NordicTrack T 9.2 Treadmill Gebruikershandleiding

Dutch manual
Hide thumbs Also See for T 9.2 Treadmill:

Advertisement

Quick Links

Modelnr. NETL99811.0
Serienr.
Schrijf het serienummer hierboven
voor verdere raadpleging.
GEBRUIKERSHANDLEIDING
Sticker met
serienummer
VRAGEN?
Als u nog vragen hebt of er zijn
onderdelen die ontbreken of besch-
adigd zijn, neem dan contact op met
de winkel waar u dit product hebt
gekocht.
Bezoek onze website:
www.iconsupport.eu
OPGELET
Lees voor gebruik van dit
apparaat alle instructies en
voorzorgsmaatregelen in deze
handleiding. Bewaar deze hand-
leiding voor verdere raadpleging.
www.iconeurope.com

Advertisement

Table of Contents
loading

Summary of Contents for NordicTrack T 9.2 Treadmill

  • Page 1 Modelnr. NETL99811.0 Serienr. Schrijf het serienummer hierboven voor verdere raadpleging. GEBRUIKERSHANDLEIDING Sticker met serienummer VRAGEN? Als u nog vragen hebt of er zijn onderdelen die ontbreken of besch- adigd zijn, neem dan contact op met de winkel waar u dit product hebt gekocht.
  • Page 2: Table Of Contents

    Plak de sticker op de aangegeven plaats. Aandacht: de sticker(s) worden niet op ware grootte weergegeven. NORDICTRACK is een merk van ICON IP, Inc.
  • Page 3: Belangrijke Voorzorgsmaatregelen

    BELANGRIJKE VOORZORGSMAATREGELEN WAARSCHUWING: lees voordat u de loopband gebruikt, alle instructies in deze handleiding en alle waarschuwingen op uw loopband, om het risico op brandwonden, brand, elek- trische schok, of letsel aan personen te verminderen. ICON is niet verantwoordelijk voor persoonlijk letsel of schade door het gebruik van dit produkt.
  • Page 4 20. Laat de loopband nooit zonder toezicht 24. Controleer alle onderdelen regelmatig en draaien. Trek de sleutel er altijd uit, druk de draai ze dan goed vast. stroomschakelaar in de off (uit) stand (zie de GEVAAR: tekening op bladzijde 5 voor de plaats van de trek de stekker altijd direct stroomschakelaar) en haal de stekker van de na gebruik van de loopband uit het stopcon-...
  • Page 5: Voordat U Begint

    VOORDAT U BEGINT Fijn dat u voor de nieuwe NORDICTRACK T9.2 Noteer het productnummer en het serienummer voor- ® loopband gekozen heeft. De T9.2 loopband biedt een dat u met ons contact opneemt. De plaats waar u de indrukwekkende reeks mogelijkheden die ontwikkeld...
  • Page 6: Onderdeel Identificatieschema

    ONDERDEEL IDENTIFICATIESCHEMA Raadpleeg de tekeningen hieronder om de kleine onderdelen voor de montage te herkennen. Het nummer tus- sen haakjes onder elke tekening is het nummer van het onderdeel van de LIJST MET ONDERDELEN achterin deze handleiding. Het getal tussen de haakjes is de hoeveelheid die nodig is voor de montage. Aandacht: als een onderdeel zich niet in de hardwareset bevindt, controleert u of deze al vooraf is gemonteerd.
  • Page 7: Montage

    MONTAGE • Voor de montage zijn twee personen nodig. • Kijk op bladzijde 6 voor het herkennen van kleine onderdelen. • Plaats alle onderdelen op een open plek en verwijder het verpakkingsmateriaal. Gooi het ver- • Voor montage heeft u het volgende gereedschap pakkingsmateriaal pas weg als u helemaal klaar nodig: bent met de montage.
  • Page 8: Draai Drie 3/8" X 4" Schroeven (4) Met Drie

    2. Zoek naar de Linker Staander (75). Laat een tweede persoon de Linker Staander bij de Basis (80) vasthouden. Draad- Raadpleeg de inzet-tekening. Maak de draad- band band in de Linker Staander (75) stevig rond het uiteinde van de Draad van de Staander (70) vast.
  • Page 9 4. Zoek naar de Linker en de Rechter Kap van de Basis (73, 74). Schuif de Linker en de Rechter Kap van de Basis op de Linker en de Rechter Staanders (75, 76) zoals afgebeeld. 5. Zoek naar de Linker Handleuning (71). Als er een draad in de Linker Handleuning zit, haal hem eruit en gooi hem weg.
  • Page 10 6. Maak de Rechter Handleuning (72) aan de Rechter Staander (76) vast met twee 3/8" x 3 1/2" Schroeven (9) en twee 3/8" Sterringen (5). Draai beide Schroeven wat aan, maar nog niet vast. 7. Steek het Onderstel van het Bedieningspaneel (87) in de Handleuningen (71, 72).
  • Page 11 8. Houd, met hulp van een tweede persoon, het bedieningspaneel bij de Linker Handleuning (71) en bij de Rechter Handleuning (niet afgebeeld) vast. Bedieningspaneel Sluit de Draad van de Staander (70) aan op de draad van het bedieningspaneel. Raadpleeg de inzet-tekening. De verbind- ingsstukken zouden makkelijk samen Draad moeten glijden en op hun plaats moeten...
  • Page 12 10. Maak de twee Klemmen van het Bedieningspaneel (96) aan het bedieningspa- neel vast met vier #8 x 3/4" Schroeven (6). Bedieningspaneel Zie stap 3. Draai alle zes de 3/8" x 4" Schroeven (4) vast. 11. Zoek naar de Linker en de Rechter Lade (97, 85).
  • Page 13 12. Til het Onderstel (49) omhoog, tot de afgebeelde stand. Zorg dat een tweede persoon het Onderstel vasthoudt tot deze stap voltooid is. Draai de Opbergvergrendeling (51) zodanig dat de grote stang en de vergrendelknop in de afge- beelde stand staan. Maak het onderste uiteinde van de Opbergvergrendeling (51) aan de Basis (80) vast met een 3/8"...
  • Page 14: De Hartslag Monitor

    DE HARTSLAG MONITOR HOE DE HARTSLAG MONITOR TE DRAGEN • B uig en rek de sensor tijdens het gebruik of het opbergen van de hartslag monitor niet te veel. De hartslag monitor heeft een borstkas- • M aak de sensor schoon met een zachte doek en een band en een sensor. beetje zachte zeep. Veeg dan de sensor met een Borstkas- Steek de flap in zachte doek en droog deze goed af.
  • Page 15: Gebruik En Bijstellen

    GEBRUIK EN BIJSTELLEN HOE DE SNOER IN STOPCONTACT TE STEKEN Volg deze stappen om de snoer in stopcontact te TYPE E steken. De snoer moet geaard zijn. Als het niet goed functio- neert geeft de aarding de laagste weerstandspad voor 1.
  • Page 16 DIAGRAM VAN HET BEDIEINGSPANEEL DE WAARSCHUWINGSSTICKER OPPLAKKEN vele andere mogelijkheden raadplegen. Ga, om een iFit module wannneer dan ook te kopen, naar www.iFit.com of bel met het telefoonnummer, ver- Zoek de Engelse waarschuwingen op het bedie- ningspaneel. U vindt dezelfde waarschuwingen meld op de kaft van deze handleiding.
  • Page 17 HOE DE ELEKTRICITEIT IN TE SCHAKELEN HOE DE HANDMATIGE INSTELLING TE GEBRUIKEN BELANGRIJK: laat, wanneer de loopband aan koude temperaturen blootgesteld is geweest, de 1. Steek de sleutel in het bedieningspaneel. loopband tot kamertemperatuur komen voordat u de elektriciteit inschakelt. Als u dit niet doet, kunt u Zie HOE DE ELEKTRICITEIT IN TE SCHAKELEN het bedieningspaneel of andere elektrische compo- aan de linkerkant.
  • Page 18 4. Verander de hellingstand van de loopband De My Trail (mijn pad) keuze zal een piste van 400 zoals gewenst. meter aangeven. De opflikkerende rechthoek zal uw vordering tijdens uw workout aangeven. Het My Druk, om de hellingstand van de loopband te ve- Trail keuze zal ook het aantal rondjes dat u voltooit randeren, op de Incline (helling) toename- of af- aangeven.
  • Page 19 6. Meet desgewenst uw hartslag. Zet de stroomschakelaar in de off (uit) stand en trek het snoer uit het stopcontact wanneer u met de Aandacht: als u de hartslagmonitor met hand- loopband klaar bent. BELANGRIJK: als u dit niet greep gebruikt en tegelijkertijd de borstkas doet, kunnen de elektrische onderdelen van de hartslagmonitor draagt, dan zal het bedien- loopband voortijdig slijten.
  • Page 20 HOE EEN INGESTELDE WORKOUT TE De workout zal op deze wijze doorgaan tot het laat- GEBRUIKEN ste segment van het profiel in de display opflikkert en het laatste segment eindigt. De loopband zal 1. Steek de sleutel in het bedieningspaneel. dan langzaam tot stilstand komen. Zie HOE DE ELEKTRICITEIT IN TE SCHAKELEN Aandacht: het na te streven caloriedoel is een op bladzijde 17.
  • Page 21 HOE EEN INGESTELDE IFIT WORKOUT TE Aandacht: u moet enkele workouts aan uw lijst op GEBRUIKEN iFit.com toevoegen, voordat u ze kunt downloaden. Ga naar www.iFit.com voor meer informatie Aandacht: u heeft een optionele iFit module nodig om een iFit workout te kunnen uitvoeren. Ga naar over de iFit-workouts.
  • Page 22 DE INFORMATIE-INSTELLING bedieningspaneel steekt. Echter als u de sleutel eruit trekt, dan blijven de displays branden hoewel Het bedieningspaneel heeft een informatie-instelling de toetsen niet werken. Het woord ON (aan) zal op die de informatie van de loopband bijhoudt en u uw het matrix scherm verschijnen wanneer de demo- eigen bedieningspaneel instellingen laat invoeren.
  • Page 23: Hoe De Loopband Inklappen En Verplaatsen

    HOE DE LOOPBAND INKLAPPEN EN VERPLAATSEN HOE DE LOOPBAND IN TE KLAPPEN HOE DE LOOPBAND TE VERPLAATSEN Plaats de helling in de laagste stand voordat u de Klap eerst de loopband in, zoals aan de linker- loopband inklapt om schade aan de loopband te kant beschreven, voordat u deze gaat verplaatsen.
  • Page 24: Troubleshooting

    PROBLEMEN OPLOSSEN De meeste problemen met de loopband kunnen geëtaleerd wordt. Als de displays blijven branden met de onderstaande eenvoudige stappen opgelost wanneer u de sleutel eruit trekt, dan is de demo- worden. Zoek naar het symptoom dat van toepass- instelling aan. Houd de Stoptoets enkele seconden ing is en volg de vermelde stappen.
  • Page 25 Zoek naar de Bladveerschakelaar (95) en de b. Als de loopband te strak is gezet, dan zal de Magneet (44) aan de linkerkant van de Katrol (43). werking van de loopband verslechteren en Draai de Katrol tot de Magneet op gelijke lijn staat kan de loopband beschadigd raken.
  • Page 26 SYMPTOOM: de loopband ligt niet in het midden SYMPTOOM: de loopband slipt als u erop loopt tussen de voetrails. BELANGRIJK: als de loopband tegen de voetrails schuurt, dan kan de loopband a. Haal de sleutel eruit en TREK DE STEKKER UIT beschadigd raken.
  • Page 27: Richtlijnen Voor Het Oefenen

    RICHTLIJNEN VOOR HET OEFENEN Vet verbranden—Om op doeltreffende wijze vet te WAARSCHUWING: verbranden, moet u gedurende een aanhoudende periode oefeningen doen op een laag intensiteitniveau. voordat u begint met dit of een ander Tijdens de eerste minuten van de oefening gebruikt oefeningenprogramma, dient u een arts te uw lichaam koolhydraatcalorieën voor de energie.
  • Page 28 AANBEVOLEN STREKOEFENINGEN De juiste manier voor verschillende basisstrekoefeningen wordt rechts getoond. Beweeg langzaam bij het strek- ken–spring nooit op. 1. Teen Aanraken Strekoefening Sta met lichtgebogen knieën en buig langzaam vanuit uw heupen naar voren. Houd uw rug en schouders ontspannen als u zover mogelijk naar beneden reikt, richting uw tenen. Houd deze positie gedurende 15 seconden aan en ontspan dan weer.
  • Page 29 AANTEKENINGEN...
  • Page 30: Lijst Met Onderdelen

    LIJST MET ONDERDELEN Modelnr. NETL99811.0 R0912A Aant. Beschrijving Aant. Beschrijving #8 x 1/2" Aardschroef Opbergvergrendeling 3/8" x 2 1/2" Bout Rechter Achterpoot 3/8" Moer Linker Achterpoot 3/8" x 4" Schroef #8 x 1/2" Aardschroef 3/8" Sterring Beugel voor de Filter #8 x 3/4"...
  • Page 31 Aant. Beschrijving Aant. Beschrijving Klem van het Bedieningspaneel Huls van de Motor Linker Lade Borstkasriem Beugel voor de Aarding 3/8" x 2 1/4" Bout Contactpunt #8 Platte Tussenstuk Engels Stroomsnoer – Gebruikershandleiding Motorisolator Aandacht: deze technische gegevens kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Kijk op de achterkant van deze gebruiksaanwijzing voor informatie over te bestellen onderdelen.
  • Page 32: Gedetailleerde Tekening

    GEDETAILLEERDE TEKENING A Modelnr. NETL99811.0 R0912A...
  • Page 33 GEDETAILLEERDE TEKENING B Modelnr. NETL99811.0 R0912A...
  • Page 34 GEDETAILLEERDE TEKENING C Modelnr. NETL99811.0 R0912A...
  • Page 35 GEDETAILLEERDE TEKENING D Modelnr. NETL99811.0 R0912A...
  • Page 36: Het Bestellen Van Onderdelen

    HET BESTELLEN VAN ONDERDELEN Bekijk de omslag van deze handleiding voor het bestellen van vervangende onderdelen. Zorg ervoor dat u de vol- gende informatie bij de hand hebt wanneer u contact met ons opneemt: • het modelnummer en het serienummer van het apparaat (raadpleeg de omslag van deze handleiding) • de naam van het apparaat (raadpleeg de omslag van deze handleiding) • het nummer van het onderdeel en de beschrijving (zie LIJST MET ONDERDELEN en GEDETAILLEERDE TEKENING aan het eind van deze handleiding)

This manual is also suitable for:

T 9.2Netl99811.0

Table of Contents