NordicTrack Cxt 1100 Elliptical Gebruiksaanwijzing
NordicTrack Cxt 1100 Elliptical Gebruiksaanwijzing

NordicTrack Cxt 1100 Elliptical Gebruiksaanwijzing

Dutch manual
Hide thumbs Also See for Cxt 1100 Elliptical:

Advertisement

Quick Links

Modelnummer. NTEVEL12930
Serienummer.
Sticker met
serienummer
VRAGEN?
Als fabrikant zijn wij gesteld op
uw volledige tevredenheid.
Mocht u nog vragen hebben,
mochten sommige onderdelen
ontbreken of beschadigd zijn
neem dan contact op met de
winkel waar u dit product hebt
gekocht.
WAARSCHUWING
Lees alle instructies en voorzorgs-
maatregelen in deze handleiding
door voordat u dit apparaat gaat
gebruiken. Bewaar deze handlei-
ding voor verdere raadpleging.
_
GEBRUIKSAANWIJZING

Advertisement

Table of Contents
loading

Summary of Contents for NordicTrack Cxt 1100 Elliptical

  • Page 1 Modelnummer. NTEVEL12930 Serienummer. GEBRUIKSAANWIJZING Sticker met serienummer VRAGEN? Als fabrikant zijn wij gesteld op uw volledige tevredenheid. Mocht u nog vragen hebben, mochten sommige onderdelen ontbreken of beschadigd zijn neem dan contact op met de winkel waar u dit product hebt gekocht.
  • Page 2: Table Of Contents

    HET BESTELLEN VAN ONDERDELEN ......... . . LAATSTE PAGINA NordicTrack is een merk van ICON Health & Fitness, Inc.
  • Page 3: Belangrijke Voorzorgsmaatregelen

    BELANGRIJKE VOORZORGSMAATREGELEN WAARSCHUWING: Lees de volgende belangrijke voorzorgsmaatregelen door voordat u de elliptische crosstrainer gaat gebruiken om persoonlijk letsel te voorkomen. 1. Lees alle instructies in deze handleiding 11. Stop meteen en begin geleidelijk af te koe- door voordat u de elliptische crosstrainer len wanneer u pijn voelt of duizelig wordt.
  • Page 4: Voordat U Begint

    VOORDAT U BEGINT Fijn dat u de nieuwe NordicTrack CXT 1100 elliptische gebruikt. Mocht u nog vragen hebben, neem dan crosstrainer hebt gekozen. De CXT 1100 is een onge- contact op met de winkel waar u dit product hebt lofelijk soepel apparaat met een natuurlijke elliptische gekocht.
  • Page 5: Montage

    MONTAGE De montage van deze elliptische crosstrainer moet door twee mensen gebeuren. Plaats de elliptische crosstrainer op een open plek en verwijder de verpakking. Gooi de verpakking pas weg wanneer u de elliptische crosstrainer volledig gemonteerd heeft. U zult de twee meegeleverde imbussleutels, uw eigen kruiskop schroevendraaier , een engelse sleutel , een rubber hamer...
  • Page 6 3. Schuif een M8 Veerring (58) en een M8 Tussenring V-vormige Gleuf (33) op een M8 x 19mm Schroef (30). Draai de Schroef in een van de uiteinden As van de Hellingbaan (29). Smeer vervolgens wat van het meegeleverde vet op de Hellingsas.
  • Page 7 6. Sluit de Draadkoker van het Bedieningspaneel (87) aan op het Verlengstuk van de Draadkoker (51). Boeken- standaard Maak het Bedieningspaneel (87) vast aan de Staander (2) met de vier Schroeven voor het Bedieningspaneel (35) en de vier Tussenringen voor het Bedieningspaneel (93) (met het Bedieningspaneel verpakt).
  • Page 8: Hoe De Borstkas-Sensor Te Gebruiken

    HOE DE BORSTKAST- SENSOR TE GEBRUIKEN HOE DE BORSTKAS-SENSOR TE DRAGEN kleine randjes). Maak beide electrodes nat met een zoute vloeistof zoals wat spug of vloeistof Lees alle instructies op deze pagina goed door voor- voor contact lenzen. Plaats de sensor terug dat u de borstkas-sensor gebruikt.
  • Page 9 VERZORGING EN ONDERHOUD VAN DE BORST- Houdt de borst- Twee Electrodes KAS-SENSOR kas-sensor vast en plaats uw duimen op • Droog de borstkas-sensor goed na ieder gebruik. de oppervlakte De borstkas-sensor wordt ingeschakeld wanneer u waar de elec- de electrodes nat maakt en de pols-sensor draagt. trode zit zoals De borstkas-sensor gaat uit wanneer het wordt aangegeven.
  • Page 10: Hoe De Elliptische Crosstrainer Te Gebruiken

    HOE DE ELLIPTISCHE CROSSTRAINER TE GEBRUIKEN HOE DE STEKKER IN HET STOPCONTACT TE DE AAN/UIT KNOP STEKEN Zoek naar de aan/uit De stekker (ON/OFF) knop aan de moet geaard achterkant van de ellipti- Contactpunt op de Knop zijn. Mocht sche crosstrainer. De ElliptischeCrosstrainer deze niet knop moet op aan staan...
  • Page 11 OEFENEN MET DE ELLIPTISCHE CROSSTRAINER HOE DE ARMHENDELS TE GEBRUIKEN Houdt u zich vast aan de handgrepen met pols-sen- Duw en trek tij- sor en stap op het laagste pedaal om de elliptische dens uw oefening Armhendels crosstrainer te gebruiken. Stap vervolgens op het aan de armhen- andere pedaal.
  • Page 12 SCHEMA VAN HET BEDIENINGSPANEEL Piste Bedieningspaneel Displays Opgelet: Het kan zijn dat er op het bedieningspaneel een plastic vel zit. Verwijder deze voor- dat u het bediening- spaneel gebruikt. WAARSCHUWINKEN WAARSCHUWINKEN automatisch de weerstand van de elliptische crosstrai- ner en geeft aan wanneer u uw snelheid moet verho- De sticker op het bedieningspaneel is in het Engels.
  • Page 13 standen. Stand 10 is de moeilijkste. Opgelet: HOE DE HANDMATIGE INSTELLING TE Nadat u op de op de weerstandstoetsen hebt GEBRUIKEN gedrukt kan het even wat duren voor de pedalen de gekozen weerstand bereiken. Zorg ervoor dat het snoer is ingestoken en U kunt uw oefening dat de aan/uit knop in de on positie is.
  • Page 14 De rechter dis- geven als u de borstkast-sensor gebruikt en u play —De rechter zich vasthoudt aan de handgrepen met pols- sensor. display geeft de afstand [DIST.] en bij benadering de Het kan zijn verbruikte calo- dat er op de metalen con- rieën (CALORIES) tactpunten...
  • Page 15 blijven in het eerste segment. U zult verschillende HOE EEN PROGRAMMA TE GEBRUIKEN geluidstonen horen en alle weerstandsinstellin- gen zullen met een kolom naar links verplaatst worden. De weerstand voor het tweede segment Zorg ervoor dat het snoer is ingestoken en wordt dan in de kolom voor het Huidige Segment dat de aan/uit knop in de on positie is.
  • Page 16 gramma voor de HOE EEN PROGRAMMA VOOR DE HARTSLAG hartslag wilt gebrui- TE GEBRUIKEN ken. Als u uw leeftijd al heeft ingevoerd, druk dan op de Toets Ieder programma voor de hartslag zal u tijdens uw Invoeren (ENTER) oefening helpen uw hartslag in een zekere verhouding en ga met stap 5 verder.
  • Page 17 Tijdens uw oefening zal de trainingszone indicator HOE OP UW CD SPELER, VIDEO OF COMPUTER u helpen om uw hartslag in de buurt van de hart- AAN TE SLUITEN slag voor het huidige segment te houden. De snelheid voor het programma wordt Om de iFIT.com CD’s te kunnen gebruiken moet u de door de brandende...
  • Page 18 HOE OP UW PORTABLE STEREO AAN TE SLUITEN HOE OP UW GELUIDSSYSTEEM AAN TE SLUITEN Opgelet: Zie intructie A als uw stereo van een Opgelet: Zie instructie A als uw systeem een LINE AUDIO OUT plug is voorzien. Zie instructie B als OUT plug heeft die niet gebruikt wordt.
  • Page 19 HOE OP UW COMPUTER TE AANSLUITEN HOE OP UW VIDEO AAN TE SLUITEN Opgelet: Zie intructie A als uw computer van een Opgelet: Zie instructie A als uw video speler een 3,5 mm LINE OUT plug is voorzien. Zie instructie B AUDIO OUT plug heeft die niet gebruikt wordt.
  • Page 20 Druk op de play-toets van uw CD speler of HOE DE IFIT.COM CD EN VIDEO PROGRAM- video. MA’S TE GEBRUIKEN Direct nadat u de play-toets hebt gedrukt zal uw persoonlijke trainer u helpen met uw oefening. Om de iFIT.com CD’s of videocassettes te gebruiken Volg de instructies van uw trainer.
  • Page 21 Ga naar uw computer en start de internetver- HOE DE PROGRAMMA’S DIRECT VAN ONZE binding. WEBSITE TE GEBRUIKEN Ga naar onze website www.iFIT.com. Door onze website www.iFIT.com kunt u geluid en video programma’s direct van internet oproepen. Om Kies het gewenste programma van onze web- deze programma’s van onze website te gebruiken site.
  • Page 22: Onderhoud En Oplossen Van Problemen

    ONDERHOUD EN OPLOSSEN VAN PROBLEMEN Bekijk de onderdelen van de elliptische crosstrainer HOE DE STROOMONDERBREKER OPNIEUW IN TE STELLEN regelmatig en draai ze goed vast. Vervang versleten onderdelen meteen. Overtuig u ervan dat de stekker goed is ingesloten als Voor een goed de stroom niet inschakelt wanneer u op de toetsen gebruik van de van het bedieningspaneel drukt of wanneer u de...
  • Page 23: Richtlijnen Voor De Conditie

    RICHTLIJNEN VOOR DE CONDITIE na de eerste paar minuten begint uw lichaam vet als WAARSCHUWING: energie te verbruiken. Stel de snelheid en de helling van de loopband zodanig bij dat uw hartslag rond het Raadpleeg uw huisarts voor u met dit of enig laagste getal van uw trainingszone ligt als u vet wilt ander oefenprogramma begint.
  • Page 24 VOORGESTELDE STREKOEFENINGEN De juiste houding voor de strekoefeningen is hier rechts getoond. Strek u langzaam, vermijdt krachtige inspanning. 1. Tenen aanraken Sta met uw knieën lichtjes gebogen en buig uw lichaam vanuit uw heupen naar voren. Ontspan uw rug en schouders zo veel moge- lijk en reik zover mogelijk naar uw tenen toe.
  • Page 25: Lijst Met Onderdelen

    LIJST MET ONDERDELEN—Modelnr. NTEVEL12930 R1003A De GEDETAILLEERDE TEKENING in het midden van deze handleiding bekijken om de onderdelen die hieron- der opgesomd staan te kunnen vinden. Aantal Beschrijving Aantal Beschrijving Onderstel Houder voor de Snelheidssensor Staander Houder voor de Veer Linker Veerarm Snelheidssensorklip Rechter Veerarn...
  • Page 26 Aantal Beschrijving Aantal Beschrijving Rechter Hellingschild Reißband Hellingbout M10 x 25mm Schroef Hellingtussenstuk Aan/uit Knop Borstkas-Sensor Borstkas-band Teflon ® Smeermiddel #8 x 3/8” Schroef Drukmoer Gereedschap Koker/Deksel Imbussleutel Stroomonderbreker Gebruiksaanwijzing Verbinding Opgelet: # betekent onderdeel niet getoond. Specificaties kunnen zonder opgave van redenen gewijzigd zijn. Kijk op de achterkant van deze gebruiksaanwijzing voor informatie over te bestellen onderdelen.
  • Page 27: Gedetailleerde Tekening

    GEDETAILLEERDE TEKENING—Modelnr. NTEVEL12930 R1003A...
  • Page 28: Het Bestellen Van Onderdelen

    Om vervang onderdelen voor uw loopband te bestellen, neem dan a.u.b. contact op met de winkel waar u dit apparaat hebt gekocht. • het MODELNUMMER van het product (NTEVEL12930) • de NAAM van het product (NordicTrack ® CXT 1100 elliptical crosstrainer) •...

This manual is also suitable for:

Cxt 1100Ntevel12930

Table of Contents