IBM PC 300 Om De Forudinstallerede Programmer Manual
IBM PC 300 Om De Forudinstallerede Programmer Manual

IBM PC 300 Om De Forudinstallerede Programmer Manual

Ibm pc300 type 2169 - about your software (danish)
Hide thumbs Also See for PC 300:

Advertisement

IBM
Om de forudinstallerede
programmer

Advertisement

Table of Contents
loading

Summary of Contents for IBM PC 300

  • Page 1 Om de forudinstallerede programmer...
  • Page 3 Om de forudinstallerede programmer...
  • Page 4 Bemærk Før du bruger oplysningerne i dette hæfte og det produkt, de understøtter, skal du læse Tillæg A, “Fremvisning af licensaftale” på side 21. Første udgave (juni 2000) Dette hæfte er en oversættelse af About Your Sotware (P/N 19K6724). Dette hæfte kan indeholde henvisninger til eller oplysninger om IBM-produkter (maski- ner eller programmer), -programmering eller -ydelser, som ikke er introduceret i Dan- mark.
  • Page 5: Table Of Contents

    Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse ......Om dette hæfte ....... . . Kapitel 1.
  • Page 6 Tillæg A. Fremvisning af licensaftale ....Tillæg B. Bemærkninger og varemærker ....Behandling af datodata .
  • Page 7: Om Dette Hæfte

    Om dette hæfte Dette hæfte indeholder generelle oplysninger om de programmer, der leveres sammen med computeren. Dette hæfte indeholder følgende: Kapitel 1, “Oversigt over programmer” på side 1, indeholder en oversigt over de programmer, der leveres sammen med computeren. Kapitel 2, “Kom godt i gang” på side 5, er en vejledning i, hvordan du kommer i gang med at bruge computeren.
  • Page 8 Om de forudinstallerede programmer...
  • Page 9: Kapitel 1. Oversigt Over Programmer

    Kapitel 1. Oversigt over programmer IBM-computeren leveres med et af følgende Windows-styresystemer Windows 2000 Professional Windows 98 SE (Second Edition). Desuden leveres en række andre programmer, f.eks. bruger-, fejlfindings- og styreprogrammer. Nogle af programmerne er forudinstallerede, og andre findes på de cd'er, der leveres sammen med computeren. Vigtigt! Programmerne, bortset fra Microsoft-styresystemet, licenseres under vilkå- rene i IBM International Licensaftale for Programmer uden garanti.
  • Page 10: Programmer På Software Selections-Cd'en

    og du kan også få adgang til IBM Enhanced Diagnostics og andre system- programmer via produktretableringsprogram'en. Der er flere oplysninger om de forudinstallerede programmer i Kapitel 2, “Kom godt i gang” på side 5. Programmer på Software Selections-cd'en Ud over de programmer og styreprogrammer, IBM har forudinstalleret, findes der programmer og dokumentation på...
  • Page 11: Andre Program-Cd'er

    Tivoli Management Agent Vha. dette program kan en netværksadministrator ind- hente oplysninger om computeren og overvåge dens drift. Andre program-cd'er Visse modeller leveres med ekstra cd'er, der indeholder programmer, du kan installere fra cd'erne. Lotus SmartSuite Lotus SmartSuite, en pakke med prisvindende produkti- vitetsprogrammer, indeholder nyttige programmer og alt, hvad du skal bruge for at få...
  • Page 12 Om de forudinstallerede programmer...
  • Page 13: Kapitel 2. Kom Godt I Gang

    Kapitel 2. Kom godt i gang I dette kapitel kan du finde hjælp, når du skal i gang med at bruge compute- ren. Her kan du få at vide, hvad du har brug for før, og hvad der sker efter, du har startet compute- ren første gang.
  • Page 14: Brug Af Access Ibm

    Vigtige oplysninger, før du starter computeren: Det konfigurationsprogram, der afvikles, når du starter computeren, er lidt anderledes end det, der er beskrevet i brugervejledningen til styresyste- met. Nogle af de valg, der er beskrevet i brugervejledningen til styresyste- met, vises ikke, fordi de er foruddefineret. Under konfigurationen skal du bekræfte, at du accepterer licensaftalen.
  • Page 15: Registrering Af Ibm-Computeren

    Sådan bruger du Access IBM: Hvis Access IBM ikke vises på Windows-skrivebordet, skal du klikke på knappen Start og vælge Access IBM. Klik på en af kategorierne på menuen (f.eks. Start, Hvordan...?). Klik på et emne. Hvis Access IBM ikke er installeret på computeren, skal du læse Kapitel 3, “In- stallation af programmer fra Software Selections-cd'en”...
  • Page 16: Få Vist Dokumentation

    Få vist dokumentation Dokumentationen om computerens hardware og software findes i PDF-filer (Portable Document Format), som kan læses via Adobe Acrobat Reader. Hvis Acrobat Reader ikke er installeret på computeren, kan du installere det fra Software Selections-cd'en (se afsnittet “Installér programmer vha. Software Selections-cd'en”...
  • Page 17: Kapitel 3. Installation Af Programmer Fra Software Selections-Cd'en

    Kapitel 3. Installation af programmer fra Software Selections-cd'en Brug oplysningerne i dette kapitel, hvis du vil installere eller geninstallere pro- grammer fra Software Selections-cd'en. Vigtigt! Du skal have Microsoft Internet Explorer 4.0 eller nyere installeret for at kunne bruge Software Selections-cd'en. Bemærkninger: 1.
  • Page 18: Start Af Software Selections-Cd'en

    Start af Software Selections-cd'en Sæt Software Selections-cd'en i cd-drevet. Programmet Software Selections starter automatisk, hvis den automatiske startfunktion er aktiveret. Hvis den automatiske startfunktion er deaktiveret på computeren, kan du gøre følgende for at bruge Software Selections-cd'en: Start fra skrivebordet: Indsæt Software Selections-cd'en i cd-drevet.
  • Page 19: Kapitel 4. Fejlfindings- Og Hjælpeprogrammer

    Kapitel 4. Fejlfindings- og hjælpeprogrammer Dette afsnit indeholder oplysninger om nogle af de fejlfindings- og hjælpepro- grammer, der leveres sammen med computeren. Norton AntiVirus for IBM ConfigSafe Produktretableringsprogrammet IBM Enhanced Diagnostics. Norton AntiVirus for IBM Norton AntiVirus for IBM er et komplet antivirusprogram, som sporer og fjer- ner virus fra computeren.
  • Page 20: Configsafe

    Sådan planlægger du en virusscanning eller LiveUpdate: Klik på knappen Start. Klik på Programmer Norton AntiVirus Schedule a Scan or Live Update. Klik på Add Scheduled Task i vinduet Scheduled Tasks for at åbne guiden Scheduled Task. Vælg Norton AntiVirus på menuen som det program, der skal afvik- les.
  • Page 21: Sos-Facilitet (Save Our System) I Configsafe

    SOS-facilitet (Save Our System) i ConfigSafe ConfigSafe har en SOS-funktion (Save Our System), der kan bruges i et DOS- miljø i tilfælde af, at der opstår problemer med Windows-skrivebordet. Sådan får du adgang til SOS-funktionen i ConfigSafe: Luk for computeren. Start computeren.
  • Page 22: Produktretableringsprogram

    Produktretableringsprogram Vigtigt! Produktretableringsprogrammet er forudinstalleret på harddisken, som le- veres med IBM-computeren og er skjult for at beskytte programmet, så du ikke ved et uheld kommer til at ødelægge det. Hvis du bruger FDISK, Diskhåndtering i Windows NT eller et andet hjæl- peprogram til harddiskformatering, kan du måske få...
  • Page 23: Ibm Enhanced Diagnostics

    Tryk på F11 ved klarmeldingen. Du har kun mulighed for at trykke F11 i få sekunder. Derfor skal du trykke på F11 hurtigt. Hovedmenuen i pro- duktretableringsprogrammet vises. Hvis du bruger Windows 2000 Professional eller Windows NT Worksta- tion, skal du vælge de korrekte indstillinger for styresystemet. Denne me- nu vises ikke under Windows 98 SE.
  • Page 24: Opret En Ibm Enhanced Diagnostics-Diskette

    Hvis du bruger Windows 2000 Professional eller Windows NT Worksta- tion, skal du vælge de korrekte indstillinger for styresystemet. Denne me- nu vises ikke under Windows 98 SE. Vælg Systemværktøjer på hovedmenuen. Vælg Udfør fejlfinding på menuen Systemværktøjer. Programmet IBM Enhanced Diagnostics starter.
  • Page 25: Kapitel 5. Retablering Af Styresystemet Og De Forudinstallerede

    Kapitel 5. Retablering af styresystemet og de forudinstallerede programmer Denne afsnit indeholder vejledning i retablering af styresystemet, styrepro- grammer og hjælpeprogrammer. Produktretableringsprogrammet findes på computeren, og du kan bruge det til at retablere programmer. Hvis harddisken eller disse filer bliver ødelagte, kan du bestille produktretablerings-cd'erne fra IBM.
  • Page 26: Installation Af Andre Styresystemer

    Hovedmenuen i produktretableringsprogrammet vises med følgende valgmuligheder: Fuld retablering, som formaterer harddisken og retablerer eller instal- lerer styresystemet, forudinstallerede programmer og styreprogram- mer. Delvis retablering, som formaterer harddisken og retablerer eller in- stallerer styresystemet og alle styreprogrammerne. De forudinstallere- de programmer retableres ikke. Visse programmer installeres måske ikke fra Software Selections-cd'en.
  • Page 27: Retablering Af Styreprogrammer

    Følg vejledningen i dokumentationen, der leveres sammen med styresystemet og eventuelle opdateringer, når du installerer et styresystem. Følg derefter vej- ledningen i Kapitel 3, “Installation af programmer fra Software Selections- cd'en” på side 9 for at installere styreprogrammet. Bemærk: Det er ikke alle programmer, der findes til alle styresystemer. Se Software Selections-cd'en for at finde ud af, hvilke programmer der findes til det styresystem, du anvender.
  • Page 28 Om de forudinstallerede programmer...
  • Page 29: Tillæg A. Fremvisning Af Licensaftale

    Tillæg A. Fremvisning af licensaftale IBM International Licensaftale for Programmer uden garanti findes i Access IBM i de forudinstallerede programmer. Ved at bruge computeren accepterer du vil- kårene i denne licensaftale. Klik på Få hjælp på menuen Access IBM. Der er oplysninger om, hvordan du bruger Access IBM, i afsnittet “Brug af Access IBM”...
  • Page 30 Om de forudinstallerede programmer...
  • Page 31: Tillæg B. Bemærkninger Og Varemærker

    Tillæg B. Bemærkninger og varemærker Henvisninger til ikke-IBM Web-steder er kun til orientering og fungerer på in- gen måde som en godkendelse af disse Web-steder. Materialet på disse Web- steder er ikke en del af materialet til dette IBM-produkt, og eventuel brug af disse Web-steder sker på...
  • Page 32 Partnummer: 06P1644 6P1644...

This manual is also suitable for:

300

Table of Contents