Download Print this page

Advertisement

Quick Links

PRO EXPRESS
Mod.
PRO EXPRESS
TURBO
Mod.
GEBRAUCHSANWEISUNG - DAMPFGENERATOR
NOTICE D'EMPLOI - GENERATEUR DE VAPEUR
GEBRUIKSAANWIJZING - STOOMGENERATOR
INSTRUCTIONS FOR USE - STEAM GENERATOR
ISTRUZIONI PER L'USO - GENERATORE DI VAPORE
031834 - 50/04

Advertisement

loading

Summary of Contents for TEFAL GV8110

  • Page 1 PRO EXPRESS Mod. PRO EXPRESS TURBO Mod. GEBRAUCHSANWEISUNG - DAMPFGENERATOR NOTICE D’EMPLOI - GENERATEUR DE VAPEUR GEBRUIKSAANWIJZING - STOOMGENERATOR INSTRUCTIONS FOR USE - STEAM GENERATOR ISTRUZIONI PER L’USO - GENERATORE DI VAPORE 031834 - 50/04...
  • Page 2 Nederlands 1- DE BELANGRIJKSTE ONDERDELEN VAN UW STOOMGENERATOR Turbo-knop (extra stoom) Systeem om het strijkijzer op de basis te vergrendelen (afhankelijk van model) Stoomknop Strijkijzerplateau Temperatuurregelaar van het strijkijzer Knop voor het losmaken van het vergrendelingssysteem Controlelampje van het strijkijzer...
  • Page 3 1.Voor het verplaatsen van uw stoomgenerator aan de handgreep van het strijkijzer : - plaats het strijkijzer op het plateau van de generator en klap de metalen boog op het strijkijzer tot het systeem automatisch vergrendelt (te herkennen aan een « klik ») (1).
  • Page 4: Strijken Met Stoom

    3. Zet de aan/uit-schakelaar op de zijkant van het apparaat (a) aan: het groene lampje op het bedieningspaneel knippert en de stoomtank warmt op (b). Zodra het groene lampje blijft branden (na ongeveer 2 min.) is de stoom klaar (8).
  • Page 5 Ons advies : • Tijdens het eerste gebruik of wanneer u het strijkijzer een paar minuten niet heeft gebruikt, houdt u het strijkijzer weg van de strijkplank en drukt u enkele malen op de stoomknop. Zo wordt koud water uit het stoomcircuit geblazen.
  • Page 6: Verticaal Stomen

    1. Leeg en spoel het uitneembare waterreservoir om (15). 2. Reinig de nog lauwe strijkzool regelmatig met een vochtig niet-metalen schuursponsje. 3. Maak de kunststof delen van het apparaat af en toe schoon met een licht vochtige en zachte doek.
  • Page 7 “STOOMTANK SPOELEN” KNIPPERT Let op: • Om te zorgen dat uw stoomtank lang efficiënt blijft werken en om kalkaanslag te voorkomen, is uw generator voorzien van een oranje controlelampje « stoomtank spoelen » dat na ca. 10 strijkbeurten op het bedieningspaneel knippert.
  • Page 8 - Een elektriciteitsnet waarvan de spanning ligt tussen 220 en 240 V. Een foutieve aansluiting kan onherstelbare schade veroorzaken.Tevens vervalt het recht op garantie. - Een geaard stopcontact.Wanneer u een verlengsnoer gebruikt, controleer dan of de stekker van het tweepolige type 10A is en voorzien is van een aardleiding.
  • Page 9 U kunt altijd rechtstreeks contact opnemen met de consumentenservice van Groupe SEB Nederland BV of Groupe SEB Belgium SA (zie hiervoor de bijgevoegde servicelijst) indien u de oorzaak van het probleem niet zelf heeft kunnen vinden. Demonteer het apparaat nooit zelf !

This manual is also suitable for:

Gv8150Pro expressPro express turbo