Westinghouse ETL-ES-Lafayette-WH09 Owner's Manual

Lafayette ceiling fan

Advertisement

Quick Links

OWNER'S MANUAL
MANUAL DEL USUARIO
Lafayette
TM
Pleas e w rite m o d el n u m b er h ere fo r fu tu re referen ce: /
Po r fav o r, in clu ya el n ú m ero d el m o d elo aq u í p ara fu tu ra referen cia:
ETL-ES-Lafayette-WH09
N.W. : 9.9 K GS
G.W. : 8.9 K GS
MR

Advertisement

Table of Contents
loading

Summary of Contents for Westinghouse ETL-ES-Lafayette-WH09

  • Page 1 ETL-ES-Lafayette-WH09 OWNER'S MANUAL MANUAL DEL USUARIO Lafayette Pleas e w rite m o d el n u m b er h ere fo r fu tu re referen ce: / Po r fav o r, in clu ya el n ú m ero d el m o d elo aq u í p ara fu tu ra referen cia: N.W.
  • Page 2: Safety Tips

    ETL-ES-Lafayette-WH09 SAFETY TIPS O B S E R VE TH E F O LLO WIN G : R E A D A N D S A VE TH E S E IN S TR U C TIO N S WA R N IN G : TO R E D U C E TH E R IS K O F F IR E , E LE C TR IC S H O C K , O R P E R S O N A L IN JU R Y, MO U N T TO O U TLE T B O X MA R K E D "A C C E P TA B LE F O R FA N S U P P O R T", A N D U S E TH E O U TLE T S C R E WS P R O VID E D WITH TH E O U TLE T B O X .
  • Page 3: Consejos De Seguridad

    ETL-ES-Lafayette-WH09 CONSEJOS DE SEGURIDAD H A G A LO S IG U IE N TE : LE A Y G U A R D E E S TA S IN S TR U C C IO N E S A D VE R TE N C IA : P A R A R E D U C IR E L R IE S G O D E IN C E N D IO , D E S C A R G A E LÉ C TR IC A O LE S IO N E S P E R S O N A LE S , MO N TE E L VE N TILA D O R E N U N A C A JA D E E MB U TIR R O TU LA D A “ A D E C U A D A P A R A VE N TILA D O R E S ”...
  • Page 4 ETL-ES-Lafayette-WH09 FEATURES CARACTERÍSTICAS D O WN R O D VA U LTE D C E ILIN G IN S TA LLA TIO N IN S TA LLA TIO N F LU S H MO U N T IN S TA LLA TIO N IN S TA LA C IÓ...
  • Page 5: Preparing For Installation

    ETL-ES-Lafayette-WH09 PREPARING FOR INSTALLATION ANTES DE LA INSTALACIÓ N U se m etal o u tlet b o x su itab le fo r fan su p p o rt (m u st su p p o rt 35 lb s).
  • Page 6 ETL-ES-Lafayette-WH09 NOTE: Fo r in s tallatio n o f yo u r ceilin g fan w ith o u t th e lig h t k it, u s in g th e o p tio n al s w itch h o u s in g cap , fo llo w s tep 3, th en p ro ceed to s tep 4.
  • Page 7 ETL-ES-Lafayette-WH09 MOUNTING BRACK ET INSTALLATION INSTALACIÓ N CON SOPORTE DE MONTAJE R em o v e th e screw s an d star w ash ers fro m th e tw o m atin g h o les (1) o n th e can o p y. Lo o sen (d o n o t rem o v e) th e screw s in th e m atin g slo ts (2) o n th e can o p y.
  • Page 8: Mounting Options

    ETL-ES-Lafayette-WH09 MOUNTING BRACK ET INSTALLATION MOUNTING OPTIONS INSTALACIÓ N CON SOPORTE OPCIONES DE MONTAJE DE MONTAJE Ch o o s e a MOUNTING OPTION Elija u n a OPCIÓ N DE MONTAJE FLUSH MOUNT OPTION If flu sh m o u n t o p tio n is selected , p ro ceed to p ag e 9 , step 7.
  • Page 9 ETL-ES-Lafayette-WH09 FLUSH MOUNT OPTION OPCIÓ N DE INSTALACIÓ N AL RAS F o r flu sh m o u n t o p tio n , raise fan assem b ly an d p lace o n to h o o k (1) fro m m o u n t- in g b rack et in to a clo sed h o le o n th e can o p y.
  • Page 10: Normal Downrod Option

    ETL-ES-Lafayette-WH09 NORMAL DOWNROD OPTION OPCIÓ N CON V ARILLA V ERTICAL PARA CIELORRASO NORMAL P lace d o w n ro d assem b ly (1) in to can o p y (2), can o p y co v er rin g (3) an d co u p lin g co v er (4).
  • Page 11 ETL-ES-Lafayette-WH09 EX TENDED DOWNROD OPTION OPCIÓ N CON V ARILLA V ERTICAL MÁ S LARGA S lid e d o w n ro d b all (1) o ff o f d o w n ro d an d rem o v e p in (2).
  • Page 12 ETL-ES-Lafayette-WH09 EX TENDED DOWNROD OPTION OPCIÓ N CON V ARILLA V ERTICAL MÁ S LARGA R e-in stall p in in to ex ten d ed d o w n ro d , an d slid e d o w n ro d b all u p to th e to p o f th e d o w n ro d . R e-in stall set screw to secu re b all to d o w n ro d . N o te: S o m e ex ten d ed d o w n ro d s h av e a p re-d rilled set-screw h o le.
  • Page 13 ETL-ES-Lafayette-WH09 MOUNTING MONTAJE C arefu lly lift fan assem b ly o n to m o u n tin g b rack et. R o tate fan u n til n o tch o n d o w n ro d b all (1) en g ag es th e rid g e o n th e m o u n tin g b rack et (2). Th is w ill allo w fo r h an d s free w irin g .
  • Page 14 ETL-ES-Lafayette-WH09 WIRING OPTIONS OPCIÓ N DE CABLEADO PULL CHAIN WIRING OPTION WALL CONTROL WIRING OPTION F ro m F an : F ro m H o u se: F ro m F an : F ro m H o u se:...
  • Page 15: Secure To Ceiling

    ETL-ES-Lafayette-WH09 SECURE TO CEILING ASEGURE EL V ENTILADOR AL CIELORRASO For flush mount fans, carefully lift fan from the mounting bracket, making sure not to break any wire connections. For downrod fans, slide the canopy up to the mounting bracket.
  • Page 16 ETL-ES-Lafayette-WH09 To in stall th e can o p y co v er rin g , p eel th e b ack in g o ff th e ad h esiv e tap e strip s o n th e in sid e o f th e co v er rin g . S lid e th e co v er rin g u p th e d o w n ro d an d secu re to th e can o p y b y g en tly p ressin g th e ad h esiv e tap e to th e b o tto m o f th e can o p y.
  • Page 17: Blade Installation

    ETL-ES-Lafayette-WH09 BLADE INSTALLATION INSTALACIÓ N DE LAS PALETAS C h eck th e m o to r fo r p lastic sh ip p in g stab iliz er tab s (1), an d rem o v e th em if th ey are p resen t.
  • Page 18 ETL-ES-Lafayette-WH09 LIGHT FIX TURE INSTALLATION INSTALACIÓ N DEL ARTEFACTO LUMINOSO F in d th e w ire p lu g s fro m th e lig h t k it an d fro m th e m o to r an d slid e to g eth er. C o n n ect th e b lu e w ire fro m th e sw itch h o u sin g , to th e b lack w ire fro m th e lig h t k it, an d th e w h ite w ire fro m th e sw itch h o u sin g to th e w h ite w ire fro m th e lig h t k it.
  • Page 19 ETL-ES-Lafayette-WH09 LIGHT FIX TURE INSTALLATION INSTALACIÓ N DEL ARTEFACTO LUMINOSO F in d th e in d en tatio n s in sid e th e lig h t fix tu re (1). Lin e u p th e in d en tatio n s w ith th e v ertical g ro o v es o n th e g lass (2). P lace th e g lass in sid e th e fix tu re an d tw ist g lass clo ck w ise to tig h ten .
  • Page 20 ETL-ES-Lafayette-WH09 LIGHT FIX TURE INSTALLATION INSTALACIÓ N DEL ARTEFACTO LUMINOSO A ssem b le d eco rativ e fo b an d ex ten sio n ch ain s fro m h ard w are b ag to fan p u ll ch ain s b y in sertin g en d o f ch ain in to ch ain co u p lin g . C o n firm ch ain s are h eld b y lig h tly p u llin g b o th ch ain s in co u p lin g .
  • Page 21: Parts List

    ETL-ES-Lafayette-WH09 PARTS LIST LISTA DE REPUESTOS Des crip tio n 1 ....Mo u n tin g B rack et 2 ....B lad e B rack et 3 .
  • Page 22: Operation And Maintenance

    ETL-ES-Lafayette-WH09 OPERATION AND MAINTENANCE Op eratio n Tu rn o n th e p o w er an d ch eck o p eratio n o f fan . Th e p u ll ch ain co n tro ls th e fan sp eed s as fo llo w s: 1 p u ll - h ig h ; 2 p u lls - m ed iu m ; 3 p u lls - lo w ; 4 p u lls - o ff.
  • Page 23: Mantenimiento

    ETL-ES-Lafayette-WH09 OPERACIÓ N Y MANTENIMIENTO Op eració n E n cien d a el v en tilad o r y v erifiq u e su fu n cio n am ien to . La cad en illa d e tiro co n tro la las v elo cid ad es d el v en tilad o r d e la sig u ien te m an era: 1 jaló...
  • Page 24: Troubleshooting Guide

    ETL-ES-Lafayette-WH09 If yo u h av e d ifficu lty o p eratin g yo u r n ew ceilin g fan , it m ay b e th e resu lt o f in co rrect assem b ly, in stallatio n , o r w irin g . In so m e cases, th ese TROUBLESHOOTING GUIDE in stallatio n erro rs m ay b e m istak en fo r d efects.
  • Page 25 ETL-ES-Lafayette-WH09 S i tien e d ificu ltad es p ara h acer fu n cio n ar su n u ev o v en tilad o r, p o d ría ser a cau sa d el arm ad o , in stalació n o cab lead o in co rrecto s.
  • Page 26 ETL-ES-Lafayette-WH09...
  • Page 27 ETL-ES-Lafayette-WH09...
  • Page 28 Philadelphia, PA 19154 U.S.A. Philadelphia, PA 19154 U.S.A. Westinghouse Lighting Corporation, Westinghouse Lighting Corporation, a Westinghouse Electric Corporation licensee titular de la licencia de Westinghouse Electric Corporation is a registered trademark of es una marca registrada de Westinghouse Electric Corporation Westinghouse Electric Corporation...

Table of Contents