Pro-Form 600 Zlt Treadmill Hasznalati Utasitas Manual

Hungarian manual
Hide thumbs Also See for 600 Zlt Treadmill:

Advertisement

Quick Links

Modellszám: PETL69910.0
HASZNÁLATI UTASÍTÁS
Sorozatszám:
Későbbi hivatkozás céljából a fenti
helyre írja be a sorozatszámot.
Sorozatszám-
matrica
KÉRDÉSEK?
Ha van kérdése, vagy ha vannak
hiányzó alkatrészek, keresse fel a
vásárlás helyét.
Látogasson el weboldalunkra:
www.iconsupport.eu
VIGYÁZAT!
Olvassa el a használati utasítás
minden, óvintézkedésről és
figyelmez-tetésről szóló pontját,
mielőtt a gépet használná. Őrizze
meg ezt a kézikönyvet a jövőben
www.iconeurope.com
is.

Advertisement

Table of Contents
loading

Summary of Contents for Pro-Form 600 Zlt Treadmill

  • Page 1 Modellszám: PETL69910.0 HASZNÁLATI UTASÍTÁS Sorozatszám: Későbbi hivatkozás céljából a fenti helyre írja be a sorozatszámot. Sorozatszám- matrica KÉRDÉSEK? Ha van kérdése, vagy ha vannak hiányzó alkatrészek, keresse fel a vásárlás helyét. Látogasson el weboldalunkra: www.iconsupport.eu VIGYÁZAT! Olvassa el a használati utasítás minden, óvintézkedésről és figyelmez-tetésről szóló...
  • Page 2: Table Of Contents

    A matricát a képen látható helyen helyezze el. Megjegyzés: A matricák képen látható mérete nem a tényleges méret. Hungarian Russian A PROFORM az ICON IP, Inc. Rt. bejegyzett védjegye...
  • Page 3: Fontos Óvintézkedések

    FONTOS ÓVINTÉZKEDÉSEK FIGYELEM! A futópad használata előtt – a komoly sérülés kockázatának csökkentése érdekében – olvasson el minden fontos óvintézkedést és utasítást a kézikönyvben, és ugyanígy olvassa el a futópadon elhelyezett összes figyelmeztetést is. Az ICON semmilyen felelősséget nem vállal a termék használata révén vagy abból kifolyólag elszenvedett sérülésekét, illetve vagyonkárért. 1.
  • Page 4 18. Soha ne hagyja őrizetlenül a futópadot, 22. Rendszeresen ellenőrizze és megfelelően miközben működik. Mindig vegye ki a kulcsot, húzza meg a futópad összes alkatrészét. húzza ki a tápkábelt és az áram-kapcsoló VIGYÁZAT: gombot kapcsolja a ki [OFF] állásba, ha Mindig húzza ki éppen nem használja a gépet.
  • Page 5: Mielőtt Nekilátna

    MIELŐTT NEKILÁTNA Köszönjük, hogy a forradalmi PROFORM 600 ZLT elolvasása után felmerülő kérdésekkel kapcsolatban ® futópadot választotta. A 600 ZLT futópad egy sor kiváló lásd a kézikönyv borítóját. Ha azt akarja, hogy jellemzőt nyújt, amelyet arra terveztek, hogy az otthoni gyorsan segítsünk, jegyezze fel a termék modell- és...
  • Page 6: Összeszerelés

    ÖSSZESZERELÉS Az összeszerelés két embert igényel. Tegye a futópadot olyan helyre, ahol körülötte szabadon mozoghat, majd vegyen le róla minden csomagolóanyagot. Az összeszerelés végeztéig ne dobja el a csomagolóanyagokat. Megjegyzés: A futópad sétálószalagjának az alját a szállítás időtartamára nagy teljesítményű kenőanyaggal kenték be, egy kevés kenőanyag így átkerülhet a sétálószalag tetejére vagy a szállításhoz használt kartonra is.
  • Page 7 1. Ügyeljen arra, hogy a hálózati kábel ki legyen húzva. Távolítsa el az M10 anyát (19), az M10 x 50mm csavart (31), valamint a szállítási konzolt (A) az alapról (95). Távolítsa el a szállítási konzolt a futópad másik oldaláról. Szabaduljon meg a szállítási konzoloktól.
  • Page 8 3. Erősítse fel az egyik kereket (97) az M10 anyával (19), valamint az M10 x 50mm csavarral (31), amelyeket az 1. lépés során eltávolított. Ne húzza túl az anyát; a keréknek szabadon kell forognia. Nyomja be az alap sapkát (87) az alapba (95). 4.
  • Page 9 5. Tartsa a csavar távtartót (90) a jobb oldali tartóoszlop (89) alsó végében. Illesszen egy M10 x 95mm végcsavart (8) egy M10 csillagalátéttel (9) a jobb tartóoszlopba és a csavar távtartóba. Ismételje meg ezt a lépést egy másik csavar távtartóval, egy M10 x 68mm végcsavarral (114) és egy M10 csillagalátéttel.
  • Page 10 7. Egy másik személy segítségével tartsa a csavar távtartót (90) a bal oldali tartóoszlop (85) alsó végében. Illesszen egy M10 x 95mm végcsavart (8) egy M10 csillagalátéttel (9) a bal tartóoszlopba és a csavar távtartóba. Ismételje meg ezt a lépést egy másik csavar távtartóval, egy M10 x 68mm végcsavarral (114) és egy M10 csillagalátéttel.
  • Page 11 9. Állítsa a konzol-szerelvényt felszínével lefelé egy puha felületre, hogy elkerülje a konzol- szerelvény megkarcolódását. Lazítsa meg a négy #8 x 1" csavart (107). Óvatosan fordítsa el a konzol vázat (111) az ábrázolt pozícióba. Ne fordítsa el a konzol vázat túlzottan, ezzel elszakíthatja a földelés- vezetéket.
  • Page 12 11. Egy másik személy segítségével tartsa a konzol-szerelvényt a jobb oldali tartóoszlop (89) Konzol- mellett. szerelvény Csatlakoztassa a tartóoszlop-vezetékét (88) a konzolvezetékhez. Lásd a belső képet. A csatlakozóknak könnyen össze kell csúszniuk és a helyükre kell pattanniuk. Ha nem ez a helyzet, forgassa el valamelyik csatlakozót és próbálja meg újból.
  • Page 13 13. Csúsztassa a jobb oldali tartóoszlop burkolatot (110) fel egészen a jobb oldali kapaszkodóhoz (101). Csatlakoztassa a jobb oldali tartóoszlop burkolatot két M4 x 16mm csavarral (124). Ügyeljen, hogy a csavarokat ne feszítse túl. Erősítse fel a bal oldali tartóoszlop burkolatot (az ábrán nem látható) a fent leírt módon.
  • Page 14 Ha megvásárolja az opcionális mellkasi pulzusérzékelőt (ld. 23. oldal), kövesse az alábbi lépéseket a mellkasi pulzusérzékelőhöz kapott vevőegység felszereléséhez. 1. Ügyeljen arra, hogy az áram tápkábel ki Konzol- legyen húzva. Távolítsa el az ábrán szereplő szerelvény öt M4 x 19mm csavart (35) és a két M4 x 45mm csavart (2) a konzol-szerelvény hátuljáról.
  • Page 15: Működés És Beállítások

    MŰKÖDÉS ÉS BEÁLLÍTÁSOK A GYÁRILAG SÍKOSÍTOTT FUTÓSZALAG Kövesse az alábbi lépéseket az áram-kábel TYPE E bedugaszolásához. A futópadnak része a kitűnő teljesítményű kenőanyaggal bevont sétálószalag. FONTOS! Soha 1. Dugaszolja be az áram-kábel ábrán látható végét a ne használjon szilikonsprayt vagy egyéb anyagot a futópadon lévő...
  • Page 16 KONZOL-DIAGRAM Kulcs Kapocs A FIGYELMEZTETŐ CÍMKE FELRAGASZTÁSA segítségével Ön elérje a specifikus fitnesz céljait. Például szabaduljon meg nem kívánt kilóitól a Keresse meg az angol nyelvű figyelmeztetéseket 8-hetes súlycsökkentés edzésprogrammal. Az iFit a konzolon. Ugyanezek a figyelmeztetések — más edzésprogramok automatikusan szabályozzák a nyelven —...
  • Page 17 AZ ÁRAMELLÁTÁS BEKAPCSOLÁSA A MANUÁLIS ÜZEMMÓD HASZNÁLATA FONTOS: Ha a futópad hidegnek volt kitéve, az 1. Helyezze be a kulcsot a konzolba. áramellátás bekapcsolása előtt tegye lehetővé, hogy szobahőmérsékletre melegedhessen fel. Lásd AZ ÁRAMELLÁTÁS BEKAPCSOLÁSA c. Ha ezt nem teszi meg, a konzol kijelzői vagy más alatt a bal oldalon.
  • Page 18 5. Változtassa meg a futópad lejtését a kívánsága A jobb alsó kijelző—A szerint. jobb alsó kijelző megmutathatja az A futópad lejtésszögének megváltoztatásához Ön által elégetett nyomja le az lejtésnövelő, illetve –csökkentő kalóriák [CALS.] [INCLINE] vagy [INCLINE % GRADE] gombokat. körülbelüli számát és a Amikor megnyom egy gombot a lejtés fokozatosan sétálószalag sebességét.
  • Page 19 7. Ha úgy kívánja, mérje meg a pulzusszámát. Amikor a készülék érzékeli a pulzusát, a jobb alsó kijelzőn egy szív szimbólum villog, amikor Figyelem: Ha a markolatos pulzusérzékelőt a szíve ver, először egy vagy két vonal jelenik és az opcionális mellkasi pulzusérzékelőt meg, majd a pulzusszáma megjelenik a kijelzőn.
  • Page 20 KALÓRIA EDZÉSPROGRAM ALKALMAZÁSA A villogó szegmens magassága mutatja Aktuális szegmens 1. Helyezze be a kulcsot a konzolba. az aktuális szegmens sebesség-beállítását. Lásd AZ ÁRAMELLÁTÁS BEKAPCSOLÁSA részt Minden szegmens végén a 17. oldalon. hangjelzések sorozata hangzik el. Ha egy eltérő 2. Kalória-edzésprogram kiválasztása sebesség- és/vagy lejtés-beállítás van beprogramozva a következő...
  • Page 21 A TELJESÍTMÉNY EDZÉSPROGRAM HASZNÁLATA 4. Válassza ki az edzésprogram időtartamát, ha úgy kívánja. 1. Helyezze be a kulcsot a konzolba. Ha Ön egy teljesítmény-edzésprogramot választott, Lásd AZ ÁRAMELLÁTÁS BEKAPCSOLÁSA részt beállíthatja az edzésprogram időtartamát 15 és a 17. oldalon. 45 perc közötti időre, 5 perces növekményekkel. Az edzésprogram időtartamának beállításához 2.
  • Page 22 IFIT EDZÉSPROGRAM HASZNÁLATA 3. Kezdje el az edzésprogramot. Ha iFit kártyákat kíván vásárolni, lépjen a Nyomja meg a Start [START] gombot vagy www.iFit.com weboldalra vagy hívja fel az e kézikönyv a sebesség-növelés [SPEED] gombot az borítóján látható telefonszámot. Az iFit kártyák a edzésprogram elindításához.
  • Page 23 AZ INFORMÁCIÓ MÓD A SZTEREO HANGRENDSZER HASZNÁLATA A konzolon van egy információ-mód is, amely nyomon Zene vagy hangoskönyvek a sztereó hangszóróin követi a teljes távot, amelyet a sétálószalag megtett és történő lejátszásához az MP3-lejátszóját, CD- a teljes óraszámot, amennyit a futópadot használták. lejátszóját vagy egyéb személyi audió...
  • Page 24: A Futópad Összecsukása És Mozgatása

    A FUTÓPAD ÖSSZECSUKÁSA ÉS MOZGATÁSA A FUTÓPAD ÖSSZEHAJTÁSA A FUTÓPAD MOZGATÁSA A futópad károsodásának elkerülésére állítsa Mielőtt a futópadot mozgatja, helyezze tárolási állásba be a lejtését a legalacsonyabb állásba, mielőtt a a fent leírtak szerint. FIGYELEM: Ügyeljen arra, hogy futópadot összehajtja. Ezután vegye ki a kulcsot a retesz-gomb a tárolási helyzetben lezárt legyen.
  • Page 25: Hibaelhárítás

    HIBAELHÁRÍTÁS A futópadnál felmerülő legtöbb probléma az alábbi lépések végrehajtásával megoldható. Keresse meg az adott esetre érvényes jelenséget, majd kövesse a felsorolt lépéseket. Ha további segítségre van szüksége, tekintse meg a kézikönyv külső borítóját. PROBLÉMA: Az áramellátás nem kapcsol be MEGOLDÁS: a.
  • Page 26 Távolítsa el a három M4,2 x 19mm motorház- fedél csavart (12) és óvatosan fordítsa lefelé a motorház fedelét (67). Keresse meg a Reed kapcsolót (70) és a mágnest (51) a csiga (53) bal oldalán. Fordítsa el a csigát, amíg a mágnes egy vonalba nem 3 mm kerül a Reed kapcsolóval.
  • Page 27 PROBLÉMA: A sétálószalag nincs centerben vagy csúszik működés közben MEGOLDÁS: a. Ha a sétálószalag nincs centerben, először vegye ki a kulcsot és HÚZZA KI A TÁPKÁBELT. Ha a sétálószalag balra mozdult, az imbusz kulcs segítségével fordítsa el a bal görgő csavarját az óramutató járásával megegyező...
  • Page 28: Edzési Útmutató

    EDZÉSI ÚTMUTATÓ Zsírégetés — Ahhoz, hogy a zsírt hatékonyan FIGYELEM! elégethesse, huzamosabb ideig kell kis Ennek vagy intenzitásszinten edzenie. Az edzés első pár percében bármely más edzésprogramnak a a test – hogy energiához jusson – a szénhidrátból megkezdése előtt konzultáljon orvosával. származó...
  • Page 29 JAVASOLT GYAKORLATOK A NYÚJTÁSHOZ Jobb oldalon látható többféle alapvető nyújtási gyakorlat végrehajtásának a megfelelő formája. Nyújtáskor mozogjon lassan — soha ne szökdécseljen. 1. Hajolgatás a lábujjak megérintésével Álljon kicsit behajlított térddel, majd lassan hajolgasson előre csípőből. Hagyja, hogy – miközben, amennyire tudja, igyekszik elérni a lábujjait –...
  • Page 30: Alkatrészjegyzék

    ALKATRÉSZJEGYZÉK Modellszám: PETL69910.0 R0811A Az alább felsorolt alkatrészek beazonosításához lásd a ROBBANTOTT NÉZETRAJZ ábrát e kézikönyv vége felé. Kulcssz. Db. Leírás Kulcssz. Db. Leírás M4,2 x 19mm csavar Mágnes M4 x 45mm csavar Motor szíj M4,2 x 25mm önmetsző csavar Meghajtás görgő/csiga #8 x 1/2"...
  • Page 31 Kulcssz. Db. Leírás Kulcssz. Db. Leírás Pulzus rúd 5/16" x 5/8" végcsavar Jobb oldali kapaszkodó M10 x 68mm végcsavar Konzol földvezetéke M8 peremes anya Konzol alap M4 x 13mm csavar Bal kiegészítő tálca Motor persely Konzol Motor-szigetelés Jobb kiegészítő tálca Transzformátor #8 x 1"...
  • Page 32: Robbantott Nézetrajz

    ROBBANTOTT NÉZETRAJZ A Modellszám: PETL69910.0 R0811A...
  • Page 33 ROBBANTOTT NÉZETRAJZ B Modellszám: PETL69910.0 R0811A...
  • Page 34 ROBBANTOTT NÉZETRAJZ C Modellszám: PETL69910.0 R0811A...
  • Page 35 ROBBANTOTT NÉZETRAJZ D Modellszám: PETL69910.0 R0811A...
  • Page 36: Cserealkatrészek Rendelése

    CSEREALKATRÉSZEK RENDELÉSE Pótalkatrészek megrendelésével kapcsolatban lásd a kézikönyv borítóját. Ha azt akarja, hogy gyorsan segítsünk, készítse elő az alábbi adatokat, amikor hozzánk fordul! • a termék modell és sorozatszáma (lásd a kézikönyv borítóját) • a termék neve (lásd a kézikönyv borítóját) •...

This manual is also suitable for:

600 zltPetl69910.0

Table of Contents