NETGEAR DGND3700v2 Installeringsveiledning

N600 trådløs dual band gigabit adsl2+- modemruter
Hide thumbs Also See for DGND3700v2:

Advertisement

Teknisk støtte
Takk for at du valgte produkter fra NETGEAR.
Etter at du har installert enheten, finner du serienummeret på
merkelappen på produktet og bruker det til å registrere produktet
NETGEAR.com/register.
Du må registrere produktet for å
kunne benytte deg av den telefonbaserte brukerstøtten. Vi
anbefaler at du registrerer deg på webområdet vårt.
Gå til
support.netgear.com
for å få produktoppdateringer og
nettbasert brukerstøtte.
NETGEAR, Inc.
350 East Plumeria Drive
San Jose, CA 95134, USA
Mars 2012
Installeringsveiledning for N600 trådløs
Dual Band Gigabit ADSL2+-
modemruter DGND3700v2
Innhold i pakken
Pakken bør inneholde følgende: Kontakt NETGEAR-
forhandleren hvis noen av delene er feil, mangler eller er
skadet.
ADSL
Telefon
ADSL-filter
Det medfølgende ADSL-filteret
avhenger av region.
Ethernet-kabel
N600 trådløs modemruter
Telefonkabel
Strømadapter

Advertisement

Table of Contents
loading

Summary of Contents for NETGEAR DGND3700v2

  • Page 1 Teknisk støtte Innhold i pakken Takk for at du valgte produkter fra NETGEAR. Pakken bør inneholde følgende: Kontakt NETGEAR- forhandleren hvis noen av delene er feil, mangler eller er Etter at du har installert enheten, finner du serienummeret på Installeringsveiledning for N600 trådløs skadet.
  • Page 2 Du kan bruke dette diagrammet for å koble modemruteren til ADSL (1a) eller kabel/fiber (1b), eller du kan følge Samsvarserklæring instruksjonene i dette heftet. Hvis du vil se hele samsvarserklæringen, kan du gå til NETGEAR-webområdet for EU-samsvarserklæringer på: 1a: For ADSL-Internett support.netgear.com/app/answers/detail/a_id/11621/.
  • Page 3: Table Of Contents

    Innhold Før du begynner ........2 Installere modemruteren .
  • Page 4: Før Du Begynner

    Du kan for eksempel si: Jeg trenger brukernavnet og passordet til DSL-tjenesten min. Kan du hjelpe meg? Merk: Hvis leverandøren sier at de ikke støtter NETGEAR- enheter, kan du fortelle dem at du bare trenger DSL-brukernavnet og -passordet. Du trenger ikke støtte.
  • Page 5: Installere Modemruteren

    Installere modemruteren Merk: Plasser modemruteren i vertikal stilling. Slik installerer du modemruteren: Koble til Internett med ADSL eller Ethernet WAN. Du kan enten koble direkte til en DSL-linje eller til et fiber-/ kabelmodem. a. Koble til ADSL (hvis du kobler direkte til en DSL-linje). Linje Internett •...
  • Page 6 Merk: Bruk et ADSL-mikrofilter for hver telefonlinje i huset hvis modemruteren og telefonen er koblet til samme telefonlinje. Kobler til ADSL-linje b. Koble til kabel/fiber (hvis du kobler til et kabel-/fibermodem). Internett Kabel-/fibermodem Kable datamaskinen. Bruk en Ethernet-kabel (ikke inkludert). Linje Internett Internett...
  • Page 7 Slå på ruteren. Linje Internett Internett 2,4 GHz trådløs lampe a. Koble strømadapteren til ruteren, og sett strømadapteren i en stikkontakt. b. Vent til trådløslampen for 2,4 GHz lyser kontinuerlig grønt. Åpne en nettleser. Hvis du ikke klarer å åpne et nettsted, bør du lukke nettleseren og åpne den på...
  • Page 8 å velge Advanced > Administration > Router Upgrade (Avansert > Administrasjon > Ruteroppgradering) og følge anvisningene på skjermen. Klikk på Logout (Logg av), og lukk nettleseren. Nå kan du glede deg over Internett-tjenesten din med den trådløse modemruteren NETGEAR DGND3700v2 N600.
  • Page 9: Forhåndsinnstilt Trådløs Sikkerhet

    Navn på WiFi-nettverk (SSID) Nettverksnøkkel (passord) NETGEAR anbefaler at du ikke endrer det forhåndsinnstilte navnet på WiFi-nettverket (SSID) og den forhåndskonfigurerte nettverksnøkkelen (passord). Hvis du endrer innstillingene, gjelder ikke SSID-en og passordet på undersiden av produktet.
  • Page 10: Innstillinger For Trådløst Nettverk

    Innstillinger for trådløst nettverk I området nedenfor bør du skrive ned de forhåndsinnstilte innstillingene for trådløst nettverk som er trykket på etiketten, slik at det er lett å finne dem igjen senere. 2,4 GHz WiFi-nettverksnavn (SSID): 2,4 GHz-nettverksnøkkel (passord): 5 GHz WiFi-nettverksnavn (SSID): 5 GHz-nettverksnøkkel (passord): Hvis du endrer standardinnstillingene, bør du skrive dem ned her først, og deretter oppbevare dette heftet på...
  • Page 11: Wps-Metode

    WPS-metode Hvis den trådløse enheten støtter WPS (Wi-Fi Protected Setup) – NETGEAR kaller denne metoden Push 'N' Connect – kan det hende du blir bedt om å trykke på WPS-knappen på ruteren i stedet for å oppgi et passord. Hvis dette skjer: Trykk på...
  • Page 12: Åpne N600-Ruteren For Å Utføre Endringer

    Åpne N600-ruteren for å utføre endringer Etter at du har brukt NETGEAR Genie til å konfigurere ruteren, kan du logge på ruteren for å se innstillingene eller utføre endringer. Slik logger du på ruteren. Åpne en nettleser på en datamaskin eller en trådløs enhet som er koblet til ruteren.
  • Page 13 Slik endrer du passordet for ruterbrukernavnet: Logg på ruteren. Velg Advanced > Administration > Set Password (Avansert > Administrasjon > Angi passord) for å vise skjermbildet for å angi passord: Skriv inn det gamle passordet, og skriv deretter inn det nye passordet to ganger.
  • Page 14: Feilsøking

    Feilsøking Hvis nettleseren ikke kan vise nettsiden: • Kontroller at PC-en er koblet til en av de fire LAN Ethernet- portene eller trådløst til ruteren. • Kontroller at ruteren fungerer som den skal. WiFi-lampen skal da tennes. • Lukk nettleseren og åpne den på nytt for å være sikker på at nettleseren ikke hurtigbufrer den forrige siden.
  • Page 15 e. Slå datamaskinen på igjen og vent på at indikatorlampene skal bli grønne. Åpne nettleseren og prøv å få tilgang til Internett. Hvis trinnene 1–3 ikke løser problemet: Tilbakestill modemet. For å tilbakestille DSL-modemruteren bruker du en nål eller binders til å trykke på og holde inne Reset-knappen (Tilbakestilling).
  • Page 16: Tilgang Til Readyshare

    Merk: Hvis USB-enheten trenger en egen strømforsyning, må du bruke den når du kobler USB-enheten til en NETGEAR-ruter eller gateway. Det kan ta opptil to minutter før USB-stasjonen er klar til deling etter at den er koblet til ruteren.
  • Page 17 Filen readyshareconnect.exe (for Windows) kan lastes ned her: www.netgear.com/readyshare...
  • Page 18: Usb-Kontrollsenter

    Verktøyet må installeres på hver datamaskin på nettverket som du kontrollerer enheten fra. Du kan laste ned dette verktøyet på www.netgear.com/landing/en-us/readyshare.aspx. Når du starter USB-kontrollsenteret, vises et skjermbilde likt dette: Dette er hovedskjermbildet som viser et enhetsikon, beskrivelsen for denne USB-enheten og statusen.
  • Page 19: Kontrollsenterkonfigurasjon

    Følgende menyvalg er tilgjengelige: • System. Avslutt verktøyet. • Verktøy. Gå til konfigurasjonen av kontrollpanelet for å angi den delte USB-enheten. Se følgende avsnitt, Kontrollsenterkonfigurasjon. • Om. Vis informasjon om programvaren til USB-kontrollsenteret. Kontrollsenterkonfigurasjon Velg Tools > Configuration (Verktøy > Konfigurasjon) for å vise følgende skjermbilde: Automatically execute when logging on Windows (Utfør automatisk når du logger på...
  • Page 20: Usb-Skriver

    Tidsavbrudd. Spesifiser tidsavbruddverdien for å holde USB-kilden når den ikke er i bruk. Språk. Velg visningsspråket for dette verktøyet. USB-skriver Første gang du bruker en skriver, må du klikke på Connect (Koble til). Det kan hende du blir bedt om å installere driveren for denne skriveren.
  • Page 21: Skanne Med En Multifunksjonsskriver

    Denne USB-skriveren er klar. Verktøyet trenger ikke alltid å holde denne tilkoblingen til USB-skriveren. Når en utskriftsjobb er klar for denne skriveren, kobler USB-verktøyet til denne USB-skriveren automatisk, deretter skriver du ut. Etter at utskriften er ferdig, går skriverstatusen tilbake til statusen Paused (Stoppet midlertidig). Skanne med en multifunksjonsskriver Du kan bruke skannefunksjonen til en multifunksjonsskriver.
  • Page 22: Andre Funksjoner

    © 2011 NETGEAR, Inc. Med enerett. Vilkår NETGEAR forbeholder seg retten til å gjøre endringer i produktene som er beskrevet i dette dokumentet, uten forvarsel hvis endringene gjøres for å forbedre den interne utformingen, funksjonaliteten og/eller påliteligheten.

Table of Contents