartslag monitor heeft een borstkas- • M aak de sensor schoon met een zachte doek en een band en een sensor. beetje zachte zeep. Veeg dan de sensor met een Borstkas- Steek de flap in zachte doek en droog deze goed af.
  • Page 14: Gebruik En Bijstellen

    gebruik eN biJSTeLLeN TYPE E HOe De SNOer iN STOPCONTACT Te STekeN Volg deze stappen om de snoer in stopcontact te steken. De snoer moet geaard zijn. Als het niet goed functio- neert geeft de aarding de laagste weerstandspad voor 1.
  • Page 15 DiAgrAM VAN HeT beDieNiNgSPANeeL De WAArSCHuWiNgSSTiCker OPPLAkkeN Het bedieningspaneel heeft ook workouts die door de gebruiker bepaald kunnen worden waarmee u uw Zoek de Engelse waarschuwingen op het eigen workouts kunt ontwerpen en ze in het geheugen bedieningspaneel. U vindt dezelfde waarschuwingen kunt opslaan voor gebruik later.
  • Page 16 HOe HeT APPArAAT AAN Te ZeTTeN HOe De TOuCHSCreeN Te gebruikeN beLANgriJk: Laat de loopband, wanneer deze aan Het bedieningspaneel kent een tablet met een kleuren koude temperaturen blootgesteld is geweest, tot touchscreen. De volgende informatie zal ervoor zorgen kamertemperatuur komen voordat u de elektriciteit dat u bekend raakt met de geavanceerde technologie inschakelt.
  • Page 17 HOe HeT beDieNiNgSPANeeL iN Te STeLLeN 5. Stel de hoek van het bedieningspaneel bij. U moet het bedieningspaneel instellen voordat u de Raak de toetsen loopband voor de eerste keer gaat gebruiken. om het bedie- ningspaneel te 1. Maak verbinding met uw draadloos netwerk. kantelen aan en stel de hoek van Aandacht: U moet op een draadloos netwerk...
  • Page 18 HOe De HANDMATige iNSTeLLiNg Te Aandacht: De loopband heeft een ultrasoon sensor die een voorwerp achter de loopband kan ontdek- gebruikeN ken (zie stap 1 en stap 2 op bladzijde 26 en stap 1. Steek de sleutel in het bedieningspaneel. 12 op bladzijde 27 om de ultrasoon sensor aan of uit te zetten).
  • Page 19 4. Verander desgewenst de helling van de • Het aantal verticaal geklommen meters loopband • D e snelheid van de loopband Druk op de Incline (Helling) toename- en afna- metoetsen of druk op een van de genummerde • Een piste die 400 m (1/4 mijl) voorstelt hellingtoetsen om de helling van de loopband te veranderen. Steeds als u een van de toetsen • Uw snelheid in minuten per mijl indrukt zal de helling geleidelijk veranderen tot de gekozen hellinginstelling bereikt is.
  • Page 20 7. Zet desgewenst de ventilator aan. 8. Trek de sleutel uit het bedieningspaneel wanneer u met oefenen klaar bent. De ventilator kent meerdere snelheidsinstellingen en een automatische instelling. Wanneer de auto- Stap op het loopvlak en raak de thuistoets of matische instelling gekozen is zal de snelheid van de terugtoets op het scherm aan of druk op de de ventilator automatisch toenemen en afnemen...
  • Page 21 HOe eeN VOOrAF iNgeSTeLDe WOrkOuT Te samenvatting van de workout bekeken heeft, de gebruikeN Eindigen (finish) toets aan om naar het hoofdmenu terug te keren. U kunt ook uw resultaten opslaan 1. Steek de sleutel in het bedieningspaneel. of bekend maken met een van de opties op het scherm.
  • Page 22 HOe eeN STeL-eeN-DOeL-iN WOrkOuT Te De workout zal op dezelfde wijze als de handma- gebruikeN tige instelling werken (zie bladzijde 18 tot en met 20). 1. Steek de sleutel in het bedieningspaneel. De workout gaat zo door totdat u het ingestelde Zie HOE HET APPARAAT AAN TE ZETTEN op doel bereikt.
  • Page 23 HOe eeN WOrkOuT SAMeN Te STeLLeN Die Een samenvatting van de workout zal dan op het DOOr De gebruiker bePAALD WOrDT scherm verschijnen. Raak, nadat u de samen- vatting van de workout bekeken heeft, de Finish 1. Steek de sleutel in het bedieningspaneel. (Eindigen) toets aan om naar het hoofdmenu terug te keren.
  • Page 24 3. Start de workout. Raak de terugtoets of de thuistoets aan de onder- kant van het scherm aan om de workout stil te Raak de Start Workout toets om de workout te laten vallen. Raak de Resume (Hervatten) toets starten. aan om met de workout door te gaan.
  • Page 25 HOe eeN iFiT WOrkOuT Te gebruikeN Raak de gebruiker toets in de hoek rechtsonder van het scherm aan om binnen het account van Aandacht: U heeft toegang tot een draadloos net- gebruiker te wisselen. werk nodig (zie HOE DE DRAADLOOS NETWERK INSTELLING TE GEBRUIKEN op bladzijde 29) om U moet enkele workouts aan uw lijst op iFit.com een iFit workout te gebruiken.
  • Page 26 HOe De iNSTeLLiNgeN VAN HeT APPArAAT Te 4. kies een meeteenheid. gebruikeN Raak de US/Metric (VS/Metrisch) toets aan om 1. kies het hoofdmenu van de instellingen. de gekozen meeteenheid te bekijken. Verander desgewenst de meeteenheid. Raak daarna de Steek de sleutel in het terugtoets op het scherm aan.
  • Page 27 om te sleutel uit te schakelen. OPgeLeT: Lees de stroomschakelaar in de reset-stand gedrukt is, en de sleutel in het bedieningspaneel gestoken is. veiligheidswaarschuwing op het scherm voor- Echter als u de sleutel uitrekt zal het scherm een dat u de sleutel uitschakelt. Druk op het Enable demo-presentatie weergeven.
  • Page 28 HOe De ONDerHOuDSiNSTeLLiNg Te Aandacht: Een firmware update kan er soms toe gebruikeN leiden dat uw bedieningspaneel iets anders werkt. Deze updates worden altijd ontworpen om uw oefe- 1. kies het hoofdmenu van de instellingen. nervaring te verbeteren. Zie stap 1 op bladzijde 26. 4.
  • Page 29 HOe De DrAADLOOS NeTWerk iNSTeLLiNg Te Een informatie-vakje zal u vragen of u een verbin- gebruikeN ding met het draadloos netwerk wilt instellen. Raak de Connect (Verbinden) toets aan om de verbin- Het bedieningspaneel heeft een draadloos netwerk ding met het netwerk tot stand te brengen of raak instelling waarmee u een draadloze netwerkverbinding de Cancel (Annuleren) toets aan om naar de lijst kunt instellen.
  • Page 30 HOe HeT geLuiDSYSTeeM Te gebruikeN HOe De iNTerNeTbrOWSer Te gebruikeN Steek een audiokabel met 3,5 mm mannelijke uitein- Aandacht: U moet toegang tot een draadloos netwerk den (niet meegeleverd) in de aansluiting op zowel het inclusief een 802.11b router met geactiveerde SSID bedieningspaneel als op uw MP3-speler, CD-speler of verzending (verborgen netwerken worden niet onder- andere eigen audio-speler om via het geluidsysteem...
  • Page 31: Hoe De Loopband In Te Klappen En Te Verplaatsen

    HOe De LOOPbAND iN Te kLAPPeN eN Te VerPLAATSeN HOe De LOOPbAND iN Te kLAPPeN HOe De LOOPbAND Te VerPLAATSeN Stel de helling op nul voordat u de loopband Klap de loopband in zoals links beschreven voordat inklapt om te voorkomen dat de loopband bescha- u deze verplaatst.
  • Page 32: Problemen Oplossen

    PrObLeMeN OPLOSSeN De meeste problemen met de loopband kunnen SYMPTOOM: De stroom gaat tijdens gebruik uit met de onderstaande eenvoudige stappen opgelost worden. Zoek naar het symptoom dat van toepas- a. Controleer de stroomschakelaar (zie de tekening sing is en volg de vermelde stappen. Zie de kaft hierboven).
  • Page 33 SYMPTOOM: De loopband vertraagt wanneer erop SYMPTOOM: De loopband ligt niet in het midden gelopen wordt tussen de voetrails beLANgriJk: De loopband kan beschadigd raken a. Mocht een verlengsnoer nodig zijn gebruik dan als de band tegen de voetrails schuurt. alleen een 3-dradige geleider: snoer maat 14 (1 mm ) van 1,5 m of korter.
  • Page 34: Richtlijnen Voor Het Oefenen

    riCHTLiJNeN VOOr HeT OeFeNeN Vet verbranden—Om op doeltreffende wijze vet te WAArSCHuWiNg: verbranden, moet u gedurende een aanhoudende periode oefeningen doen op een laag intensiteitniveau. voordat u begint met dit of een ander Tijdens de eerste minuten van de oefening gebruikt oefeningenprogramma, dient u een arts te uw lichaam koolhydraatcalorieën voor de energie.
  • Page 35 AANbeVOLeN STrekOeFeNiNgeN De juiste manier voor verschillende basisstrekoefeningen wordt rechts getoond. Beweeg langzaam bij het strek- ken–spring nooit op. 1. Teen Aanraken Strekoefening Sta met lichtgebogen knieën en buig langzaam vanuit uw heupen naar voren. Houd uw rug en schouders ontspannen als u zover mogelijk naar beneden reikt, richting uw tenen. Houd deze positie gedurende 15 seconden aan en ontspan dan weer.
  • Page 36 AANTekeNiNgeN...
  • Page 37: Lijst Met Onderdelen

    LiJST MeT ONDerDeLeN Modelnr. NETL30713.0 R0813A Aant. beschrijving Aant. beschrijving 5/16" x 3/4" Schroef Linker Voetrail 3/8" x 3 1/4" Schroef Ruststandrol 3/8" Sterring Waarschuwingssticker 3/8" Sterring voor de Buitenkant Loopvlak 3/8" x 2" Bout Band 5/16" Platte Tussenring Bandgeleider Hartslagmonitor Klem van de Bladveerschakelaar 3/8"...
  • Page 38 Aant. beschrijving Aant. beschrijving Staander Klem van het Bedieningspaneel Waarschuwingssticker Huls van het Bedieningspaneel Rechter Kap van de Staander Geaarde Draad van het Tussenstuk van de Hellingmotor Bedieningspaneel Linker Kap van de Staander Achterkant van de Basis van het Kussen van de Basis Bedieningspaneel Rechter Draad van de Sensor Bedieningspaneel...
  • Page 39: Gedetailleerde Tekening

    geDeTAiLLeerDe TekeNiNg A Modelnr. NETL30713.0 R0813A...
  • Page 40 geDeTAiLLeerDe TekeNiNg b Modelnr. NETL30713.0 R0813A...
  • Page 41 geDeTAiLLeerDe TekeNiNg C Modelnr. NETL30713.0 R0813A...
  • Page 42 geDeTAiLLeerDe TekeNiNg D Modelnr. NETL30713.0 R0813A...
  • Page 43 geDeTAiLLeerDe TekeNiNg e Modelnr. NETL30713.0 R0813A...
  • Page 44: Het Bestellen Van Onderdelen

    HeT beSTeLLeN VAN ONDerDeLeN Bekijk de omslag van deze handleiding voor het bestellen van vervangende onderdelen. Zorg ervoor dat u de vol- gende informatie bij de hand hebt wanneer u contact met ons opneemt: • het modelnummer en het serienummer van het apparaat (raadpleeg de omslag van deze handleiding) • de naam van het apparaat (raadpleeg de omslag van deze handleiding) • h et nummer van het onderdeel en de beschrijving (zie LIJST MET ONDERDELEN en GEDETAILLEERDE TEKENING aan het eind van deze handleiding) reCYCLiNg iNFOrMATie Dit elektronische product mag niet bij het gemeentelijk afval worden gegooid.

This manual is also suitable for:

Pro 3000Netl30713.0

Table of Contents