ProForm 1010 Zlt Treadmill Gebruikershandleiding
ProForm 1010 Zlt Treadmill Gebruikershandleiding

ProForm 1010 Zlt Treadmill Gebruikershandleiding

Dutch manual
Hide thumbs Also See for 1010 Zlt Treadmill:

Advertisement

Quick Links

Modelnr. PETL11711.1
GEBRUIKERSHANDLEIDING
Serienr.
Schrijf het serienummer hierboven
voor verdere raadpleging.
Sticker met
serienummer
VRAGEN?
Als u nog vragen hebt of er zijn
onderdelen die ontbreken of
beschadigd zijn, neem dan contact
op met de winkel waar u dit product
hebt gekocht.
Bezoek onze website:
www.iconsupport.eu
OPGELET
Lees voor gebruik van dit
apparaat alle instructies en
voorzorgsmaatregelen in deze
handleiding. Bewaar deze handle-
iding voor verdere raadpleging.
www.iconeurope.com

Advertisement

Table of Contents
loading

Summary of Contents for ProForm 1010 Zlt Treadmill

  • Page 1 Modelnr. PETL11711.1 GEBRUIKERSHANDLEIDING Serienr. Schrijf het serienummer hierboven voor verdere raadpleging. Sticker met serienummer VRAGEN? Als u nog vragen hebt of er zijn onderdelen die ontbreken of beschadigd zijn, neem dan contact op met de winkel waar u dit product hebt gekocht.
  • Page 2: Table Of Contents

    252913 handleiding wanneer een sticker ontbreekt of niet leesbaar is en vraag om een vervangende sticker. Plak de sticker op de aangegeven plaats. Aandacht: de sticker(s) worden niet op ware grootte weergegeven. PROFORM is een merk van ICON IP, Inc.
  • Page 3: Belangrijke Voorzorgsmaatregelen

    BELANGRIJKE VOORZORGSMAATREGELEN WAARSCHUWING: lees, om het risico tot ernstig letsel te verminderen, alle belangrijke voorzorgsmaatregelen en instructies in deze handleiding en alle waarschuwingen op uw loopband voordat u deze gebruikt. ICON is niet verantwoordelijk voor persoonlijk letsel of schade door het gebruik van dit product. 1.
  • Page 4 19. Laat de loopband nooit zonder toezicht 23. Controleer regelmatig of alle onderdelen nog ronddraaien. Verwijder altijd de sleutel, goed vast zitten en verstevig ze indien nodig. trek de stekker uit het stopcontact, en zet GEVAAR: de aan/uitschakelaar in de uitstand wan- trek de stekker altijd neer u de loopband niet gebruikt.
  • Page 5: Voordat U Begint

    VOORDAT U BEGINT ® Fijn dat u voor de revolutionaire PROFORM 1010 omslag van deze handleiding als u nog vragen hebt. ZLT-loopband gekozen heeft. De 1010 ZLT-loopband Noteer het productnummer en het serienummer voor- biedt een reeks indrukwekkende functies die ont- dat u met ons contact opneemt.
  • Page 6: Onderdeel Idenficatieschema

    ONDERDEEL IDENFICATIESCHEMA Raadpleeg de onderstaande tekeningen om kleine onderdelen te herkennen. Het getal tussen haakjes onder iedere tekening is het nummer van het onderdeel van de LIJST MET ONDERDELEN aan het eind van deze handleiding. Het nummer naast het sleutelnummer is de hoeveelheid die nodig is voor de montage. Aandacht: als een onderdeel zich niet in de hardwareset bevindt, controleert u of deze al vooraf is gemonteerd.
  • Page 7: Montage

    MONTAGE • De montage moet door twee mensen gebeuren. • Voor montage heeft u het volgende gereedschap: • Plaats alle onderdelen op een open plek en de meegeleverde inbusleutels verwijder het verpakkingsmateriaal. Gooi het verpakkingsmateriaal niet weg tot u volledig klaar een instelbare sleutel bent met de montage.
  • Page 8 2. Draai de loopband voorzichtig naar de linkerkant met de hulp van een tweede persoon. Vouw het Onderstel (55) gedeeltelijk zodat de loopband stabieler is; vouw het Onderstel nog niet vol- ledig in. Snij de banden die de Draad van de Staander (87) aan de Basis (95) bevestigen door.
  • Page 9 4. Zoek de Rechter Staander (85) die staat aan- Zoek de Rechter Staander (85) die staat aan- gegeven met ‘Rechts’ (L of Left geeft links aan; R of Right geeft rechts aan). Houd de Rechter Staander bij de Basis (95) vast zoals afgebeeld. Raadpleeg de inzet-tekening.
  • Page 10 6. Til met de hulp van een tweede persoon de loopband op zodat de Basis (95) plat op de vloer ligt. Maak een Wiel (96) vast aan de Basis (95) met een 3/8" x 2" Bout (8), en een 3/8" Moer (10). Draai de Moer niet te vast.
  • Page 11 8. Zoek naar de Linker Basiskap (88) en de Rechter Basiskap (91). Schuif de Linker Basiskap op de Linker Staander (84). Schuif de Rechter de Basiskap op de Rechter Staander (85). 9. Verwijder de draadband van de aangegeven beugel op de Rechter Handleuning (83). Indien nodig drukt u de 5/16"...
  • Page 12 10. Plaats het bedieningspaneel met de bovenkant op een zachte oppervlakte zodat het bedie- ningspaneel niet bekrast wordt. Verwijder de Schroeven (A) die de Dwarsstang Bedienings- (107) bevestigen. Haal de Dwarsstang er vervol- Haal de Dwarsstang er vervol- Haal de Dwarsstang er vervol- paneelmodule gens af.
  • Page 13 12. Draai de twee 5/16" x 1" Bouten (4) en de vier Draad 5/16" x 1" Schroeven (3) (alleen één kant wordt Bedienings- van het getoond) goed vast. paneelmodule Bedien- ings- Aardings- Houd, met hulp van een tweede persoon, het paneel draad bedieningspaneel bij de Rechter Handleuning...
  • Page 14 14. Houd de Rechter Staanderkap (86) tegen het Bedieningspaneelmodule bedieningspaneel vast. Stel de gaten in de Rechter Staanderkap gelijk met de gaten in de Rechter Staander (85). Maak de Rechter Staanderkap vast met twee #8 x 3/4" Schroeven (1). Maak de Linker Staanderkap (80) op dezelfde manier aan de Linker Staander (84) vast.
  • Page 15: De Hartslag Monitor

    DE HARTSLAG MONITOR HOE DE HARTSLAG MONITOR TE DRAGEN • B uig en rek de sensor tijdens het gebruik of het opbergen van de hartslag monitor niet te veel. De hartslag monitor heeft een borstkas- • M aak de sensor schoon met een zachte doek en een band en een sensor. beetje zachte zeep. Veeg dan de sensor met een Borstkas- Steek de flap in zachte doek en droog deze goed af.
  • Page 16: Gebruik En Bijstellen

    GEBRUIK EN BIJSTELLEN HOE DE SNOER IN STOPCONTACT TE STEKEN Volg deze stappen om de snoer in stopcontact te TYPE E steken. De snoer moet geaard zijn. Als het niet goed functio- neert geeft de aarding de laagste weerstandspad voor 1.
  • Page 17 BEDIENINGSPANEELDIAGRAM DE WAARSCHUWINGSSTICKER OPPLAKKEN samenstellen, resultaten van uw workout bijhouden, tegen andere renners racen en vele andere keuzes raadplegen. Voor aankoop van de iFit Live module Zoek de Engelse waarschuwingen op het bediningspa- neel. U vindt dezelfde waarschuwingen in andere talen gaat u naar www.ifit.com of belt u met het telefoon- op het meegeleverde stickervel.
  • Page 18 DE ELEKTRICITEIT INSCHAKELEN DE HANDMATIGE INSTELLING GEBRUIKEN BELANGRIJK: laat, wanneer de loopband aan 1. Plaats de sleutel in het bedieningspaneel. koude temperaturen blootgesteld is geweest, de loopband tot kamertemperatuur komen voordat u Zie DE ELEKTRICITEIT INSCHAKELEN aan de de elektriciteit inschakelt. Als u dit niet doet kunt u linkerkant.
  • Page 19 4. De hellingstand van de loopband veranderen Het My Trail-tabblad zal een piste van 400 m (1/4 zoals gewenst. mijl) aangeven. De knipperende rechthoek geeft uw vordering aan tijdens uw oefening. Het My Druk om de helling van de loopband te veranderen, Trail-tabblad zal het aantal rondjes aangeven dat u op de Hellingstoename [INCLINE] of -afname toets voltooit.
  • Page 20 6. Meet desgewenst uw hartslag. 7. Zet de ventilator indien gewenst aan. Aandacht: als u de borstkas hartslagmonitor Druk herhaaldelijik op draagt en tegelijkertijd de hartslagsensor van de ventilatortoets [FAN] Verhogen de handgreep gebruikt, geeft het bedienings- verhogen of verlagen paneel uw hartslag niet nauwkeurig weer.
  • Page 21 EEN OEFENING GEBRUIKEN Tijdens de workout wordt 1. Plaats de sleutel in het bedieningspaneel. uw profiel op de snelheid Zie HET APPARAAT AANZETTEN op pagina 18. en de helling Huidig segment keuze aange- 2. Kies een oefening. geven zodat u uw vordering Druk herhaaldelijk op de Calorieëntoets kunt volgen.
  • Page 22 Indien de snelheids- of hellingsinstelling tijdens de Voor gebruik van een iFit Live modlue dient u toegang oefening te hoog of te laag staat, dan kunt u de te hebben tot een computer met een internetverbinding instelling handmatig overschrijven door te druk- en een USB-poort.
  • Page 23 7. Meet desgewenst uw hartslag. De display zal, wanneer u een iFit Live Workout kiest, de tijdsduur van de workout, de afstand die u zult wandelen of lopen, en het bij benadering aantal Zie stap 6 op pagina 20. calorieën dat u zult verbranden aangeven. De dis- De dis- De dis- 8.
  • Page 24 DE INFORMATIEMODUS 3. CONTRAST LVL: druk op de toetsen Helling [INCLINE] verhogen en verlagen om het contrastni- Het bedieningspaneel heeft een informatie instelling veau van de schermen aan te passen. Druk dan op die de informatie van de loopband bijhoudt en u uw de Enter-toets.
  • Page 25: De Loopband Inklappen En Verplaatsen

    DE LOOPBAND INKLAPPEN EN VERPLAATSEN DE LOOPBAND INKLAPPEN DE LOOPBAND VERPLAATSEN Plaats de helling in de laagste stand voordat u de Als u de loopband wilt verplaatsen, dient u deze eerst loopband opbergt om schade aan de loopband te in te vouwen zoals aan de linkerkant staat beschre- voorkomen.
  • Page 26: Problem Opplossen

    PROBLEM OPPLOSSEN De meeste problemen met de loopband kunnen SYMPTOOM: het scherm van het bedieningspaneel met de onderstaande eenvoudige stappen worden blijft verlicht als u de sleutel uit het bedieningspa- opgelost. Zoek het symptoom dat van toepassing neel haalt is en volg de vermelde stappen. Als u verdere hulp nodig heeft, raadpleegt u de omslag van deze a.
  • Page 27 SYMPTOOM: de loopband vertraagt als u erop Verwijder vervolgens de drie #8 x 3/4" Schroeven (1) en draai de Motorkap (62) voorzichtig uit. loopt a. Als u een verlengsnoer nodig heeft, gebruik dan alleen een 3-aansluiting, 1 mm (maat 14) snoer dan niet langer is dan 1,5 meter.
  • Page 28 SYMPTOOM: de loopband zit niet in het midden en b. Als de loopband slipt als erop wordt gelopen, slipt als er op wordt gelopen dient u eerst de sleutel te verwijderen en dan DE STEKKER UIT HET STOPCONTACT TE HALEN. a.
  • Page 29: Richtlijnen Voor Het Oefenen

    RICHTLIJNEN VOOR HET OEFENEN Vet verbranden—Om op doeltreffende wijze vet te WAARSCHUWING: verbranden, moet u gedurende een aanhoudende periode oefeningen doen op een laag intensiteitniveau. voordat u begint met dit of een ander oefe- Tijdens de eerste minuten van de oefening gebruikt ningenprogramma, dient u een arts te uw lichaam koolhydraatcalorieën voor de energie.
  • Page 30: Lijst Met Onderdelen

    LIJST MET ONDERDELEN Modelnr. PETL11711.1 R0112A Aant. Beschrijving Aant. Beschrijving #8 x 3/4" Schroef Opbergvergrendeling #10 x 3/4" Schroef Aardingsdraad Bedieningspaneel 5/16" x 1" Schroef met Platte Kop #8 x 1" Schroef 5/16" x 1" Bout Rechter Voetleuning #8 x 1" Tekschroef Onderstel Vergrendelingsbeugel Rolbeugel...
  • Page 31 Aant. Beschrijving Aant. Beschrijving Bedieningspaneel Roosteraccent Onderstel van het bedieningspaneel Motorbus Lade Motorisolator 5/32" Inbussleutel Elektrabeugel Bedieningspaneelklem Filter Basis van het Bedieningspaneel Ontvanger Dwarsstang Ferrietklem Toegangsdeur Sensor #8 x 3/4" Truss Kopschroef #8 Stertussenring #3 x 3/8" Schroef 1/4" Sterring van de Rol Binnenkussen –...
  • Page 32: Gedetailleerde Tekening

    GEDETAILLEERDE TEKENING A Modelnr. PETL11711.1 R0112A...
  • Page 33 GEDETAILLEERDE TEKENING B Modelnr. PETL11711.1 R0112A...
  • Page 34 GEDETAILLEERDE TEKENING C Modelnr. PETL11711.1 R0112A...
  • Page 35 GEDETAILLEERDE TEKENING D Modelnr. PETL11711.1 R0112A...
  • Page 36: Het Bestellen Van Onderdelen

    HET BESTELLEN VAN ONDERDELEN Bekijk de omslag van deze handleiding voor het bestellen van vervangende onderdelen. Zorg ervoor dat u de vol- gende informatie bij de hand hebt wanneer u contact met ons opneemt: • het modelnummer en het serienummer van het apparaat (raadpleeg de omslag van deze handleiding) • de naam van het apparaat (raadpleeg de omslag van deze handleiding) • h et nummer van het onderdeel en de beschrijving (zie LIJST MET ONDERDELEN en GEDETAILLEERDE TEKENING aan het eind van deze handleiding) RECYCLING INFORMATIE Dit elektronische product mag niet bij het gemeentelijk afval worden...

This manual is also suitable for:

Petl11711.1

Table of Contents