Pro-Form 6.5q Gebruiksaanwijzing
Pro-Form 6.5q Gebruiksaanwijzing

Pro-Form 6.5q Gebruiksaanwijzing

Dutch manual
Hide thumbs Also See for 6.5q:

Advertisement

Quick Links

Modelnummer PETL54021
GEBRUIKSAANWIJZING
Serienummer
Sticker met
serienummer
VRAGEN?
Als fabrikant zijn wij gesteld op
uw volledige tevredenheid.
Mocht u nog vragen hebben,
mochten sommige onderdelen
ontbreken of beschadigd zijn
neem dan contact op met de
winkel waar u dit product hebt
gekocht.
WAARSCHUWING
Lees alle instructies en voorzorgs-
maatregelen in deze handleiding
door voordat u dit apparaat gaat
Bezoek onze website
gebruiken. Bewaar deze handlei-
ding voor verdere raadpleging.
www.iconeurope.com

Advertisement

Table of Contents
loading

Summary of Contents for Pro-Form 6.5q

  • Page 1 Modelnummer PETL54021 GEBRUIKSAANWIJZING Serienummer Sticker met serienummer VRAGEN? Als fabrikant zijn wij gesteld op uw volledige tevredenheid. Mocht u nog vragen hebben, mochten sommige onderdelen ontbreken of beschadigd zijn neem dan contact op met de winkel waar u dit product hebt gekocht.
  • Page 2: Belangrijke Voorzorgsmaatregelen

    INHOUD BELANGRIJKE VOORZORGSMAATREGELEN ...........2 VOORDAT U BEGINT .
  • Page 3 16. De pols-sensor is geen medisch instrument. 20. Inspecteer alle onderdelen van de loopband Verschillende factoren zoals beweging van en draai ze dan goed vast. de gebruiker kunnen de nauwkeurigheid van 21. Steek nooit iets in welke opening dan ook. de metingen beïnvloeden.
  • Page 4: Voordat U Begint

    En wanneer u de loopband niet ge- modelnummer van de loopband is PETL54021. Het se- bruikt kunt u de 6.5Q loopband inklappen zodat hij min- rienummer bevindt zich op een sticker op de loopband der ruimte in beslag neemt dan andere loopbanden.
  • Page 5: Montage

    MONTAGE De montage van deze loopband moet door twee mensen gebeuren. Plaats de loopband op een open plek en verwijder de verpakking. Gooi de verpakking pas weg wanneer u de loopband volledig gemonteerd heeft. U zult de meegeleverde sleutel , uw eigen kruiskop schroevendraaier , en een knijptang nodig hebben.
  • Page 6 3. Haal de Schroef van de Leuning (53) uit een van de Leuningen (1). Steek de Leuning in de buis aan de bo- venkant van de linker Staander (11). Stel het gat in de Leuning gelijk met de gleuf in de Staander. Draai de Schroef van de Leuning losjes in de Leuning.
  • Page 7: Gebruik En Bijstellen

    GEBRUIK EN BIJSTELLEN DE PERFORMANT LUBE ® LOOPBAND Uw loopband bevat een band die met PERFORMANT LUBE ® is behandeld. BELANGRIJK: Behandel de band of het loopplatform nooit met silicone spray of enig ander middel. Als uw dat doet zult u de loopband be- schadigen.
  • Page 8 SCHEMA VAN HET BEDIENINGSPANEEL Snelheidscontrole Pols-sensor Opgelet: Het kan zijn dat er op het bediening- spaneel een plastic vel zit. Verwijder deze voor- Sleutel/Klip dat u het bedieningspaneel gebruikt. WAARSCHUWING: Lees de volgende voorzorgsmaatregelen door voordat u het bedieningspaneel gebruikt. •...
  • Page 9 Volg de volgende instructies om het bedieningspaneel Calorieen/ Vetcalor- Indicator te gebruiken. ieen/Snelheid dis- play—geeft de ver- bruikte calorieen en vet- Steek de sleutel volledig in. calorieen aan (zie VET VERBRUIKEN op pa- Door het insteken van gina 14). Het geeft ook de sleutel zullen de de snelheid van de loopband (in kilometers of mij- displays niet gaan...
  • Page 10: De Loopband Inklappen En Verplaatsen

    Stop de loopband en verwijder de sleutel wan- Veilighei- neer u klaar bent. dspin Stap op de zijrails en schuif de snelheidscontrole naar de reset positie. Haal vervolgens de sleutel uit het bedieningspaneel. De displays zullen na een paar minuten doven. Aandacht: De displays Veiligh- zullen altijd automatisch doven wanneer de eidspin...
  • Page 11 HOE DE LOOPBAND TE VERPLAATSEN Voordat u de loopband kunt verplaatsen moet u eerst de loopband inklappen zoals beschreven op pagina 10. Zorg ervoor dat de sluitklip volledig over de greep past. 1. Pak de uiteinden van de leuningen vast. Plaats een voet op het onderstel zoals aangegeven.
  • Page 12: Problemen Oplossen

    PROBLEMEN OPLOSSEN U kunt de meeste problemen met uw loopband oplossen door de hieronder genoemde stappen te volgen. Zoek het probleem dat bij u van toepassing is en volg de instructies. Mocht u verdere hulp nodig hebben, neem dan contact op met onze klantendienst. PROBLEEM: De stroom is niet ingeschakeld OPLOSSING: a.
  • Page 13 PROBLEEM: De loopband vertraagt wanneer erop gelopen wordt. OPLOSSING: a. Mocht u een verlengsnoer nodig hebben, gebruik dan een verlengsnoer van 1,5 meter of korter. b. Als de loopband te strak is functioneert de loopband minder en kan zelfs beschadigd worden. Haal de 7–10 cm sleutel uit het bedieningspaneel en DE STEKKER UIT HET STOPCONTACT.
  • Page 14: Richtlijnen Voor Uw Conditie

    RICHTLIJNEN VOOR UW CONDITIE te verbruiken. Stel de snelheid en de helling van de WAARSCHUWING: loopband bij todat uw hartslag rond het laagste getal van uw trainingszone ligt als u vet wilt verbranden. Raadpleeg uw huisarts voor u met dit of enig ander oefenprogramma begint.
  • Page 15 VOORGESTELDE STREKOEFENINGEN De juiste houding voor de strekoefeningen is hier rechts getoond. Strek u langzaam, vermijdt krachtige inspanning. 1. Tenen aanraken Sta met uw knieën lichtjes gebogen en buig uw lichaam vanuit uw heupen naar voren. Ontspan uw rug en schouders zo veel moge- lijk en reik zover mogelijk naar uw tenen toe.
  • Page 16: Het Bestellen Van Onderdelen

    Zorg ervoor dat u de volgende informatie bij de hand hebt wanneer u onderdelen wilt bestellen: • het MODELNUMMER van het product (PETL54021) • de NAAM van het product (PROFORM 6.5Q loopband) • het SERIENUMMER van het product (zie de kaft van de handleiding) •...
  • Page 17 HAAL DEZE GEDETAILLEERDE TEKENING EN LIJST MET ONDERDELEN UIT DE HANDLEIDING Bewaar deze GEDETAILLEERED TEKENING en LIJST MET ONDERDELEN voor verdere raadpleging. Opgelet: Specificaties kunnen zonder aankondiging veranderen. Voor meer infor- matie om onderdelen te bestellen die vervangen moeten worden zie de laatste pagina van de handleiding.
  • Page 18 LIJST MET ONDERDELEN—Modelnr. PETL54021 R0602A Onderdeelnr. Aantal Beschrijving Key No. Qty. Description Leuning Kapje van de Poot Sleutel/Klip Pootschroef/Schroef van de Leuning Veiligheidspin Contact-punt Deksel Stopcontact Zijrail Stroomonderbreker Poot voor Helling Tussenring van 3/8” Achterroller Schakelbout van het Onderstel Snelheidsmeter Sticker van de Sluitklip Snelheidscontrole Onderkap van de Motor...
  • Page 19 GEDETAILLEERDE TEKENING—Modelnr. PETL54021 R0602A...

This manual is also suitable for:

6.75q6.5qPetl54021

Table of Contents