Pro-Form 600 Zlt Treadmill Bruksanvisning

Swedish manual
Hide thumbs Also See for 600 Zlt Treadmill:

Advertisement

Quick Links

Modellnr. PETL69910.0
Serienr.
Anteckna serienumret ovan för
referens.
Serienummer
Dekal
FRÅGOR?
Kontakta butiken där du handlade
denna produkt om du har frågor eller
om du fattas eller har skadade delar.
40215297184
webbsida: wwww.iconsupport.eu
FÖRSIKTIGHET
Läs alla försiktighetsåtgärder och
instruktioner i denna bruksan-
visning innan du börjar använda
redskapet. Spara denna bruksan-
visning för framtida referens.
BRUKSANVISNING
www.iconeurope.com

Advertisement

Table of Contents
loading

Summary of Contents for Pro-Form 600 Zlt Treadmill

  • Page 1 Modellnr. PETL69910.0 BRUKSANVISNING Serienr. Anteckna serienumret ovan för referens. Serienummer Dekal FRÅGOR? Kontakta butiken där du handlade denna produkt om du har frågor eller om du fattas eller har skadade delar. 40215297184 webbsida: wwww.iconsupport.eu FÖRSIKTIGHET Läs alla försiktighetsåtgärder och instruktioner i denna bruksan- visning innan du börjar använda redskapet.
  • Page 2: Table Of Contents

    Om en dekal fattas eller är oläslig kan du ringa på telefonnumret på bruksanvisningens omslag och begära en gratis utbytesdekal. Fäst dekalen på angiven plats. Observera! Storleken på dekalerna som visas överensstämmer eventu- ellt inte med verkligheten. PROFORM är ett registrerat varumärke tillhörande ICON IP, Inc.
  • Page 3: Viktiga Försiktighetsåtgärder

    VIKTIGA FÖRSIKTIGHETSÅTGÄRDER VARNING: För att minska risken för allvarlig skada är det viktigt att läsa alla försiktighet- såtgärder i bruksanvisningen och alla varningar på löpbandet innan du börjar använda ditt löpband. ICON är inte ansvarig för personskada eller skada på egendom som uppstår på grund av användning av denna produkt.
  • Page 4 19. 
 L yft inte, sänk inte och flytta inte och innan underhålls- och justeringsproce- löpbandet förrän det är fullständigt mon- durer i denna bruksanvisning genomförs. terat. (Se MONTERING på sidan 6, och Ta aldrig av motorkåpan såvida du inte HUR LÖPBANDET FÄLLS OCH FLYTTAS på...
  • Page 5: Innan Du Börjar

    INNAN DU BÖRJAR Tack för att du valde det banbrytande löpban- Om du har frågor efter att du läst igenom denna det 
 P ROFORM 600 ZLT. Löpbandet 600 ZLT har bruksanvisning hänvisar vi till informationen på oms- ® ett imponerande funktionsutbud som gör din träning laget.
  • Page 6: Montering

    MONTERING Det behövs två personer för att montera löpbandet. Placera löpbandet på en tom yta och ta bort allt förpack- ningsmaterial. Kasta inte bort förpackningen förrän monteringen är klar. Observera! Löpbandets undersida är täckt med ett högeffektivt smörjmedel. Under transport kan en del smörjmedel hamna på bältets ovansida eller på...
  • Page 7 1. Se till att strömkabeln är urkopplad. 
 
 
 
 T a bort M10 Muttern (19), M10 x 50mm Bulten (31) och Transportfästet (A) från Basen (95). Ta bort transportfästet från löpbandets motsatta sida. Kassera transportfästena. Spara mut- trarna och bultarna för steg 3 och 6. 2.
  • Page 8 3. 
 
 F äst ett Hjul (97) med M10 Muttern (19) och M10 x 50mm Bulten (31) som du tog av i steg 1. Dra inte åt Muttern för hårt. Hjulet måste kunna rulla fritt. 
 
 T ryck fast en Baskåpa (87) på Basen (95). 4.
  • Page 9 5. 
 
 
 
 S ätt en Bultbricka (90) innanför nedre änden på Högra Stolpen (89). För in en M10 x 95mm Bult (8) med en M10 Stjärnbricka (9) i den Högra Stolpen och bultdistansbrickan. Upprepa detta steg med en andra Bultbricka, en M10 x 68mm Bult (114) och en M10 Stjärnbricka.
  • Page 10 7. 
 
 
 Håll, med hjälp av en andra person, en Bultdistansbricka (90) innanför den nedre änden på den Vänstra Stolpen (85). För in en M10 x 95mm Bult (8) med en M10 Stjärnbricka (9) i den vänstra stolpen och Bultdistansbrickan. Upprepa detta steg med en andra Bultbricka, en M10 x 68mm Bult (114) och en M10 Stjärnbricka.
  • Page 11 9. 
 P lacera displayenheten med framsidan nedåt på en mjuk yta så att displayenheten inte repas. 
 L ossa de fyra #8 x 1" Skruvarna (107). Vrid försiktigt Displayenhetens Ram (111) till den angivna positionen. Om Displayenhetens Ram vrids för långt kommer jordkabeln att gå sönder.
  • Page 12 11. 
 B e en annan person hålla displayenheten intill den Högra Stolpen (89). Displayenhet 
 A nslut Stolpkabeln (88) till displayenhetskabeln. Se den infällda figuren. Kontakterna ska passa ihop lätt och snäppa samman. Om de inte gör det ska en av kontakterna vridas varefter du kan försöka igen.
  • Page 13 13. 
 F ör Kåpan för Högra Stolpen (110) upp mot det Högra Handräcket (101). Fäst Kåpan för Högra Stolpen med två M4 x 16mm Skruvar (124). Se till att Skruvarna inte dras åt för hårt. 
 F äst den Vänstra Stolpkåpan (visas inte) enligt beskrivningen ovan.
  • Page 14 Om du köpte en bröstpulssensor (se sidan 23) ska du följa stegen nedan för att installera mottagaren som medföljer. 1. 
 Se till att strömkabeln är urkopplad. Ta bort de fem M4 x 19mm Skruvarna (35) och de två Displayenhet M4 x 45mm Skruvarna (2) från displayenhetens baksida.
  • Page 15: Drift Och Justering

    DRIFT OCH JUSTERING TYPE E BÄLTE FÖRBEHANDLAT MED SMÖRJMEDEL Följ stegen nedan för att koppla in strömkabeln. Ditt löpband har ett bälte som behandlats med ett hög- 1. 
 K oppla in strömkabelns angivna ände i uttaget på presterande smörjmedel. VIKTIGT: Applicera aldrig löpbandet.
  • Page 16 DISPLAYENHETSDIAGRAM Nyckel Klämma PLACERING AV VARNINGSDEKALER träningsprogram som hjälper dig att uppnå specifika mål. Till exempel kan du gå ner i vikt med det speciella Hitta de engelska varningarna på displayenheten. åtta veckor långa viktminskningsprogrammet. iFit styr Samma varningar finns tillgängliga på olika språk på automatiskt löpbandet.
  • Page 17 HUR MAN SÄTTER IGÅNG STRÖMMEN HUR DET MANUELLA LÄGET FUNGERAR VIKTIGT: Om löpbandet utsatts för låga tempera- 1. 
 
 S ätt i nyckeln i displayenheten. turer måste det få uppnå rumstemperatur innan strömmen slås på. Om du inte gör det kan kontroll- 
...
  • Page 18 5. Ändra lutningen på löpbandet enligt önskemål. 
 
 D en nedre högra displayen—Den nedre 
 
 
 Ä ndra lutningen på löpbandet genom att trycka högra displayen kan visa på knapparna för att öka eller minska lutningen det ungefärliga antal [INCLINE] eller på...
  • Page 19 7. Mät din puls om du vill. detekteras visas en hjärtsymbol i den nedre högra displayen som blinkar varje gång ditt hjärta slår. 
 
 
 
 O bserva! Om du använder handpulssensorn Ett eller två streck visas varefter din hjärtfrekvens och den valfria bröstpulssensorn som kan rapporteras.
  • Page 20 HUR ETT KALORIPROGRAM FUNGERAR Under programmets gång kommer profilen Aktuellt segment 1. 
 
 S ätt i nyckeln i displayenheten. att visa din utveckling. Profilens blinkande 
 Se HUR MAN SÄTTER IGÅNG STRÖMMEN på segment representerar sidan 17. programmets aktuella segment.
  • Page 21 HUR ETT PRESTATIONSPROGRAM FUNGERAR 4. Om du vill kan du välja hur länge programmet ska vara. 1. 
 
 S ätt i nyckeln i displayenheten. 
 
 O m du har valt ett prestationsprogram kan du ställa 
 Se HUR MAN SÄTTER IGÅNG STRÖMMEN på in passets varaktighet mellan 15 och 45 minuter i sidan 17.
  • Page 22 ATT ANVÄNDA ETT iFIT-program 3. 
 S tarta programmet. Du kan köpa iFit-kort på www.iFit.com eller genom att 
 S tarta programmet genom att trycka på startknap- ringa till telefonnumret som finns på bruksanvisningens pen [START] eller ökningsknappen [SPEED] för framsida.
  • Page 23 INFORMATIONSLÄGET HUR STEREOSYSTEMET FUNGERAR Displayenheten har ett informationsläge som håller koll För att kunna spela musik eller ljudböcker genom dis- på det totala avståndet som bandet har rört sig och playenhetens stereohögtalare måste du koppla in din det totala antalet timmar som löpbandet har använts. MP3-spelare, CD-spelare eller annan personlig ljud- Informationsläget låter dig även välja metriska eller spelare i displayenheten via MP3-uttaget.
  • Page 24: Hur Löpbandet Fälls Och Flyttas

    HUR LÖPBANDET FÄLLS OCH FLYTTAS 
 H UR LÖPBANDET FÄLLS IHOP HUR LÖPBANDET FLYTTAS För att undvika skada på löpbandet ska lutningen 
 I nnan löpbandet flyttas ska det fällas ihop enligt justeras till den lägsta positionen innan du fäller beskrivningen till vänster.
  • Page 25: Felsökning

    FELSÖKNING De flesta problem som uppstår med löpbandet kan lösas genom att använda stegen nedan. Hitta en öve- rensstämmande symptom och följ stegen. Om ytterligare hjälp behövs hänvisar vi till bruksanvisningens omslag. PROBLEM: Strömmen startar inte LÖSNING: a. Se till att strömkabeln är inkopplad ordentligt i ett jordat uttag (se sida 15). Om en förlängningss- ladd behövs ska endast en 3-ledad, 1 mm sladd användas som inte är längre än 1,5 m.
  • Page 26 
 T a av de tre M4,2 x 19mm Kåpskruvarna (12) och rotera av den Övre Motorkåpan (67) försiktigt. 
 H itta Tungreläet (70) och Magneten (51) på vän- ster sida om Remskivan (53). Vrid Remskivan tills Magneten är inriktad mot Tungreläet. Se till att 3 mm öppningen mellan Magneten och Tungreläet är cirka 3 mm.
  • Page 27 PROBLEM: Bandet är inte centrerat eller glider när man går på det. LÖSNING: a. 
 O m gångbandet inte är centrerat tar du först ur nyckeln och KOPPLA FRÅN STRÖMKABELN. Om bandet ligger mer till vänster, vrid den vän- stra valsbulten 1/2 varv medurs med insexnyckeln. Om bandet ligger mer till höger, vrid bulten 1/2 varv moturs.
  • Page 28: Träninsriktlinjer

    TRÄNINSRIKTLINJER Fettförbränning—För att förbränna fett på ett effektivt VARNING: sätt måste du träna med låg intensitet under en längre Tala alltid med en tid. Under de första minuterna använder din kropp läkare innan du påbörjar ett träningsprogram. kalorier från kolhydrater som en energikälla. Först efter Detta är speciellt viktigt för personer som är en stund börjar din kropp använda lagrade fettkalo- äldre än 35 år eller personer som har exis-...
  • Page 29 FÖRESLAGEN STRETCHNING Korrekta stretchövningar visas till höger. Rör dig långsamt när du stretchar. Studsa aldrig. 1. Röra vid tårna Böj knäna en aning och böj dig långsamt framåt över höfterna. Slappna alltid av i ryggen och axlarna när du lutar dig framåt mot tårna så...
  • Page 30: Artikellista

    ARTIKELLISTA Modellnr. PETL69910.0 R1211A Finn artiklarna nedan I SPRÄNGSKISSEN i slutet av bruksanvisningen. Objekt- Antal Beskrivning Objekt- Antal Beskrivning M4,2 x 19mm Skruv Magnet M4 x 45mm Skruv Motorrem M4,2 x 25mm Tek-Skruv Drivvals/Remskiva #8 x 1/2" Jordningsskruv Löpband M8 x 25mm Bult Plattform 3/8"...
  • Page 31 Objekt- Antal Beskrivning Objekt- Antal Beskrivning Höger Handräcke M10 x 68mm Bult Jordkabel för Displayenhet M8 Flänsmutter Bas för Displayenhet M4 x 13mm Skruv Vänster Tillbehörsbricka Motorbussning Displayenhet Motorisolator Höger Tillbehörsbricka Transformator #8 x 1" Skruv Filter M5 x 16mm Bult Uttag Kåpa för Vänster Stolpe Fäste för Elektronik...
  • Page 32: Sprängskiss

    SPRÄNGSKISS A Modellnr. PETL69910.0 R1211A...
  • Page 33 SPRÄNGSKISS B Modellnr. PETL69910.0 R1211A...
  • Page 34 SPRÄNGSKISS C Modellnr. PETL69910.0 R1211A...
  • Page 35 SPRÄNGSKISS D Modellnr. PETL69910.0 R1211A...
  • Page 36: Beställa Reservdelar

    BESTÄLLA RESERVDELAR Information om hur man beställer reservdelar finns på bruksanvisningens omslag. För att kunna hjälpa dig på ett mer effektivt sätt ska du ha följande information tillhands när du kontaktar oss: • produktens modell- och serienummer (se bruksanvisningens omslag) •...

This manual is also suitable for:

600 zltPetl69910.0

Table of Contents