NETGEAR DGND3700v2 Asennusopas
NETGEAR DGND3700v2 Asennusopas

NETGEAR DGND3700v2 Asennusopas

Langattoman n600 dual band gigabit adsl2+ modeemireitittimen
Hide thumbs Also See for DGND3700v2:

Advertisement

Tekninen tuki
Kiitos NETGEAR-tuotteen hankkimisesta.
Kun olet asentanut laitteen, rekisteröi tuotteesi laitteen pohjaan
merkityn sarjanumeron avulla osoitteessa
NETGEAR.com/register.
Rekisteröinti vaaditaan, jotta voisit
käyttää puhelintukipalveluamme. Suosittelemme rekisteröintiä
sivustomme kautta.
Tuotepäivitykset ja verkkotuki ovat osoitteessa
support.netgear.com.
NETGEAR, Inc.
350 East Plumeria Drive
San Jose, CA 95134, USA
Maaliskuu 2012
Langattoman N600 Dual Band Gigabit
ADSL2+ -modeemireitittimen
DGND3700v2 asennusopas
Pakkauksen sisältö
Pakkaus sisältää seuraavat osat. Jos jokin osista on
virheellinen, puuttuu tai on vioittunut, ota yhteys NETGEAR-
jälleenmyyjään.
ADSL
Puhelin
ADSL-suodatin
La
Laitteen mukana toimitettava
AD
ADSL-suodatin määräytyy
alu
alueen mukaan.
Ethernet-kaapeli
Langaton N600-modeemireititin
Langaton N600-modeemireititin
Puhelinkaapeli
Virtasovitin

Advertisement

Table of Contents
loading

Summary of Contents for NETGEAR DGND3700v2

  • Page 1 Tekninen tuki Pakkauksen sisältö Kiitos NETGEAR-tuotteen hankkimisesta. Pakkaus sisältää seuraavat osat. Jos jokin osista on virheellinen, puuttuu tai on vioittunut, ota yhteys NETGEAR- Kun olet asentanut laitteen, rekisteröi tuotteesi laitteen pohjaan Langattoman N600 Dual Band Gigabit jälleenmyyjään. merkityn sarjanumeron avulla osoitteessa ADSL2+ -modeemireitittimen NETGEAR.com/register.
  • Page 2 Tämän kaavion avulla voit liittää modeemireitittimen ADSL (1a)- tai kaapeli-/kuituliitäntään (1b). Voit myös Vaatimuksenmukaisuusvakuutukset noudattaa tämän vihon ohjeita. Kaikki vaatimuksenmukaisuusvakuutukset ovat luettavissa NETGEAR EU Declarations of Conformity -sivustossa (englanninkielinen) osoitteessa support.netgear.com/app/answers/detail/a_id/11621/. Lisätietoja GNU:n GPL (General Public License) -lisenssistä on osoitteessa 1a: ADSL-Internet support.netgear.com/app/answers/detail/a_id/2649.
  • Page 3: Table Of Contents

    Sisältö Ennen aloittamista........2 Modeemireitittimen asentaminen ......3 Esimääritetty langattoman verkon suojaus .
  • Page 4: Ennen Aloittamista

    Ilmoita tiedot tarkasti DSL Internet -palveluntarjoajalle. Voit sanoa esimerkiksi seuraavasti: Tarvitsen DSL-palvelun käyttäjätunnukseni ja salasanani. Voitko auttaa? Huomautus: jos palveluntarjoaja ilmoittaa, ettei tue NETGEAR- laitteita, sano, että tarvitset ainoastaan DSL-käyttäjätunnuksen ja -salasanan etkä tukea.
  • Page 5: Modeemireitittimen Asentaminen

    Modeemireitittimen asentaminen Huomautus: Pidä modeemireititintä pystyasennossa. Modeemireitittimen asentaminen: Muodosta Internet-yhteys ADSL:n tai Ethernet-laajaverkon avulla. Voit liittää modeemireitittimen joko suoraan DSL-linjaan tai kuitu-/ kaapelimodeemiin. a. Liitä modeemireititin ADSL-linjaan (jos olet liittämässä sen suoraan DSL-linjaan). Linja Internet • Asenna ADSL-mikrosuodatin puhelinlinjan ja puhelimen välille.
  • Page 6 Huomautus: Käytä ADSL-mikrosuodatinta kaikissa puhelinlinjoissa, jos modeemireititin ja puhelin ovat samassa puhelinlinjassa. Liitetään ADSL-linjaan b. Liitä modeemireititin kaapeli-/kuituliitäntään (jos olet liittämässä sen kaapeli-/kuitumodeemiin). Internet Kaapeli/kuitu-modeemi Liitä tietokoneen kaapelit. Käytä Ethernet-kaapelia (lisävaruste). Linja Internet Internet...
  • Page 7 Käynnistä reititin. Linja Internet Internet 2,4 GHz:n langattoman yhteyden merkkivalo a. Liitä virtasovitin reitittimeen ja pistorasiaan. b. Odota, että 2,4 GHz:n langattoman yhteyden merkkivalo palaa vihreänä. Avaa selain. Jos verkkosivu ei aukea, sulje selain, avaa se uudelleen ja kirjoita selaimen osoitekenttään http://routerlogin.net.
  • Page 8 Kun Internet-yhteys on muodostettu, voit tarkistaa laiteohjelmiston päivitykset valitsemalla Advanced (Lisäasetukset) > Administration (Järjestelmänhallinta) > Router Upgrade (Reitittimen päivitys) ja noudattamalla näyttöön tulevia ohjeita. Valitse Logout (Uloskirjaus) ja sulje selain. Nyt voit käyttää Internet-palvelua langattoman NETGEAR DGND3700v2 N600 -modeemireitittimen kautta.
  • Page 9: Esimääritetty Langattoman Verkon Suojaus

    Nämä tiedot on merkitty tuotteen pohjassa olevaan tarraan. WiFi-verkkonimi (SSID) Verkkoavain (salasana) NETGEAR ei suosittele esimääritetyn WiFi-verkkonimen (SSID) ja -avaimen (salasana) muuttamista. Jos muutat asetuksia, laitteen pohjassa mainitut yksilöllinen oletusnimi (SSID) ja salasana eivät ole enää voimassa.
  • Page 10: Langattoman Verkon Asetukset

    Langattoman verkon asetukset Merkitse tarraan painetut langattoman verkon oletusasetukset muistiin tähän myöhempää käyttöä varten. 2,4 GHz:n WiFi-verkkonimi (SSID): 2,4 GHz:n verkkoavain (salasana): 5 GHz:n WiFi-verkkonimi (SSID): 5 GHz:n verkkoavain (salasana): Jos muutat oletusasetuksia, merkitse ne muistiin ja säilytä tätä vihkoa turvallisessa paikassa: 2,4 GHz:n WiFi-verkkonimi (SSID): 2,4 GHz:n verkkoavain (salasana):...
  • Page 11: Langattomien Laitteiden Lisääminen Verkkoon

    WPS (Wi-Fi Protected Setup) -menetelmällä. WPS-menetelmä Jos langaton laite tukee WPS (Wi-Fi Protected Setup) -suojausta (NETGEAR kutsuu sitä nimellä Push 'N' Connect), saat ehkä kehotteen painaa reitittimen WPS-painiketta salasanan kirjoittamisen sijaan. Toimi tällöin seuraavasti: Paina reitittimen WPS-painiketta Paina kahden minuutin kuluessa liitettävän laitteen WPS-...
  • Page 12: N600-Reitittimen Käyttäminen Asetusten Muuttamiseen

    N600-reitittimen käyttäminen asetusten muuttamiseen Kun määrität reitittimeen NETGEAR Genien avulla, voit tarkastella ja muuttaa reitittimen asetuksia kirjautumalla reitittimeen. Kirjautuminen reititintimeen: Avaa selain reitittimeen liitetyssä tietokoneessa tai langattomassa laitteessa. Kirjoita selaimen osoitekenttään www.routerlogin.net tai www.routerlogin.com. Kirjautumisnäyttö avautuu: Kirjoita käyttäjätunnukseksi admin ja salasanaksi password.
  • Page 13 Lisätietoja reitittimeen näytöistä on käyttöoppaassa. Reitittimen salasanan vaihtaminen: Kirjaudu reitittimeen. Siirry salasanan asetusnäyttöön valitsemalla Advanced (Lisäasetukset) > Administration (Järjestelmänhallinta) > Set Password (Aseta salasana): Kirjoita vanha salasana ja sen jälkeen uusi salasana kaksi kertaa.
  • Page 14: Vianetsintä

    Vianetsintä Jos verkkosivu ei avaudu selaimessa: • Varmista, että tietokone on kytketty yhteen reitittimen neljästä Ethernet-lähiverkkoportista tai liitetty reitittimeen langattomasti. • Varmista, että reititin on käynnissä. Sen WiFi-verkon merkkivalon pitäisi palaa. • Sulje selain ja avaa se uudelleen, jotta selain ei avaa aiempaa sivua välimuistista.
  • Page 15 e. Kytke tietokoneeseen uudelleen virta ja odota, että merkkivalon väri vaihtuu vihreäksi. Avaa selain ja yritä muodostaa Internet-yhteys. Jos vaiheet 1–3 eivät ratkaise ongelmaa: Palauta modeemin asetukset. Kun haluat palauttaa DSL-modeemireitittimen, pidä palautuspainiketta painettuna esimerkiksi paperiliittimellä.
  • Page 16: Readyshare-Käyttö

    (Jos USB-laitteessa on erityisohjaimia, se ei ole yhteensopiva.) Huomautus: Jos USB-laite vaatii oman virtalähteen, sitä on käytettävä liittäessäsi USB-laitteen NETGEAR-reitittimeen tai -yhdyskäytävään. Voi kestää jopa 2 minuuttia USB-aseman liittämisestä reitittimeen, ennen kuin asemasta voi jakaa sisältöä. USB-laitteen käyttäminen: Käytä...
  • Page 17: Usb Control Center

    USB-laitetta, joka on liitetty reitittimen USB-porttiin. Apuohjelmalla voit hallita tulostinta. Apuohjelma on asennettava kaikkiin verkkosi tietokoneisiin, joista haluat hallita laitetta. Voit ladata apuohjelman osoitteesta www.netgear.com/landing/en-us/readyshare.aspx. Kun käynnistät USB Control Center -apuohjelman, seuraavanlainen näyttö avautuu: Tämä on päänäyttö, jossa näkyy laitekuvake, kyseisen USB-laitteen kuvaus ja sen tila.
  • Page 18: Control Center -Määritys

    Jos muodostat yhteyttä ensimmäisen kerran, saat ehkä kehotteen asentaa laiteohjain. Seuraavat valikkovalinnat ovat käytettävissä: • System (Järjestelmä). Apuohjelman sulkeminen. • Tools (Työkalut). Voit avata Control Center -apuohjelman määrityksen, jossa voit määrittää jaetun USB-laitteen. Lisätietoja on kohdassa Control Center -määritys. • About (Tietoja).
  • Page 19: Usb-Tulostin

    Automatically execute when logging on Windows (Suorita automaattisesti kirjauduttaessa sisään Windowsiin). Kun valitset tämän valintaruudun, apuohjelma käynnistyy automaattisesti, kun kirjaudut Windowsiin. Timeout (Aikakatkaisu). Määritä USB-resurssin aikakatkaisuarvo, kun resurssi ei ole käytössä. Language (Kieli). Apuohjelman näyttökielen valitseminen. USB-tulostin Kun käytät tulostinta ensimmäisen kerran, sinun on valittava Connect (Yhdistä).
  • Page 20: Skannaaminen Monitoimitulostimella

    Kun tulostimen tila on Available (Käytettävissä), harmaalla näkyvä Paused (Keskeytetty) -tila häviää Windowsin Tulostimet ja faksit -ikkunasta. Tämä USB-tulostin on valmis. Apuohjelmalla ei tarvitse olla jatkuvasti yhteyttä tähän USB-tulostimeen. Kun järjestelmässä on tulostustyö kyseiselle tulostimelle, USB-apuohjelma yhdistää siihen automaattisesti ja tulostaa työn. Kun tulostustyö on valmis, tulostimen tilaksi vaihtuu Paused (Keskeytetty).
  • Page 21: Usb-Kaiutin

    USB-kaiutin USB-kaiuttimen hallinta: Valitse USB-kaiutin. Muodosta yhteys kaiuttimeen valitsemalla Connect (Yhdistä) -painike tai katkaise yhteys valitsemalla Disconnect (Katkaise yhteys). Jos valitset Connect (Yhdistä), ja joku toinen on jo muodostanut yhteyden kaiuttimeen, hänelle lähetetään pyyntö. Pyynnön vastaanottaja voi valita Accept (Hyväksy)- tai Reject (Hylkää) -painikkeen.
  • Page 22: Muut Ominaisuudet

    ÄLÄ pinoa laitteita tai sijoita niitä ahtaisiin tiloihin tai laatikostoihin. Varmista, että laitteen ympärillä on ainakin 5 senttiä (2 tuumaa) tilaa ilmastointia varten. Tavaramerkit NETGEAR, NETGEAR-logo ja Connect with Innovation ovat NETGEAR Inc:n ja/tai sen tytäryhtiöiden tavaramerkkejä ja/tai rekisteröityjä tavaramerkkejä Yhdysvalloissa ja/tai muissa maissa. Tietoja voidaan muuttaa ilman erillistä...

Table of Contents