ProForm 710 Ekg Exercise Bike Gebruiksaanwijzing
ProForm 710 Ekg Exercise Bike Gebruiksaanwijzing

ProForm 710 Ekg Exercise Bike Gebruiksaanwijzing

Dutch manual
Hide thumbs Also See for 710 Ekg Exercise Bike:

Advertisement

Quick Links

Modelnr. PFEVEX2416.0
Serienr.
VRAGEN?
Als fabrikant zijn wij gesteld
op uw volledige tevredenheid.
Mocht u nog vragen hebben,
mochten sommige onderde-
len ontbreken of beschadigd
zijn neem dan contact op met
de winkel waar u dit produkt
hebt gekocht.
WAARSCHUWING
Lees alle instructies en voorzorgs-
maatregelen in deze handleiding
door voordat u dit apparaat gaat
gebruiken. Bewaar deze handlei-
ding voor verdere raadpleging.
Sticker met
Serienummer
GEBRUIKSAANWIJZING
M4 x 15mm
M4 x 15mm
Schroef
Schroef (40)–4
(15)–2
M6 x 8mm
M
Schroef
Borg
(51)–2

Advertisement

Table of Contents
loading

Summary of Contents for ProForm 710 Ekg Exercise Bike

  • Page 1 GEBRUIKSAANWIJZING Modelnr. PFEVEX2416.0 Serienr. Sticker met Serienummer VRAGEN? Als fabrikant zijn wij gesteld op uw volledige tevredenheid. Mocht u nog vragen hebben, mochten sommige onderde- len ontbreken of beschadigd zijn neem dan contact op met de winkel waar u dit produkt hebt gekocht.
  • Page 2 INHOUD BELANGRIJKE VOORZORGSMAATREGELEN ...........2 VOORDAT U BEGINT .
  • Page 3: Voordat U Begint

    VOORDAT U BEGINT Fijn dat U voor de nieuwe PROFORM 710 EKG fiets nog vragen hebben, neem dan contact op met de ® hebt gekozen. Fietsen is een van de meest doel- winkel waar u dit produkt hebt gekocht. Om u beter...
  • Page 4: Montage

    MONTAGE De montage van deze fiets moet door twee mensen gebeuren. Plaats de fiets op een open plek en verwijder de verpakking. Gooi de verpakking pas weg wanneer u de fiets volledig gemonteerd heeft. U zult het meegeleverde gereedschap en uw eigen kruiskop schroevendraaier en engelse sleutels nodig hebben.
  • Page 5 2. Maak, terwijl de tweede persoon de achterkant van het Onderstel (1) wat optilt, de Achterste Stabilisator (14) an het Onderstel vast met twee M10 x 73mm Schroeven met Ronde Kop (33) en twee M10 Veerringen (34). 3. Terwijl een tweede persoon de Staander (3) bij het Onderstel (1) vasthoudt, maak de Bovenste Zorg ervoor dat de Draadkoker (32) aan op de Onderste Draadharnas...
  • Page 6 5. Terwijl een tweede persoon het Bedieningspaneel (6) bij de Staander (3) houdt, verbind de draadkoker van het bedieningspaneel met de Bovenste Draadkoker Draadharnas voor het (32). Bedieningspaneel Steek de resterende Bovenste Draadkoker (32) in de Staander (3). Maak het Bedieningspaneel (6) aan de Staander vast met vier M4 x 15mm Schroeven (40).
  • Page 7 8. Oriënteer de Buis voor het Fietszitje (5) zoals getoond. Draai de Bijstelknop (11) met een paar slagen los, trek op de Bijstelknop, et steek de Buis van het Zadel in het Onderstel (1). Verplaats de Buis voor het Fietszitje naar boven of naar beneden in de gewenste positie en laat de Bijstelknop dan los in een van de bijstelgaten van de Buis voor het Fietszitje.
  • Page 8: Hoe De Fiets Te Gebruiken

    HOE DE FIETS TE GEBRUIKEN HOE DE HOOGTE VAN HET FIETSZITJE BIJ TE HOE DE ARMHENDEL BIJ TE STELLEN STELLEN Om de armhendel bij Voor een effectieve te stellen, draai eerst oefening moet het het aangegeven bij- fietszitje op de juis- stelhandvat los Fietszitje te hoogte staan.
  • Page 9 BEDIENINGSPANEELDIAGRAM WAARSCHUWINGEN Het bedieningspaneel beschikt over vier smart pro- gramma’s die automatisch de weerstand van de peda- De sticker op het bedieningspaneel is in het Engels. len veranderen en u aansporen om uw fietstempo te Het meegeleverde blad met stickers bevat dezelfde wijzigen tijdens een doeltreffende oefening.
  • Page 10 In het tweede deel van HOE DE HANDMATIGE INSTELLING TE de display wordt uw GEBRUIKEN fietstempo in mijl [MPH] of kilometer/uur [KPH] getoond. Het bedieningspaneel aanzetten. Het derde gedeelte Druk, om het bedieningpaneel in werking te stel- van de display geeft len, op gelijke welke toets of begin gewoon te bij benadering het trappen.
  • Page 11 Uw hartslag meten als u dat wilt. strak vast. Wanneer uw pols gemeten kan wor- den zal een symbool in de vorm van een hartje bij iedere hartslag op de display opflikkeren. Uw Het kan zijn dat er hartslag wordt dan aangegeven. Voor een correc- op de metalen Contactpunten te hartslagmeting, houd de contactpunten onge-...
  • Page 12 Tijdens uw oefening HOE EEN SMART PROGRAMMA TE GEBRUIKEN zal de display u er toe aanzetten uw tempo Het bedieningspaneel aanzetten. bij de tempo-instelling van het huidige seg- ment te houden. U Druk, om het bedieningpaneel in werking te stel- moet uw tempo versnellen wanneer het woord len, op gelijke welke toets of begin gewoon te faster (sneller) op de display verschijnt.
  • Page 13: Onderhoud En Oplossen Van Problemen

    ONDERHOUD EN OPLOSSEN VAN PROBLEMEN Controleer regelmatig alle onderdelen van de fiets en Zoek vervol- draai ze goed vast. Vervang versleten onderdelen gens naar de meteen. Snelheids- sensor (21). Gebruik een zachte doek en een niet agressief Draai aan de schoonmaakmiddel om de fiets schoon te maken.
  • Page 14: Richtlijnen Voor De Conditie

    RICHTLIJNEN VOOR DE CONDITIE De volgende richtlijnen zullen u helpen bij het plannen na de eerste paar minuten begint uw lichaam vet als van uw oefenprogramma. Vergeet niet dat een goede energie te verbruiken. Stel, als uw doel is vet verbran- voeding en voldoende rust essentieel zijn voor opti- den, de intensiteit van uw oefening bij zodat uw hart- male resultaten.
  • Page 15 VOORGESTELDE STREKOEFENINGEN De juiste houding voor de strekoefeningen is hier rechts getoond. Strek U langzaam, vermijdt krachtige inspanning. 1. Tenen aanraken Sta met uw knieën lichtjes gebogen en buig uw lichaam vanuit uw heupen naar voren. Ontspan uw rug en schouders zo veel mogelijk en reik zover mogelijk naar uw tenen toe.
  • Page 16 OPMERKINGEN...
  • Page 17 OPMERKINGEN...
  • Page 18 LIJST MET ONDERDELEN—Modelnr. PFEVEX2416.0 R0207A Aantal Beschrijving Aantal Beschrijving Onderstel M10 x 20mm Schroef met Ronde Voorste Stabilisator Staander M8 Veerring Kapje M8 Nylon Borgmoer Buis voor het Fietszitje M6 Moer Bedieningspaneel M4 x 25mm Schroef Wervelmechanisme M4 x 15mm Schroef Weerstandsmotor M5 x 20mm Schroef Krukas...
  • Page 19 PFEVEX2416.0 GEDETAILLEERDE TEKENING—Modelnr. R0207A 44 54...
  • Page 20: Het Bestellen Van Onderdelen

    • het MODELNUMMER van het produkt (PFEVEX2416.0) • de NAAM van het produkt (PROFORM 710 EKG fiets) • het SERIENUMMER van het produkt (zie de kaft van de handleiding) • het NUMMER VAN HET ONDERDEEL en de BESCHRIJVING van het onderdeel op pagina 18 en 19.

This manual is also suitable for:

Pfevex2416.0

Table of Contents