Download Print this page
Janssen Fritsen Mexico Assembly And User's Manual

Janssen Fritsen Mexico Assembly And User's Manual

Competition uneven bars

Advertisement

Quick Links

Montage en gebruikershandleiding
Assembly and user manual
Damesbrug wedstrijd "Mexico"
Competition uneven Bars "Mexico"
1383200
Contact:
www.janssen-fritsen.com
export@janssen-fritsen.com

Advertisement

loading

Summary of Contents for Janssen Fritsen Mexico

  • Page 1 Montage en gebruikershandleiding Assembly and user manual Damesbrug wedstrijd “Mexico” Competition uneven Bars “Mexico” 1383200 Contact: www.janssen-fritsen.com export@janssen-fritsen.com...
  • Page 2 Montage en gebruikershandleiding Assembly and user manual Veiligheidsregels – Safety Regulations WAARSCHUWING WARNING Ten einde het risico op letsel te verkleinen en nauwkeurig In order to reduce the risk of injury and to assure secure functioneren van het (turn)toestel te waarborgen, moeten functioning of the (gymnastic)apparatus, rules mentioned onderstaande voorschriften strikt in acht genomen worden: below are to be strictly followed:...
  • Page 3 Montage en gebruikershandleiding Assembly and user manual Gebruikers - Users Het opzetten en opbergen van het toestel mag alleen uitgevoerd worden door bevoegde volwassen personen die de inhoud van de hoofdstukken veiligheidsvoorschriften uit deze documentatie kennen en opvolgen. The mounting and storing of this device may only be executed by competent adult persons, who have read and understood the safety regulations of this manual.
  • Page 4 Montage en gebruikershandleiding Assembly and user manual Leg de basisplaat op de vloer en plaats de bussen aan beide zijden in de daarvoor bestemde gaten. Laat vervolgens de staander in de daarvoor bestemde gaten zakken. Zorg dat de pin voor de breedte afstelling op de staanders zich aan de zelfde kant als de wielen bevindt.
  • Page 5 Montage en gebruikershandleiding Assembly and user manual Plaats de breedte verstelling op de pin op beide staanders, zorg ervoor dat de zwengel altijd aan de zijde zit met de lage staander. Monteer de breedte verstelling aan de staanders met M10x25 bolkop inbusbouten en draai deze stevig aan.
  • Page 6 Montage en gebruikershandleiding Assembly and user manual De volgende stappen dienen met minimaal twee personen uitgevoerd te worden. Plaats de basisplaten parallel aan elkaar in het midden tussen de bevestigingspunten in de vloer. Zorg dat de wielen op de basisplaten naar buiten wijzen. Pas de hoogte van de staanders aan zodat 4 gaten zichtbaar blijven.
  • Page 7 Montage en gebruikershandleiding Assembly and user manual Bevestig de kabels met schuifspanners aan het voorste oog bovenop de lage staander en het voorste oog op de hoge staander. Bevestig de kabel zonder schuifspanner aan het achterste oog van de lage staander en het achterste oog van de hoge staander. Zorg dat de kabels met schuifspanner onder de kabels zonder schuifspanner lopen.
  • Page 8 Montage en gebruikershandleiding Assembly and user manual Bevestig de kettingen aan de vloerankers. Zorg dat de staalkabels tegenover elkaar met dezelfde kettingschakel aan de grondpotten worden bevestigd om er zeker van te zijn dat de kabels dezelfde lengte zijn. De staalkabels dienen spanningsloos gemonteerd te worden. De ongelijke staanders worden op spanning gebracht door de breedteverstelling uit te draaien.
  • Page 9 Montage en gebruikershandleiding Assembly and user manual F.I.G. Wedstrijd normen. F.I.G. Competition norms. Benodigde ruimte met mattenset volgens FIG-Norm. Alle dimensies in millimeters. Space requirement with mat set according FIG-norms. All dimensions in millimetres.
  • Page 10: Maintenance Instructions

    Montage en gebruikershandleiding Assembly and user manual Onderhoudsinstructies Controleer of de RVS rekstanghouders zijn voorzien van nylon schijven. Smeer de RVS rekstanghouders (met Vaseline). Het is absoluut verboden om schuurpapier te gebruiken bij het reinigen van de rekstangen. Om te voorkomen dat de zachte delen van de fineer verwijderd worden, verwijder de magnesium alleen als de rekstangen droog zijn.
  • Page 11 Montage en gebruikershandleiding Assembly and user manual International E-mail: export@janssen-fritsen.com www.janssen-fritsen.com The Netherlands E-mail: verkoop@janssen-fritsen.nl www.janssen-fritsen.nl Belgium E-mail: info@janssen-fritsen.be www.janssen-fritsen.be...

This manual is also suitable for:

1383200