Download Print this page
Laney CUB 8 Operating Instructions Manual
Hide thumbs Also See for CUB 8:

Advertisement

Advertisement

loading

Summary of Contents for Laney CUB 8

  • Page 2 VAŽNO SIGURNOSNO UPUTSVO Upozorenje: Kada koristite električne proizvode primenite osnovne prednostrožnosti. 1. Pročitajte sva sigurnosna uputstva pre upotrebe proizvoda. 2. Sva sigurnosna i operaciona uputstva sačuvajte za dalju upotrebu 3. Poslušajte sva upozorenja uputstva za upotrebu, kao i ona sa zadnje strane aparata 4.
  • Page 3 Za opis funkcije svake kontrolne opcije, jednostavno proverite broj sa objašnjenjem primenjenom na prednjoj tj. Zadnjoj ploči pojačala. Vaš Laney pojačalo je prošlo dve faze testiranja, inspekcija pre isporuke uključujući test sviranja, kao i test uključivanja u strujnu mrežu.
  • Page 4 2. Povežite vaš instrument sa visokokvalitetnim kablom koji će doprineti kvalitetnom zvučanju vašeg pojačala. Poštovani muzičari, hvala vam što koristite naše Laney proizvode i što ste deo naše mnogobrojne porodice širom sveta. Laney jedinica je konstruisana sa mnogo pažnje i umeća, tako da će vam pružiti mnogo godina uživanja.
  • Page 5 SPECIFIKACIJA Napajanje ~100V, ~115V, ~230V, 50/60Hz opcija proizvodjaca Utrosak snage Izlazna snaga Zvucnik 8Ohm Zvucnicki izlazi 8-16 Ohm snage Karakteristike Cist izlazni zvuk 1x6V6GT snaga cevi 1xECC83/12AX7 preamp cevi kontroleri za zvuk i nivo zvuka Hi&Lo Gain ulazi Ulazna snaga 1MOhm Velicina 301*305*205...
  • Page 6 Pojačalo je obloženo crnom kožom, ima mekane ručice tako da je lako rukovati sa njim. Na zadnjoj strani pojačala nalazi se ulaz na koji možete povezati bilo koju Laney zvučnu kutiju – pokušajte sa Laney GS412 i ima i komšije da zabavljate.
  • Page 7 9. RUČKA - ima mekane ručice tako da je lako rukovati sa njim. 10. DODATNA ZVUČNA KUTIJA – koristite zvučnu kutiju 8-16 ohm. Ukoliko se ne koriste preporučene zvučne kutije to može dovesti do oštećenja pojačala, takoñe može da se umanje performanse pojačala. Preporučujemo kombinaciju Cub-8 sa Laney zvučnim kutijama, bićete oduševljeni.
  • Page 8 Lampice pojačala; generalno zvuk je mnogo topliji/nežniji u odnosu na tranzistorska pojačala, takoñe zahtevaju malo više pažnje prilikom transporta. Lampice su komponente koje su od krhkog stakla; mogu lako da se oštete ukoliko se sa pojačalom ne rukuje adekvatno. Obratite pažnju na snagu; propisno podesiti zvučne kutije sa pojačalom. Ukoliko nije dobra snaga zvučnika kao posledica biće zvuk lošeg kvaliteta, a takoñe može doći do oštećenja.